New York City heeft een nieuwe public service aankondigingsvideo vrijgegeven waarin de bewoners geadviseerd wordt wat te doen na een nucleaire aanval op de stad. De lachwekkende video lijkt bijna een Babylon Bee parodie, want hij biedt de bewoners wat alleen beschreven kan worden als een “zelfmoordchecklist” om te sterven bij een nucleaire aanval. (Zie de video hieronder), schrijft Mike Adams.

In de vrolijk gepresenteerde video wordt de bewoners aangeraden zich in gebouwen te begeven en zich uit te kleden, en zich vervolgens met shampoo en zeep af te spoelen. Als ze dat gedaan hebben, wordt de bewoners gezegd binnen te blijven tot ze door de media van de regering worden opgedragen wat ze moeten doen. Dat klinkt als een snelle manier om te sterven…

Dit advies veronderstelt dat de gebouwen nog overeind staan, dat het stromend water nog werkt en dat het internet en de media-zendstations allemaal in werking zijn. Deze veronderstellingen zijn absurd.

Zoals de volgende ontploffingsradiuskaart van NuclearSecrecy.com laat zien, zou een nucleaire aanval van slechts 1 megaton een vuurbal produceren (de gele zone) die het grootste deel van Brooklyn, Harlem, Bayonne, de West Side en natuurlijk heel Lower Manhattan Island zou overspoelen. Alleen al door de ontploffing zouden naar schatting 1,7 miljoen mensen onmiddellijk gedood worden, met nog eens 3,1 miljoen gewonden. Daarbij zijn de gevolgen van de stralingsneerslag niet meegerekend:

Het roept de vraag op: Welke gebouwen denkt de regering van NYC nog overeind te houden na een voltreffer met een kernkop?

Hoe moeten de mensen douchen als er geen functionerend gemeentelijk watersysteem is?

Hoe moeten de mensen naar de media luisteren als er geen internet is en de plaatselijke mediakantoren in puin zijn veranderd?

Nog schokkender is dat in de video van NYC niet eens gesproken wordt over jodium als beschermende maatregel tegen schildklierbeschadiging als gevolg van blootstelling aan jodium-131.

Het geheel komt eerder over als een zelfmoordchecklist dan als een legitieme verzameling overlevingstips. Bekijk het hier, en probeer u niet voor te stellen dat het een parodie is:

Als u de nucleaire kracht opvoert tot 100 megaton – ruim binnen het vermogen van Ruslands grootste nucleaire ICBM’s – krijgt u een vuurbal die bijna tot Trenton, NJ reikt, terwijl Stamford en ongeveer de helft van Long Island worden overspoeld. Er zouden onmiddellijk meer dan 8 miljoen slachtoffers vallen, en nog eens 6,7 miljoen gewonden. De straal van deze vuurbal is 6,1 km:

  Sluit Rusland de ketel rond Bakhmut? (Video's)

Veel geluk bij het zoeken naar stromend water in dit scenario. En veel geluk met overleven als u in de buurt van ground zero bent.

Rusland waarschuwt het Westen voor “nucleaire escalatie”

Volgens een bericht van het Russische persbureau TASS pushen de Verenigde Staten Rusland in een cyclus van nucleaire escalatie die op een catastrofe zou kunnen uitlopen. Zoals de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, verklaarde:

Na het uitlokken van een escalatie van de Oekraïense crisis en het ontketenen van een gewelddadige hybride confrontatie met Rusland, balanceren Washington en zijn bondgenoten gevaarlijk op de rand van een open militaire confrontatie met ons land, wat een direct gewapend conflict tussen kernmachten betekent. Het is duidelijk dat zo’n confrontatie een nucleaire escalatie zou inhouden.

Let op de hoofdpunten van deze verklaring:

 1. De bewering dat het Westen de escalatie van de crisis in Oekraïne “uitlokt”.
 2. Dat het Westen aanstuurt op een “open militaire confrontatie” met Rusland.
 3. Dat zo’n confrontatie schijnbaar zou uitlopen op “nucleaire escalatie”. Dit kan alleen maar de lancering van kernraketten betekenen.

Vergeet niet dat Rusland in vergelijking met de Verenigde Staten en de Europese naties over enorm veel betere nucleaire aanvalscapaciteiten en luchtafweer beschikt. Daar komt nog bij dat de Russische militaire doctrine een “first strike” voordeel beschrijft, wat betekent dat Poetin weet dat als deze oorlog onherroepelijk op een wereldconflict afstevent, zijn strategisch voordeel het best benut kan worden als hij als eerste toeslaat.

