Pixabay

Er komt een moment in de levensduur van elke economische of politieke analyse wanneer de meeste van uw waarnemingen of voorspellingen ofwel grotendeels fout, ofwel grotendeels juist worden. Als u uw werk goed hebt gedaan door due diligence, onderzoek en toegepast praktisch inzicht, dan bent u in staat om aan te geven waarom de dominostenen vallen. Mensen moeten begrijpen hoe deze gebeurtenissen te voorspellen waren, zodat ze zich in de toekomst beter kunnen voorbereiden, schrijft Brandon Smith.

De mainstream media, politici en mondiale banken zullen het publiek vertellen dat “niemand deze gebeurtenissen had kunnen zien aankomen”. Dat is een leugen. Sommigen van ons op de alternatieve terreinen zagen ze wel degelijk aankomen, en met grote duidelijkheid. Het establishment en hun verdedigers willen niet dat u dat weet. Zij zullen met hand en tand ontkennen dat wij iets voorspeld hebben; zij zullen beweren dat wij niet bestaan, dat onze analyses nooit gebeurd zijn, of als laatste poging zullen zij beweren dat zij het allemaal eerder zagen aankomen dan wij.

De gevestigde functionarissen en analisten moeten hun imago van openbare autoriteit handhaven, en dat kunnen ze niet als de “parvenu’s” in de alternatieve arena het voortdurend bij het rechte eind hebben, terwijl zij het voortdurend bij het verkeerde eind hebben. Zij hebben tenslotte alle mooie Ivy League-diploma’s.

In mijn artikel “The Globalist Reset Agenda Has Failed – Is Ukraine Plan B?” (zie Frontnieuws “De globalistische Reset Agenda heeft gefaald – is Oekraïne plan B?“, gepubliceerd in januari van dit jaar, heb ik uiteengezet waarom ik geloofde dat een oorlog tussen Oekraïne en Rusland de meest waarschijnlijke crisis was die zou volgen nadat de hype van de covid-pandemie was weggeëbd.

In mijn artikel “Ukraine Learns The Value Of An Armed Citizenry, But Far Too Late” betoogde ik dat het zeer waarschijnlijk is dat er al NAVO-troepen in de regio waren en niet alleen als adviseurs. Uit steeds meer bewijzen blijkt dat westerse troepen actief zijn in Oekraïne en dat Amerikaanse en Europese inlichtingendiensten in wezen de oorlog leiden. In sommige gevallen is dit openlijk toegegeven. En waarom zouden zij de oorlog niet leiden? De oorlog wordt volledig uitgevochten met NAVO-geld en NAVO-wapens.

Onlangs voorspelde ik dat het Kremlin op het punt stond van strategie te veranderen: in plaats van te proberen grotere delen van het grondgebied in handen te houden, geloofde ik dat het zou proberen een “vermalen-strategie” toe te passen en het grootste deel van de Oekraïense infrastructuur te vernietigen, met name de elektriciteit- en waternetwerken. In mijn artikel “Escalatie: Recent Events Suggesting Mounting Economic Danger” dat een maand geleden werd gepubliceerd, stelde ik dat:

“Met de hoeveelheid propaganda die van de Oekraïense inlichtingendienst en de NAVO komt, is het moeilijk te zeggen wat er werkelijk gebeurt, maar ik vermoed dat Rusland van strategie verandert en zich herpositioneert om raket- en artilleriebombardementen op de infrastructuur uit te voeren, waaronder elektriciteitsnetten en water.

Dit is een tactiek die Rusland maandenlang heeft vermeden, wat verrassend is omdat een van de eerste maatregelen die de VS gewoonlijk nemen tijdens een invasie is om de meeste belangrijke infrastructuur uit te schakelen (zoals wij deden in Irak). Je zou denken dat Rusland hetzelfde zou hebben gedaan, maar misschien bewaren ze dat scenario voor de winter, wanneer het voor Oekraïne moeilijker is om het hoofd boven water te houden… Dit zou Oekraïne in de komende winter in wezen onleefbaar maken voor het grootste deel van de bevolking.”

