Geen enkel ander cijfer vat de farce van het Duitse asiel- en migratiebeleid nauwkeuriger samen dan dit: Meer dan 400.000 migranten die in het Duitse Centrale Register van Vreemdelingen zijn geregistreerd – voor het merendeel Syriërs, Turken en Afghanen – hebben op 1 januari “verjaardag”, wat bewijst dat de staat niet eens de meest banale persoonlijke gegevens kent van mensen wier asielaanvraag hij wil beoordelen.

Foto: Alleen samenzweringstheoretici geloven dat deze vier jongens niet allemaal op 1 januari 2005 zijn geboren

Duitsland, het land dat ooit niet alleen om zijn liefde voor orde, grondigheid en bureaucratie bekend stond, maar ook daarvoor wereldwijd berucht was, is gemuteerd tot een staat van idioten die kan worden uitgebuit, bespot en belachelijk gemaakt. “Als de Duitse staat niet beter weet, krijgt de immigrant 1 januari als geboortedatum”, schrijft de krant Die Welt. Hoe “normaal” deze groteske toestand inmiddels is geworden, bleek onlangs nog uit de opvang van de 47 vermeende “minderjarige” vluchtelingen die uit Griekenland waren overgevlogen. 13 van hen, hoe bestaat het, zouden op 1 januari geboren zijn, schrijft Anonymousnews.

Terwijl autochtone burgers hier in hun eigen land worden geregistreerd met hun belastingnummer, sofi-nummer, identiteitskaart, registratieadres en andere documenten en gegevensbestanden, en er een struikgewas van wetten en regels op hen van toepassing is, sluit de staat niet alleen de ogen voor degenen die hierheen zijn gekomen, maar moedigt hij migranten ook aan om persoonlijke gegevens en biografieën te fabriceren. Sprookjes worden graag geloofd – zoals de inmiddels ontelbare voorbeelden van groteske “geschatte” leeftijden bewijzen van vele “vluchtelingen” die later misdadigers werden, of ook het feit dat slachtoffers van islamitische terreur of oorlogsmisdaden plotseling hun kwelgeesten onder de “vluchtelingen” herontdekten.

  Bij zo'n walgelijke daad ontbreken de woorden

Goedgelovige, naïeve, trieste ambtenarij bij niet-Duitsers

Overigens zijn de helft van de meer dan 416.000 “nieuwjaarskinderen” in het land in 2015 en 2016 in de door Angela Merkel gelanceerde welkomstgolf gekomen. Het grootste deel van de rest is sindsdien naar Duitsland gekomen. Dat deze onmogelijke omstandigheden überhaupt aan het licht zijn gekomen, is opnieuw te danken aan de AfD, wiers lid René Springer een verzoek had ingediend bij de Bondsregering. Dit soort kritisch overheidstoezicht is niet meer te verwachten van andere oppositiepartijen.

Het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) legt aan Die Welt de verbazingwekkende opeenstapeling van de vermeende geboortedatum 1 januari als volgt uit: “Met betrekking tot de geboortedatum is voor het verzamelen van persoonsgegevens noodzakelijkerwijs de informatie van een exacte geboortedatum nodig. In het geval van onbetrouwbare informatie over de geboortedatum is het basispraktijk om de geboortedatum vast te stellen op 01.01. van het geboortejaar; niet in alle landen en culturen worden de geboortedata geregistreerd op de dag en de maand”. En van Horst Seehofer’s ministerie van Binnenlandse Zaken komt de volgende toevoeging: “De datum van 1 januari wordt geregistreerd wanneer asielzoekers geen paspoort of andere identiteitspapieren kunnen overleggen en alleen hun geboortejaar weten, maar niet de exacte dag of maand”.

Dat de reden voor het ontbreken van een identiteitsbewijs en van verifieerbare feiten over de individuele geschiedenis (en daarmee dus over de vermeende redenen voor de vlucht) bij de immigranten zelf ligt, die hun toevlucht nemen tot bedrog en weigeren informatie te verstrekken, hun paspoort weg te gooien en zo als “onbeschreven blad” een nieuwe identiteit te krijgen, komt niet in de geest van de door de ideologie verzadigde Duitse politiek op. Zo ook de autoriteiten, die wegkijken en het niet zo nauw nemen (toegegeven, alleen voor niet-Duitsers!).

  Na "zeenood redding": Agressieve migranten op containerschip - rederij waarschuwt voor escalatie

Zelfbedrog tot vreugde van de vluchtelingenlobby

Deze bodemloze praktijk die getuigt van systemische, permanente bedriegerij, wordt gesteund door de voorstanders van ongebreidelde en ongecontroleerde immigratie en islam-lobbyisten: De islamgeleerde Susanne Schröter ziet bijvoorbeeld de oorzaken voor het fenomeen van de wonderbaarlijke nieuwjaarskinderen in “algemene bureaucratische tekortkomingen”; met name in Afghanistan citeert de Welt, en zegt dat “op het platteland van sommige staten geen registratie plaatsvindt, wanneer de vrouwen thuis bevallen en terugdeinzen voor de inspanning om de pasgeborenen officieel te registreren”.

En de sociologe Necla Kelek gelooft, in bewust hypocriete naïviteit, serieus dat “veel mensen uit het Oosten, zoals Afghanen of Syriërs, eigenlijk hun geboortedatum niet kennen” – want: “In de traditionele islamitische cultuur wordt het individu niet gevierd, het individu staat ten dienste van de uitgebreide familie”. De academische Background smeekt hier letterlijk om zichzelf voor gek te mogen zetten.

Hoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functioneren

Vorig artikelAsielzoeker beschuldigd van het vermoorden van zijn Zweedse vriendin en het in stukken hakken van haar
Volgend artikelMeisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. dit was in de jaren 90,ook al standaard in ons Nederland, heb genoeg zg,vluchtelingen over de vloer gehad ,alle waren op 1 januari geboren of 1 Juli. Ama kinderen(alleen staande minderjarigen) volwassen boven de 21 jaar , Somaliers die nog nooit in Somalie waren geweest . nee dit is al heel lang aan de gang.
    Turken die zg.uit armenie kwamen en ga maar door en vul maar in!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in