De Oostenrijkse handelsmedewerkster Brigitte L. had vandaag een echt walgelijke ervaring. Toen zij de verpakking van het FFP2-masker opende ter voorbereiding van haar werk, schrok zij zich rot! Er was een vlieg verwerkt in het vlies van het mondkapje, dat mevrouw L., zoals zoveel Oostenrijkers, om “hygiënische redenen” op haar werk moet dragen! Yuck!

Brigitte L. kan de mondkapjes absoluut niet uitstaan, onthult zij aan Wochenblick. Maar omdat ze in de detailhandel werkt, moet ze ook elke dag het FFP2-mondkapje dragen: “Ik hou van mijn werk en heb geen andere keuze. Helaas moet ik het mondkapje dragen op het werk”.

“Ervaring van een bijzondere soort”

Dus moet mevrouw L. niets anders dan accepteren dat zij dag in dag uit dat vervelende mondkapje moet dragen.

Maar vanmorgen had zij een “ervaring van een bijzondere soort”, zoals zij beschrijft:

“Toen ik vanmorgen de cellofaanverpakking van een nieuw FFP2-masker opende, had ik deze ervaring van een bijzondere soort met deze vlieg die in het vlies was verwerkt”.

“Bah, dat is walgelijk!” – Mevrouw L maakte een video van het walgmondkapje:

Maar Brigitte L. vat de weerzinwekkende ervaring ook met humor op:

“Dat was weer zo’n geweldige ervaring in deze toch al zo doorgedraaide mondkapjestijd. Het arme dier stierf niet aan Corona, maar het mondkapje kon het ook niet tegen de dood beschermen, moet men met enig cynisme zeggen”.

Is dat verondersteld hygiënisch te zijn?

Mevrouw L. maakte ook een video van het walgmondkapje en nam daarmee onmiddellijk contact op met Wochenblick. Zij is geschokt en wil openbaar maken hoe onhygiënisch de mondkapjesproductie blijkbaar is: “Dus dit zijn deze geteste hygiënische mondkapjes!” Brigitte L. verzekert dat het allemaal echt is: “Ik heb het mondkapje samen met de verpakking goed bewaard als bewijs om elke vorm van manipulatie door mij te verwerpen!”

Hygiënische productie van mondkapjes: Opdat we allemaal gezond en Corona-vrij blijven!

  Albanese moslim achter de terroristische aanslag in Wenen
Vorig artikelWaarom Astra Zeneca’s vaccin mensen doodt
Volgend artikel“Wij zijn met meer!” Spaanse politie probeert vrouw zonder mondkapje te arresteren – Voorbijgangers doen mondkapje af en slaan agenten op de vlucht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in