Children of Men is een dystopische sciencefictionroman uit 1992 van P.D. James, die zich afspeelt in Londen in het jaar 2021, na het uitbreken van een wereldwijde onvruchtbaarheidsepidemie. De roman werd verfilmd in 2006, met de Britse acteur Clive Owen, en speelt zich af in het jaar 2027, waar twee decennia van menselijke onvruchtbaarheid de moderne beschaving op de rand van de afgrond heeft gebracht. Niemand weet wat de oorzaak is van de massale onvruchtbaarheid, maar het wordt al snel duidelijk dat deze biologische crisis de mensheid met totale uitroeiing bedreigt, schrijft 21stcenturywire.com.

Nu blijkt dat een dergelijk duister scenario niet langer beperkt kan blijven tot sciencefiction.

Als het waar is, wat vinden globalistische elites en deelnemers aan het World Economic Forum dan van een dergelijke ontwikkeling? Zouden zij zo’n existentiële crisis toejuichen, of er juist om treuren? Nou, ze praten er in ieder geval niet over.

Dan is er nog de kwestie van eerdere berichten over ernstige risico’s op onvruchtbaarheid en miskramen door de ongekende wereldwijde uitrol van het experimentele mRNA-“vaccin”. Deze beweringen werden onmiddellijk aangevallen door legers van mainstream factcheckers.

Dat terzijde, spreekt het nu voor zich dat milieugiffen zoals microplastics, BPA’s, en fatale voedings- en levensstijlkwalen zoals obesitas en afhankelijkheid van farmaceutische producten een veel grotere bedreiging vormen voor de vruchtbaarheid en het leven op aarde dan het wild speculatieve, door computers gemodelleerde, theoretische schrikbeeld van klimaatverandering…

Sterk afnemend aantal zaadcellen is een wereldwijd probleem, volgens nieuw onderzoek dat duidelijke gevolgen heeft voor het voortbestaan van de natuurlijke mensheid. Extrapolatie van de huidige trends in het aantal zaadcellen suggereert dat de soort al in 2050 moeite kan hebben zich voort te planten. De gemiddelde man zal een spermatelling van nul hebben, wat betekent dat de ene helft van alle mannen absoluut geen zaadcellen zal produceren, en de andere helft zo weinig dat ze functioneel onvruchtbaar zijn.

Onderzoekers hebben eerdere informatie over het aantal zaadcellen in Noord-Amerika, Europa en Australië bevestigd en aangetoond dat de daling van het aantal zaadcellen ook in Zuid- en Midden-Amerika, Azië en Afrika wordt weerspiegeld.

  Artsen vaccinatie in Saarland: 54 procent kwam niet opdagen - minister van Volksgezondheid boos

De afnemende vruchtbaarheid en de daaruit voortvloeiende “crisis van de mannelijkheid” zijn onlangs een politieke kwestie geworden in de VS, geholpen door de documentaire van Fox News-presentator Tucker Carlson, The End of Men. De film leidde tot woedende reacties van de liberale media, die Carlson beschuldigden van angst zaaien en “het opdringen van pseudowetenschap aan beïnvloedbare mannen”.

Verontrustende trends worden erger

Nu lijken Carlson’s beweringen eerder vooruitziend dan pseudowetenschappelijk, nu een team van onderzoekers uit Israël, de VS, Denemarken, Brazilië en Spanje gegevens over het aantal zaadcellen heeft geanalyseerd uit 53 landen, in regio’s die voorheen niet in dergelijke studies waren opgenomen.

Terwijl gegevens over het aantal zaadcellen in Noord-Amerika, Europa en Oceanië al aan een grondige analyse en discussie waren onderworpen, gold dat niet voor gegevens uit Latijns-Amerika, Azië en Afrika.

De onderzoekers zijn er voor het eerst in geslaagd aan te tonen dat mannen in Latijns-Amerika, Azië en Afrika precies dezelfde “significante daling” van het totale aantal zaadcellen (TSC) en de spermaconcentratie (SC) ondergaan als hun tegenhangers in het Westen. Bovendien hebben de onderzoekers ook aangetoond dat de afname van TSC en SC sinds 2000 wereldwijd is versneld.

“In het algemeen zien we een aanzienlijke wereldwijde daling van het aantal zaadcellen met meer dan 50 procent in de afgelopen 46 jaar, een daling die de laatste jaren is versneld,” zei Professor Hagai Levine in een persbericht bij de studie.

