De Canadese Gestapo was slim deze keer. In plaats van in te breken in de kerk van de Canadese pastoor Artur Pawlowski en deze te overrompelen – zoals ze eerder deden tijdens een dienst in het Paasweekend, toen ze passend werden beschaamd en weggejaagd – wachtte de Canadese Gestapo deze keer tot na de zaterdagdienst om Pawlowski te arresteren, en deed dat op een openbare weg, schrijft Nolte op breitbart.com.

Natuurlijk behandelde de Gestapo hem alsof hij Scarface was. Meerdere agenten en ten minste vier politieauto’s waren erbij betrokken:

Pawlowski werd gearresteerd voor het overtreden van Canada’s fascistische en anti-wetenschappelijke wetten tegen bijeenkomsten tijdens de uitbraak van het Coronavirus. Deze beperkingen zijn van kracht in Canada (en op veel plaatsen in de VS) ondanks het feit dat volledig geopende staten zoals Texas en Florida mensen toestaan om terug te keren naar hun normale gang van zaken en dit hebben gedaan terwijl ze hun China Virus gevallen in lijn houden met de lockdown staten.

De arrestatie van Pawlowski en zijn broer vond plaats enkele dagen nadat Canada’s Gezondheids Gestapo “een bevel van de Court of Queen’s Bench verkreeg dat van toepassing is op bijeenkomsten, inclusief protesten, demonstraties en bijeenkomsten,” meldt Fox News.

“Het bevel legt nieuwe beperkingen op aan organisatoren van protesten en demonstraties, en vereist naleving van volksgezondheidsbevelen, waaronder maskering, fysieke afstand, en aanwezigheidslimieten[.]”

Ja, laten we eens kijken wat er gebeurt als de binnenlandse terroristen in de Canadese tak van Black Lives Matter besluiten om weer bij elkaar te komen.

  Zeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi's die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensen

Canada is zo openlijk fascistisch geworden, Pawlowski is de tweede pastoor die door de Canadese Gestapo is gearresteerd. In februari arresteerde de Canadese Gestapo ds. James Coates van GraceLife Church of Edmonton nadat hij zichzelf had aangegeven. Zijn misdaad was dezelfde – het houden van kerkdiensten in een fascistisch land.

Er zijn berichten dat de Canadian Broadcasting Corporation (CBC), een extreem-linkse nepnieuwszender, was getipt over de arrestatie, en daarom was CBC-fotograaf Rod Maldaner toevallig ter plaatse toen de arrestatie plaatsvond. In een nu verwijderde tweet vierde de Nazi-met-een-camera de arrestatie en gaf, natuurlijk, nepnieuws door:

“Dit is het beeld van de dag. Pastoor Artur Pawlowski wordt vandaag gearresteerd in Calgary. Een idioot zijn heeft zijn gevolgen. Hij lijkt nu niet te lachen. Ik wed dat hij #GETMEOUT schreeuwt. Volgende, KJJ als hij naar het voorarrest gaat om te protesteren”.

Ja, goed werk, journalist, behalve dat dat geen foto was van Arthur Pawlowski, dat was een foto van zijn broer.

Reichsführer Maldaner heeft nu zijn Twitter account geblokkeerd.

In het kielzog van wat we zien in Florida en Texas, zijn deze voortdurende lockdowns niets minder dan obscene en opzettelijke aanvallen op persoonlijke en religieuze vrijheid.

Het ergste is dat als je relt en terroriseert en plundert en brand sticht, het fascistische regering-media-academische-tech-entertainment establishment je zal aanmoedigen, maar als je een christelijke kerk durft te bezoeken…

Ondertussen filmde een burger gisteren de buitenkant van het Calgary Islamic Center, waar auto’s in de rij op straat stonden. De burgerjournalist vertelde aan rairfoundation.com dat hij de video nam omdat hij “wist dat ze [politieagenten] de lockdowns op sommige groepen niet handhaven, terwijl ze anderen vervolgen”.

  Wetenschappelijk onderzoek: lockdown kost alleen al in de Verenigde Staten één miljoen levens

Kijk:

Een andere burger tweette een soortgelijke video. “Dit is wat er gebeurt als je de schaamteloze dubbele standaarden laat zien voor de handhaving van de Lockdowns”, zegt hij. “We zetten christelijke pastors gevangen terwijl imams vrij zijn om samen te komen voor #Ramadan”, vervolgde hij.

Ezra Levant van rebelnews.com was bij de dienst van Pastor Pawlowski vóór de arrestatie van vandaag. Hij bevestigde dat christelijke kerken het doelwit zijn, terwijl andere religieuze diensten vrij zijn om in vrede te bidden.

