Uit een lijst van sterfgevallen die is gepubliceerd in het tijdschrift van de Air Line Pilot Association blijkt dat de meeste sterfgevallen in 2021 plaatsvonden nadat de vaccins waren uitgerold. Proberen dode piloten ons iets te vertellen? schrijft Steve Kirsch.

Gisteren ontving ik het volgende SMS-bericht verwijzend naar een artikel in de Air Line Pilot Association (ALPA) magazine:

Oke, dus op het eerste gezicht ziet dat er behoorlijk belastend uit, nietwaar? Vooral het enorme aantal sterfgevallen in juli (39) in vergelijking met een voor-de-prik-maand zoals januari of maart.

Merk op dat je niet naar voorgaande jaren kunt kijken, omdat ze alleen de “nieuwe” sterfgevallen vermelden waarover ze in het tijdschrift van voorgaande jaren hoorden.

Maar de sterfgevallen in 2021 zijn misschien al in een eerder nummer vermeld, dus laten we nog geen overhaaste conclusies trekken.

Het lijkt erop dat deze piloten ons iets proberen te leren over vaccin veiligheid. We hebben een team van 40 mensen die alle oude nummers van het tijdschrift bekijken en alle sterfgevallen onderzoeken. Blijf op de hoogte van wat ze vinden.

Het dodental onder sporters: Een update

Hier is het laatste dodental voor atleten om in de tussentijd op te kauwen:

Vreemd is het niet… de piek in sterfgevallen en instortingen? Vergeet niet dat veel atleten zich verzetten tegen de prik totdat hun eigen mandaten (of “prikkels”) begonnen te werken.

Waar is Eric?

Nog steeds geen commentaar van Substack’s nieuwe “Writer in Residence” Dr. Eric Topol  op één van deze. <sarcasme> Hoe vreemd. Ik vraag me af waarom Eric hierover zwijgt? Hij is tenslotte de expert in deze materie. </sarcasme> Als u uw ongenoegen nog niet heeft toegevoegd aan de bijna 2.000 andere Suback lezers commentaren, kunt u dat hier doen.

  Uit laatste gegevens van VS gezondheidsautoriteit blijkt dat gevaccineerde kinderen tussen 5 en 11 jaar nu meer kans hebben om Covid op te lopen dan hun ongevaccineerde leeftijdgenoten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tien OMICRON “variant” voorspellingen voor 2022 en verder … het globalistische autoritaire draaiboek blootgelegdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelToenemende oversterfte nu ook onder jongeren: Houdt geen verband met Corona
Volgend artikelZe hebben nu bijna TWEEMAAL zoveel Amerikaanse kinderen gedood door het vaccin als door COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het viel mij direct op dat een groot deel piloten waren van opgeheven maatschappijen, zoals bijvoorbeeld Northwest en Eastern Airlines. Dat zijn dus allen (hoog)bejaarde mensen. Ook nog een persoon van Delta gechecked en deze bleek 82 te zijn. Probeert U mensen in paniek te brengen, of onnodig ongerust, of…..?
  Voor de duidelijkheid, ik ben ook zeer kritisch en ongevaccinneerd maar neem ook niet alles voor zoete koek aan.

  • https://www.tributearchive.com/obituaries/22252767/mr-james-jamie-everett-biggs/wall
   Ik heb ook een willekeurige van de lijst gepakt, en deze stierf op 74jarige leeftijd. Hij werkte voor First Air. Of leeftijd een rol speelt in het vreemde sterftepatroon dat op deze lijst te zien is, kan zijn. Maar het lijkt er wel op dat de sterfte behoorlijk toenam op een gegeven moment. Is dat allemaal door hoge leeftijd of….. Het beste is idd om een paar willekeurige namen van de lijst te halen, en zelf te kijken hoe en wat. Hoe het ook zij, de gifspuit heeft wel degelijk zijn griezelige diensten bewezen.

  • Lastig, helemaal wanneer je per maand gaat kijken.
   Van de piloten/oud-piloten stierven er:
   ’13 – 1
   ’14 – 0
   ’15 – 1
   ’16 – 2
   ’17 – 28
   ’18 – 1
   ’19 – 1
   ’20 – 6
   ’21 – 111 ..ooh, vergrijzing.. (met nog drie maanden te gaan voor ’21)

   Veel plezier met het kijken of er ergens een update plaatsvond van het pilotenbestand met oude en eerder ontbrekende gegevens/oid.
   Verder doet het er weinig toe, oud/jong, buiten dienst, opgeheven, of er wel of niet gevlogen wordt, of dat er een killervirus rond gaat en/of een biowapen — significante stijging overledenen — wanneer de databestanden verder kloppen.

   • ’13 – 1 (-)
    ’14 – 0 (-)
    ’15 – 1 (10)
    ’16 – 2 (11)
    ’17 – 28 (10)
    ’18 – 1 (4)
    ’19 – 1 (22)
    ’20 – 6 (32)
    ’21 – 111 (61)

    ff een algoritme erover, ivm met vertraagde data correctie
    nb. ik heb dus nergens de datum van overlijden opgezocht en gecontroleerd
    – opvallende toename sterfgevallen

  • Wie hebben er ook alweer als eerste een spuit mogen halen? Het ging op leeftijd… m.a.w., als je het echt (nog) niet wilt geloven, wacht dan gewoon en kijk of het hoge cijfer aanhoudt.
   Ondertussen storten de cessnaatjes uit de lucht sinds de prik (30+ in 2 maanden) omdat die dus maar één piloot hebben. Het is dus wachten op de eerste airliner waarbij beide piloten toevallig tegelijk trombose/hartaanval/ander gevolg van de prik krijgen. Dat is niet zo heel gek, want vliegen verhoogt de kans op trombose aanzienlijk, dus in combinatie met een prik die je trombose geeft is het een kwestie van tijd.

