Ondanks de reële dreiging van arrestatie hebben verscheidene moedige burgers moskeeën gefilmd die ongehinderd hun erediensten mogen houden, terwijl christenen een kerkverbod hebben.

Dappere Canadese burgers filmen parkeerplaatsen en straten buiten de moskeeën om de ongelijkheid in lockdown handhaving voor Christenen versus Moslims aan het licht te brengen.

Rairfoundation.com sprak met een van de videografen, die wees op het willekeurige en onwetenschappelijke karakter van de lockdowns. “Ik heb niets van de regering gezien dat deze restricties rechtvaardigt”, zei hij. “Scholen zijn gesloten en online, maar kinderdagverblijven zijn open?”, vervolgde hij.

De burgerjournalist legde uit dat hij bezorgd is over de ongelijke handhaving van de lockdown voor bepaalde groepen. “Ik heb veel vragen over waarom christelijke kerken zijn gedemoniseerd in de media en door verschillende verkozen ambtenaren”, zei hij, erop wijzend dat “andere groepen zijn genegeerd”.

Ondanks de zeer reële dreiging van arrestatie, hebben verschillende dappere burgers moskeeën gefilmd die ongehinderd hun erediensten mogen houden, terwijl christenen een kerkverbod hebben.

Voorbeelden van moskeeën die openlijk hun gang gaan:

Zoals eerder gemeld op Frontnieuws, werd Pastor Artur Pawlowski gisteren gearresteerd voor het houden van kerkdiensten in Calgary, Canada, en werd Pastor James Coates voor een maand gevangen gezet wegens het overtreden van de lockdownregels. Trinity Bible Chapel in Ontario was ook het doelwit voor het houden van kerkdiensten.

Terwijl machtsbeluste ambtenaren zich richten op christelijke diensten, lijken moskeeën aan de tirannie te ontsnappen.

Wat er in Canada gebeurt, komt hierna in Nederland tenzij we het nu stoppen

  Het aantal Covid-doden is met 1600% overdreven volgens wetenschappelijk bewijs - ondanks wat 'Factcheckers' zeggen
Vorig artikelWat er in Canada gebeurt, komt hierna in Nederland tenzij we het nu stoppen
Volgend artikelBosniër was ontevreden over de schoonmaak in Zweeds appartementencomplex – stak het in brand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Laat de moslims nog wat meer politieke en besturende macht hebben, zullen eens zien wat een ongelijkheid er komt tegenover iedereen die geen moslim is. Denk dat velen het nog niet bevatten, en de resterende linksen en goemensen onderwerpen zich wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in