De politie werd op een luidruchtige manier uit een Poolse kerk in Alberta, Canada gezet na het verstoren van een paasdienst, met de pastoor die hen aan de kaak stelde als “Gestapo nazi communistische fascisten” en “psychopaten”.

Pastoor Artur Pawlowski beval de zes agenten die waren binnengedrongen in de Cave of Adullam Church het pand te verlaten in een video die hij uploadde naar Facebook, beschuldigde hen van “het intimideren van mensen in een kerk tijdens Pasen” en zei “waag het niet hier terug te komen”.

“Kun je je voorstellen, die psychopaten”, zei Pawloski tegen de camera terwijl de agenten wegliepen. “Pasen. Het heiligste christelijke festival van het jaar, en ze komen christenen intimideren tijdens het heiligste festival – ongelooflijk!”, riep hij uit.

“Wat is er mis met die zieke psychopaten?”

De pastoor was aanvankelijk beleefd maar streng geweest tegen het half dozijn agenten en zei hen: “Ga alstublieft weg, ga weg uit dit gebouw, ga onmiddellijk weg”, toen ze zich een eindje binnen het gebouw verzamelden.

Hij werd duidelijk strenger toen ze probeerden te treuzelen en vragen aan hem stelden, en bleef volhouden: “Ik wil geen woord meer horen. Eruit! Eruit! Onmiddellijk dit pand uit, totdat je terugkomt met een gerechtelijk bevel – eruit!”

Pawloski kastijdde hen als “Nazi’s” en verklaarde dat “de Gestapo hier niet welkom is” toen ze naar buiten strompelden, grotendeels in stilte, met de ineffectieve pogingen om te praten overgelaten aan de enige vrouwelijke agent onder hen.

Gezondheidsfunctionaris van Canada blundert tijdens Coronapersconferentie: “Ik zeg gewoon maar wat ze maar willen”

  Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht
Vorig artikelBritse noodziekenhuizen buiten gebruik gesteld zonder één Coronavirus-patiënt te hebben behandeld
Volgend artikelNoorwegen: oorlogsvluchtelingen op vakantie in eigen land oorzaak van verspreiding van infectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. We kunnen allemaal zoals deze pastoor zijn dan is het direct afgelopen met die flauwekul. Maar blijkbaar hebben teveel mensen totaal géén eigenwaarde en zelfrespect en laten we al ons menselijke waardes vernietigen onder dreiging van een mogelijke confrontatie of geldboete! En dat was al lang voor corona het geval anders waren we niet eens in deze belachelijke toestand terecht kunnen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in