De Russische militaire doctrine schrijft ook voor dat men vanaf het eerste moment met een overweldigende nucleaire superioriteit moet toeslaan, wat betekent dat zo’n scenario waarschijnlijk niet beperkt zou blijven tot kleine, tactische nucleaire aanvallen op het slagveld. Hoogstwaarschijnlijk zou een eerste aanval gericht zijn op 10+ belangrijke Amerikaanse steden en militaire bases, waardoor die gebieden tot radioactief puin zouden worden gereduceerd. U kunt er zeker van zijn dat Washington D.C., Houston, Denver, Los Angeles, New York City, Seattle, Miami en Chicago ook op die lijst staan.

De Russische raketten kunnen gemakkelijk alle doelen op het noordelijk halfrond bereiken. Het Sarmat-II raketsysteem heeft hyperglide voertuig-re-entry raketten die gemakkelijk alle bekende luchtafweermiddelen van de Verenigde Staten kunnen omzeilen. Er is geen verdediging tegen de raketten van Rusland.

  De propagandacampagne is nu compleet: Linksen omhelzen oorlog en steunen "letterlijke nazi's"

Corrupte, krankzinnige, VS-functionarissen doen aan escalatie, niet aan afschrikking

Zoals ik in mijn podcast hieronder aanstip, lijkt dit het doel te zijn van Barack Obama en de andere handlangers van Biden, die er al lang naar streven de Verenigde Staten met alle mogelijke middelen te vernietigen. Vanwege deze verraderlijke, vernietigende agenda beoefenen de VS-functionarissen geen afschrikking, maar eerder een vastberaden escalatie tot een nucleair conflict.

In mijn analyse is er weinig twijfel aan dat de handlangers van Biden willen dat de Verenigde Staten vernietigd worden door een nucleaire aanval op meerdere steden. Alle belangrijke beslissingen waarbij Rusland en Oekraïne betrokken zijn, drijven in de richting van dit ene doel. Merk op dat door de Democraten gecontroleerde gebieden als NYC hun bewoners zelfs een “zelfmoordchecklist” geven om ervoor te zorgen dat het maximum aantal mensen sterft bij een nucleaire aanval.

Wij zien hoe een doodscultus Amerika actief aanstuurt op een gebeurtenis die een einde maakt aan het Imperium en die de totale vernietiging van de Verenigde Staten van Amerika tot gevolg zou hebben. Zoals ik in mijn podcast hieronder al aangaf, geloof ik zelfs dat de verraderlijke leiders van het Pentagon een nucleaire stand down zouden bevelen, zelfs als de Russische raketten op hun doel zouden aankomen. Waarom? Omdat het Pentagon en de US State Dept. nu geleid worden door homoseksuele, transseksuele, grooming pedofielen, die het bevel van Satan volgen. Zij willen een maximale vernietiging van Amerika en zij zullen geen toestemming geven voor een vergeldingsaanval tegen wie dan ook.

Bovendien vereist afschrikking dat beide kernmachten geleid worden door rationele mensen die het behoud van hun eigen bevolking nastreven. Toch zijn de leiders van de VS actief bezig de massale dood van honderden miljoenen Amerikanen te bewerkstelligen via dodelijke vaccins, voedseltekorten, sabotage van de energie-infrastructuur en klimaatengineering. Zij willen dat wij allemaal sterven, wat betekent dat er bij de leiders van Amerika geen enkele stimulans is om überhaupt een kernoorlog af te wenden.

Rusland wordt door de onwettige leiders van de VS gebruikt als proxy om een massale genocide op Amerikanen uit te voeren

Als u ergens in de buurt van een grote stad van de VS woont, begrijp dan dat u in de doelzone bent, en dat u leeft onder een illegaal vijandelijk bezettingsregime dat u dood wil hebben. Zij gebruiken Rusland als proxy om Amerika met kernbommen te bestoken en honderden miljoenen mensen te vermoorden, en zij gebruiken Oekraïne als proxy om Rusland te provoceren kernraketten tegen de steden van Amerika te lanceren.

