© World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

Telkens als ik Klaus Schwab en zijn Davos Doodscultus metgezellen openlijk hoor praten over hun plannen voor wereldheerschappij, denk ik: “Gaan we echt toelaten dat weer zo’n machtsgeile Duitser ons naar een wereldwijde vuurzee leidt?” Een tijd lang geloofde ik dat de Westerse geallieerden in de eerste twee wereldoorlogen genoeg dood en verderf hadden gezaaid om onderling tot het informele inzicht te komen dat ongecontroleerde Duitse grootheidswaanzin steevast voor iedereen tot een kwaadaardige afloop leidt. Toen kwam de Duitse hereniging, en de onvermijdelijke economische overheersing van de natie over geheel Europa verzekerde haar van de status van het machtigste lid van de Europese Unie. Alle pogingen om de invloed van het Duitse Rijk in te dammen liepen op niets uit. Het bleek veel gemakkelijker om het Europese continent te veroveren met bloemrijke beloften van “vrede”, “economische integratie” en “internationale samenwerking” dan om gelaarsde stoottroepen over de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées te marcheren, schrijft J.B. Shurk.

Maar de Amerikanen, Canadezen en Britten zouden toch nooit werkeloos toezien hoe Duitse machthebbers de wereld naar hun evenbeeld herscheppen? Fout! Luister maar eens naar Joe Biden, Justin Trudeau, en Boris Johnson, die allemaal eenstemmig datzelfde “Build Back Better” gewauwel papegaaien, alsof zij onder de invloed van een of andere snode korfgeest zijn. In het begin was het verontrustend om de wereldleiders identieke gespreksonderwerpen van het Wereld Economisch Forum te horen verkondigen. Daarna was het misselijkmakend. Nu klinken zij gewoon als wandelende, pratende robots, die allen onder controle van het WEF staan. Is het mogelijk dat de oude Klaus de vermeende leiders van het Westen al gelobotomiseerd heeft en hun neurale CPU’s vervangen heeft door ultramoderne, in Duitsland vervaardigde “Grote Reset”-implantaten? Vervloekt zij u, Duitse technologie!

En zo staan wij er nu voor, terwijl de 1% van de 1% van de wereld hun eigen grootsheid vieren in Davos en de toekomst van de mensheid uitstippelen zonder zelfs maar de schijn op te houden dat zij de mensheid om advies vragen, laat staan om toestemming. “De toekomst gebeurt niet zomaar,” verkondigde Schwab aan zijn SPECTRE-achtige cabal in Zwitserland. “De toekomst wordt door ons gebouwd, door een machtige gemeenschap, zoals u hier in deze zaal.” “Goede Duitser” Klaus en zijn vrolijke bende van wereldadel hebben besloten de planeet over te nemen, en zij zijn zo zeker van hun zaak dat zij zich niet langer verwaardigen zich anders voor te doen. Ja, hier zijn onze meesterplannen voor de Nieuwe Wereldorde! Ja, wij weten dat wij jullie al veertig jaar lang “samenzweringstheorie-idioten” noemen, maar jullie hadden gelijk. Achteraf gezien, was het toch duidelijk?

  Hoeveel mensen hebben door dat het enige plan van de staat massale ontvolking en controle over de rest van de mensheid is? Niet genoeg!

Dus nu wacht de wereld in spanning af, om te ontdekken wat Kaiser Klaus en zijn nieuwe adel voor de rest van ons in petto hebben. Zal een nieuwe verlammende ronde van virale pandemieën een terugkeer brengen van economische lockdowns, rigide bevolkingscontrole, en injectie-mandaten? Zal een wereldwijde cyberaanval het internet voor miljarden afsnijden en de wereld in duisternis dompelen? Zal het socialisme van Green New Steal de armoede in de wereld verergeren, hongersnood ontketenen en massale bevolkingssterfte veroorzaken? Wat er ook gebeurt, het WEF heeft de situatie al in de hand en is klaar om te profiteren van de pijn van de wereld.

In een ander tijdperk zouden de deelnemers aan het Economisch Wereldforum worden opgepakt en berecht voor het ondermijnen van de gezondheid en de veiligheid van soevereine naties. Als de mensen goed zouden begrijpen dat het WEF een boosaardige motor is om het marxistische totalitarisme over de hele planeet aan te jagen, zouden zij de rechtszaken misschien overslaan en meteen tot de veroordeling overgaan. Wanneer echter zoveel van de huidige leiders de sleutels van hun natie reeds hebben overhandigd aan de aspirant-dictators in Davos, hebben de gewone mensen over de hele wereld een echt probleem.