De afgelopen week is mijn laatste voorspelling uitgekomen, nu Rusland met kruisraketten en drones meerdere infrastructuurdoelen heeft getroffen en minstens 60% van de Oekraïense elektriciteitsnetten heeft platgelegd. Deze netwerken worden nu omgeleid om de getroffen regio’s van enige stroom te voorzien, maar in het beste geval zijn ze slechts 5 uur per dag actief. De autoriteiten van de stad Kiev riepen inwoners en bedrijven op om het elektriciteitsverbruik van 17.00 tot 22.00 uur te beperken en drongen er bij de eigenaars van reclameborden op aan om hun lichten in die periode uit te doen.

  Mysterieuze verzetsbeweging wil Zelensky en alle overheidsfunctionarissen vermoorden

Oekraïne heeft alle energie-export naar Europa stopgezet als reactie op de schade aan het netwerk. Dit betekent dat de EU nog meer van haar primaire energiebronnen heeft verloren, bovenop het verlies van Russisch gas en olie.

Sommige mensen beweren misschien dat de raketaanvallen onvoorbereid waren en alleen werden uitgelokt door de vernieling van de Krimbrug door een Oekraïense vrachtwagenbom. Dit is onjuist. Volgens Ben Hodges, een gepensioneerde Amerikaanse generaal, wezen de intensiteit en het volume van de aanvallen erop dat ze ruim voor de explosie van het weekend op een brug die Rusland en de geannexeerde Krim verbindt, waren gepland. Dit betekent dat Rusland hoe dan ook van plan was de Oekraïense infrastructuur aan te vallen.

Maar wat betekent dit alles, en wat gebeurt er nu?

Ik heb de crisis tot nu toe goed gevolgd, maar je hebt geen kristallen bol nodig om te zien waar deze situatie naartoe gaat. Eerst en vooral zal de propagandaoorlog in een stroomversnelling geraken, waarbij Rusland alom wordt veroordeeld voor “genocide” terwijl de Oekraïense burgers een lange winter tegemoet gaan met weinig tot geen elektriciteit en minimaal schoon water.

Maar om dit in perspectief te plaatsen: toen de VS Irak voor de tweede keer binnenvielen tijdens Operation Iraqi Freedom, vernietigden we de meeste vitale netwerkbronnen en lieten we miljoenen Irakezen zonder stroom of water achter. Honderdduizenden burgers stierven tijdens de oorlog, velen van hen door gebrek aan basisvoorzieningen. We moeten dus voorzichtig zijn met hoe we het woord “genocide” rondstrooien, want ons glazen huis breekt net zo gemakkelijk als elk ander.

  Terwijl het Westen naar de overwinning in Oekraïne streeft, streeft het Mondiale Zuiden naar vrede

Ik herinner de lezers eraan dat ik geen persoonlijk belang heb bij een van beide partijen in dit conflict, ik ben alleen geïnteresseerd in de feiten ter plaatse en hoe die de rest van de wereld en Amerika in het bijzonder beïnvloeden. Ik vertrouw Vladimir Poetin niet met zijn langdurige banden met globalisten in het WEF en zijn vriendschap met Henry Kissinger, en ik vertrouw zeker de marionettenregering in Oekraïne niet. Ik vermoed dat dit conflict is uitgelokt ten voordele van de mondiale elites, en ik heb aan het begin van de oorlog al aangegeven waarom.

Ik wil de lezers er ook aan herinneren dat de Democraten en sommige GOP Neo-cons nog niet zo lang geleden een agressieve poging hebben ondernomen om het Amerikaanse publiek warm te maken voor vergaande Amerikaanse betrokkenheid en mogelijk openlijke troepeninzet in Oekraïne. Deze poging is grotendeels mislukt, maar ze zullen het opnieuw proberen als het conflict escaleert. Woorden als “genocide” worden rijkelijk gebruikt door propagandisten om emotionele verontwaardiging op te wekken, maar deze mensen zijn zelden eerlijk.