“Onze bevindingen dienen als een kanarie in een kolenmijn. We hebben te maken met een ernstig probleem dat, als het niet wordt opgelost, het voortbestaan van de mensheid kan bedreigen. Wij roepen dringend op tot wereldwijde actie om een gezondere omgeving voor alle soorten te bevorderen en blootstelling en gedragingen die onze reproductieve gezondheid bedreigen te verminderen,” voegt Levine eraan toe.

Professor Shanna Swan, een van de co-auteurs van het onderzoek, kwam het afgelopen jaar in het nieuws met haar nieuwe boek Count Down, waarin zij een dreigend “spermageddon”-scenario voorspelt, waarin tegen 2050 een spermatelling van bijna nul zal leiden tot existentiële problemen voor de mensheid. De gemiddelde man zou een spermatelling van nul kunnen hebben, wat betekent dat de ene helft van alle mannen überhaupt geen sperma zal produceren, en de andere helft zo weinig dat ze functioneel onvruchtbaar zullen zijn.

  Het Jaar van de Gaslichter

Hoewel de studie niet specifiek ingaat op de oorzaken van deze daling van het aantal zaadcellen buiten de westerse wereld, twijfelen de auteurs er niet aan dat “keuzes in levensstijl en chemische stoffen in het milieu” een belangrijke rol spelen. Dit zijn precies de oorzaken die professor Swan in haar nieuwe boek noemt.

Obesitas en inactiviteit worden sterk in verband gebracht met de afname van de vruchtbaarheid bij mannen, evenals de blootstelling aan zogenaamde hormoonontregelende chemicaliën, zoals BPA en ftalaten. Mensen over de hele wereld worden dikker en bewegen minder, en de volledige omvang van de menselijke blootstelling aan hormoonontregelaars, die vaak essentieel zijn voor industriële processen zoals de productie van kunststoffen, wordt nu onthuld. Microplastics – kleine stukjes plastic die fungeren als vectoren voor hormoonontregelaars – zijn aangetroffen in arctisch ijs, in de windstromingen en op de bodem van de oceanen, maar ook in de longen, hersenen en placenta’s van zoogdieren, waaronder mensen.

Blootstelling aan hormoonontregelaars tijdens de zwangerschap is een bijzonder probleem en kan de ontwikkeling van de foetus nadelig beïnvloeden. Professor Levine merkt op dat recent onderzoek aantoont hoe verstoringen in de ontwikkeling van het voortplantingskanaal tijdens de foetale ontwikkeling een verband vertonen met levenslange vermindering van de vruchtbaarheid en andere vormen van voortplantingsstoornissen.

Het aantal zaadcellen dient niet alleen als maatstaf voor de reproductieve fitheid, maar is ook een meer algemene indicator voor de gezondheid van de man. Lage aantallen zijn gekoppeld aan lagere testosteronniveaus en een verhoogd risico op chronische ziekten, depressie, zaadbalkanker en een kortere levensduur.

“De verontrustende daling van de spermaconcentratie en het totale aantal zaadcellen bij mannen met meer dan 1 procent per jaar, zoals vermeld in ons artikel, komt overeen met ongunstige trends in andere gezondheidsresultaten bij mannen, zoals zaadbalkanker, hormonale verstoringen en genitale geboorteafwijkingen, en met de afname van de reproductieve gezondheid van vrouwen. Dit kan duidelijk niet ongecontroleerd doorgaan,” legt Swan uit.

  Bill Gates financierde een project om gevaccineerde kinderen te microtatoeëren

Het belang van het einde van de man

Deze verontrustende trends hebben een nieuw politiek belang gekregen door de recente Tucker Carlson origineel, The End of Men, die de afname van de mannelijke vruchtbaarheid onderzoekt, zoals die tot uiting komt in het aantal zaadcellen en het testosteronniveau, en de gevolgen daarvan voor de algemene gezondheid en het succes van de natie. De documentaire bevat interviews met een groot aantal deskundigen, waaronder Robert Kennedy Jr., maar ook reportages over pogingen van “biowetenschappers” om hun mannelijkheid terug te winnen door middel van lichaamsbeweging, schoon eten en, het meest memorabel, “testikel bruinen”.

