De Oostenrijkse handelsmedewerkster Brigitte L. had vandaag een echt walgelijke ervaring. Toen zij de verpakking van het FFP2-masker opende ter voorbereiding van haar werk, schrok zij zich rot! Er was een vlieg verwerkt in het vlies van het mondkapje, dat mevrouw L., zoals zoveel Oostenrijkers, om “hygiënische redenen” op haar werk moet dragen! Yuck!

Brigitte L. kan de mondkapjes absoluut niet uitstaan, onthult zij aan Wochenblick. Maar omdat ze in de detailhandel werkt, moet ze ook elke dag het FFP2-mondkapje dragen: “Ik hou van mijn werk en heb geen andere keuze. Helaas moet ik het mondkapje dragen op het werk”.

“Ervaring van een bijzondere soort”

Dus moet mevrouw L. niets anders dan accepteren dat zij dag in dag uit dat vervelende mondkapje moet dragen.

Maar vanmorgen had zij een “ervaring van een bijzondere soort”, zoals zij beschrijft:

“Toen ik vanmorgen de cellofaanverpakking van een nieuw FFP2-masker opende, had ik deze ervaring van een bijzondere soort met deze vlieg die in het vlies was verwerkt”.

“Bah, dat is walgelijk!” – Mevrouw L maakte een video van het walgmondkapje:

Maar Brigitte L. vat de weerzinwekkende ervaring ook met humor op:

“Dat was weer zo’n geweldige ervaring in deze toch al zo doorgedraaide mondkapjestijd. Het arme dier stierf niet aan Corona, maar het mondkapje kon het ook niet tegen de dood beschermen, moet men met enig cynisme zeggen”.

Is dat verondersteld hygiënisch te zijn?

Mevrouw L. maakte ook een video van het walgmondkapje en nam daarmee onmiddellijk contact op met Wochenblick. Zij is geschokt en wil openbaar maken hoe onhygiënisch de mondkapjesproductie blijkbaar is: “Dus dit zijn deze geteste hygiënische mondkapjes!” Brigitte L. verzekert dat het allemaal echt is: “Ik heb het mondkapje samen met de verpakking goed bewaard als bewijs om elke vorm van manipulatie door mij te verwerpen!”

Hygiënische productie van mondkapjes: Opdat we allemaal gezond en Corona-vrij blijven!

Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here