Met zoveel statistieken die verborgen en effectief gecensureerd worden, is het onverstandig voor ongekwalificeerde mensen zoals ik om categorisch te zeggen dat dit of dat gebeurt. Maar het gezond verstand blijft overheersen, en als het aantal sterfgevallen of ziektegevallen met een aanzienlijk percentage toeneemt, en als er andere indicatoren zijn van verstoring van de “normaliteit”, dan moet men de conclusie trekken dat iets de oorzaak moet zijn, en wat dat iets ook is, zonder dat er een officiële verklaring voor wordt gegeven, wordt het voor het publiek achtergehouden, schrijft John Le Sueur.

Dat oordeel werd voor mij enkele weken geleden nog versterkt toen een luchtmacht-chirurg van het Amerikaanse leger voor een federale rechtbank getuigde dat zij van hogerhand de opdracht had gekregen om niet te spreken over de controverse over gegevens van het Ministerie van Defensie die wijzen op een massale toename van ernstige verwondingen en ziekten onder militair personeel toen de vaccins in 2021 werden uitgerold. Dr. Theresa Long, van de US Army Flight School in Fort Rucker, Alabama, getuigde met twee andere militaire luchtmacht-chirurgen, Lt Col Peter Chambers en Col (Ret) Stewart Tankersley. Zij zei dat zij regelmatig gecontacteerd was door militairen die door de injecties gewond waren geraakt, en dat de meesten piloten waren, die “aan een van de hoogste fitheidsnormen moeten voldoen”. Te midden van de druk om zich te laten vaccineren, zei Long, heerste er een sfeer van laag moreel, waarin er minstens twee zelfmoorden waren geweest.

Meer recentelijk hebben piloten die door Covid-19 vaccins gewond waren geraakt in interviews met de Defender gezegd dat zij zich, ondanks wat zij beschrijven als een “cultuur van angst en intimidatie”, gedwongen voelen zich uit te spreken tegen vaccinatiemandaten die, naar hun zeggen, piloten van hun carrière – en in sommige gevallen van hun leven – hebben beroofd.

In een brief, die in december 2021 met de hand werd bezorgd bij de Federal Aviation Administration (FAA), het Amerikaanse ministerie van Vervoer, het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ), en de CEO’s en juridisch adviseurs van grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen (American Airlines, Alaska Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines en United Airlines) wordt gewezen op de unieke risico’s van vaccins die piloten lopen, en op het grote aantal geregistreerde verwondingen en bijwerkingen van vaccins waarbij piloten betrokken zijn, die in sommige gevallen piloten hebben gedwongen te stoppen met vliegen.

  De gevaccineerden zijn duidelijk sneller aan het sterven dan de ongevaccineerden, volgens Britse gegevens

Wanneer bijwerkingen van de injectie worden gemeld (als dat al gebeurt) is het meestal alleen de eerste 28 dagen na de injectie waarnaar verwezen wordt. Deze gegevens zijn alarmerend genoeg. Alleen al in het VK zijn meer dan 27.000 acute hartstilstanden gemeld, meer dan 4.000 longembolieën en diep-veneuze tromboses, en bijna 3.500 toevallen, op een totaal van zo’n 1,5 miljoen bijwerkingen. Hoewel uit gezaghebbende wetenschappelijke onderzoeken van de gegevens blijkt dat vaccins naast onmiddellijke bijwerkingen ook bijwerkingen op middellange en lange termijn hebben, schijnt er weinig of geen toezicht op te zijn.

Dat levensverzekeringsmaatschappijen voor de eerste negen maanden van 2021 al veel hogere schadeclaims melden dan voor heel 2020, en “de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van deze bedrijfstak hebben gezien” hebben genoteerd, voornamelijk bij mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64 jaar, wijst op een effect op langere termijn. Het grootste wettelijke ziekenfonds van Duitsland heeft een frequentie van vaccinatiecomplicaties gemeld die zeven keer zo hoog is als voor het hele jaar was aangegeven, en voorspelt dat het aantal van deze sterfgevallen nog enige tijd hoog zal blijven.

Waarom? Is er een hoofdoorzaak?