De documentaire kreeg een hevige reactie van linkse commentatoren, die Tucker Carlson beschuldigden van overdrijving, het promoten van “pseudowetenschap” en het flirten met “fascistische” retoriek en beeldspraak, door gezonde, fitte lichamen of hyper-militante mannelijkheid te verheerlijken. Sommige commentatoren merkten de afwezigheid van “gekleurde personen” in de documentaire op, terwijl anderen er genoegen mee namen gewoon met hun vinger te wijzen en te lachen. “Tucker Carlson’s documentaire is een bizarre, homo-erotische koortsdroom”, kopte de pedofiele uitgever Pink News.

Het is moeilijk om niet te vermoeden dat Tucker’s overheersende focus op jonge blanke mannen, een bevolkingsgroep waarvan liberale commentatoren nauwelijks kunnen worden beschuldigd van een positieve belangstelling voor, laat staan zorg, een van de belangrijkste redenen is voor hun viscerale reactie. Maar dit nieuwe onderzoek is een serieus obstakel voor degenen die willen beweren dat Tucker gewoon inspeelt op de angst voor een verloren Amerikaans verleden waarin mannen mannen waren. De waarheid is dat de mannelijkheidscrisis echt is, ongeacht huidskleur of geboorteplaats. Het is een wereldwijd probleem dat we allemaal moeten oplossen – voordat het te laat is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel’s Werelds Top Viroloog: Spike-eiwit zorgt voor “Gewelddadige explosie van harten”
Volgend artikelRealiteitscheck op gehavend en verslagen Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

  • Vandaar of beter gezegd onder andere (…) dringt Gates of Hell een ieder z´n spuitjes op. Ted Talk / CO2 / ´vaccins´. ´Je hebt geen keus´, aldus Microsoft Billie Rockefeller. Volgens Maria Zeee staan er nog 500 spuitjes in de wacht t/m het jaar 2030. Vanaf gisteren. Dus een ieder die ervan overtuigd is dat de wereld ´overbevolkt´ is, moet echt maar snel die spuitjes ophalen.

   • Beste Mensen

    Het is niet dat Moeder Aarde is overbevolkt
    En toch weer wel
    Door dat Enige verschrikkelijke Ego bezittende Wezentjes
    Voorbeeld :
    Wat gebeurt er als men dagelijks stampot Aardappel krijgt te eten ??

    Vergroeiingen
    Handicapten
    Zwakzinnigen
    Zoiets heet inteelt
    Bij alles
    Dus ook Bij alle dieren als voedsel producten
    Omdat er geen afwisseling is
    Zo ook inclusief bij de ordinaire Dieren genaamd Mensen

    Als men Nuchter wil kunnen blijven denken dan is ongeforceerde afwisseling een noodzaak in en van alles

    Anders blijft men steken in de prehistorie zoals alle zogenaamde schein Heilige boeken vast geroest in een bepaalde tijdperk
    Te weten 3 categorieën
    500 jaren voor het begin van de verschrikkelijke jaartelling met de Jahwohl Menschen de Ja knikkers
    De Hoofd Muurbonkers
    Vervolgens
    De jaren 0 tot en met 32
    Het begin van de Satanische jaartelling immers daarna weet men niks meer geschiedenis is toen gestopt volgens die onwetende mensen
    Vervolgens
    Ergens in het jaar 570 632 na het begin van de Satanische jaartelling
    De enige Steen
    Stenen likkers tijdperk

    Dat Is trouwens ook een beeld

    Men wil zichzelf graag vasthouden aan een van die drie perioden

    Maar de Aarde draaide elke ontelbaarste deel van een seconde door en draait nu nog steeds door
    Dat word door die drie doolhof bewoners vergeten
    De natuurlijke klok tikt continu door
    Dat stopt nooit gaat ook nooit ineens heel snel vooruit of heel snel achteruit
    De door de mensen gemaakte klok daar kan dagelijks of zoals nu ieder jaar mee worden geknoeid
    In het belang wederom van zoals altijd de machthebbers van die tijden
    De knoeiers van … met alles
    Dus ook met in van geschriften
    Let op :
    Alle geschriften

    En
    Vervolgens gaat de domme massa achterna hollen die zogenaamde nieuwe officiële geschriften uit het hoofd leren voor zolang er geen veranderingen zijn aangebracht moeten die als officiëel en goed worden aanvaard en beschouwd
    Al wetende van binnen dat er ergens iets niet klopt
    Aannemen dat het zo is wat er staat beschreven
    Nooit zelf nadenken
    Vooral niet doen
    Houd de Aarde in balans met alles
    Dus ook met de mens
    Het enige wat de mens erbij heeft
    Bovenop dat is het Ego ik
    Het zelf besef
    Meer niet
    Mens maakt daar Alstublieft nuttig gebruik van ?
    De mens is niet de enigste wezen die moederaarde kan en mag bewonen
    Alle andere zowel voor de jensen zichtbaren als onzichtbaren hebben allen even veel rechten als de mens om op moeder Aarde te mogen leven
    Het Ego ik belemmerd om dat te doorzien

    Dank U

     • Haarscherp opgemerkt … Zou het aankomen?

