Decennia lang hebben conservatieve politici zich elke dag moeten distantiëren van zaken waar ze absoluut niets mee te maken hebben. Elke wuif op het podium zou tot de officier van justitie kunnen leiden, want aanklagen en vals beschuldigen zijn linkse middelen bij uitstek. Maar nu heeft de mainstream media besloten hulde te brengen aan een natie waar Hitleriaans neonazisme goede manieren zijn. En plotseling kan men ook de Hitlergroet op tv laten zien zonder gevolgen, schrijft Willi Huber.

De “verkeerde groet” heeft al aan talrijke mensen in de sport hun carrière gekost, anderen kwamen voor de rechter terecht en kregen een strafblad of zelfs gevangenisstraf. Vooral in de sport werd met regelmaat opgetreden tegen allen die ook maar een zweem van nationaal-socialisme lieten doorschemeren. In het voetbal en het tennis werd ook opgetreden tegen al degenen die de zogenaamde “Servische groet” toonden. Symbolen van extreem-links mochten daarentegen altijd getoond worden, hele teams werden gedwongen te knielen voor een drugsverslaafde, intens misdadige zwarte Afrikaan.

De fascistische oorlogsgroet “Slava Ukraini – Glorie aan Oekraïne”

De finale van het ESC werd op 14 mei rechtstreeks uitgezonden vanuit de Italiaanse stad Turijn. Het werd misbruikt als een enorm propagandavuurwerk voor Oekraïne – door onregelmatigheden bij de stemming kon Oekraïne ook de eerste plaats bereiken met een grove hiphop-rap. Tijdens de uitzending werden verschillende keren Hitlergroeten en andere fascistische begroetingen van Oekraïne vertoond. Allereerst is er de Poolse presentatrice, die tijdens de stemindiening “Slava Ukraini” riep, letterlijk: “Eer aan Oekraïne!”, ook te interpreteren als “Heil Oekraïne” of “Sieg Oekraïne!”.

Als men het geschreeuw, dat vaak gepaard gaat met een typisch handgebaar, zou willen vergelijken met een groet uit de Duitse geschiedenis, zou men waarschijnlijk voor de rechter staan wegens bagatellisering. Stelt u zich echter eens voor dat een Duitser bij een of andere openbare gelegenheid “Glorie Duitsland!” roept. De kranten zouden wekenlang vol staan. De presentatrice begeleidde haar oproep met een opgeheven rechterarm die uitgestrekt bleef. Hier kan nog over gediscussieerd worden, want op het beelddetail was niet het hele gebaar te zien.

Hitlergroet minstens twee keer, Azovgroet één keer

  BREAKING: Blinken zegt "Oekraïne wordt lid van de NAVO"

De volgende scènes kunnen niet meer weg verklaard worden. Er werd niet gezwaaid, maar wel een bijzonder pittige nazigroet gebracht. Eén keer vanaf het podium (zie de ingesloten Twittervideo’s hieronder), één keer bij het verlaten van het podium voor een aanzienlijk lange tijd. Op hetzelfde ogenblik ging de menigte wild tekeer, zwaaiend met Oekraïense vlaggen.

Het vertoon van Hitlergroeten werd gegarneerd met salutes van het openlijk extreem-rechtse Azov-regiment (gebalde vuist op de borst). Dit alles: zonder commentaar, zonder afstand te nemen van de verantwoordelijken, zonder afstand te nemen van de ORF.

De omroeper van de ORF herhaalt eerbiedig: “Slava Ukraini!”

Tijdens de bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de trofee op het podium riep de leadzanger van de Oekraïense “winnende groep” Kalush Orchestra ook weer “Slava Ukraini” – de ORF-omroeper herhaalde het devoot. Er is ook deze scène-sequentie waarin de leadzanger de Hitlergroet brengt aan de menigte tijdens de exit – momenteel nog ongecommentarieerd te bekijken in de ORF-Thek (vanaf ca. 38:50): https://tvthek.orf.at/topic/Eurovision-Song-Contest-2022/13869827/Eurovision-Song-Contest-2022-Finale-Die-Entscheidung/14135446/Ukraine-gewinnt-den-ESC/15164708

Dit alles onbetwist in een tijd waarin het een genoegen is om professor Bhakdi voor het gerecht te slepen wegens volksophitsing – die lijnrecht tegenover extremisme en nazisme staat.

