Foto ter illustratie.

In de Situation Update podcast van vandaag (hieronder) bespreken we hoe gebeurtenissen worden geënsceneerd om instemming te kweken bij de onwetende massa die uiteindelijk zal smeken om FEMA-kampen om hen te redden van de hongerdood, schrijft Mike Adams.

Dezelfde regering die het probleem creëert door de voedsel- en energie-infrastructuur te ontmantelen, zal zichzelf ook presenteren als de redders van de mensheid wanneer zij mensen “redden” uit elke crisis die zij hebben gecreëerd. In feite, zoals ik in de podcast uitleg, zullen jullie SLAVENDRIJVERS zich voordoen als jullie REDDERS.

Dit gebeurt met behulp van het volgende 8-stappenplan:

 1. Het probleem FABRICEREN (de crisis creëren).
 2. Geef iemand anders de SCHULD (het is de schuld van Rusland, of cyberhackers, of de schuld van Trump, enz.)
 3. WOEDE ZAAIEN via de media, met behulp van psychologische tactieken om woede op te wekken tegen de partij die de schuld krijgt.
 4. ANGST ZAAIEN onder de bevolking door haar “pijn” te laten lijden door echt verlies van voedsel, geld, veiligheid, enz.
 5. DE REDDER zijn door gratis voedsel, gratis geld (als je je aansluit bij de digitale portemonnee), gratis vaccinaties of andere interventies aan te bieden.
 6. ZWIJGEN OPLEGGEN aan iedereen die het draaiboek kent door te beweren dat ze tegen oplossingen zijn en met de vijand samenwerken.
 7. De massa’s UITROEIEN via mRNA-biowapens, gedwongen verhongering, pandemie-concentratiekampen of andere middelen.
 8. Geef Klaus Schwab een high-five voor een goed uitgevoerde missie, in Chinese stijl.

Door deze methode kunnen de massa’s ertoe worden gebracht deel te nemen aan hun eigen uitroeiing en er zelfs van te houden. Dit is wat de globalisten van het WEF bedoelen als ze zeggen: “U zult niets bezitten en gelukkig zijn.” Vertaald in praktische context, bedoelen zij dat u geen voedsel, geen energie en geen geld zult hebben en dat u zult SMEKEN dat wij u redden, en dat u blij zult zijn als wij u de definitieve oplossing aanbieden.

  "Bezit niets en wees gelukkig": De Great Reset’s Visie van de Toekomst

Hongersnood kan worden overleefd, en de geschiedenis toont ons hoe

Een van de speciale reportages in de podcast van vandaag komt voort uit een gesprek dat ik gisteren had met internationaal oorlogscorrespondent Michael Yon. Hij is een fervent lezer en student geschiedenis, met een enorme kennis van hongersnoden, pandemieën en oorlogen.

Zoals u in de podcast kunt horen, geeft hij veel historische voorbeelden van hoe lokale leiders hun gemeenschappen voorbereidden op hongersnood door hen te leren zelfredzaam te zijn op voedselgebied en de voedselproductie te decentraliseren. De geschiedenis van landen als Japan, Thailand, Korea, Rusland, Ierland en vele andere staat bol van de hongersnoden, maar in alle gevallen overleefden veel mensen. Opmerkelijk is dat sommige gemeenschappen geen verliezen leden, terwijl andere verhongerden. Wat maakte het verschil? Zelfredzaamheid op voedselgebied.

Toch wordt vandaag de dag in Amerika en andere westerse landen bijna geen zelfredzaamheid op voedselgebied onderwezen of zelfs maar erkend als belangrijk. De overgrote meerderheid van de mensen koopt voedsel van gecentraliseerde voedselbedrijven (zoals Tyson Foods of General Mills), en het ontbreekt hen aan lokale vaardigheden op het gebied van voedselproductie die hen in leven zouden kunnen houden tijdens een pandemie.

Luister hier naar de volledige podcast, plus een interview met Dr. Scott Lively:

– De update van vandaag is een combinatie van vier speciale rapporten + interview
– Uw SLAVENDRIJVERS presenteren zich als uw REDDERS
– Probleem-reactie-oplossing wordt opgezet via voedselschaarste en hongersnood
– De vergeetachtige massa zal smeken om FEMA-kampen om hen te “redden”
– Zij die smeekten om vaccins zullen ook smeken om digitale valuta
– Zij VERZOEKEN slavernij gevolgd door uitroeiing
– U kunt deze onwetende massa’s niet helpen, en zij zullen zichzelf elimineren
– We staan op een KANTELPUNT voor de menselijke beschaving, een grote uitroeiing is begonnen
– Goed nieuws: Hongersnood is te overleven als je lokale voedselkennis hebt
– Kritische vaardigheden verwerven als voorbereiding op de versnelde ineenstorting
– Interview met Dr. Scott Lively over de LGBTQ-cultuuroorlogen tegen de mensheid

  Vrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dood van een natie – Oekraïne is stervende
Volgend artikelStad plaatst video’s van persoon in vaccinkostuum die ongevaccineerde personen aanvalt om COVID-prikken te promoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Zucht. In nederland zou het geen probleem moeten zijn: vissen, vogels, brandnetels en kleefkruid, om maar eens mee te beginnen. Dan groeit hier nog vanalles met gemak, zoals vele soorten fruitbomen, notenbomen en bessenstruiken.
  Dan hebben we het nog niet over iedereen met een tuintje (hoe klein ook) die en paar bonenplantjes kwijt kan. Boontjes groeien makkelijk, geven veel en bevatten een groot gedeelte van wat je nodig hebt. Ook zijn ze makkelijk te bewaren.
  Zo. Misschien niet heel luxe maar zeker meer dan genoeg voor géén hongersnood. Laat u geen slachtofferschap aanpraten.

  • Probleem is zaden verkoop gaan ze stop zetten.En de zaden IN het fruit worden uitgeschakeld dmv bewerking.Tenminste, das het plan.Ja fourageren kun je me.Maar zelfs dat gaan ze verbieden.Lijkt waanzinnig wat ik zeg maar das wat ze willen.Gaat heeeel lang duren.Plus het feit dat veel mensen niet weten HOE voeding te kweken.

   • O en dan niet te vergeten dat ze voor je kippen komen,want vogelgriep ,bodemvervuiling en torenhoge prijzen voor het voer.Een verbod op regenwater op vangen (wat in usa al gebeurd) voor je gewassen daar water onbetaalbaar wordt.En DAN, dan komen ze voor onze huisdieren die we tegen die tijd OOK niet meer kunnen bekostigen.

    • Ik hoorde gisteren? in een ON interview met 1 van de demonstranten of bijstander, dat die persoon zei, ja ik sta achter de boeren, wij mogen niet eens een eigen tuintje/groente maken in onze achtertuin oid,

     Ik weet niet of die persoon ergens in die plaats waar die demonstratie was een eigen tuintje achter huis had of van de gemeente, maar hij sprak alsof het zeg maar zijn tuintje was en hij daar geen groente mocht verbouwen omzichzelf te voorzien van wat…

     dus in NL is die gekte ook allang, zij het nog niet in grote vorm, maar reken erop dat ze proberen alles dicht te timmeren met geweld of via smoesjes ala gevaarlijk oid of zoals pluimvee houden met false vlag vogelgriep enz enz, zodra je wat ‘off grid’ gaat komen ze bij je langs… want off grid gaan is minder controle over die personen… en dat in jou eigen land, waar je niemand tot last bent bv en gewoon je eigen ding wilt doen wat ook je eigen recht is, immers niemand en dan bedoel ik niemand is de baas over jou, ook al zou je er voor tekenen, niemand is baas over jou! echter als je meebuigt of baas over je laat spelen, listen or else… dan geef je ze macht, natuurlijk is dat wat kort door de bocht, but just to make a point.

     • Daar ligt nu net het probleem, want al bij onze geboorte aangifte bij het gemeentehuis. Hebben ze jouw naam gestolen voor een natuurlijk persoon te creëren die jouw naam en geboorte datum heeft. Deze papieren entiteit moet zogenaamd een bedrijf voorstellen die onder de coöperatie Staat der Nederlanden valt. Zodat jij een lijfeigenen bent van die coöperatie. Jij als levende mens bent toen al dood verklaard. Die natuurlijk persoon die eigendom is van de overheid. Op die identiteit ga jij je gehele leven al door het leven. Alles wat jij op naam heb gekocht in je leven is daardoor eigendom van de overheid. Jij als mens besta jij niet voor de overheid, jij kan alleen namens die natuurlijk persoon in de maatschappij handhaven/overleven. Wil je werken dan kan dat alleen als de natuurlijke persoon, je bankrekening, je auto, je huis, je energie contracten, je telefoon/internet contract alles staat op naam van die natuurlijke persoon. Dus jij als levende mens bezit jij niets.

   • “En de zaden IN het fruit worden uitgeschakeld dmv bewerking.”
    Is Monsanto.

    Zaad uit eigen oogst gebruiken. Vb een tomaat zit vol zaadjes.
    En ruilen.

   • Bonen kun je zelf drogen om het jaar erna te gebruiken. Idem voor de zaden vanalles; tomaten, paprika, boerenkool, andijvie, spinazie, sla, bokchoi. Ook bieten ,(rode en suiker) radijs en nog veel meer.
    Bessen als aardbei, bosbes, rode bes, braam framboos kunnen 1x worden geplant en dan gestekt en blijven jaren vruchten geven.
    Kippen en konijnen of cavias zijn eenvoudig te houden als proteinebron.
    Hoe meer mensen zelfvoorzienend worden hoe minder macht de staat heeft.

