We worden naar een kernoorlog geduwd met de volledig fictieve bewering dat Poetin een megalomane Hitler-achtige is die zonder aanleiding landen binnenvalt, enkel en alleen omdat hij slecht is en vrijheid haat, en niet zal stoppen met binnenvallen en veroveren tot hij met geweld wordt gestopt, schrijft Caitlin Johnstone.

De nieuwsmedia vertellen de mensen niet over de westerse agressie die tot deze oorlog heeft geleid. Ze vertellen niet dat de VS deze oorlog gaande houdt met het aangekondigde doel om Rusland te verzwakken en vredesbesprekingen afwijst en weigert aan te dringen op vrede. Het enige wat de mensen wordt verteld is dat Poetin een nieuwe Hitler is, die niet naar rede luistert en alleen begrip heeft voor geweld. De twee nucleaire grootmachten van de wereld worden steeds dichter bij een directe militaire confrontatie gebracht op basis van een complete fictie die bergen feiten weglaat.

Deelnemen aan deze waanzin is onverdedigbaar. Het is onverdedigbaar immoreel om een vertrouwende bevolking met een fictieve versie van de gebeurtenissen op te zadelen om toestemming te krijgen voor meer en meer agressieve daden van onverzettelijkheid met een nucleaire supermacht. Deze mensen zijn ontaard.

“Nee nee je begrijpt het niet, als ons niet voortdurend door de media werd verteld dat deze proxyoorlog onze volledige steun nodig heeft en het censureren van de stemmen die dit betwisten en het gebruik van gigantische trollenlegers om iedereen die dit in twijfel trekt te overspoelen en het zwijgen op te leggen, zouden we misschien het slachtoffer worden van propaganda.”

“Je bent niet anti-oorlog, je bent gewoon anti-AMERIKAANSE oorlogen,” zei de persoon die de proxyoorlog van Amerika in Oekraïne luidkeels toejuicht.

  Europa op de rand van een zenuwinzinking

Oorlogsstokers worden niet graag oorlogsstokers genoemd als ze een Amerikaanse proxy-oorlog steunen die opzettelijk door de VS is uitgelokt en die wordt gesteund door de financiering en facilitering van de VS met het expliciete doel een oude geopolitieke rivaal van de VS te verzwakken. Ze worden erg boos als je erop wijst dat ze dit doen, en wanneer de oppositie van mensen tegen hun oorlogszucht wordt beschreven als “anti-oorlog”:

Ze geven er de voorkeur aan te doen alsof de VS deze keer aan de goede en rechtvaardige kant van een oorlog staan, want in die denkbeeldige wereld zijn zij de goede antifascisten die het opnemen tegen een kwaadaardige tiran en zijn degenen die zich tegen hun oorlogszuchtigheid verzetten de echte oorlogszuchtigen.

“Deze keer staan de VS aan de GOEDE kant van een oorlog! En, goo goo ga ga ik ben een kleine baby met een klein babybrein.”

Hoe dichter we bij een kernoorlog komen, hoe minder geduld ik heb voor sektarisch gekibbel tussen mensen die zogenaamd tegen oorlog en militarisme zijn. Wordt verdomme volwassen en zet je er overheen. Dit is belangrijker dan u en uw ego.

Laat niemand u vertellen dat uw kritiek op de Westerse oorlogszucht geen verschil maakt; als dat niet zo was, zou het Imperium niet zo hard werken om u ervan te weerhouden. Ze werken zo hard om publieke instemming voor hun agenda’s te creëren omdat ze die instemming absoluut nodig hebben.

  Rusland stationeert doomsday nucleaire oceaandrones terwijl wereldwijde economische ONDERGANG dreigt

Een heel wereldomvattend Imperium rust op onze gesloten oogleden. Het hangt ervan af om ons in een door propaganda veroorzaakte coma te houden. Het verspreiden van ideeën en informatie die die propaganda in diskrediet brengen en betwisten, vormt een directe bedreiging voor dat Imperium. Dat is waar alle censuur van andersdenkenden over gaat.

Zal uw ene tweet, video of openbare demonstratie het Imperium ten val brengen? Natuurlijk niet. Maar het vergroot wel het bewustzijn. En alle positieve veranderingen in menselijk gedrag worden altijd voorafgegaan door een uitbreiding van het bewustzijn. U duwt ons allen in de richting van ontwaken, in welke mate u ook helpt het bewustzijn van waarheid en werkelijkheid te vergroten.

We kunnen niet de Hollywood-held zijn die in zijn eentje de machine onthoofdt, maar we kunnen allemaal collectief zand in de raderen strooien, waardoor het steeds moeilijker wordt om te functioneren. Dat is wat de Imperiale propagandamachine verstoort, want die machine is afhankelijk van propaganda. Het zwakste deel van een Imperium dat bijeengehouden wordt door leugens en manipulatie zijn de leugens en manipulaties; daarom is het zo’n agressief beschermd aspect van zijn macht. En het is toevallig het enige deel dat iedereen met een stem kan aanvallen, en effectief kan aanvallen.

Het nachtmerriescenario voor onze machthebbers is hetzelfde als het nachtmerriescenario voor elke machthebber in de geschiedenis: dat de massa’s genoeg krijgen van hun heerschappij en de macht van hun aantallen gebruiken om zich van hen te ontdoen. Dat is precies wat de propagandamatrix voor is ontworpen om te voorkomen.

