De Indiase auteur Arundhati Roy noemde haar land ooit een “lichaam zonder ledematen, zonder hoofd en zonder ziel, bloedend onder het slachtersmes met een vlag diep in haar verminkte hart gestoken.”

Deze typering is ontegenzeggelijk van toepassing op het door de made-in-the USA nazi’s geteisterde Oekraïne-monster, schrijft Stephen Lendman.

Als etterende zweer in het hart van Europa demilitariseert en denazificeert Rusland de voormalige natiestaat systematisch om hem tandeloos te maken – om de dreiging die hij vormt als Amerikaans platform voor eeuwigdurende oorlog tegen de Russische Federatie en haar bevolking weg te nemen.

Volgens het Russische ministerie van Defensie op dinsdag, verloor het door de VS gekoloniseerde Oekraïne alleen al in november meer dan 8.300 manschappen.

Sinds het begin van Rusland’s bevrijdingsstrijd SMO zijn honderdduizenden Oekraïense manschappen gedood of gewond geraakt, honderden meer per dag.

In de strijd om de strategisch belangrijke stad Artjomovsk, Donetsk en omgeving te bevrijden, verklaarde LPR-functionaris Andrej Marochko op basis van inlichtingen het volgende:

“Regime versterkingen werden gezien die aankwamen in de buurt van Artyomovsk om hun gewapende formaties aan te vullen.”

De meeste vijandelijke troepen “werden onmiddellijk uitgezonden om onherstelbare verliezen en gewonden te dekken.”

De frontlinies verkeren in ernstige nood door gebrek aan voldoende voedsel en andere levensnoodzakelijke zaken.

En ze komen munitie tekort om te kunnen blijven vechten.

“Volgens onze gegevens verliest het regime dagelijks minstens een bataljon (manschappen)” in het gebied.

“Ik kan bevestigen dat de verliezen werkelijk dagelijks plaatsvinden en catastrofaal zijn.”

Het Russische ministerie van Defensie zei dat zijn troepen oprukken naar Artjomovsk en elders in Donetsk.

Woensdag verklaarde het hoofd van de DPR, Denis Pushilin, het volgende:

“De bevrijding van Mayorsk heeft de weg vrijgemaakt voor de opmars van onze troepen naar Dzerzhinsk, een belangrijke stad voor de operationele omsingeling en bevrijding van Artyomovsk.”

De Russische minister van Defensie, Sergey Shoigu, zei dat zijn troepen de controle hebben verworven over Mayorsk, Pavlovka, Opytnoye, Andreyevka, Belogorovka Yuzhnaya en Kurdyumovka.

  Onjuistheden in de speculaties van Scott Ritter over Gonzalo Lira

Sinds het begin van de Russische SMO in februari hebben haar troepen 338 dorpen in Donbass bevrijd van de gesel van de nazi-bezetting.

In maart vorig jaar werd de Oekraïense generaal Ruslan Khomchak als volgt geciteerd:

“We bereiden ons voor op een offensief” tegen Donbass.

Beide vleugels van de Amerikaanse oorlogspartij steunen de eeuwigdurende oorlog tegen Rusland door het gebruik van Oekraïens voetvolk kanonnenvoer .

Het door de VS geïnstalleerde regime en zijn bevolking betalen de prijs voor het voeren van oorlog in plaats van het nastreven van vrede en stabiliteit – begrippen die het imperium der leugens verwerpt.

Vooruitkijkend naar de winter en wat er volgend jaar te verwachten valt, zei analist Gordon Hahn het volgende:

“Oekraïne staat voor een verduisterde, ijskoude, inflatoire en hongerwinter.”

Door zich aan te sluiten bij de oorlog van hegemoon VS tegen Rusland, staat Europa een “duistere, warmteloze, stagflatoire en recessieve winter te wachten, (evenals) groeiende sociale onrust en anti-Oekraïense gevoelens.”

Rusland zal waarschijnlijk de controle krijgen over Odessa, Nikolajev en Charkov, en mogelijk zelfs over Kiev als het denkt dat dit zijn demilitarisatie- en denazificatiedoelen zal bevorderen.

Hahn gelooft dat Vladimir Poetin “waarschijnlijk een offensief overweegt om Kiev in te nemen of te omsingelen om (marionet) Zelensky en de hardliners van het regime te dwingen te vluchten of te onderhandelen over een capitulatie.”

Rusland kan ook “de kerncentrale van Rovno in beslag nemen en de spoorlijn doorsnijden waarlangs het Westen wapens stuurt” naar de Oekraïense frontlinies.

Vladimir Poetin wordt in maart 2024 herkozen.

Behalve dat hij zich wil laten voorstaan op een succesvolle aanpak van binnenlandse kwesties, zal hij tegen die tijd waarschijnlijk ook de gesel van het door nazi’s geteisterde Oekraïne willen overwinnen.

