De politie werd op een luidruchtige manier uit een Poolse kerk in Alberta, Canada gezet na het verstoren van een paasdienst, met de pastoor die hen aan de kaak stelde als “Gestapo nazi communistische fascisten” en “psychopaten”.

Pastoor Artur Pawlowski beval de zes agenten die waren binnengedrongen in de Cave of Adullam Church het pand te verlaten in een video die hij uploadde naar Facebook, beschuldigde hen van “het intimideren van mensen in een kerk tijdens Pasen” en zei “waag het niet hier terug te komen”.

“Kun je je voorstellen, die psychopaten”, zei Pawloski tegen de camera terwijl de agenten wegliepen. “Pasen. Het heiligste christelijke festival van het jaar, en ze komen christenen intimideren tijdens het heiligste festival – ongelooflijk!”, riep hij uit.

“Wat is er mis met die zieke psychopaten?”

De pastoor was aanvankelijk beleefd maar streng geweest tegen het half dozijn agenten en zei hen: “Ga alstublieft weg, ga weg uit dit gebouw, ga onmiddellijk weg”, toen ze zich een eindje binnen het gebouw verzamelden.

Hij werd duidelijk strenger toen ze probeerden te treuzelen en vragen aan hem stelden, en bleef volhouden: “Ik wil geen woord meer horen. Eruit! Eruit! Onmiddellijk dit pand uit, totdat je terugkomt met een gerechtelijk bevel – eruit!”

Pawloski kastijdde hen als “Nazi’s” en verklaarde dat “de Gestapo hier niet welkom is” toen ze naar buiten strompelden, grotendeels in stilte, met de ineffectieve pogingen om te praten overgelaten aan de enige vrouwelijke agent onder hen.

Gezondheidsfunctionaris van Canada blundert tijdens Coronapersconferentie: “Ik zeg gewoon maar wat ze maar willen”

Kijk: Canadese politieagent lijkt demonstrant te slaan met achterkant van geweer

4 REACTIES

  1. We kunnen allemaal zoals deze pastoor zijn dan is het direct afgelopen met die flauwekul. Maar blijkbaar hebben teveel mensen totaal géén eigenwaarde en zelfrespect en laten we al ons menselijke waardes vernietigen onder dreiging van een mogelijke confrontatie of geldboete! En dat was al lang voor corona het geval anders waren we niet eens in deze belachelijke toestand terecht kunnen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here