Dat wil niet zeggen dat Oekraïne geen ramp tegemoet gaat, verre van dat. Tot nu toe hebben zij voorzieningen genoten die zelden beschikbaar zijn voor een land dat midden in een invasie zit, zoals elektriciteit en internetverbindingen. Daar komt nu verandering in. Aangezien de elektriciteitsnetten blijven uitvallen of worden vernietigd door gerichte aanvallen, is het onvermijdelijk dat miljoenen Oekraïners als vluchtelingen naar de buurlanden zullen uitwijken. De toestroom zal zeker een humanitaire crisis veroorzaken.

Bovendien zal de roep van de NAVO-regeringen om directe interventie toenemen tot een constant gebrul en zullen de mainstream media proberen het sabelgekletter zoveel mogelijk te versterken.

Oekraïne zal overgaan tot meer asymmetrische aanvallen binnen Rusland, met meerdere guerrilla- of terroristische acties, meer om een bredere reactie van Rusland uit te lokken die Amerika en de EU tot een openlijke betrokkenheid zou kunnen verleiden.

Rusland zal gewoon zijn tijd afwachten. De economische druk is minimaal, gezien de explosieve toename van de energiewinsten en de nauwe handelsbetrekkingen met China en India. Poetin hoeft alleen maar te wachten tot de wapens en het geld van de NAVO op zijn, en dat zal eerder vroeger dan later gebeuren. Vanuit strategisch oogpunt is het logisch dat Rusland doorgaat met gerichte aanvallen in plaats van te proberen meer grondgebied te veroveren. Een langdurig conflict helpt het establishment echter ook als afleiding van de economische crisis die het heeft veroorzaakt.

Poetin zou het nooit toegeven, maar de Russische aanwezigheid in Oekraïne dient vele mondiale belangen.

De grootste vraag voor iedereen is natuurlijk of dit zal leiden tot een nucleaire gebeurtenis? Als we het hebben over een wereldwijde kernoorlog, dan denk ik van niet. Als we het hebben over een beperkte regionale aanval, zoals één of twee kernwapens, dan is de kans groot.

  Russische Special Forces tonen hun operaties in Oekraïense achtergebieden (Video's 18+)

De automatische veronderstelling die mensen maken is dat als er één kernbom afgaat, ALLE kernbommen afgaan. Dit is niet noodzakelijk waar. Een regionale aanval, hoogstwaarschijnlijk door Rusland of in ieder geval in de schoenen van Rusland geschoven, zou in feite gunstig zijn voor de belangen van de globalisten, die het beeld van een paddestoelwolk boven Oekraïne zouden kunnen gebruiken als instrument voor ultieme angst en paniek. Het publiek is misschien kneedbaarder en beter te controleren als het denkt dat kwaadaardige Russen met kernwapens op het punt staan hen uit te roeien.

Een daadwerkelijke wereldwijde uitwisseling van kernwapens zou NIET zo voordelig zijn voor de het establishment, omdat de uitkomst volkomen onvoorspelbaar zou zijn en de enorme infrastructuur die zij generaties lang hebben opgebouwd in een oogwenk zou worden uitgeschakeld. Ik denk dat de globalisten alles in het werk zullen stellen om een wereldwijde nucleaire ramp te voorkomen, maar ze zullen zeker proberen de dreiging in hun voordeel te gebruiken.

De energiecrisis in Oekraïne zal samenvallen met de dreigende energiecrisis in Europa deze winter, en ik betwijfel of er veel landen in de EU zullen zijn die niet in een economische crisis en toeleveringsketencrisis terecht zullen komen. De omvang van de crisis zal worden bepaald door de strengheid van de winter.

Wat Amerika betreft, blijf ik me de meeste zorgen maken over de politieke optiek. Ik zie al een verhaal rondzweven op social media dat conservatieven medeplichtig zijn aan Rusland en dat in sommige gevallen groepen die zich verzetten tegen het draconische beleid van het establishment en de regering Biden eigenlijk “Russische agenten” zijn.