  De lange, hete zomer

Door kernraketten tegen Amerika te lanceren, met andere woorden, zou Poetin het bod van de handlangers van Obama en Biden uitvoeren. Daarom moet iedere Amerikaan de steden uit, nu het nog kan. Als u ook maar in de buurt van ground zero bent (zelfs binnen 10 km), is de kans zeer klein dat u het overleeft.

Hoe een kernoorlog overleven?

Wie dit scenario, dat steeds waarschijnlijker lijkt, wil overleven, moet nu reeds assertieve stappen ondernemen om zich voor te bereiden op de totale ineenstorting van de maatschappij zoals wij die kennen. Onthoud:

 • Voedsel dat u nu opslaat is niet-radioactief voedsel, zodat u na een atoomaanval veilig kunt eten.
 • De meeste hoogwaardige waterfilters zullen radio-isotopen uit besmet water filteren. U hebt geen speciale “anti-stralings” waterfilters nodig. Straling komt van deeltjes, en die deeltjes worden gefilterd door gewone waterfilters. (Hierover volgen binnenkort meer details uit mijn laboratorium. Wij zijn tests aan het uitvoeren op meerdere waterfilters met dit specifieke doel voor ogen).
 • Denk aan de omgekeerde kwadraatregel van de afstand tot de ontploffingszone. Als u uw afstand verdubbelt, vermindert u uw blootstelling aan straling tot 1/4de. Als u uw afstand verdrievoudigt, daalt uw blootstelling tot 1/9e.
 • Zorg ervoor dat u jodium hebt. In mijn podcast hieronder onthul ik ook hoe u uw eigen “Cesium Eliminator” kunt maken, die ik een paar jaar geleden heb uitgevonden en gepatenteerd. Zie CesiumEliminator.com voor details over die wetenschap.

In mijn podcast hieronder raad ik u ook aan het gratis ebook te downloaden op NuclearWarSurvivalSkills.com (zij hebben ook een betaalde Kindle versie en een bijgewerkte, 2022 editie die tegen betaling verkrijgbaar is).

Bovendien moet u zeker mijn gratis audioboek Resilient Prepping downloaden op www.ResilientPrepping.com.

Tenslotte zult u een uitwijkplan nodig hebben als u uit de stralingsvalzone moet zien te komen. Daarvoor zullen vrijwel zeker zelfverdedigingsmiddelen zoals vuurwapens nodig zijn. Hier is mijn recente videorecensie van opvouwbare AR-stijl pistolen:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oh Oh! Medvedev: “De Ruiters van de Apocalyps galopperen vooruit”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”
Volgend artikelPoetin’s krachtige toespraak over het “liberaal-globalisme” (VIDEO)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wie WIL er dan nog leven? Ik niet.Putin kan beter alle wapens richten op de woningen van het crepule wat dit allemaal heeft veroorzaakt.Schwab,Rothschields,Rockefellers,Soros,Gates,Zuckerberg,Alle royals.Precies daar waar ze wonen.Daar waar alle militairen zitten, etc etc.Die zijn nl de kern van al het kwaad.Wat voor zin heeft het om onschuldige burgers te vermoorden?

 2. Dit zijn gewoon de smerige spelletjes die de USA al jaren spelen met de bevolking, vanaf het opvreten van de kalkoenen. Constant angst aanjagen en ophitsen tegen de eoa onzichtbare vijand. In dit geval moet de haat voor Rusland aangewakkerd blijven. Ze hebben al een tijdje angst aangebruld dat Rusland een bom gaat gooien, maar de vlammen van de haat moeten nog hoger, dus dit is het schepje er boven op; alsof het nu echt gaat gebeuren en wat je in dat geval moet doen. De VS is een corporatie dat door smeerlappen gedreven wordt. En je weet zo ondetussen wie die smeerlappen zijn. De bevolking is slechts de stumperds die voor dat bedrijf werken en twee weken vakantie krijgen als ze goed meedoen. En ze moeten EU haten, en ze moeten Rusland haten.