Kaiser Klaus maakt geen geheim van zijn meesterplan om het nationale zelfbeschikkingsrecht te vernietigen. Het is een eenvoudig proces in twee stappen. Eerst verovert men de politieke en economische leiders door hen in de WEF-club te brengen. Vervolgens leidt u die wereldleiders op, met wortel en stok, om “samen te werken” ten voordele van de leden van de WEF, en niet van de nationale bevolkingen die zij zogenaamd vertegenwoordigen. Volgens mij is elke deelnemer aan het WEF die de nationale belangen wil ondermijnen ten gunste van de belangen van Klaus’ Vierde Rijk, een dubbelagent en saboteur. Niemand kan twee meesters dienen; wie trouw gezworen heeft aan Schwabs wereldwijde coalitie van goddelozen, kan men niet vertrouwen dat hij ook zijn eigen land zal dienen.

  De Covid-19 vaccinatie massamoord

Hier ligt een belangrijke les voor hen die terecht bezwaar maken tegen een stel ongekozen oligarchen die de gebeurtenissen in de wereld manipuleren voor hun eigen doeleinden. Wanneer de rijken en machtigen de lof zingen van “internationale samenwerking”, steken zij bijna altijd de gewone mensen de loef af. Harde concurrentie, geen samenwerking, is de sleutel om de macht in toom te houden en iedereen ruime kansen te geven. Sinds WO II is het Westen gehersenspoeld om de tegenovergestelde leugen te aanvaarden – dat concurrentie tot tragedie leidt en dat alleen gedwongen samenwerking vrede op lange termijn kan bevorderen. Nationalisme wordt gelijkgesteld met racisme. Patriottisme wordt bespot als een ander opiaat voor de massa. De vrije markt is al lang geleden ten grave gedragen door een wirwar van binnenlandse voorschriften en internationale handelsovereenkomsten, die multinationale monopolies beschermen ten koste van aspirant-starters die niet over de middelen beschikken om bedrijven met veel politieke invloed in te halen. Net zoals Amerikaanse arbeiders niet kunnen concurreren tegen Chinese slavenarbeid, en onderdrukkend gereguleerde Amerikaanse fabrieken niet kunnen concurreren tegen nauwelijks gereguleerde buitenlandse ondernemingen, kunnen Amerikaanse kiezers zich niet vertegenwoordigd voelen in Washington, D.C., wanneer het bureaucratische leger van die stad niet voor Amerikanen werkt, maar voor de belangen van buitenlandse regeringen, multinationale bedrijfsdirecties, internationale financiële zwaargewichten, en westerse militaire allianties.

Terwijl Biden de Chinees-georiënteerde Wereldgezondheidsorganisatie de macht geeft over de gezondheid van de Amerikanen en de Verenigde Naties de zeggenschap geeft over het toekomstige gebruik van koolwaterstofenergie door de Amerikanen, neemt een steeds kleinere groep van mondiale elites een steeds grotere macht over alle anderen over. Terwijl zij dat doen, verheerlijken zij hun inspanningen als een overwinning voor een “op regels gebaseerde internationale orde”.

  De Great Reset gaat momenteel viraal op het net - waarom en wat is het

In werkelijkheid is een “op regels gebaseerde internationale orde” antithetisch voor de Amerikaanse vrijheid en onafhankelijkheid. Zij ondermijnt de macht en het zelfbeschikkingsrecht van de gewone Amerikanen en geeft de technocratische vergadering van zelfbenoemde “deskundigen” meer macht. Het negeert de democratische belangen van de Amerikanen in het algemeen en legt de wil van de über-1% op aan alle anderen. De Amerikaanse wet wordt opgeofferd aan internationale overeenkomsten. De vrije meningsuiting wordt vervangen door een door de overheid goedgekeurde meningsuiting. Het vernietigt de privacy terwijl het massatoezicht rechtvaardigt. De controle van de Amerikanen over hun persoonlijke rijkdommen wordt overgedragen aan de bemiddelende machinaties van centrale banken die geld bijdrukken. Het verheft de macht van wereldwijde bestuursorganen boven de wettelijke bevoegdheid van plaatselijke jurisdicties. Het versterkt de opdringerige reikwijdte van een niet-gekozen bureaucratie, terwijl de bescherming van individuele rechten wordt afgezwakt. Het laat met andere woorden een feodaal systeem herleven, waarin een klein aantal heren en dames de macht opeisen over een economische zone zonder grenzen, waarvan de overlevende horigen geacht worden “niets te bezitten en gelukkig te zijn”, of anders.

Wanneer “elites” onderling samenwerken, nemen zij wat zij kunnen, regelen wat zij niet kunnen, en snijden alle anderen de pas af. Dit is het Wereld Economisch Forum in een notendop.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTwee voorbeelden van het gebruik van drone-oorlogsvoering door Rusland
Volgend artikelPlannen zijn aan het veranderen voor de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. The britse pilgrim society die aan de top staat van alle criminele organisaties zoals het WEF zijn satanistische sabbatean frankist joden, met de Rothschilds als machtigste. Klaus Schwab die voor hun werkt is een ook een jood, zoals velen met hem op invloedrijke posities. Maar blijf ze vooral nazi’s noemen, dat speelt ze precies in hun kaart.