De strategie is zo doorzichtig dat het bijna lachwekkend is. Naarmate Biden verder gaat en op zijn oorlogstrommels blijft slaan tegen de helft van de Amerikaanse bevolking, zal worden beweerd dat degenen onder ons die reageren of zich verzetten geen “vrijheidsstrijders” zijn, maar betaalde Russische saboteurs. Zelfs degenen onder ons die deze strijd al tientallen jaren voeren, zullen worden beschuldigd van “verraad” en “oproer” in plaats van ons gewoon te verdedigen tegen tirannie.

De tijd komt voor de ultieme gaslighting van de Westerse burgerij – Ze zullen proberen onze vrijheden en alles wat we hebben af te nemen en ons er tegelijkertijd van beschuldigen schurken en buitenlandse agenten te zijn. Dit IS het eindspel van het Oost/West-paradigma, althans voor Westerlingen. Maar als we het kunnen zien aankomen, kunnen we ons er tenminste op voorbereiden en zoveel mogelijk mensen waarschuwen voordat het gebeurt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Poetin onthult de waarheid over kwaadaardige, SATANISCHE westerse leiders die de wereld PLUNDEREN en de menselijke vrijheid vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren
Volgend artikelGeneraal Armageddon betreedt de ring
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Eén optie is dat Vladimir Poetin vermoord wordt, de Russische Federatie uit elkaar valt en Rusland een “failed state” wordt, waarna niemand nog weet wie er welke wapens bezit vooraleer ze gebruikt worden. Onrust en dreiging verzekerd, angst alom.
  Een andere optie is dat de dictatuur in Rusland versterkt wordt zoals in de Stalinistische tijd en de uitputtingsslag in Oekraïne doorgaat tot Kiëv niet langer kan standhouden.
  Het akkoord dat onlangs gesloten werd te Teheran waarbij Turkije, Rusland en Iran samen de Koerden opruimen kan dan tot uitvoering komen. Opvallende afwezige te Teheran was Syrië. Ja, om Turkije aan boord te krijgen, hoewel ze altijd wel graag de Koerden willen helpen ontwapenen, moet het aloude grensconflict in het noordwesten van Syrië opgelost worden en dan loopt Assad in de weg.
  Dus er zou wel eens een atoombom op Damascus kunnen gedropt worden, dan is dat probleem al opgelost en worden Rusland, Turkije en Iran samen de belangrijkste spelers in het midden-oosten.
  Een midden-oosten dat voor het overige totaal in brand vliegt nu de na de eerste wereldoorlog en de val van het Ottomaanse rijk afgesproken grenzen gewijzigd werden. Energie-oorlog iemand? De internationale geopolitieke situatie verandert totaal als dit gebeurt.
  Met de kans dat China ingrijpt via hun proxy en de eerste atoombom die gebruikt wordt een Noord-Koreaanse bom tegen de Amerikaanse belangen is.
  In elk geval is het uitschakelen van de basisvoorzieningen waar dan ook altijd een aanval op de burgerbevolking.
  Hopelijk krijgen we een zeer strenge ijswinter zodat alle partijen de lust tot oorlogvoeren vergaat.

 2. Afgezien van kernwapens…. Waar ik me meer zorgen over maak zijn andere, exotischer wapens die ingezet kunnen worden. Daarbij denk ik vooral aan de technologie die werd gebruikt om 3 van swerelds grote wolkenkrabbers tot stof te doen vergaan op 9/11.
  Ik hoor en lees daar helemaal niets over, bij geen enkele alternative nieuwsbron. Maar het is inmiddels meer dan twintig jaar geleden en die technologie is sindsdien beslist veel verder geperfectioneerd.
  Weet iemand hier wellicht meer over.?

 3. Ik heb een erfenis geaccepteerd. Zonder eerst te kijken waar het over ging.
  Blijkt het een schuld van 350.000 euro te zijn.
  Daar gaat mijn huis.
  Dus je snapt, Rusland en Oekraïne en de rest van de wereld zal me worst wezen.
  Had ik die erfenis maar beneficiair aanvaard.
  Te laat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in