Met de oorlog in Oekraïne laat de door links gedomineerde mainstream media alle maskers vallen. Plotseling is nationaal socialisme goed als het uit Oekraïne komt. De tekens die in het Westen decennia lang verboden waren, worden openlijk getoond: De Zwarte Zon, lievelingsteken van Heinrich Himmler, de Wolfsangel werd veel gebruikt in Hitlers Reich. Op uniformen, en nu zelfs in documentaires op de openbare televisie, ziet men herhaaldelijk een speciale schedel en gekruiste beenderen, zoals gebruikt in de “SS Division Totenkopf”. Zonder commentaar. Integendeel, de linkse media mainstream overvleugelen elkaar door dit alles te bagatelliseren. De openlijk extreemrechtse strijders van het Azov-regiment zouden al lange tijd niet meer zo zijn, het dat was alleen maar vroeger programma.

  Stijgende olieprijzen, energie- en voedselcrisissen aan de horizon... is het mogelijk dat wij het ECHTE doelwit van deze economische oorlog zijn?

Dat is natuurlijk een leugen. In Oekraïne sturen ze kinderen naar nazi-trainingskampen, zoals enkele jaren geleden ook door de mainstream werd gemeld. Zie:

De zaadjes die gezaaid zijn, ontkiemen. In Oekraïne wordt vooral hulde gebracht aan de staatsheld Bandera, een overtuigd racist, antisemiet en fascist. En zelfs nu nog wordt Adolf Hitler in sommige kringen als een held beschouwd – de Russen droegen tonnen nazi-memorabilia mee uit veroverde stellingen, van het boek “Mein Kampf” tot vlaggen, insignes en uniformen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huisVolg Frontnieuws op Telegram

  Het Westen dreigt Afrikaanse landen secundaire sancties op te leggen wegens Russische olie

Lees meer over:

Vorig artikelWat is de waarheid over de “golf van sterfgevallen bij piloten” na de uitrol van het vaccin?
Volgend artikelOrbán waarschuwt dat het Westen zich onderwerpt aan “zelfmoordgolven” van verval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Waar is Hitler als je ‘m nodig hebt? Die man had een bloedtyfushekel aan die communisten (de schwabs, rothschilds, ruttes etc van de jaren dertig)die de wereld over wilden en willen nemen. You own nothing… Heel die WOII is verkeerd in de geschiedenisboeken terechtgekomen en nu gaat wederom hetzelfde gebeuren met Rusland. USA/ EU zijn wederom de hoofdschuldigen, de uitlokkers, de moordenaars, de aggressors. Waarom wil 90% van de domme wereldbevolking dit niet zien? Wat is de gemiddelde mens toch achterlijk zeg, bah, wat een niveau, zum kotzen. Nou eeeeh Sieg Heil dan maar.

  • Hou zee! mag ook, hoewel Sieg Heil natuurlijk een meer internationaal karakter heeft. En als je je arm en hand strekt, zeg je gewoon dat je de ‘Caesar groet’ brengt. “Zo groetten de klassieke Romeinen elkaar” is mijn steevaste antwoord. Men is dan direct uitgeluld.

 2. Zou niet verkeer zijn UK onderwater. Straks krijgen de EU landen zijn eigen missiles terug, zou niet verkeer zijn! Ze zijn nazi’s en onze politici die dit land buiten de EU ondersteund en ons in gevaar brengen met Russia. Onze incompetentes politicis moeten per direct aftreden!

 3. Wat is extreem rechts? Of extreem links, of midden?Democraat en republiek? Niemand weet het nog.
  Zolang dat ge er aan meedoet zal kotjesmentaliteit blijven bestaan.
  Ik loop achter geen enkele vlag.

  Als ik mijn vuist de hoogte inzwaai, mijn hart beroer, mijn middelvinger opsteek, luchtzoentjes blazen, knuffelen, hartjes tekenen, duimpje opsteken. Dat is emo van het moment.

  • Links of rechts is van oorsprong in welke kant van de kamer een politieke groepering zat. Ik heb de info niet meer thuis maar als ik het goed onthouden heb zat liberaal eerst links. Later is dat veranderd.

   De hele meuk die er nu zit, zit in één vuil hoekje dat is zeker.

