Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

0

Tommy Robinson heeft een groep aso’s geconfronteerd die doelbewust hoesten en spuugden op een bejaard echtpaar in het Verenigd Koninkrijk.

Robinson en zijn familie zaten in hun auto toen hij zag dat de drie jongeren de oudere man en vrouw mishandelen die op weg waren om boodschappen te doen.

Volgens het oudere mannelijke slachtoffer liep het echtpaar op straat in de richting van de winkel toen de jongeren “doelbewust hoestten” op hen. De man zei dat hij naar de drie mannen riep: “Dat kun je niet doen. Dat kan je gewoon niet doen”.

Een vrouwelijke getuige bij de gebeurtenis zei dat de aanvallers in het gezicht van de oudere vrouw spuugden en hoesten toen Robinson stopte en zei: “Jongens, niet doen! Dat is walgelijk gedrag!”

De getuige zegt verder dat de drie jonge mannen de auto van Robinson naderden en aan zijn deurklink begonnen te rukken. Toen Robinson uit zijn auto stapte, sloeg het tuig de deur tegen hem aan en schopten tegen de achterkant van zijn auto.

Robinson’s kinderen zaten achterin de auto en slaagden erin om een groot deel van de aanval op video vast te leggen.

“Er was een zekere mate van geweld daarna. Toen [Tommy] uit de auto stapte om hen te confronteren, hebben ze hun agressie verhoogd en werden toen echt gemeen… toen je begon te rijden, begonnen ze tegen de achterkant van de auto te schoppen”, zegt het mannelijke slachtoffer.

Kort nadat de politie op de plaats delict aankwam, beschuldigde ze Robinson van het “overschrijding van de lijn”.

“Rekening houdend met het risico voor oude mensen met deze ziekte [Coronavirus], de dood, met deze ziekte; wat zijn het in hemelsnaam voor soort jongeren die denken dat het aanvaardbaar is om doelbewust en agressief in hun gezicht te hoesten.

Ik rijd niet voorbij een oud persoon die wordt mishandeld door een paar klootzakken”, aldus Tommy Robinson.

Groot-Brittannië begint met het registreren van etniciteit van Corona-geïnfecteerden

  Steeds weer meldingen van sterfgevallen in verpleeghuizen na vaccinatie - autoriteiten zien geen verband
Vorig artikelIllegale migranten kosten Duitsland 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden
Volgend artikelCovid-19 verbrijzelt de façade van de Europese ‘Unie’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in