  Oorlog tot de laatste Oekraïner - Gewelddadige overhandigingen van dienstoproepen (Video's)

Een aspect van deze strijd dat een beetje op een Hollywoodfilm lijkt, is dat het een soort strijd is tussen licht en duisternis, omdat het Imperium afhankelijk is van het verdoezelen en onzichtbaar houden van zijn activiteiten, terwijl wij allemaal werken om zijn machinerie zichtbaar en transparant te maken. Daarom zit Assange in de gevangenis. Dat is ook de reden waarom de internetcensuur blijft toenemen, waarom de propaganda steeds openlijker wordt en waarom online discussies worden overspoeld door astroturf trollen. De machthebbers werken het volk tegen om de zaken donker en onzichtbaar te houden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

ROOD ALERT: NYC biedt inwoners suïcidaal “advies” over atoomaanval, terwijl de VS Poetin pusht tot een first strike nucleaire aanval op meerdere steden om Amerika te vernietigen

Vorig artikelGeneraal Armageddon betreedt de ring
Volgend artikelVan “Steadfast Noon” naar één minuut voor middernacht – Gaat de NAVO over op nucleair?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Een aandachtige lezer zou zich wel eens afvragen of de verhalen rond de beide wereldoorlogen wel kloppen als hij deze manipulatie van de werkelijkheid opmerkt.

  • De oorlog in Oekraïne verliest aan angst dus moet er een tandje bijgezet worden.
   Angst heeft op mij geen vat. Waarom, heel simpel. Een totale kernoorlog zou de hele aarden verwoesten dus is er ook geen leven mogelijk voor de elite.

   Gewoon nuchter blijven. Als iemand met kernbommen begint laat maar op mijn dak vallen want dat heb je dan niet eens meer in de gaten.

   VERLOS JEZELF VAN ALLE ANGST EN STEEK EEN VETTE MIDDELVINGER OP NAAR ONZE CRIMINELE POLITICI

   • Nogal kortzichtig Peter. De elite is voorbereid. Diepe ondergrondse bunkers, zelfvoorzienend waar zij het prima jaren kunnen uitzitten, de nucleaire winter waar jij en ik aan zullen sterven… Mochten wij de initiële destructie en de straling overleven.

 2. De VS moet en zal EU kapot maken. Hier blert de USA Ziomafia al jaren om. Kijk vooral naar de video waar die smerige AOC (democrat) aangepakt wordt. Ook zij is een shill. Maar er zal echt geen nuke komen. EU wordt gewoon een “derde wereld” waar de Ziomafia dan weer op kan parasiteren. EU doet hard mee aan zijn eigen ondergang, wat een beetje vreemd is, maar dat ligt voornamelijk aan de persoonlijke belangen van het “leiderschap” in de EU. Waarom EU regeringen zo bang zijn zich uit te spreken tegen de Trutsula van de Lijken en haar gang, is wel heel bizar om te zien. Vooral Duitsland staat ongeloofljk te beven voor die heks. Wat denken ze dat krijgen…? Een aaitje met haar bezem?
  Uiteindelijk wordt het Noord Aarde en Zuid Aarde, of West Aarde en Oost Aarde, hoe je het noemen wilt.

 3. p.s. al dat gedreig met nukes is om de mensen in grote angst te houden, zodat het “leiderschap” haar agenda kan doorduwen. Veel beter om satellieten te vernielen en de electric networks plat te leggen als je een heel land kapot wilt maken. Maar ja, dat gaat ook problemen leveren voor het leiderschap omdat ze dan hun HAARP installaties ook niet meer kunnen gebruiken, en die staan overal, en worden in samenwerking gebruikt. De lanceringen moeten gewoon door kunnen gaan, de oorlog over de ruimte is nog maar net begonnen. (Platte aarde of niet, maakt niet uit.) Verder moet je beseffen dat heel diep onder de grond, in die zgn bunkers die het “leiderschap” heeft, de vibraties die nodig zijn om een mens te laten functioneren, daar niet zijn. Lang zullen ze het niet uithouden in die bunkers, als die er ueberhaupt zijn. Net zoals je hoog boven in de lucht, waar bijvoorbeeld het space station zit, ook niet dezelfde trillngen hebt. De jongens met het geld zullen niet blij zijn als de electric platgaat. Die HAARP antennes vreten heel wat electriciteit. Dus moet het volk in angst gehouden worden door te dreigen met nukes. En ondertussen kan de Ziomafia de EU langzaam maar zeker verguisen, elke dag een beetje meer. En niemand stopt het. Ook Rusland gaat het niet stoppen, want het boeit ze niet omdat ze al op Noord Aarde zitten met iedereen die er bij wil horen. Die gaat ook gewoon rustig door, elke dag een beetje meer. EU kan dan wel naar de knoppen gaan, maar wat heeft de Ziomafia er uiteindelijk aan, een gebied te bezitten waar alleen nog ingespoten malloten rondlopen die geen nakomelingen meer kunnen maken, en ze tegen de grote macht van Noord Aarde moeten opboksen? Die hele Anglo-Zionisten bende is totaal geschift… met zijn gblhtqr gekkies en de transgender wet, en de immigranten vertroeteling, etc. Knettergek, en wat bereiken ze er mee? Zeker geen Great Reshit. Mss nog wel wat verkoop van nep-medicijnen omdat al die ingespotenen zo ziek zijn. Trutsula van der Lijken pikt dan nog een lekker graantje mee uit de zak van haar man. Maar meer ook niet. (Eigenlijk zou je er net zo goed nukes op kunnen gooien, dat heeft net zoveel nut. Maar het gebeurt echt niet. Ze denken nog steeds dat ze een grote klapper gaan maken. haha…)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in