Tijdens de jaarlijkse conferentie van het Wereld Economisch Forum in Davos heeft Albert Bourla, CEO van de vaccingigant Pfizer, de spot gedreven met “fanatieke anti-vaxxers” die volgens hem het vaccin verantwoordelijk zouden houden voor het niet opkomen van de zon.

 

Foto: Albert Bourla en Klaus Schwab –  © WEF (CC BY-NC-SA 2.0)

Ondanks talloze berichten over ernstige verwondingen en bijwerkingen van vaccins, schijnt de CEO van Pfizer, Albert Bourla, de wijdverbreide kritiek op het COVID-19 vaccin luchtig op te vatten, en de meest kritische stemmen af te doen als verwarde gekken en criminelen.

In een gesprek met de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, sneren de twee naar “anti-vaxxers” en beweren dat zij “het doelwit” zijn geworden van vaccincritici en complottheoretici.

“Toen het om het vaccin ging, wisten wij dat er een groep zeer fanatieke anti-vaxxers was, die hoe dan ook achter ons aan zouden komen. Zij zullen beweren dat de zon niet opkomt omdat de mensen zich gevaccineerd hebben en dat daardoor problemen met de gewassen zijn ontstaan, dus daarom klaag ik u aan,” zegt Bourla.

“Ik denk dat wij beiden het doelwit waren van de anti-vaccinatiebeweging en van samenzweringstheoretici – die beweren dat ik drievoudige covid heb. Ik vraag me af wat dat betekent,” zegt Schwab.

“Ik las op een dag dat ik door de FBI gearresteerd was, en er zijn foto’s van mij in het kantoor van de FBI, ik heb geen idee hoe. Het verrassende is dat dezelfde publicatie had geschreven dat de vorige arrestant de Paus was. Belachelijk,” gaat Bourla verder.

  Peru kondigt noodtoestand voor de volksgezondheid aan na uitbarsting van Guillain-Barre-syndroom als vaccin bijwerking

“Hetzelfde is mij overkomen. Wij bevinden ons in goed gezelschap,” lacht Schwab.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGevallen van hersenbeschadiging bij kinderen rijzen de pan uit na COVID-19 Vaccin
Volgend artikelKijk: Klaus Schwab waarschuwt naties die geneigd zijn hun eigen soevereiniteit te behouden boven de wereldagenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik voel mij vereerd dat ze naar mij sneren. Zolang albert zijn troep aan de straatstenen niet kwijt kan, ziet klaaSS zijn duistere plannetjes verijdeld. Wie het laatst lacht, lacht het best.

  • We komen hier en is 8 miljard tegen slechts enkelingen en is de aarde energie verandert en krijgen we dit De consistente stroompieken die nu over onze aarde neerdalen in de Schumann resonanties dwingen onze hersengolven hoog in kracht te blijven, om zodoende het effect te bereiken van onze collectieve mensheid tezamen het menselijke bewustzijn te doen verhogen. The Earth is Forcing you to Evolve https://youtu.be/r-SPns0Lx1U is laat je niet gek maken want het ging om deze Wie miste de diepgang? Wie namen het klakkeloos aan? Wie waren de slimste en gingen op onderzoek uit voor wat er werkelijk aan de hand is? Wie heeft de verleiding kunnen weerstaan…..jij dus wie kwam to de diepere essentie en haalde die eruit tot we tot de conclusies komen voor wat er werkelijk aan de hand is? De hele wereld belanden in oude emoties in het onderbewustzijn die niet verwerkt bleken te zijn, opnieuw opspeelde, was de oude oorlog nog niet voorbij volgt opnieuw groot leed op ons netvlies om verdere evolutie te bereiken, voor 100% alles uit jouw leven te halen voor de volgende 2000 jaar voor de volgende generatie en zijn we net over de helft.

   How wil I survive? Finished Edition Just keep our earth as it is!

   Don’t change earth. Change yourself!
   Lees het hier en zet het door zodat zoveel mogelijk mensen het beeld krijgen waar we met zijn allen in zitten https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

  • onze Heer Jezus staat voor de deur! Amen! goodluck Albert Bourla/Klaus Schwab bekeer of

   Openbaring 20:14
   En de dood en de hel werden geworpen in den poel des vuurs; dit is de tweede dood.