  NYC heeft moedwillig naieve mensen aan ventilators gebonden achter gesloten deuren, waardoor er velen zijn gestorven, maar waar de stad veel geld mee heeft ontvangen (30,000 dollar per ventilatie machine). Nu komen ze met dit angstverhaal op de proppen. Is het de bedoeling om de stad leeg te laten lopen, zodat alleen de superrijken er nog kunnen zitten? Er is momenteel veel criminaliteit en rotzooi, hoor ik steeds. Zeker niet de door Guiliani goed opgekuisde stad meer…

 3. Het beste wat Putin kan doen, lijkt me het volgende.
  Op 22 juli aankondigen dat helaas omiwille van [kies zelf maar een technisch excuus] Nordstream 1 nog niet verantwoorde manier heropend kan worden maar dat men eraan werkt.
  Verder vriendelijk voorstellen om via Nordstream 2 te leveren aan die landen die dat willen.
  Daarvoor is het dan natuurlijk wel nodig dat Duitsland zijn (ik meen: milieu-)vergunning aflevert.
  Vele landen zullen dit wel willen.

  Dan zijn er 2 scenario’s mogelijk: ofwel a) de EU gaat overstag en Rusland heeft zijn slag thuisgehaald inzake Nordstream 2 (en er is heibel tussen de EU en de VS),
  ofwel b) Duitsland blijft principieel dwarsliggen, met 2 zaken als gevolg
  i) verdeeldheid binnen de EU waardoor die mogelijk uiteenvalt door geruzie en bovendien
  ii) volksopstand van Duitse burgers tegen hun eigen leiders: “we zitten niet in de kou door Putin, maar door die Gruene in de regering”.

  Oh en uiteraard, indien de EU overstag gaat, dan moeten r dus contracten worden ondertekend alvorens het daadwerkelijk van start kan gaan. Die contracten zullen dan luiden in Roebel of goud en gezien het tijdsgebrek wat in Putins voordeel werkt, heeft de EU het mes op de keel en zullen ze die keuze van betaalmiddel dan maar node moeten accepteren, wat een megablow zou zijn voor de petrodollar.

 4. Voor de insiders

  Facade of Cathedral St. John the Divine Depicts the Apocalyptic Fall of …

  https://youtu.be/D8p5ZGRF2xs

  St. John the Divine

  Is one of the largest Masonic Cathedrals ever built. It is incomplete by design, they seem to be waiting till after their messiah (the Anti-Christ) comes onto the show. Not sure what the exact plan is, but you can bet it is not good!

 5. Prophetic Pillars On St. John The Divine Cathedral Depict Apocalyptic New York

  One of the first articles published on this site was Sinister Sites – St. John the Divine Cathedral, where I’ve described the building’s occult symbolism and its role in the United Nations’ efforts to push a single world religion. Probably the most shocking part of that article was the pictures of the columns, conceived in 1997, depicting the destruction of New York city (including the Twin Towers). The Church was named after St. John the Divine, the author of the Book of Revelation.The original article showed only two of these columns (the others were not visible at the time I took the pics). Since then however, the other pillars are visible and their symbolism is as esoteric and mysterious as those originally posted. Here they are (in no particular order).

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-01.jpg

  Posted in the original article on St. John the Divine, this pillar depicts an apocalyptic New York city being engulfed by enormous waves.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-02.jpg

  Also posted in the original article, this column depicts the destruction of the Brooklyn Bridge. Underneath is the New York stock market and people trading goods. Is this a reference to the Babylon of the Revelation

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-03.jpg

  Horsemen of the Apocalypse

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-04.jpg

  A scene depicting a birth from some kind of flower, surrounded by mummies and above a lamb with its legs tied. Who is being born? Is the Anti-Christ who is said by the Book of Revelation to the beast “coming up out of the earth; and had two horns like a lamb“? Underneath is a spiral vortex (symbolizing change of consciousness?) and people apparently praising or worshipping the figure.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-05.jpg

  Pillar symbolizing death with the “wheel within a wheel, full of eyes all around” from the vision in the beginning of the book of Ezekiel.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-06.jpg

  Pillar with the Kabbalistic Tree of Life. The Book of Revelation is said to be encoded with Kabbalistic numerology to reveal its esoteric meaning.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-07.jpg

  The man above the Tree of Life is also uncharacteristic for a Cathedral. It is one-eyed (see the Eye of Horus) and wears a huge clear quartz amulet, which is said to have magical and metaphysical properties.
  Little to no documentation exists about the meaning of the pillars and the rest of the Cathedral contains a lot of art with strange symbolism alluding to catastrophe and a new era. Strange place.

 6. Als de moffen in opstand zouden komen, en ze willen een station bezetten, gaan ze eerst in de rij staan om een kaartje te kopen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in