 2. De macht van alles is wat je toelaat…..

  Zonder voetvolk zijn generaals eenzame freaks met fantasieen…zonder stroom, pers en communicatie zijn WEF trawanten roependen in de woestijn, en uitendelijk is de macht datgene wat bepaald wat en wie er op de straat mogen lopen….chaos komt en in chaos verdwijnt de macht van de WEF…en mits ze na de chaos niet meer hun carbon afdruk achter laten is alles goed. Het is wat WIJ toelaten, en zolang WIJ toekijken en niets doen kan slechtheid groeien en floreren….

  Evil can exist only if good men / women do nothing….en om goed en slecht te kunnen duiden is geen wetboek of overheid nodig, verstand en mens willen zijn is genoeg.

 3. En daaraan werkt de hoofdrolspeler die voor minister-president mag blijven spelen, de huidige Seyss-Inquart.
  Het is niks ernstig hoor, U kunt rustig verder slapen.
  De extreemrechtse mensen, de huidige neonazi’s, die zitten hier op frontnieuws.com
  Dat zeggen de volgelingen van Arent de Vries en Meinoud Rost van Tonningen tenminste.
  Ruimdenkende mensen die verschillende meningen accepteren, zoals de mening maar niet afwijkend is, van hun mening!
  Een Klaus Schwab had niet bestaan zonder die volgelingen van Arent de Vries en Meinoud Rost van Tonningen.
  De kritiek op de huidige Seyss-Inquart was groot, zeer groot!
  Hij zou niet nog een keer herkozen kunnen als minister-president!
  Laat de massa hun bek houden en volgen!
  De massa, wat popelt om over de straten te marcheren, als een van hun Führers daartoe oproept.
  De pacifisten, de geweldloze, de moordenaars van degene die hun mening niet deelt!

  De geschiedenis moet herschreven worden.
  Hitler, die gezien wordt als schuldige van de tweede wereldoorlog.
  Zijn boek, met moeite heb ik de eerste bladzij gelezen.
  Omdat serieus te nemen, dan moet men wel heel erg labiel zijn.
  Net zo labiel om in de onzin te geloven van wat de Führers roepen.

  De wereld is overbevolkt, maar degene die zichzelf niet in leven kunnen houden, maar zich desondanks toch voortplanten.
  Die moeten geholpen worden!
  Degene waarvan het meeste geprofiteerd kan worden.
  Zoals de pacifisten, de geweldloze, de moordenaars van degene die hun mening niet delen verkondigen.
  Die de natuurlijke selectie, de wet van de sterkste prediken als het hun uit komt.
  En dat er geen giraffen leven op de ijsvlaktes, dat is een foutje van de natuur die zij zullen herstellen.
  De opwarming een probleem, nee hoor!
  Perfect om de ander ervan te beschuldigen!
  Zoals iedereen extreem nazistisch is, die een andere mening heeft als Paul Rosenmöller en zijn volgelingen of Franco van Jole!
  Klaus Schwab is de man geworden die hij is, dankzij de verraders die hem volgen.
  En daartoe behoord ook de partner van de acteur die voor de Nederlandse koning speelt.

  • En jij lult in een reactie twee totaal verschillende kanten op. Niets van te maken. Vooruit, neem je tabletjes, drink een glaasje water, en 15 minuutjes later probeer je het nog eens.

 4. En schijnheilig kransen leggen 4 en 5 mei nee het mag nooit meer gebeuren!!! Terwijl het zich weer aan het herhalen is!!!

  • Let op Maxima zij behoord ook bij deze club moordenaars van het WEF en zij komt ook een krans leggen voor de vele vermoorden mensen en dat vind ik vreemd wij weten allemaal dat haar vader ook veel misdaden heeft gepleegd naar de mensheid toe en aan geld heeft zij geen gebrek dat nemen ze gewoon weg uit de staatskas,
   met welk doel zit zij daar omdat ze veel weet hoe je mensen kan laten verdwijnen haar vader was er meester in.
   Maar het volk staat daar achter waarom willen wij nog een konings huis kost veel geld en behels geen enkele toe waarde van ons volk.

 5. Tijd geleden een uitspraak van een ww2 veteraan. Je leert niks van de geschiedenis als je het niet hebt meegemaakt..
  Denk daar maar eens over na en je kunt hem alleen maar gelijk geven.

 6. STOP met DEMONstreren na 26 maanden 0 resultaat stop met lullen stop met de zinlose petities en rechtzaken. De enige weg uit deze crisis is volledig onder de radar offline of the grid met echte vrijheid strijders een plan maken en deze uitvoeren in naam der vrijheid. Vrijheid Or Die Tryin!
  In alle tijden is er gevochten gestreden geleden voor de vrijheid, hier alleen lullen komen we nergens…
  De “vluchtelingen” waarvan ineens 60% een donkere huiskleur en moslims is allemaal ons ONS Nederland en dat bebeurd overal te ontvolken.