 2. De gruwelijk stupide commentaren die ik opvang over deze sterfte is: sporters vielen altijd al neer op het veld. En over piloten: die gingen altijd al dood aan onderliggende kwalen. Wat is er toch fout met dat soort mensen…

  • Hoi BAA,

   Je vraagt ”Wat is er toch fout met dat soort mensen…”

   Probeer je jezelf ajb eens te verdiepen in de ”pyramide van macht” en hoe mensen daarop reageren. Niets is meer bijzonder dan de macht over andere mensen. Ik heb die macht en had m nog meer. Ik was niet genadeloos genoeg om die macht te behouden dus nu minder. Ik kan dat niet.

   Ik weet donders goed dat als ik mijn mensen nu vraag, eigenlijk befheel x te doen ze het doen het. Ik heb hun lot in handen en ze weten het en ze hebben schulden. Niet dat ik dat doe, eigenlijk het tegenovergestelde en daarom moet ik nu voor mijn positie vrezen op de langere termijn. Zo lang ze presteren zit ik goed maar zo niet… Einde oefening.

   Omdat ik niet doe als leidinggevnde dragen ze me op handen en doen alles voor me. Dat is weer de keerzijde die positief is. Maar omdat ik dus mijn leidinggevende tegenwerk en negeer heb ik een probleem zodra eea niet gaat zoals verwacht en gepland. We zullen zien waar dit alles eindigt want dat zal het.

   Het is moeilijk te begrijpen wat dit is voor mensen die nooit macht hebben gehad of hebben….

   Laat me wat voorbeelden geven. Dit is niet om op te scheppen maar gewoon zoals het is. Als ik wil dat iemand zijn contract niet wordt verlengd gebeurt dat niet. Als ik wil dat een leverancier iets doet gebeurt dat in no time. Als ik wil dat iets gemaakt wordt gebeurt dat. Dat terwijl ik slechts een buget (voor alles) van ongeveer 2.5 miljoen per jaar heb. Had was miljoentjes meer maar kon ik niet aan want over teveel schijven.

   Ik wil niet opscheppen ofzo maar dat is hoe het helaas werkt. Ik hoop dat dit je een inkijkje heeft gegeven waarom mensen doen wat ze doen in deze waanzin. Ikke en de rest kan stikke als je het mij vraagt.

   Groeten,
   Hugo

   • ps, ik had eerder vanavond dit voor Dutchesne gepost over deze quote. Daar ben ik dan weer bang voor qua mijn eigenste ik (smile).

    “When you stare into the abyss, the abyss stares back at you” is de simpele versie van Nietsche. Deze is de orginele. ”when you spend long enough battling demons you eventually start to look and think like one”

    Alan Greenspan is wat mij betreft het beste voorbeeld. van dit die ik ken.

    Groeten,
    Hugo

 3. Duidelijk en ik ben akkoord over de belachelijke risico’s die gelopen worden door iedereen te vaccineren. Daar moet zeker voor gewaarschuwd worden. Maar een lijst over dode piloten na een een mogelijke vaccinshot publiceren zonder enige context is ook niet correct. Mensen van ruim 80 gaan dood met of zonder vaccin. Een snelle willekeurige check leert mij bijvoorbeeld dat een persoon in een vergevorderd stadium van parkinsons was en hoog bejaard.

 4. …lijkt wel een beetje of al die piloten bij Bois Belleu in Frankrijk hebben gevochten, daar heb je tabletten tegen de muur met alle doden, ook met een enorme piek in juni en juli, ongetwijfeld veel dezelfde achternamen en geboorteplaatsen als die piloten….
  https://www.eerstewereldoorlog.info/frankrijk/de-marne-en-omgeving/bois-belleau-amerikaanse-begraafplaats/index.html

  …alleen hebben deze piloten niet gevochten maar een spuitje gehaald en gezien de kans op trombose bij piloten vrij hoog ligt….geweldige combi, prima helder denkwerk van de “medici”….

  …wij hebben zo politici en “medici” en “experts” die ook zo geweldig in belang van de burger kunnen brainstormen….hun zakken vol en de lijkenhuizen vol, puur door fout op fout te stapelen zou je denken, maar nee, het is zo uitgedacht.
  Door experts ook nog, die straks dan de schuld krijgen mocht plan Schwab misgaan.

  Als palingen in een emmer snot…uitschot !

 5. Volgens deze video zijn in September Oktober heel wat kleinere vliegtuigen neergestort over de hele wereld.
  De grotere vliegtuigen storten niet zo snel neer omdat ze (blijkbaar) met minimaal 3 piloten in de cockpit moeten zijn. De kleinere zijn vaak maar door 1 piloot bestuurd. Dus als die wat krijgt is het gelijk down.
  https://www.bitchute.com/video/PewqAHQQyOim/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in