Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

14

Een wetenschapsgroep onderzoekt momenteel hoe het Covid-19 vaccin de vruchtbaarheid van mannen kan beïnvloeden. Er zijn vermoedens dat dit na vaccinatie kan worden verminderd en mannen die van plan zijn om in de toekomst kinderen te krijgen, wordt geadviseerd om hun sperma in te vriezen voordat ze gevaccineerd worden, melden de  Amerikaanse media.

Op de Universiteit van Miami in de VS wordt momenteel de gevreesde negatieve effecten van Covid-19 vaccinaties op het voortplantingsvermogen van mannen onderzocht. Het onderzoek is ingegeven door eerdere bevindingen die aantonen dat het Covidvirus tot zes maanden na de infectie in de testikels kan blijven zitten.

Om deze reden is er aanleiding om aan te nemen dat het vaccin ook na de vaccinatie de testikels nog lang kan aantasten met een verminderde voortplantingscapaciteit of steriliteit als gevolg. Deelnemers aan het onderzoek moeten eerst een vruchtbaarheidstest ondergaan.

De leider van het wetenschapsteam, Dr. Ranjith Ramasamy, een specialist in reproductieve urologie, zegt in een commentaar aan de media:

We evalueren de parameters en de kwaliteit van het sperma voor en na de vaccinatie. We hopen dat de biologische samenstelling van het Covid-vaccin geen invloed heeft op de vruchtbaarheid, maar we willen het onderzoek uitvoeren om degenen te verzekeren die in de toekomst kinderen willen hebben, dat het veilig is om het vaccin te nemen.

Mannen die zich zorgen maken over de effecten van het vaccin op de vruchtbaarheid en het zekere voor het onzekere willen nemen, maar zich tegelijkertijd willen beschermen tegen Covid-19, wordt aangeraden hun sperma in te vriezen voordat ze zich laten vaccineren.

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

  Video van vrouw die weigert om een mondkapje te dragen gaat viraal: "Ik ben er klaar mee!"
Vorig artikelCorona-kritische arts wordt geconfronteerd met het verlies van zijn medische licentie
Volgend artikelProfessor toxicologie: gedwongen Coronavaccinatie is “opzettelijk lichamelijk letsel” toebrengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Aankomende: 2021/2023…. blanke vrouwen moeten ten minste een gekleurd kind….werpen. Huizen moeten volledig benut worden: inkwartiering migranten bij burgers die kamers overhebben, eigen huisbezit word zwaar belast indien men geen inwonende migranten wenst…, afschaffing huurtoeslag…pensioen word gerelateerd naar land van woonst waarbij eigen opgebouwd pensioen word meegeteld. Alle uitkeringen worden veranderd in basis leefgeld, waarbij huur en andere vaste lasten worden ingehouden, en een deel voeding via een krediet systeem. Eigen bezit en kapitaal moet tot bijna 0 worden gereduceerd voordat er sociale steun komt. Er zijn simpelweg teveel monden die gevoed worden en die er nog bij komen. Dito huisvesting. Dat is het nieuwe sociale stelsel van Europa, zodra men de euro met alle schuld heeft genekt en afgeschaft…Dat u het weet. En dat zijn de kleine ingrepen.

  De EU is oorverdovend stil de afgelopen maanden, maar de wetten en regels die erdoor zijn geramd gaat niemand ongemoeid laten. Met Corona als bezigheids therapie zijn er in stilte een wurgkoord en enkel en pols boeien om de burgers van Europa gelegd, de schaakstukken zijn op hun plek gebracht, maar nergens in de pers een woord. Ene F. timmermans word in juni 2021 leider van de EU.
  Achter de schermen is een genocide op ons gaande die wij niet kunnen bevatten.

  Satan woont in Bruxxel.

 2. Hebben ze wel van die grote vriezers als ze de hele wereld met dat zaad vernietigend vaccin willen inspuiten.

  Volgens mij ben je gewoon niet goed bij je hoofd als je dat vaccin gaat halen als je dit weet.

 3. Sperma invriezen vanwege ’tfeit dat men misschien steriel wordt door vaccinatie ??? Euhhmmmm…..ik meen mij te herrinneren dat hetzelfde bij VROUWEN gebeurd /kan gebeuren , dat ze onvruchtbaar worden ??? Indien JA , waarvoor heeft men dan dat sperma nodig ??