“Gestapo is hier niet welkom” – Canadese politie uit paasdienst gegooid door Poolse pastoor

Vorig artikelSchokkende video: vrouw valt flauw, stuiptrekkingen op de vloer op de Covid-vaccinlocatie
Volgend artikelBurgerjournalisten in Canada riskeren arrestatie om dubbele lockdown standaarden van christenen versus islam te documenteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Hartelijk dank voor deze belangrijke informatie, deze informatie krijg je of lees je niet,we zitten hier in Suriname met een regering en minister van volksgezondheid die het volk maar steeds zit voor te liegen en angst aan het inboezemen is,ik vraag af wanneer deze waanzin ophoudt.

 2. Daarom dat ze in Nederland niet meer naar de kerk gaat, 40 jaar menzen laten geloven dat Christenen allemaal tokkies waren. Dank God mijn ouders sijn ge emigreerd.

  • Ik heb al een hoop redenen gehoord waarom mensen genoeg kregen van de kerk.
   Maar nog nooit dat andere dachten of vonden dat het tokkies waren.

 3. Wat ik vreemd vond was dat hij sprak vanuit de gevangenis en reclame maakte voor het kanaal dat dit alles heeft uitgezonden. Zijn scheldkanonnade vond ik bovendien niet erg van christelijke bescheidenheid getuigen. Hierdoor hijs ik de rode vlag. I smell a rat.

  • Nee, die Arthur Pawlowski is niet gek, hij voorzag wel een reactie van de roverheid dat ze ‘m gingen arresteren en in anticipatie daar op had hij vooraf al een video opgenomen in geval dat. Kijk naar die man, wat hij zegt en doet, degelijkere mensen met ruggegraat als deze zijn bijna niet te vinden. Ga er maar aan staan tegen een fascistische regering. Dit zijn de helden. De ratten zijn de bewindvoerders, de onderdrukkers.

   • Helemaal mee eens, Simon! Arthur is een held, en hij weet wat hem te wachten staat. Hij duikt niet, hij staat als een voorbeeld voor iedereen, moedig, standvastig, gelovig en hij doorziet de gedachte hierachter. Hij verfoeit meelopers, wil niet voor angst op zij. Hij heeft juist een warm en meelevend hart en verstopt zijn afschuw voor de bedriegelijke woorden van de onderdrukkers inderdaad niet onder stoelen of banken. Op dit moment is hij weer gevangen en heeft hij het lichamelijk slecht. Ratten duiken, zijn stiekum, en doen het werk in het duister!

 4. Ja Trudeau nietwaar is een ‘socialist’ en die haten het christendom, dus lang leve de islam. En die Gestapo? Ja ach hier krijgen ze nu ook een loonsverhoging om ze zoet te houden en te laten uitvoeren wat Fuhrer Rutte en Fuhrer de Jonge eisen. Raar voor een christen uit dat CDA maar dat CDA noch die CU hebben ook nog maar een heel klein beetje met christendom te maken, hypocrisie dat is wat zij als religie volgen.

  • Ik dacht Rutte een refo was.
   Maar dat zijn dan ook de ergste die je kan tegen komen.
   Het is dus christenen tegen christenen.

   • nogal wat cryptojoden zoals grapperhaus en van Engelshoven , en natuyrlijk rutte’s handler uri rosenthal..

    wel grappig dat je OPNIEUW de gaslight strategie hanteert (zeker vergeten dat je em al meerdere keren had gehanteerd(
    LOL

    • Je noemt het maar wat jij er voor kan bedenken.
     Kan mij daar verder niet mee bezig houden.
     Als je ergens een naam voor bedenkt, wil dat niet zeggen dat je dan ook gelijk hebt.
     In jou wereldje is iedere jood een vijand. Triest ergens wel.

     • Vaak blijkt achter zo een bijna aangeboren haat een strenge gerformeerde opvoeding te zitten.
      Waarna ze met bijbel verhalen aankomen hoe dat ontstaan is en waar het vandaan komt.

     • ik beantwoordde je vraag en nu ga je oy veyen……. (cries out when he strikes you(
      jij haat mr jew, jij haat semieten zoals de palestijnen die jij gevangen houd in een open air concentration camp en bombardeert kinderen en vrouwen slacht ze af jij hebt geen enkele moral authority, so stop pretending ya do..

      hoe noem JIJ niet-joden ook al weer? oh ja goy/goyim aka cattle aka dieren aka slaves.

      stop projecting en support a free palestine bert

      • iedere jood is niet mijn vijand bert, nice projection again…., bobby fischer is awesome follow him.

       james perlov also awesome

       gilad atzmon

       moet ik er nog meer noemen?

       hail bobby fischer

   • Ach, dat gezeur dat er overal joden achter zitten. Natuurlijk niet. Er zijn slechte mensen en iedereen heeft wel een of andere achtergrond.