  • Eigen moestuin word goud waar en niet alleen om de voedsel tekorten maar ook omdat groente en fruit uit de supermarkt vol rotzooi zit.

    • yep, als het echt ‘gek’ wordt of de macht van de jungle/sterkste/bruutste/gemeenste/enz dan kan je niks als ‘veilig beschouwen, trouwens niks naar de toekomst/vooruit is veilig, niks…thats part of life as well.

     maaaaaaaaar, het 1 (oplossing) kan wel veiliger zijn dan het ander.

  • Misschien bent zo gelukkig om buitenaf te wonen.
   Maar denk eens over de stedelijke gebieden vol hoogbouw.
   Tienduizenden mensen op een kluitje die geen tuintje hebben maar slechts een balkonnetje.

  • “Zucht. In nederland zou het geen probleem moeten zijn: vissen, vogels, ”

   Zijn vrij snel op als je miljoenen mensen er mee moet voeden

   “brandnetels en kleefkruid, om maar eens mee te beginnen. Dan groeit hier nog vanalles met gemak, zoals vele soorten fruitbomen, notenbomen en bessenstruiken.”

   Er zijn nu geen brandnetels, en ook geen fruit/noten/bessen dat is maar tijdens een heel beperkte tijd.

   “Dan hebben we het nog niet over iedereen met een tuintje (hoe klein ook) die en paar bonenplantjes kwijt kan. ”

   Hoe lang kun je eten van een paar bonenplantjes?

 2. Cambium voor overleving; je kapt de bovenste schorslaag van een boom en daarachter zit een zachtere beschermlaag die kan worden gekookt en dan gegeten.Zou voedzaam zijn…

 3. acz man de meeste bomen worden al gekapt ,voor zg groene energie ,gekker moet het niet worden.dus vooruit denken zijn die griezels erg goed in . straks geen boom meer te bekennen .

  • zo is dat, als het moet, of als overwinning op de bad D-elite (Delete the elite) dan goed doorbakken, who knows…

   niet zoals die satanisten het bloed drinken van of het hart eten van, maar een goed stukje goed doorbakken who knows, ik zal er niet raar van opkijken dat wat mensen the bad D-elite wel kan opvreten, letterlijk en figuurlijk.

   of… in die anders nutteloze en schadelijke Biomassa centrales te smijten, leveren ze 1x in hun leven wat warmte op naar anderen toe.

  • Shit he, je bent me voor. ik dacht ook al aan Rutte-lapjes of Hugo-biefstuk. Mijn vader zei altijd dat je met mayonaise een drol nog kan laten smaken dus dat rotte kankervlees van die leugenaars is ook wel op smaak te brengen.

 4. Daar er ook al veel natuur vergiftigd is door de bijna dagelijkse chemtrails. Bijna overal zit nu al grafeenoxide e.d. in. Als we die planten of dieren in het wild zouden eten krijgen we dat gif al binnen. Alles moet je al overkappen het (grond)water filteren en/of destilleren ook wat nu uit je kraan komt. In sommige gebieden schrik je rot wat voorn zwarte troep in ons drinkwater zit, vooral in de randstad als je het zou destilleren. Maar ook je plantenkas is dan niet veilig, er zijn altijd kapers op de kust. Dus die plantenkas mag er niet uitzien als een plantenkas en zorg dan dat het eigenlijk niemand weet dat jij zo’n kas hebt. Dan heb je misschien kans dat je niet berooft wordt.

  Want in tijden van crisis zijn meestal je naaste vrienden de grootste klootzakken, die je zonder pardon jouw voedsel voorraden inpikken en geweld niet meer schuwen, als de tijd zover is. Dat hebben we allemaal al kunnen ervaren met die gif prik en met die lockdowns. Waar je aardige overburen je verlinkte als jij meer personen in huis had. Die verraders zitten overal door alle lagen van de samenleving. Dan kun je niemand meer echt vertrouwen. We gaan een bizarre tijd tegemoet die wij nog nooit ervaren hebben in ons leven. Dat wordt letterlijk een ware uitdaging voor ieder die het wil overleven. Vluchten naar betere oorden is ook al een probleem, want het is wereldwijd de zelfde aanpak, de zelfde tirannie.

 5. @GTRene, 2 december 2022

  at 15:06hrs

  Dan kies ik liever voor die laatste optie. Throw ‘em in the ovens.

  Wij kunnen dan lekker hun biefstukken en kreeften en alles wat ze daar in hun opslagplaatsen hebben verstouwd, opvreten.

  Kun je nagaan, schatrijk dat zootje en toch zijn het allemaal ‘hoarders’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in