      Het ´gepeupel´ straks in ´slimme steden´ annex gevangenissen met daarom heen totdat het oog, met verrekijker, het niet meer kan zien enorme groene zones…

      Hoeveel witte Neushoorns zijn er nog? Tenslotte worden die afgeknald just for fun door de dwazen die zich boven het gepeupel stellen.

     • Precies zoals ikzelf erover denk: er is geen overbevolking! Maar het is de mensen ingepeperd. Wanneer ik vertel dat ik met de trein door Turkije heb gereisd en slechts zo nu en dan eens een dorpje passeerde, lijkt het niet eens binnen te komen. Ook de vliegreis die ik maakte naar de Filipijnen terwijl ik hele stukken van de wereld kon aanschouwen waar eveneens zo nu en dan eens een dorp of stad te zien was, bevestigen slechts hoe ik erin sta. Mensen dreunen hun mantra op terwijl ze de oren dicht houden, want tja de Tell a Vision…

      • Beste Mensen

       Heb zelf op plaatsen gewoond waar vroeger oerwoud was daarna waar bos was bijde plaatsen nu zwaar over betonnisseerd
       Zelfs Slochteren de Gasvindplaatst was vroeger heel erg bebost nu haast geen bomen meer te bekennen
       Nu overbevolkt door Satanisten
       Oerwoud aan Satanisten nu
       Vroeger Groene Super grote Bomen met vogels hangend aan de dunne takken en bladeren
       Nu betonnen bomen
       Met Satanisten als Vruchten hangend uit de balkonen van die Bomen

       ikke ikke ikke en de rest mag stikke

       Dank U

     • Beste Mensen

      Het is onbegrijpelijk dat er ook mensen bestaan die als wurmen op elkaar aan elkaar geplakt klevend door het leven zouden willen gaan leven zonder ruimte om fatsoenlijk adem te kunnen halen
      Niet zelf willen Nadenken geen afstand overbruggings mogelijkheden ter beschikking hebben om van plaats A naar B te rijzen
      Willen leven direct van de poep en plas van de voorop lopende wurm in persoonsvorm
      Is Super bacteriologisch hygiënisch
      Geen slecht idee trouwens
      Veel plezier aan die mensen die op dat manier willen leven

      Dank U

      • @Ringo Dada,

       Quote Ringo Dada, “Het is onbegrijpelijk dat er ook mensen bestaan die als wurmen op elkaar aan elkaar geplakt klevend door het leven zouden willen gaan leven zonder ruimte om fatsoenlijk adem te kunnen halen.” Einde quote.

       Je begrijpt het niet helemaal, het gaat om de berekening waaruit blijkt dat er geen sprake is van overbevolking. Ten tweede, mensen leven al zeer dicht op elkaar, in grote steden bijvoorbeeld, en daarom lijkt het alsof de wereld overbevolkt is, maar dat is nu juist de perceptie die wordt gekweekt. In globale verhouding klopt dat totaal niet! Of heb je de bijbehorende bronnen weer overgeslagen…

       Einde discussie.

       • Ik ben blij dat meer mensen dit inzien en tegengas geven aan dit soort MSM babbelarij. Elke dag komt die Ringo hier zijn haat tegen de mensheid spuien, zogenaamd onder het mom van anti communisme. De mensheid is een fout, ze doen en denken dingen waar hij het niet mee eens is en iemand moet daar wat aan doen (alleen misschien een andere organisatie als het WEF). Zelf staat hij daar natuurlijk boven.
        Hij ziet zijn hypocrisie niet in of probeert de mensen te verleiden hem te volgen.
        Eerdaags antwoordde ik hem al eens dat er geen overbevolking is, het er nooit geweest is en het ook nooit zal komen, dat viel toen ook slecht.