 5. https://www.youtube.com/watch?v=psG70X00hBY Hacker group allegedly behind pipeline ransomware attack posts statement,he mentions c,yberreason, this means it was israeli intelligence unit 82oo talpiot behind the pipeline hack and now they want to come in for further control over us pipeline infrastructure, cyberreason is israeli mossad (holding us gov ransom(

 6. Er zijn te veel sexueel devianten aan de macht. Rutte, poot en gerformeerd, bedenkelijke afkomst, islam en NWO lover; Macron, gerontofiel–dichtbij necrofiel, islam- en NWO lover; Trudeau, crossdresser, islam en NWO lover; Biden, zo gek als een ui…..

  Nee hoor;in de strijd tegen het islam gevaar is Israel de enige die wat doet; met een beetje geluk een ful scale oorlog tegen gaza en/of Iran…dat ruimt op, en maakt de wereld schoner.

 7. https://www.nytimes.com/2021/05/12/opinion/israel-palestinian-refugees-right-of-return.html “Why has the impending eviction of six Palestinian families in East Jerusalem drawn Israelis and Palestinians into a conflict that appears to be spiraling toward yet another war? Because of a word that in the American Jewish community remains largely taboo: the Nakba.”

  bert zijn tribe was namelijk van plan om palestijnen in bezet gebied oost jerusalem uit hun huizen te zetten vanwege “jewish rights to those houses” aka ‘right of return’.

  laten we dan de palestijnse right of return rechten respecteren bert….. huh?

  https://www.amnesty.org/en/latest/news/2019/05/israels-refusal-to-grant-palestinian-refugees-right-to-return-has-fuelled-seven-decades-of-suffering/

  maar wacht bert zikn tribe zegt dit https://www.jpost.com/opinion/debunking-the-palestinian-claim-to-a-right-of-return-opinion-654498 mmmm dus alleen joden hebben right of return bert??

  (ook al hebben ze het land gestolen( dang bert

  wordt tijd dat de italianen israel gaan claimen (romeinse rijk(

  of de syriers? akkadische rijk

  • Vergeet niet om Israëlische producten te boycotten.
   En supermarkten te vervelen met je gezeik.
   Dan hoor je er helemaal bij.

   • haha bert the zionist EXPOsED lmao

    jouw tribesgenoten hebben de immigratiewetten van alle westerse landen in de jaren zestig aangepast voor massaimmigratie van marrokanen afrikanen etc en nu ga je jammeren

    #jacobjavitz

    #openbordersforisrael

    #freepalestine

     • bert zijn tribesgenoten zijn net als DENK, in israel stemmen ze likud en in nederland zijn het commies die al zestig jaar voor open borders en massaimmigratie zijn.

      als jij jouw mede tribesgenoten zou kunnen overtuigen om in nederland ook masaal pvv the stemmen en te promoten dan zouden ze in ieder geval consistent zijn : nationalistisch

      better voor nederland, en voor israel

      kan de repatriatie beginnen

      • Tim, wat probeer je nou precies te vertellen.
       Jij blijft maar bezig om mij in elk vakje te proppen die je te binnen schiet. Met weinig succes overigens.
       Wat is je doel nou eigenlijk.
       Dat ik mijn mening verander?
       Dat gaat toch echt niet gebeuren.
       Het is jammer dat jij er anders over denkt, maar dat is jou recht, om er een andere mening op na te houden.
       Maar daarom blijf ik toch ook niet tegen jou aan zeiken omdat ik het daar niet mee eens ben.

       • jouw tribesgenoten maken er al honderden jaren iets persoonlijks van bert, zolang voeren ze al racial war tegen blanke mensen/nations.

        ERG JAMMER HOOR.

        jij wilt inderdaad niet veranderen,verantwoordelijkheid nemen, en gaat net als jouw tribe gewoon door met de oorlog tegen blanken/westerse landen

        #barbaralernerspectre “we jews wil be at the forefront of multiculturalism”

        tot het moment dat ik geen commercials meer zoals deze https://i.imgur.com/gzhIL4k.png zie (gemaakt door tribes-add-agencies(
        weet ik dat de oorlog vanuit de tribe jegens mij door gaat.

        stop de oorlog (((bert((( (ga je niet doen, maar vraag het(

        probeer het eens gewoon geen nederlanders meer aanvallen, niet zo moeilijk bert

        NIET meer zeiken op tv over marxisme en multiculti en racemixing en wo2 etc

        #stopthewhining
        #nomoreoyvey
        #freethenetherlands

        • Blijf jij nou aan de gang.
         Je wordt vervelend man.
         Het boeit mij geen ene moer wat jij te vertellen heb. Je doet maar.

