Burgerjournalisten in Canada riskeren arrestatie om dubbele lockdown standaarden van christenen versus islam te documenteren

3
1893

Ondanks de reële dreiging van arrestatie hebben verscheidene moedige burgers moskeeën gefilmd die ongehinderd hun erediensten mogen houden, terwijl christenen een kerkverbod hebben.

Dappere Canadese burgers filmen parkeerplaatsen en straten buiten de moskeeën om de ongelijkheid in lockdown handhaving voor Christenen versus Moslims aan het licht te brengen.

Rairfoundation.com sprak met een van de videografen, die wees op het willekeurige en onwetenschappelijke karakter van de lockdowns. “Ik heb niets van de regering gezien dat deze restricties rechtvaardigt”, zei hij. “Scholen zijn gesloten en online, maar kinderdagverblijven zijn open?”, vervolgde hij.

De burgerjournalist legde uit dat hij bezorgd is over de ongelijke handhaving van de lockdown voor bepaalde groepen. “Ik heb veel vragen over waarom christelijke kerken zijn gedemoniseerd in de media en door verschillende verkozen ambtenaren”, zei hij, erop wijzend dat “andere groepen zijn genegeerd”.

Ondanks de zeer reële dreiging van arrestatie, hebben verschillende dappere burgers moskeeën gefilmd die ongehinderd hun erediensten mogen houden, terwijl christenen een kerkverbod hebben.

Voorbeelden van moskeeën die openlijk hun gang gaan:

Zoals eerder gemeld op Frontnieuws, werd Pastor Artur Pawlowski gisteren gearresteerd voor het houden van kerkdiensten in Calgary, Canada, en werd Pastor James Coates voor een maand gevangen gezet wegens het overtreden van de lockdownregels. Trinity Bible Chapel in Ontario was ook het doelwit voor het houden van kerkdiensten.

Terwijl machtsbeluste ambtenaren zich richten op christelijke diensten, lijken moskeeën aan de tirannie te ontsnappen.

Wat er in Canada gebeurt, komt hierna in Nederland tenzij we het nu stoppen

Covid-19 ontmantelt de holle geboden van het Europese liberalisme

3 REACTIES

  1. Laat de moslims nog wat meer politieke en besturende macht hebben, zullen eens zien wat een ongelijkheid er komt tegenover iedereen die geen moslim is. Denk dat velen het nog niet bevatten, en de resterende linksen en goemensen onderwerpen zich wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here