        • Beste mensen

         Het is dat er kan worden gekeken met Paarde kleppen op
         Of Zonder kleppen
         Met teugel in gallop
         of
         Zonder teugel in gallop
         Vrijheid in over het algemeen

         Dank U

 1. AFRIKA steriel ?? wat een grap…dat verwacht je Niet op Frontnieuws..wat .men ook zegt of onderzoekt vraag eens in Antwerpen/België de groei is van…ja Schattige kindjes van Afrikaanse mensen…say no more…

  • Mijn jongste is vorige week in hartje centrum antwerpen gaan wonen. Donderdag avond om 23.30 uur reden we weg bij hem en het krioelde er van de zwertjes allemaal op van die stepjes🤣. Maar goed mijn kind kon er onder de 1000€ huren en een heel mooi oud opgeknapt en geisoleerd historisch pand met prachtige plafonds. Hij vroeg zich af waarom het zo goedkoop was, toen savonds wisten we gelijk waarom, hartje antwerpen is gewoon aant verpieteren. Maar goed nu woont er weer zuiver vlaams bloed extra. Ik was benieuwd als ik met kerst over de kerstmarkt ga slenteren hoeveel ik aan afrikaans bloed ga tegenkomen. 🎄

 2. Ps. Voor alle duidelijkheid…ik hou van Afrika en hun bevolking ik ga er heel veel mee om…en neen niet alleen met hun vrouw-volk.. hoeveel kinderen erbij komen waauw…en de meeste bedoelen het heel erg goed…in elke grotere stad zie je helaas de of-spring.. verder 👍👍

  • Ik houd ook van afrikanen,maar dan in hun eigen land. Tegenovr mijn moeder in een heel klein dorp woont er eentje. Iedereen is er bang van,maar mijn moeder moet maar een kijk geven en hij is er om haar te helpen. Boodschapppen uit de auto dragen….zware dingen versjouwen,hij doet het allemaal hoor. Maar wat je zegt, veel veel kindjes, vrouw om de haverklap zwanger.

  • En dat geloof jij wakkere? In ons drinkwater, in onze voeding zit al grafeenoxide. De lucht wordt bijna dagelijks met grafeenoxide geïmpregneerd door chemtrails. Zo heeft iedereen grafeenoxide in zijn lichaam of hij/zij nu gevaccineerd is of niet.Alleen de ongevaccineerde hebben wat mindere percentages in het lichaam. Dit in combinatie met het elektromagnetische frequentie van het 4/4+ en 5G en dat zorgt er voor dat langzamerhand niet meer werkt in ons lichaam. Als je zou vergelijken met de immigranten van de 1e generatie met die van die net aankomen, zul je een gigantisch verschil ontdekken. Onze zogenaamde ontwikkelde landen zijn eigenlijk compleet vergiftigde landen.

 3. Lings reageert fel, natuurlijk ze hebben aan de vervrouwelijking van de maatshappij gewerkt o.a. door voortdurend die lgbtiqpzxx regenboog bende in mensen hun strot te duwen. Dit is wat men wil vandaar dat er fel wordt gereageert op die film “The end of men”.

 4. Ooos….. Net name de islamitische landen van bijv. Noord-en Midden Afrika hebben zich niet laten vaccineren.
  Een Westers probleem? Ja, voor de gevaccineerden wel, maar zeker 25% heeft zich niet laten vaccineren. Deze mensen brengen gezonde kinderen ter wereld….
  Mja, de NWO /WEF is menselijk gezien niet meer te keren en gaat vol gas door…..

  De chaos zal groter en groter worden en mislukte opstootjes, zoals gisteren kinken mij volledig uit de boekjes van controlled opposition te komen.
  Een echte revolutie is immers niet te keren. En ze kwamen uit rechts extremistische hoek? Hahaha, natuuuuuurlijk…….

  Ik stink er niet meer in, het geeft de elite alleen maar meer voer voor extra onderdrukking.

  Zo wordt op dit moment in een deel van Engeland een climat lockdown uitgerold. Wie naar een ander deel van het kleine vastgestelde kwadrant wil reizen naar een ander kwadrant, mag dit alkeen met toestemming en slechts 100x/jaar..

  Ze gaan door, niemand stopt hen….

  Wat een wereld, vol volgers en watjes, die niet meer strijden willen.
  Onze boeren gaan gewoon naar de kloten, en waar is het volk die hun bijstaat en voor hen mee strijdt?

  Precies………..

  • @Oops,

   Beste,

   “Onze boeren gaan gewoon naar de kloten, en waar is het volk die hun bijstaat en voor hen mee strijdt”……..