        • elke dag weer voeren jouw tribesgenoten oorlog tegen het westen en westerse naties zolas nederland bert en het boeit jou geen ene moer.

         #bertthezionist

        • ik weet wat ik niet wil horen: elke dag weer antiblanke proganda van jouw tribe

         maar je zegt het al, gaat niet gebeuren, jij en jouw tribe blijven oorlog voeren.

         wordt tijd dat de rest van de wereld dit ook gaat realiseren .

        • Ik heb deze mail uitwisseling met verbazing gade geslagen.
         Hetgeen dat blijkt is dat men redelijk goed op de hoogte van de geschiedenis is maar in het heden daar nog niet bovenuit kunnen stijgen.
         Zolang je in vakjes denkt ben je niet vrij en blijf je op elkaar hakketakken wat energie kost die je op een betere manier kan toepassen. Namelijk nadenken hoe we de oude cirkels kunnen doorbreken in plaats van eeuwenlang rondjes draaien of superioriteit claimen via geschriften.
         Wens jullie inzicht en wijsheid in handelen. Inspraak zonder inzicht is een uitspraak zonder uitzicht.

      • En ik heb inderdaad altijd op de PVV gestemd.
       Alleen de laatste keer niet.
       Ik heb helemaal niet meer gestemd omdat het nogal zinloos is om hier te stemmen.
       De uiutslag is hier bekend voor dat er ook maar 1 stem is uitgebracht.
       Dan houd het op, om te gaan stemmen.

 8. Staat de site doorbraak.be hier soms op de zwarte lijst of zo?

  Dat schijnt telkens eerst even goed bekeken te moeten worden.

 9. volgens mij werkt bert voor een trollfarm #unit82oo #talpiot

  het kostte hem 2 minuten om te reageren, let this sink in the (((tribe(( is monitoring

  opiniez is ter rechter zijde van likud lol

  zelfs esther voet vindt ze een beetje radicaal

 10. hahahahahha bert, can ya shove me some shekels?

  “Time to admit who both world wars were fought to benefit
  “Israel won the war [WW I]; we made it; we thrived on it; we profited from it. It was our supreme revenge on Christianity.” (The Jewish Ambassador from Austria to London, Count Mensdorf, 1918)

  “Full Responsibility for the First World War, lies squarely on the shoulders of the International Jewish Bankers. They are responsible for Millions of dead and dying.” – (US. Congressional Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)

  “We Jews are going to bring war on Germany.”
  — David Brown, President of American Hebrew, in 1934, quoted in Edmonson’s I Testify, page 188.

  bert zijn tribe is verantwoordelijk voor honderden miljoenen doden, tijd voor reperations bert

 11. Julie moeten eens ophouden nationaaal socialistisch Duitsland overal bij te halen, wat hier gebeurd is puur communisme, verdiep je maar eens meer in de geschiedenis van de sovjetunie! De NS vochten tegen dezelfde vijand als wij nu. Tegen globalisme, communisme (( bolschewiisme ), satanisme( vrijmetselarij oa)en ki dermisbruik, door extreme zionisten!

 12. Wat ik vreemd vond aan het filmpje is dat hij tijdens het wegslepen plotseling een petje op had. De politievent die hielp met het wegslepen had ook andere kleding aan, met streepjes er op.

 13. Snap het nou ens een keer. De NWO, (nieuwe wereld orde) IS een satanisch construct…
  De hel opzet is om de wereld te onderwerpen aan Lucifer en dan moet het idee Christus worden uitgeroeid.
  De Islam mag blijven want dat is ook niet van de echte God.
  Alles maar dan ook alles wat je op dit moment ziet is een afgietsel van die agenda, incl. de vacc. flauwekul.
  De herinvoering van het fascistische bestuursmodel, het gendergezwets etc.

 14. tim,eerst laat je je eens goed nakijken,ga terug naar de kleuterschool,lomschool niveau,je gooit alles door elkaar,joodse jaartelling 5782,palistijnen,nooit bestaan,0.
  blanke joden,getinte en afrikaanse joden,beginnen nooit een oorlog,palistijnen zitten NIET in een kamp,vermoorden laf de joden,IK ZAL NIET ZEGGEN DAT JE PLEURES MOET KRIJGEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in