  Poetin zegt bondgenoten "geen haast" in Oekraïne, waarschuwt voor "ernstiger" actie in het verschiet

Een wild card is of het leugenimperium en zijn westerse vazallen directer dan nu zullen ingrijpen tegen Rusland om te voorkomen dat het Oekraïense marionettenregime instort.

Zullen grote aantallen VS/NAVO-troepen met dat doel Oekraïens grondgebied bezetten?

Zal de oorlog van hegemoon VS verder gaan dan Oekraïne als onderdeel van zijn reeds lang bestaande doel om Rusland en zijn enorme hulpbronnen te verzwakken, te ondermijnen, in te dammen en te controleren?

In zijn boek, getiteld The Grand Chessboard, noemde voormalig VS-functionaris Zbigniew Brzezinski Eurazië het “centrum van de wereldmacht dat zich uitstrekt van Duitsland en Polen in het oosten via Rusland en China naar de Stille Oceaan en met inbegrip van het Midden-Oosten en het Indiase subcontinent.”

Hij zei ook het volgende:

“Het gevaarlijkste scenario (voor het leugenrijk en zijn westerse vazallen) zou een grote coalitie zijn van China, Rusland en misschien Iran, een ‘anti-hegemoniale’ coalitie, niet verenigd door ideologie maar door complementaire grieven.”

Deze alliantie bestaat vandaag, een afschrikmiddel voor het imperiale project van het leugenrijk.

China’s Xi Jinping zei eerder het volgende:

Sino/Rusland banden sterker dan ooit, de “beste in de geschiedenis,” dat “beide naties “elkaars meest betrouwbare strategische partners zijn,” toevoegend:

“President Poetin en ik hebben goede werkrelaties en een hechte persoonlijke vriendschap opgebouwd.”

Vladimir Poetin zei eerder het volgende over de betrekkingen tussen China en Rusland:

Ze gaan verder dan een “strategisch partnerschap (tot) een alomvattend partnerschap en strategische samenwerking…en werken samen aan alle belangrijke” kwesties.

Vooruitlopend op de Russische SMO in Oekraïne bezocht Poetin op 4 februari Peking.

Volgens zijn adjudant, Joeri Oesjakov, ondertekenden hij en de Chinese Xi Jinping 15 documenten om “de verdere ontwikkeling van de betrekkingen tussen (beide landen) op verschillende gebieden te vergemakkelijken,” met name op het gebied van veiligheid door in te stemmen met een wederzijdse defensiealliantie.

  Amerikaanse drone lijkt doelcoördinaten te hebben geleverd voor aanval Oekraïne op Russische burgers op strand (+ video's)

Beide leiders kwamen overeen elkaar militair bij te staan in geval van een invasie door een vreemde mogendheid.

In maart 2021 ondertekenden China en Iran een historische economische partnerschapsovereenkomst voor 25 jaar, waarbij de Iraanse president Hassan Rouhani toen zei:

“Dit plan bewijst het falen van het beleid (van hegemoon VS) om Iran te isoleren, de betrekkingen met de internationale gemeenschap te verbreken en ook de wil om de betrekkingen met andere landen uit te breiden te schaden,” en voegde hij eraan toe:

De win-win bilaterale overeenkomst “luidt (Chinees/Iraanse) samenwerking op lange termijn in.”

Het “moedigt multilateralisme aan, steunt gelijke rechten van naties en dringt aan op binnenlandse ontwikkeling…”

In april vorig jaar noemde Sergej Lavrov de betrekkingen met Iran “een van de prioriteiten van het buitenlands beleid van Rusland.”

In maart 2021 was het 20 jaar geleden dat het Verdrag inzake de basis voor wederzijdse betrekkingen en de beginselen van samenwerking tussen de Islamitische Republiek Iran en de Russische Federatie werd gesloten.

Beide naties blijven de bilaterale politieke, economische, commerciële, wetenschappelijke en technologische banden versterken.

Als het geïnstalleerde regime van hegemoon VS in Kiev en zijn oorlogsmachine volgend jaar instorten, zal het imperium van leugens Oekraïne dan in de steek laten, net zoals het andere vazallen in de steek liet toen het zijn imperiale doelen niet langer diende?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tijdslijn: Euromaidan, de oorspronkelijke “Oekraïne-crisis” – Echte volksrevolutie of door de NAVO gesteunde staatsgreep?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWanneer ‘Children of Men’ werkelijkheid wordt: Onvruchtbaarheidscrisis bedreigt toekomst menselijk ras
Volgend artikelChina koopt de wereldvoorraad GOUD op ter voorbereiding van een nieuwe wereldreservemunt die bedoeld is om de DOLLAR op te heffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in