   De boeren heb ik een ander standpunt over namelijk……

   Is het niet op zijn minst raar te noemen dat ik tot 3x toe geen enkele reactie of antwoord heb ontvangen op mails welke ik gestuurd heb naar hen….

   Twee daarvan rechtstreeks naar het hoofdadres van FDF en toen ik daar geen reactie nop kreeg naar FDF afdeling Limburg waarop ook geen reactie kwam..

   In betreffende mail heb ik uitdrukkelijk aangegeven dat ik misschien een idee had wat goed zou zijn voor hun én voor misschien wel meer mensen…..en indien reactie dan graag daarna een afspraak maken warbij ik dan of naar hun toe wilde gaan of zij naar mij….

   Helemaal niets gehoord, niets………

   WAAROM NIET……ze konden/kunnen niet weten wat ik voor een voorstel had…..

   Hetgeen ik nu zie van deze koeienmelkers is nogal onzinnig, zichtbaar niet gecoördineerd en telkens 1 groot zooitje….ik vertrouw ze voor de duivel niet meer…..jammer, had zo’n mooi plan in mijn hoofd zitten….en het zit er nog…..te wachten tot het eruit mag…….

   De boeren zijn absoluut niet goed bezig…….daarbij hebben ze NOG het geld alsmede de MIDDELEN welke ik zeer graag zou willen gebruiken……voor veel zinnigere zaken…..heel zeker!!!

   Jammer is dit maar niets aan te doen…..denk dat het merendeel nagenoeg geen enkel risico zou lopen…..

   Gladiator

   • Waar staat FDF voor? Farmers Defence …. ?
    Inderdaad toch enigszins vreemd dat je geen enkele reactie hebt ontvangen. Mijn eigen zoektocht naar een Farmers Loket leverde helemaal niets op.

    • @Antichrist,

     beste,

     FDF staat voor Farmers Defence Force……

     Ik vreet een bezem als dit geen doorgestoken kaart is althans bij de zogenaamde leiding van deze bende ongeregeld….

     IK had een, al zeg ik het zelf, erg goed idee waarbij ik een nogal behoorlijke kans van slagen zag bij strak uitvoeren ervan….

     Hetgeen ze nu mee bezig zijn gaat nul komma nul opleveren……en dat is jammer…….eigenlijk meer dan jammer!

     Ik denk dat het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid binnen 3 tot 4 maanden over en sluiten was geweest voor theater den haag……..zou mijn eigen kop ervoor willen inzetten…..maar helaas…..nogmaals…denk dat de pijp daar heel anders rookt dan dat wij denken….

     Groet,

     Gladiator

     • @Gladiator,

      Thanks for ur reply. Voor mij bij deze duidelijk dat er rot zit in het bestuur van FDF. Doet me denken aan de rot die aanwezig was in het bestuur waar ikzelf eens deel van heb uitgemaakt. Hard gewerkt om dingen voor elkaar te krijgen zonder al teveel medewerking of constructieve input van de rest. Eén en ander ook voor elkaar gekregen en er daarna uitgestapt, maar niet eerder dan dat ik ze het één en ander onder de neus heb gewreven.. en waarop men met de bek vol tanden bleef. Het overig bestuur is blijven zitten; streek de jaarlijkse gelden op waarmee men niet deed waarvoor deze gelden bedoeld waren, maar ging daarvan jaarlijks uiteten. Schorem.

      Wanneer je er werkelijk nog iets mee wil aanvangen, zal je het anders dienen aan te pakken en wat boerderijen dienen te bezoeken die in de gevarenzone verkeren. Wellicht dat er dan toch nog iets constructiefs van de grond zou kunnen komen. Dat zou goud zijn! Groet van mij.

   • Gladiator..dat je geen contact krijgt is omdat boeren nu niemand meer vertrouwen.
    Het helpt mss als je je idee opstuurt.
    Ik ken mensen die in het noorden wilden ” helpen” bij demoos. Door de boeren zelf zijn ze geweerd
    Denk ook dat ze willen voorkomen dat er burgerslachtoffers vallen. Daar zouden ze per definitie de schuld van krijgen.
    Zoek gewoon eens een (melk)boer in je omgeving en probeer een wederzijdse kennis mee te nemen om te tonen dat je te vertrouwen bent.