 4. Je moet wel een gaatje in je hoofd hebben om überhaupt kinderen in deze kutwereld te zetten!
  Hebben mensen wel een idee wat ze een mens aan doen door die nu geboren te laten worden?
  Crisis, terreur, islamfascisme, linksfascisme, klimaatwanen, slavernij, vernietiging schoolsystemen, nwo, etcccc
  Asociaal is degene die daar een kind in laat opgroeien.

  Laat dat invriezen alsook vaccineren maar mooi achterwege.

  • Je kan het toch moeilijk je ouders kwalijk nemen dat jij nu leeft in een tijd waarin jij dit allemaal moet meemaken.
   Ook jouw ouders konden niet in de toekomst kijken en iedereen hoopten er het beste van.

   • Toen mijn ouders mij produceerden zagen de tijden er rooskleurig uit.
    Iedereen werkte aan de opbouw van dit land, zaken werden goed geregeld en er was veiligheid.
    Touwtje uit de brievenbus.

    Hoe ernstig is dit hele plaatje inmiddels verwoest?
    Links heeft alles opgeblazen, munt, grens, zekerheid, homogeniteit, veiligheid, vrijheid, woongenot, vermAak, landschap, letter alles heeft links verziekt, bewust!

    Dat alles ziende en dan daar kinderen tussen produren? Dan spoor je niet.

 5. En wat doen die vrouwen die noch kinderen willen hebben een paar eieren laten invriezen?
  Wat geen zin heeft omdat er geen placenta meer ontwikkeld word !!!
  En de kinderen die ze injecteren daar zijn de meeste dus steriel !
  Die schakelen een hele generatie uit met hun waan de geboortes op deze wereld te moeten regelen !!!
  We moeten dit meteen stoppen !!!
  Die zijn gestoord en dat is nog netjes uitgedrukt .
  B G word al sinds hij kan praten al geprogrammeerd dat er te veel nutteloze eters op de wereld rond lopen en dat dat gestopt moet worden !!!
  Vandaar het thema CO2 al in 1968 vorgestellt om de mensheid te indoctrineren dat er te veel CO2 veroorzaker op de wereld rondlopen!!!
  Die domme mensen kunnen het niet ruiken en niet zien en daarmee kunnen we ze als kippen die geen eieren meer leggen dan alle veren plukken tot ze kaal zijn ( onteigenen )
  Dat heb ik in een Artikel van de Rockefellers gelesen !!!
  Dus het is al lang gepland !!!

 6. Het onderzoek in Miami (dat startte op 14 december 2020) kunt u hier vinden: https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04665258

  De titel van het onderzoek luidde: “COVID-19 Vaccine and Impact on Fertility Study”, waarbij “Fertility” betekent “vruchtbaarheid”.

  Echter: bij het onderzoek in Miami werd alleen gekeken naar deze drie parameters:

  – het volume van de zaadlozing
  – de concentratie van de zaadcellen in het sperma
  – de bewegelijkheid van de zaadcellen

  Er werd niet geprobeerd om een bevruchting tot stand te brengen, zo is mij op 31 mei 2021 bevestigd door één van de medewerkers: ([email protected])

  De titel van het onderzoek was dus met opzet misleidend.
  (Over een titel denkt men goed na, en dit zijn geen domme mensen.)

  In Israël was eerder een vergelijkbaar onderzoek uitgevoerd bij een IVF kliniek.
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.30.21255690v1.full
  Ook daar is geen IVF poging gedaan, en er is dus ook niet onderzocht of er afwijkingen waren in de vrucht. (één van de diensten van dit bedrijf)
  Het leverde wel mooie krantenkoppen op als: “De vaccins hebben geen invloed op sperma.”

  Ook ik kan vaccins testen op allerlei zaken die er uiteindelijk niet toe doen en later roepen “dat wisten we niet”.

 7. in de titel staat “Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden ”

  De Covid vaccins verwoesten niet alleen bij mannen de vruchtbaarheid. Maar zoals eerder is gepubliceerd is ook de vruchtbaarheid bij de vouwen in gevaar door de Covid vaccins. Dus naar mijn mening heeft het invriezen van het mannelijk zaad geen nut als de vruchtbaarheid van de vrouwen ook is kapot gemaakt. De enige manier om toch kinderen te krijgen zou “kunnen” zijn dat zowel de mannen als de vrouwen aan elkaar vragen of zij met Covid vaccins zin gevaccineerd. Als één van beiden is gevaccineerd bestaat dus de kans op kinderloosheid.

  Tenzij de vrouwen ook hun eicellen laten invriezen en deze via reageerbuis door de mannelijke zaadcellen laten bevruchten. Misschien dat er dan nog een kans is op kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in