  • Dat een revolutie, ver van internet georganiseerd nodig is was bij mij al 2,5 jaar zeer duidelijk (ik volgde al nooit de media, maar ik kreeg de WEF 2030 agenda in handen en voelde het gevaar van de spyphone).

   Hopelijk zijn er voldoende echte vrijheidsstrijders die elkaar kunnen vinden (internationaal). Zonder geweld komen ee hier helaas NOOIT meer uit

 7. niets nieuws onder de zon, al eeuwen proberen machthebbers keizers koningen en despoten om hun rijk uit te breiden, en er een wereldrijk van te maken, romeinse keizers gingen eraan ten onder, franse koningen en engelse vorsten hebben zich eraan gewaagd. Maar er is één ding dat nogal verontrustend is; de samensmelting van mensen met geld en mensen met macht. Die hebben nu de wereld in een verstikkende greep, en het zal moeilijk zijn (moeilijk, niet onmogelijk) hieraan te ontkomen. Dit kan alleen als alle burgers zich gezamenlijk inspannen. Daar ligt het probleem, want er is een verdeel en heers tactiek….

 8. (Deug)sukkels en hun shurk-verdraaiingen, gelijke schelmerij en hersenspinsels zijn gif en gevaarlijker dan algemeen wordt beseft.

  “De media en het onderwijssysteem hebben de mensen tot een niveau teruggebracht dat tot nu toe onbekend was in de beschaafde wereld. Het zijn moderne zombiepopulaties, bij de neus genomen – mentaal zo gemanipuleerd dat ze niet helder kunnen denken, laat staan handelen in hun eigen belang, hetzij als individuen, hetzij als samenlevingen en staten. Zowel in de geest als in werkelijkheid zijn ze de belastingbetalende melkkoeien en speelgoed geworden van een uitheemse oligarchie.” – Z, T’04

 9. Hierbij een update voor waar we met de hele wereld in belandt zijn wanneer een clubje die niets te zeggen in ons Nederland meent over iedereen in de wereld weer controle zou moeten uit oefenen en ons dwingen in hun spelletjes mee te gaan met desastreuze gevolgen en een Repeat van 83 jaar geleden en niet willen leren van de geschiedenis.
  Is diep in jezelf af durven dalen waar je gedrag vandaan komt wanneer de cycli op zijn einde loopt en 8 miljard mensen de lead krijgen in plaats van slecht enkelingen voor de komende 2000 jaar in de Waterman cyclus in gaat genaamd The Great Mother. Hierin verplaatsen we yang naar yin van een mannelijke energie naar een vrouwelijke energie om de balans the herstellen wanneer ego gedreven handelen de overhand heeft gekregen waaronder de hele wereld bevolking lijdt en wederom dezelfde praktijken plaatsvinden als 83 jaar terug. Echter staan 8 planeten voluit en het de kosmos is die over ons regeert en niet zij die deze wereld wederom slopen is meebewegen op wat zich aandient. Ascension is het proces van evolutie in de natuur en is wie bent “U” werkelijk in essentie en dien je deze aarde te verzorgen met gezond verstand.

  • Nu is het belangrijk dat wij niet meer traceerbaar zijn. Het is een kleine moeite.
   Zet je spyphone uit, haal de SIMkaart eruit, dat heb ik ook gedaan.
   Ik had dat ding gekregen van iemand die een gratis exemplaar had ontvangen van de gemeente. {???}
   Ik wil niet dat mijn hele ‘hebben en houwen’ op dat snertding staan en toegankelijk zijn voor onze rOVERHEID en andere onbekenden.

 10. “Telkens als ik Klaus Schwab en zijn Davos Doodscultus metgezellen openlijk hoor praten over hun plannen voor wereldheerschappij, denk ik: “Gaan we echt toelaten dat weer zo’n machtsgeile Duitser ons naar een wereldwijde vuurzee leidt?”

  Ja 95+% gelooft nou eenmaal alles wat mainstream media en de regeringen zeggen, en zullen niet in opstand komen, en het gewoon accepteren, zelfde wat je zag met de gezicht luiers, en 1,5m afstand, wat meerdere keren in de laatste 2 jaar werd ingevoerd, en mensen als goede schapen weer gezicht luiers gingen dragen toen het moest winter veldenjaar, tot en met dit jaar winter.

  • En zal er niet versteld van staat dat het aankomende winter weer terug komt de gezicht luiers, en 1,5m afstand, ook vanwege de “Apenpokken”, ik zal echt niet opkijken als dat weer allemaal terug komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in