Een schokkende video uit 2011 die dit jaar wederom viraal is gegaan op social media, toont Angela Merkel’s uitspraken over de hoge misdaadcijfers onder immigranten.

Zoals je kunt zien in de video hieronder zegt ze dat jonge migranten een hoog misdaadcijfer hebben. Op een gegeven moment zegt Merkel: “Maar we moeten accepteren dat het aantal misdaden van jonge migranten bijzonder hoog is”.

Backup:

Afgelopen juni werd Trump onder vuur genomen omdat hij erop wees dat migranten verantwoordelijk zijn voor de toename van de criminaliteit in Duitsland.

Op 18 juni 2018 richtte president Trump zich met een Tweet op de Duitse Angela Merkel waarin hij stelde dat het open grenzen beleid van de Duitse kanselier ten aanzien van migratie en vluchtelingen heeft geleid tot een crisis in haar regeringscoalitie.

“De criminaliteit in Duitsland is met 10% toegenomen (ambtenaren willen deze misdaden niet melden) omdat migranten werden toegelaten. Andere landen zijn nog erger. Wees slim Amerika!…… De bevolking van Duitsland keert zich tegen hun leiderschap, want de migratie wankelt de toch al zwakke Berlijnse coalitie. De criminaliteit in Duitsland is nu veel groter. Grote vergissing die in heel Europa is gemaakt door miljoenen mensen toe te laten die zo sterk en gewelddadig hun cultuur hebben veranderd…..”.

Hoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functioneren

  Duitse politieagent onthult: we worden misbruikt door de politiek
Vorig artikelHoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functioneren
Volgend artikelAsielzoeker beschuldigd van het vermoorden van zijn Zweedse vriendin en het in stukken hakken van haar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Twee dingen doen: zorgen dat straf als straf ervaren wordt; en dat is simpel: voer dwangarbeid weer in, en chaingangs. De chaingangs in de streek waar de criminelen woonden aan het werk. Nog niet zo lang geleden hadden de dutsers een paar honderdduizend dwangarbeiders aan het werk; de ervaring hebben ze dus wel

  Moslims en afrikanen hebben de grondige pest aan werken.

  Nadat straf voorbij is; uitzetten.
  Als dat 25 keer gebeurd is, hebben ze de bood schap begrepen en is DAT probleem opgelost.

 2. “we moeten…..we moeten” ?? We moeten niks Adolfina Merkel !!
  Jij moet…….jij moet : wegwezen en opgesloten worden in een tehuis voor zeer zwaar geestelijk gestoorden.

 3. Dan ook maar niet vergeten dat er ook wreedheid gebeurt door diezelfde criminelen tegen dieren. (Volgens Koran is bvb hond onrein, zij noemen honden grote ratten. (Bovendien: wat is er mis met ratten? Een ander fabeltje dat ons wordt voorgehouden als zouden de ratten plagen verspreiden.)
  Nog dit voor de moslims die dit lezen: Doe ons allen een groot plezier en ga eens naar de website Animalspirit en leer daar van de dieren zelf hoe je een goed mens kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in