 5. Beste Mensen

  Het is onbegrijpelijk dat er ook mensen bestaan die als wurmen op elkaar aan elkaar geplakt klevend door het leven zouden willen gaan leven zonder ruimte om fatsoenlijk adem te kunnen halen
  Niet zelf willen Nadenken geen afstand overbruggings mogelijkheden ter beschikking hebben om van plaats A naar B te rijzen
  Willen leven direct van de poep en plas van de voorop lopende wurm in persoonsvorm
  Is Super bacteriologisch hygiënisch
  Geen slecht idee trouwens
  Veel plezier aan die mensen die op dat manier willen leven

  Dank U

  • Het is onbegrijpelijk dat er ook mensen bestaan die andere mensen niet hun vrijheid gunnen, en dat hier in drammerige, hoogdravende, warrige schrijfsels menen moeten te verkondigen.

   Als er al mensen zouden bestaan die “als wurmen op elkaar aan elkaar geplakt klevend door het leven zouden willen gaan leven zonder ruimte om fatsoenlijk adem te kunnen halen” dan is dat hun goed recht.

   Niet dat die ooit bestaan hebben of zullen bestaan. Het is jouw verdraaide visie, zo kijk jij dus op de mensen neer.

   • @Vince,

    Totaal eens met je schrijvens.
    Dan dit deel uit de respons van Ringo±

    ´Willen leven direct van de poep en plas van de voorop lopende wurm in persoonsvorm / Is Super bacteriologisch hygiënisch / Geen slecht idee trouwens´

    Er was er één van het Engels koningshuis… Prins Charles?… Die stelde dat hij in een volgend leven wilde terugkomen als een virus. (…)

    Beide uitspraken liggen op dezelfde lijn.

 6. Nou er moet wel HEEL VEEL gebeuren wil de mens uitsterven, een wereldomvattende kernoorlog misschien, maar dan nog zullen er overlevenden zijn. Als je ziet hoeveel mensen er al op aarde rondlopen zie je dat deze “diersoort” vrijwel onuitroeibaar is. Er zijn nog plekken genoeg op aarde waar geen prikjes gezet zijn en waar geen troep in het voedsel en de lucht zit, daar blijft de vruchtbaarheid best wel op peil waarschijnlijk. Bovendien past het organisme zich aan aan nieuwe omstandigheden. Nee, ik denk niet dat we de komende 1000 jaar zullen uitsterven. Maar mocht dat toch zo zijn: er zal geen dier om treuren en de natuur ook niet en ik ook niet want dan zijn ik en mijn kinderen er ook al lang niet meer. Dus we moeten ons niet zo druk daarover maken, gewoon leef je leven en na ons de zondvloed.

 7. Waarom moeten we met zovelen zijn?
  Waarom voortplanten?
  Kinderwens? Erfenis? Voortbestaan? Ego?

  Meer volk om oorlog te voeren? Om fabrieken te bemannen? Om meer te produceren?
  Voor wie? Waarom?

  Ik heb dat nooit verstaan.

  • @Grikke

   Met een verwijzing naar:
   Antichrist Zit in´t Vaticaan december 8, 2022 at 23:56

   Vergat ik te vertellen dat de reis op de motor vanuit NL naar Italië met eindbestemming Monaco en weer terug dezelfde observaties heeft opgeleverd.

   Verder laat ik je opmerking hierboven voor hetgeen het is. Er is een spreekwoordelijk gezegde dat stelt dat er met domheid niet te redeneren valt en dit gaat wel op aangaande je schrijven.

  • Waarom zijn de bananen krom? Waarom voortplanten?
   Er zijn mensen die graag kinderen hebben. Je ouders waren ook van dat slag.
   Noem het evolutionaire drang. Alle mensen en dieren heden ten dage bestaan door voortplanting.

 8. In onze huidige krankzinnige afbraak- wereld zou ik uberhaupt niet zwanger willen worden. Je kunt het een kind niet aandoen om op te groeien in een wereld waarin de duimschroeven op allerlei gebieden steeds verder worden aangeschroefd richting de wereldbevolking.
  Prima dus dat onvruchtbaarheid sterk toeneemt.
  Dus wens ik de ” deep state ” succes in hun streven naar een compleet uitgestorven aardbol..
  Onze uitgestorven aarde oeverwoekert door de natuur, ongeremde aanwas van wilde dieren en volledige productiestop wegens afwezigheid van mensen.
  Zodat voor hen overblijft robots als partner en voortplanting via inteelt.
  Ja, zo’n aardbol wens ik die lui van harte toe!!