Toen afgelopen zomer een verhaal op het internet verscheen over de plotselinge dood van vier of vijf piloten van British Airways, was het Covid-vaccin de voor de hand liggende verklaring die de ronde deed in de sociale media. De snelheid waarmee dit werd ontkend – in plaats van aangepakt of onderzocht – door BA, ijverige “Factcheckers” en zelfs BALPA, de vereniging van luchtvaartpiloten, had een waarschuwingssignaal moeten afgeven. BA, onder druk, gaf een onoprechte verklaring uit, waarin zij niet zei wat de oorzaak was, maar het duidelijke verband met het vaccin niet ontkende en weigerde te zeggen of de piloten al dan niet gevaccineerd waren.

Voorspelbaar genoeg hebben de mainstream media er geen gevolg aan gegeven, misschien om de lijn van de regering dat het “vaccin zo veilig is” niet te verstoren. Niet één parlementslid stelde de vraag over deze sterfgevallen in het Lagerhuis. Het verhaal verdween.

Tot de laatste weken, toen op het internet een nieuw verhaal opdook over een sterke stijging van het aantal sterfgevallen door piloten in 2021. In datzelfde jaar, waarin de vaccinatiemandaten werden opgelegd en volop van kracht waren, beweerde een blogger, bekend onder de naam “Call me Stormy”, dat er 109 sterfgevallen onder luchtvaartpiloten door hun familie gemeld waren op de In Memoriam pagina van de Amerikaanse Air Line Pilots Association (ALPA), vergeleken met zes in 2020 en slechts één in 2019.

  Pfizer en de FDA hebben NOOIT beweerd dat hun COVID-19 vaccin besmetting stopt - Dit is GEEN nieuws vandaag!

Sally Beck, een ervaren journaliste die voor TCW schrijft, vroeg ALPA om de link naar hun In Memoriam pagina, gepubliceerd in okt/nov 2021 “die er niet meer blijkt te zijn” en om de bron van de cijfers. Na enig aandringen kwam dit antwoord.

“Hallo daar. Die info re: het overlijden van de piloot was niet juist en onverantwoordelijk misleidend. Hier is de verklaring die wij in december hebben uitgegeven toen dit voor het eerst ter sprake kwam.

Aangezien dit geen antwoord was op haar vraag, noch een bevestiging van de aantallen die zij wel gemeld hadden in vergelijking met voorgaande jaren, schreef Sally terug met de volgende vraag:

“Kunt u mij de werkelijke cijfers voor die jaren geven en mij een link geven naar de pagina waarnaar verwezen werd, of een screenshot.”

Terug kwam hun antwoord: “Het is niet onze gewoonte om de informatie van onze rubriek In Memoriam van ons ledenblad vrij te geven. Wij hebben niets meer in te brengen dan de verklaring die wij eerder hebben meegedeeld.”

Ik laat het aan de lezers over om daarvan te maken wat zij willen. Wij blijven in het duister tasten.

In de VS, waar de luchtvaartindustrie veel groter is dan in het VK, heeft president Joe Biden bevolen dat alle piloten en boordpersoneel het vaccin moeten nemen. De luchtvaartmaatschappijen, met name United, American en Delta, hebben alle vliegtuigpersoneel met hun baan bedreigd als zij zich niet in 2021 lieten inenten. Het lijdt geen twijfel dat het vliegtuigpersoneel de druk zeer sterk gevoeld heeft en dat sommigen tegen beter weten in gezwicht zijn, zoals kapitein Robert Snow hier krachtig getuigde, nog maar enkele weken geleden.

Joshua Yoder, een vliegtuigpiloot en mede-oprichter van de US Freedom Flyers die dit bespreekt, vertelde aan de Amerikaanse tv-presentator Stew Peters, dat zijn groep honderden meldingen heeft gekregen van piloten over het vliegen met vliegtuigen terwijl zij last hadden van nadelige bijwerkingen van de Covid-vaccins. Hij vertelde ook van de enorme druk die door hun eigen vakbonden op de piloten was uitgeoefend om te vaccineren, waardoor zij nergens terecht konden voor steun. Degenen die bezwaar maakten, zei hij, werden ontslagen of kregen verminderde taken, waardoor hun salarisschalen naar beneden werden bijgesteld, wat, gezien het verminderde aantal vluchten en vliegtuigen die in de mottenballen gingen of verkocht werden, de luchtvaartmaatschappijen goed zou hebben uitgekomen.

  Mexicaanse president verwerpt COVID-19 injecties voor kinderen, "laat zich niet gijzelen" door profiterende "farmaceutische bedrijven"

Biden heeft sindsdien de druk op de mandaten voor vaccins verminderd, en ook de luchtvaartmaatschappijen hebben zich teruggetrokken. Zou het kunnen dat zij zich zorgen maken over de stijging van het aantal pilootdoden, omdat zij een hel van annuleringen van vluchten voorzien die nog verscheidene jaren kan aanhouden? Piloten zijn duur om op te leiden, en hebben gewoonlijk een lang beroepsleven van 35 tot 40 jaar.

