Op alarmerende beelden uit een Latijns-Amerikaans land is een vrouw te zien die onmiddellijk na de vaccinatie een aanval krijgt.

In de video die viraal gaat op social media, prijst een vrouw die Spaans spreekt de mogelijkheid om gevaccineerd te worden, terwijl een persoon die achter haar zit uit de stoel valt en op de grond begint te stuiptrekken, via newswars.com.

Backup:

“Hoe voelt u zich op dit moment”, vraagt een interviewer.

“Emotioneel”, antwoordt de vrouw.

“Ik voel grote vreugde over deze kans voor een leven in gezondheid…”, zegt de vrouw voordat iemand achter haar van de stoel op de grond valt.

Tal van mensen, waaronder een soldaat, snellen de vrouw te hulp terwijl haar lichaam begint te stuiptrekken.

Helaas zijn er weinig details over de locatie of de datum van het incident, maar het feit dat er mondkapjes worden gedragen en er sociale afstand wordt genomen, wijst erop dat het in het afgelopen jaar is gebeurd.

De ernstige bijwerkingen, waaronder toevallen en flauwvallen, zijn ook waargenomen en gedocumenteerd bij andere mensen na vaccinatie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt

  De sluier van het zwijgen over overtollige sterfgevallen
Vorig artikelHeb de moed om een samenzweringsdenker te zijn!
Volgend artikelWat er in Canada gebeurt, komt hierna in Nederland tenzij we het nu stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik zit net na iets compleets achters te kijken in een herhaling van hart van Nederland.
  Een vrouw die reageert alsof ze de hoofdprijs in een loterij gewonnen heeft.
  Ze had vandaag eindelijk haar gif prik gehad, juichend als een klein kind op een verjaardag feestje.
  Het leven begon vandaag weer helemaal opnieuw alsof ze net geboren was.
  Ze moest alleen nog even wachten op een 2de dosis gif, dat zou het helemaal af maken.

 2. Vandaag de 3e persoon in mijn omgeving die de foute kant op ging :
  Ex-buurman, vorige week Astrazenica gehaald…..wat blijkt hoorden we vandaag, erge maag- en darm-klachten sinds de vaccinatie ! En wat verteld zijn vrouw : ja, en ik moet mijn Pfizer-prik halen op 20 mei………….

  Ik wens iedereen VEEL SUCCES bij het verwerken van Uw toekomstige SPIJT !!!

  • Shit he. Mijn buurman heeft ook drie prikken gehad en die lul leeft nog. ik heb ook altijd pech ! Sorry hoor maar ik, en met mij velen, hebben genoeg gewaarschuwd en zijn gedemoniseerd door die prikgeile deugmensen. En nu zou ik geschokt moeten zijn als ze de stuipen krijgen en sterven? dacht het niet. Dankzij deze volgzame laffe schapen is de wereld een gevangenis geworden. Deze idioten krijgen nu de kans aan God vergiffenis te vragen, van mij krijgen ze het niet.

 3. Sommige mensen zijn blijkbaar zo ongeduldig om hun gif in ontvangsts te mogen nemen dat ze prullenbakvaccins.nl hebben opgericht.
  Dan kan je je inschrijven op een lijst om de restjes ergens op te halen.

 4. Miischien een idee om een nieuwe versie uit te brengen van een liedje van Jan Boezeroen.

  Hij is dorr het gif bezweken.
  Hij is door het gif gegaan.
  En op zijn grafsteen zal blijken,hij kon het gif niet laten staan.

 5. Kijk ze eens zitten als een stel kleine kinderen in een klasje. De Rooms-Katholieke kerk heeft echt veel te veel macht gehad daar.

  Deze enorme Latijns-Amerikaanse knol is net als miljoenen anderen zoals haar enorm dankbaar voor de Regering. Maar grote kans dat dezen illegaal naar de V.S trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in