 9. Beste Mensen

  Eigen schuld dikke bult
  Als de Mensheid de eigen hersenen in de koelkast gaat bewaren voor de toekomst
  Welk nooit gaat komen !!
  I.p.v. daar nuttig gebruik van te maken ?!
  Dat doet een kleinbeetje tot heel veel pijn
  Dat hangt af van hoe ver dat betreffende persoon is gezonken in het Ego
  Niks wordt bedreigt
  Alles word wederom op pijl gebracht van evenredigheid .
  De Tijdperk nu heet : Het Kali yuga
  De tijdperk van onheil
  Satanisten delen nu vandaag de dag de lakens uit
  Correcties vinden van tijd tot tijd plaats
  Om alles weer zonder dat er te veel treinen gaan ontsporen
  Recht te trekken
  Op het spoor te houden
  Zo zullen ook de oude europeanen die zich nu indianen voelen
  Europa weer moeten herontdekken
  En dat is wat er nu gaande is
  En dat doet dan weer twee tot meerdere keren een beetje pijn
  Egoist Ik De Amerikaan gister 9-12-22 nog een Satanisten ruil plaats gevonden op neutraal terrein abubudabibiiii
  Zo in james bond film styl
  Net super kleine kinderen
  Spannend hè
  Joeppie wij de zogenaamde Goeie moordenaars
  Beste mensen
  Moorden is ten aller tijde slecht
  Wat er ook word vermoord dat doet er niet toe
  Elk Ziel houdende belichaming heeft even veel rechten als de mens
  Het Ego is de grootste belemmering van inzicht
  De mens is het enigste wezen die met deze Ego is begiftigd vergiftigd

  Dank U

   • Beste Mensen

    Jazeker
    Minimaal 8 miljard met garantie in kannibalen vorm
    Het is dat die als mensen uitzien van uiterlijk
    Maar wat zijn die in werkelijkheid ?
    Die kunnen van alles zijn
    Van Hyena Adelaars Wolven Coyotes Varkens AasGieren Raven SidderAlen
    Krokodillen Slangen Ratten Muizen
    Enzovoorts
    Dus die gedaanten kloppen niet meer met de geaardheden
    Haast niemand heeft een menselijke geaardheid
    Want haast niemand die een menselijke uiterlijk heeft weet wat liefde geven lief hebben
    Universele liefde betekend
    Heel spijtig

    Dank U

    • Er zijn erbij die ervan overtuigd zijn dat ook planten en bomen gevoel hebben. Stoppen met eten, is mijn advies. Voor U.

 10. Beste Mensen

  Alles heeft gevoel groot gelijk
  Daarom staat ook duidelijk beschreven in de Bijbel wat door een mensen als voer gegeten mag worden
  Ken de tien geboden en de tien verboden
  Dit is het enige resterende officiele in de huidige verlepte bijbel
  De rest zijn zwaar aangepast
  Net als geert wilders verteld over de koran
  Zo dik als de donald duck is eigenlijk nog overdreven dik genoemd hoor
  Zo ook alle andere zogenaamde heilige boeken
  Boek verteld in wezen niks
  Het kan gebruikt worden als een steunpilaar om even op te leunen
  Meer ook niet
  Het echte boek is persoon zoeker in kwestie zelf
  Leest hetzelf dat is de enige echte oceaan aan alle kennis
  Daar vind men alles wat voor die zoeker ten tijde van noodzakelijk is
  Probeert men iets meer te vinden dan kan men gek worden
  Laat alles op z’n beloop
  Alles gebeurt op z’n tijd
  En zie :
  Wat alles gespaard geëerd en gerespecteerd dienen te worden
  A Dog is mens best Vriend
  Als men Dog omdraait wat krijgt men dan ?
  Niet alleen een hond maar gewoon alle dieren met eerbied en respect behandelen
  Alle ziel houdende dieren hebben een hogere positie dan de mensheid zichzelf kan inbeelden
  Het is gewoon zo dat iedereen zichzelf moet blijven en niks aantrekken van wat er word geschreven
  Totdat er iets diep van binnenuit het Hart zal signaleren tot de hersenen
  Pas dan mag men overdenken om een keuze te maken in het standaard levenspatroon
  Dan gaat de echte zoektocht beginnen
  Naar de echte waarheid
  En die loodjes wegen heel zwaar
  Dus advies is :
  Blijf lekker door leven zoals er word geleefd
  Dat is al goed genoeg
  Zolang men dus onwetend is
  Maar als het gaat beginnen te knagen
  Aan de hersenen
  Dan gaat men pas echt op zoek van hoe of wat te doen

  Dank U

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in