   Verder wens ik niet in een “politiek” hokje geduwd te worden. Na metajuridische vakken wist ik genoeg….
   De democratie met de uit z’n verband gerukte trias politica werkt niet!

 4. Nou, als dat Nazi groeten zijn ben ik een konijn. Geen wonder dat de rechtsextremisme deskundigen zwijgen.

  Je kan ook overdrijven he’, allemachtig zeg!

   • @Ikke @Lee1990,

    Ten eerste zijn dit geen bewuste hitlergroeten, dit wordt als zodanig gesuggereerd door die Twitterclowns die overal wat achter zoeken en zien. Dan zou iemand bijvoorbeeld in een film of serie waarvan twee personen afscheid nemen op een perron van een treinstation of bushalte ook regelmatig een hitlergroet uitbrengen zeker. Ik zie vaak genoeg een acteur die de arm omhoog doet met een ietwat gestrekte hand naar diegene die achter in de bus nog even omkijkt, of een ander die half hangend uit een trein raampje haar of zijn geliefde nog even groet die op het perron staat zonder daadwerkelijk te zwaaien, maar wel met gestrekte arm en hand een laatste groet brengt, iemand die even een arm omhoog doet met een gestrekte hand en roept “hoi” of “hey” wanneer diegene wegggaat, hoe vaak heb je dat zelf wel niet gedaan, of dat dat je vanaf een afstandje al iemand groet op diezelfde manier en er dan nar toeloopt, zijn dat dan ook allemaal bewuste nazi groeten? Dat zijn er dan nogal wat over de jaren heen. Wat dacht je van diegenen die een taxi aanhalen, of doen ze dat met hun voeten.

    Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gaat erom dat dit geen bewuste nazi groeten zijn maar die perceptie puur en alleen wordt gewekt door een aantal twitter clowns die de hele dag overal wat achter zoeken in wat ze zien of horen. Deze types geloven ook dat Biden is gefusilleerd en dat er nu een kloon van hem rondloopt.

    Ga nou niet mee in die onzin van die idioten op Twitter en gebruik je common sense. Het is jammer dat Frontnieuws dergelijke berichten overneemt en hier plaatst, dat geeft wederom weer een deuk in de geloofwaardigheid van het geheel en dat is waarschijnlijk ook de hele opzet van deze Twitterclowns, hopend dat dergelijke berichten worden overgenomen waaardoor de naam wappie weer een significante betekenis krijgt, en dat moeten we nou juist niet hebben.

    Gebruik je verstand en hou eens op in en met die onzin verhalen mee te gaan, dan kun je ook net zo goed in al die Covid nonsense mee gaan lopen.

    • Dus u groet met een schuine arm naar voren en een platte hand in het verlengde van de arm? U gaat er niet van uit dat in Oekraïne Nazi’s aanwezig zijn?

     • @Piet Verzijde, U snapt er blijkbaar helemaal niets van. Ten tweede, ik heb nergens in mijn commentaren gesuggereerd of ontkent dat er geen Nazi battalions en of Nazi sympathisanten in Oekraïne aanwezig zijn, laat maar zien in welke alinea ik dit heb aangeduid. Die is er niet.

      U doet nu hetzelfde als al die vervelende Twitterclowns, aannames en suggestieve bewoordingen de wereld in helpen. Ik ben wel klaar met dat soort type mensen.

      Succes verder.

      • Als daar geen Nazi’s zijn, was niemand daarover begonnen! Die link begrijpt u dus niet! Ik zwaai nooit met gestrekte arm! U dus wel. Wat een rare druif bent u!

       • Als u goed leest, wat u niet doet, dan staat er “groeten” met een gestrekte arm en hand, niet “zwaaien”. En u beweert dat ik het niet begrijp? Vervolgens gaatt u wederom suggereren dat ik ontken dat er geen Nazi battalions en of Nazi sympathisanten in Oekraïne aanwezig zijn en die link dus niet begrijp. Nogmaals, dat heb ik nooit beweerd. Wederom smijt u weer met ongefundeerde aannames.

        Wie begrijpt wie hier nou niet. *gaap*

        Als u er voor kiest om deze discussie voort te zetten en aan iedereen uw stupiditeit ten toon te stellen aan een ieder die deze discussie volgt, dan hou ik u niet tegen. Zoals ik al eerder aangaf, ik ben wel klaar met types zoals u.