En hebben wij, evenals de gevaccineerde piloten, werkelijk iets om ons zorgen over te maken – is het gevaarlijk als een piloot sterft aan de stuurknuppel? In de lucht natuurlijk wel, en dat is de reden waarom u twee piloten hebt, het meest kritieke moment is vlak voor de landing, als het vliegveld in zicht is. Beide piloten zijn druk bezig het vliegtuig te besturen, de radio en de instrumenten in de gaten te houden, vooral het ILS (Instrument Landing System) glijpad, en als de eerste piloot op dat moment een hartaanval of beroerte zou krijgen, zou dat inderdaad zeer gevaarlijk kunnen zijn.

Wat de politici, de luchtvaartmaatschappijen en de vakbonden betreft, wij moeten hun geen genade schenken wanneer de dag aanbreekt dat zij vervolgd zullen worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland verplaatst kernraketten naar de grens met Finland in tegenreactie op NAVO-bod
Volgend artikelMeerdere Hitlergroeten op het Songfestival – “rechtsextremisme-deskundigen” zwijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. En dan het veel gehoorde; ik wil wel op vakantie kunnen dus neem ik die prik maar. Blij dat de piloot ook geprikt is ?

  • Ja…dat zei ik net ook hier thuis.

   Het heeft alleen geen enkel nut als ik hier in m’n eentje op de enige rotonde in de wijde omtrek met een geel hesje, een smeulend vat en een hakbijl ga staan.

   De kracht van woorden!!!
   Te zot dat men (incluis nous) het hebben over “dat het weer gaat komen.”

   Met deze bewoordingen geven we aan dat het een gegeven is…….

   Maar hellep H O E ???????

   • Haha! Ik hoor je… Ik sta met pijl en boog klaar terwijl de rest op het terras zit. Ik denk soms wel eens, fuck it all, what for. De meeste mensen boeit het niet eens wat er om ons heen gebeurt. Ik wil zelf alleen geen schade oplopen door het gemakzucht v anderen. Die eu pas zit me niet lekker. Dat is het echte gevaar. Fuck die leipe oorlog, dat komt echt niks van. Maar de techno digi ball & chain, met gratis gifspuit…dat is de echte oorlog.

  • Met de herfst zijn we (weer) de pineut. In het buitenland worden politieke partijen die tegen de vaccinatie plicht hebben gestemd al uitgemaakt voor schuldig aan het aantal corona infecties die met de herfst zullen komen. Dat zijn dan de niet super rechtse partijen. (Veel ongewilde tegenstellingen in mijn reactie maar u weet vast wel wat ik bedoel te zeggen)

 2. Helaas hoor ik veel te vaak “als de dag komt”.
  Ik vrees dat die hier op aarde niet komt.
  Politici, WEF figuren, rechters, zitten allemaal in ivoren torens. Die komen daar niet uit.
  Er is, bij mijn weten, nog geen enkele opstandige rechter opgestaan, die zegt “tot hier en niet verder, want het recht is compleet uitgehold”. Nee, ze lachen erom.

  • Een rechter kan ook niks vinden van de situatie. Zijn taak is het beoordelen en afwegen van de feiten in een aan hem voorgelegde zaak.
   Is een technisch vak.

   • O, en als het over strafbare feiten gaat. Het OM (de grote schurkenbende) bepaalt of een zaak voorkomt. (verkrachting van de uitgangspunten van Montesquieu’s Trias Politica)

    Heel simpel: gereedschap leren gebruiken als wapen zoals Samoerai’s in het verleden deden.

    (een handzaag is voor een ongewapende tegenstander al heel vervelend)

 3. Ab, ik vrees dat de shitzooi gewoon gestaag doorkabbelt. De schapen hebben nergens last van. De stinkende mesthoop waar de toekomst op verneukt wordt krijgt af en toe een beetje gif om het goed te doen bloeien en de stank vd verrotte oogst mogen wij straks inademen. Ik heb mijn abonnement op het menszijn al opgezegd.

 4. Dat overzicht van al die dode piloten zegt toch wel genoeg, veronderstel ik. Wat proberen die maatschappijen en vakbonden dat dan onder de mat te vegen??? Smeerlapperij tot en met.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in