“We gaan het hele land verkrachten en wat ga je er aan doen?” vraagt een moslim taxichauffeur aan een Britse vrouw

6

Backup:

Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

  Kwetsbaar mens armbanden die aangeven dat drager verzwakt immuunsysteem heeft en afstand wil houden
Vorig artikelWoedende Grieken steken hotel in brand dat migranten zou huisvesten
Volgend artikelDe zelfmoord van Europa: immigratie, identiteit en islam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Imam’s en álle andere soorten van “leiders” in de islamitische wereld zullen wel ongelooflijk trots zijn op hun “gelovige broeders én zusters”.
    Het enige wat die parasieten in de westerse wereld kunnen én doen is verkrachten, vermoordden, voor het overige zijn de meesten te lamlendig om een slag werk te verrichten.
    Dat soort hoort niet hier maar in hun eigen zandbak, kunnen ze verkrachten en vermoorden naar hartenlust.

  2. spijtig dat onze mannen niet opstaan ,t is altijd later ,later ,later ,en de misere komt met de dag dichter en dichter en dichter ,WIE GAAT DAN EINDELIJK ONZE BEVOLKING BESCHERMEN????Op onze politiekers moet je niet wachten hebben hen flink laten omkopen

  3. Islamitische wereld zou het worden ,in de EU …allang al gepland ..10 jaar terug en de islamiet mocht geen haarbreed in de weg gelegd worden EU deal Met Ergadon en.de deal van Demminck erbij .
    Staat ons te wachten met angst corona verminderimg van de bevolking om tegen de islamisten te vechten.,corona het Trojen Paard in feite ,angst media als dood oorzaak

  4. Zo, met hun gezicht op de camera. Pak ze. Stop ongevraagd dingen in hun hol, dat vinden ze schijnbaar normaal om dat anderen aan te doen dussss…. even vriendelijk terug doen. En dan hoeven ze nog niet eens bang zijn dat ze zwanger zijn, dus ze hebben het nog makkelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in