        Leef u uit zou ik zeggen, veel plezier.

   • @Ikke,

    Hoe bedoel je tegenstrijdig.

    Quote Ikke “Als ik mijn vuist de hoogte inzwaai, mijn hart beroer, mijn middelvinger opsteek, luchtzoentjes blazen, knuffelen, hartjes tekenen, duimpje opsteken. Dat is emo van het moment.”

    Dus eerst is het een emo moment en dus geen nazi groet, maar als ik datzelfde gegeven aanstip is het ineens wel weer een nazi groet.

    Quote: Druif, “Nou, als dat Nazi groeten zijn ben ik een konijn. Geen wonder dat de rechtsextremisme deskundigen zwijgen.”

    Antwoord, Quote, Ikke, “Wat wil je het dan noemen? Zwaaien naar het publiek? Wake up mensen……..”

    Zo als de wind waait waait mijn rokje, zo noemen ze dat! Kan je dus helemaal niks mee.

 5. Ik zit me rot te lachen. Maar toch zeg ik bij deze mijn abonnement op het menszijn op. Het kost alleen maar geld en ergernis, net als een lekke boot.

 6. In de mindset van Oekies is 80% van Europa nazi.
  En dat is niet correct; zijn alleen de Linksen, dus 79%
  Dus daarbij willen slijmen

 7. Ik weet niet wie vandaag het debat gezien heeft met Rutte, over het wissen van zijn mailtjes.
  Het songfestival is een en al politiek dat is al meer dan 20 jaar zo en Rutte bewijs wederom hoe hij het volk kan bespelen Rutte doet nog net geen Hitler groet naar het volk toe of naar de tweede kamer want zou hij dat gedaan hebben was het wel goed zo is het kut volk van ons land nou eenmaal, ik ga nu lekker een boekje lezen wat Serieel Van Munds heeft geschreven met de titel hoe dom is een volk van deze eeuw.

  • Het nazisme heeft alle kenmerken van het fascisme, behalve één ding: jodenhaat.
   Fascisten kennen namelijk geen Jodenhaat, de nazi’s wel.
   Ken je geschiedenis, jongeman!

 8. Zal best allemaal zo zijn en is inderdaad zeer bedenkelijk… Mijn vraag was en is toch ook hoe het eigenlijk kan/komt dat zo’n grote delen van de bevolking van Oekraïne, Polen, de Baltische landen en nog zowat al vóór WO2 zo’n enorme haat jegens de russen hadden gekregen dat ze álles wat tegen de Rus inging met volle overtuiging gingen steunen…hoe extreem facsistisch en onredelijk ook (‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend, al is het de duvel zelf !’, zoiets…) !? Zal bepaald wel niet zijn omdat de Russen hún zo netjes en goed behandeld hebben toen ze het er voor het zeggen hadden !!? Ja,Ja, maar dat was vroeger, dat is allang voorbij, nu is alles anders zegt men dan…Ja Ja, als je in sprookjes gelooft…maar zo werkt dat natuurlijk niet, hoogstens als iedereen het sindsdien in gelijke mate zodanig goed heeft gekregen dat men die punt kán zetten en overal overheen kán stappen (zoals bij de meesten van ons hier in het westen..)
  Anders wordt echt geen enkele les en ervaring uit het verleden–hoe ver weg ook–echt vergeten !!
  Even een doordenkertje voor echt eerlijke mensen !!

  • Rudolf, Maak niet uit van Wie, Hoe of waar, Links, of rechts De stront komt allemaal bij een ieder uit maar een gatje Maar Rusland blijft en is een zeer sterk leger met een goeie schaker Waar alle kindertjes nog een puntje aan kunnen zuigen Maar zoals die kinderen Pedofiel Seniele omgekochte corrupte crimineel BAIDEN en zoon Alleen aan de Drank en Drugs snuivers bezitten door deze gekken en dwazen met hun illegale corrupte Maffia bedrijven vriendjes en het illegale ongekozen criminelen van WEF, WHO RIVM GGD Gezondheidzwendel Farmaceut des Dood Bedrijven, van illegale corrupte en zwendel praktijken tegen de mensen op deze aardbol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in