   Openbaring 20:15
   En zo iemand niet gevonden werd geschreven in het boek des levens, die werd geworpen in den poel des vuurs.

   Openbaring 21:8
   Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.

 2. Gewoon een vent met een bedrijf. We hoeven zijn kutproduct niet, dus wat hebben we verder met hem te maken. Flikker op en neem SSchwab mee.

 3. Veel bla bla bla, maar of Klaus raus Schwabber, de CEO van Pfizer, Albert Bourla en meer van dat type figuren zelf een of meerdere covid prikken tegen covid? hebben laten zetten wordt niet vermeld, zeker bang voor de reacties van de “anti vaxxers”. Ik denk zelfs dat niemand van de Davos kliek een vaccin heeft laten zetten, ja, voor de buhne een prikkie met een zoutoplossing, je denkt toch niet dat die lui incl. Maxima enig risico wil lopen op schade of erger.

 4. Terwijl pfizer zelf met de billen bloot moest van de rechter vanwege de vele bijwerkingen en doden die er te betreuren zijn inmiddels en nog lachen ze er om. Ik vind het eruit zien alsof ze weten dat ze het niet gaan redden met deze aanhoudende dwang,vdrang en idiote maatregelen. Hopelijk maakt die vieze Schwab het ook niet meer mee.
  Dus kom Klaus, trek je jarretels en vleugeltjes weer aan en vlieg zo ver weg als het maar kan.

 5. Het gaat er in het geheel niet om wat op zo’n podium uitgekraamd wordt, want de werkelijke zaken spelen zich af in zalen of kamers waar het publiek of pers geen toegang hebben.
  Zo iets op zo’n podium is pure show

 6. Ik vertrouw op de alvader/god, het hogere hoe men get noemen wilt. Geen prikkie al 2.5 jaar niet en 2 x corona wat de griep en verkoudheid is gehad.

 7. Denken die piece of shite nu echt dat de zieke psychopatische praat enige invloed uitoefend op ons🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ow my 😅 what a joke🤣🤣🤣🤣

 8. Het zijn joden onder elkaar. Dus dan weet je het wel. En Jezus zal niet aan hun deur komen Eric. Ik hoop dat hij zijn moordenaars hard zal treffen en laten sterven aan een langdurige zeer pijnlijke ziekte. Ik begin steeds meer een afkeer aan ze te krijgen.

  • Het zijn niet de Joden voor alle onheil ,van wat er nu gebeurd,in de afgelopen 100 jaar) het is de anti christ De Pausdom!!! (geheime orders zoals:freemasonnry/jezuiten order/Illuminati )
   bigbang/evolutie theorie komt van de pausdom allemaal Leugens
   poetin/biden/macron/claus de swabber/himler/goebels/koningin beatrix/napoleon/trump/sadam hoesein/soros/karl marx en vele meer! allemaal freemasonry of 1 van de geheime orders

   1 wereld oorlog
   2 wereld oorlog
   allemaal veroorzaakt door de anti christ
   covid vaccin pausdom bullshit
   NWO idee van pausdom
   zie clubrome

   we worden in de maling genomen

  • Het zijn geen echte joden die de werkelijke macht hebben op aarde.De werkelijke machthebbers op aarde zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.

 9. En hier zie je dus de kwalijkheid van de “Opposite Controle”, ze brengen zelf die belachelijke beweringen naar buiten middels hun OC programma en adresseren dit notabene doodleuk naar de weldenkende antivaxxer groep..🙄

 10. Psh, ik kan pas anti vaxxer zijn als je spuit ook daadwerkelijk een vaccin is, dus doe je best en begin eerst maar eens met daadwerkelijk een vaccin te maken, dan praten we wel verder.

  • “daadwerkelijk een vaccin te maken”
   ??

   Waarom in Godsnaam zouden wij een vaccin nodig hebben?
   Tegen sprookjes-virussen?

   SMH….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in