De spike-eiwitten in de COVID-19 injecties zorgen ervoor dat harten van mensen exploderen, verklaarde top viroloog Ryan Cole onlangs in de uitzending van Dr. Drew, bericht Newspunch.com.

De patholoog uit Idaho presenteerde dia’s die lieten zien hoe het spike-eiwit zich manifesteert in hersenweefsel en andere belangrijke organen en beschreef hoe het zich een weg baant door het hele lichaam “overal waar het lipide nanodeeltje zich verspreidt.”

Dr. Drew had een uitstekende vraag: “Zit het in de grijze massa [van de hersenen], zit het in de witte massa? Waar in de hersenen? Overal waar het lipide nanodeeltje zich verspreidt en door de bloed-hersenbarrière komt… en we weten dat de spike er ook doorheen komt. Dus het zal de kleine haarvaten volgen en lekken naar welk weefsel dan ook.”

Infowars.com meldt:

Dr. Cole presenteerde vervolgens aanvullende dia’s die lieten zien hoe spike-eiwitten zijn gevonden in de aorta, de hoofdslagader van het hart.

“Dit is iets dat ongebruikelijk is. Gewoonlijk zie je dit bij genetische aandoeningen waarbij de aorta scheurt.”

Verwijzend naar een dia waarop te zien is hoe het spike-eiwit zich tot uitdrukking brengt in de aorta, merkte dr. Cole op: “Dat spike-eiwit zorgt er letterlijk voor dat de lymfocyten een gat in de aorta kauwen. Dit is het grootste bloedvat in uw lichaam, dat van uw hart komt. Als dat scheurt, ben je binnen enkele minuten dood.”

“Dus dat is nog een voorbeeld van wat gedeponeerde spike-eiwitten en de geïnduceerde ontsteking kunnen doen.”

Elders in het interview besprak Cole samen met dr. Kelly Victory dia’s met vezelige “meterslange bloedklonters” die uit autopsiepatiënten waren gehaald.

  Peiling: bijna de helft van de Fransen wil niet gevaccineerd worden

“Er zijn ongebruikelijke hoeveelheden verzamelde eiwitten… er zijn ongebruikelijke combinaties van eiwitten die het voor het lichaam moeilijk maken om ze te ontbinden,” legde Cole uit.

Dr. Cole moedigde verder zijn collega’s over de hele wereld aan om verder onderzoek te doen naar de gezondheidseffecten op lange termijn van experimentele mRNA-vaccinatie.

Bonus:

Verontrustende video: 28-jarige vrouw valt dood neer tijdens training op sportschool

Op verontrustende beelden van beveiligingscamera’s is het moment vastgelegd waarop een 28-jarige vrouw plotseling dood neerviel door een vermoedelijke hartaanval tijdens haar training in een sportschool in Ecuador. De vrouw – geïdentificeerd als Betsy Dayana Jaramillo Ramírez – zou op 29 november een hartaanval hebben gekregen in de sportschool Zona Muscular in Santa Rosa, in de provincie El Oro, aldus de New York Post.
Op de schokkende beelden is te zien hoe Ramirez squats doet en gewichtheft voordat ze plotseling met haar gezicht op de grond valt. Andere sportschoolbezoekers haastten zich onmiddellijk om Ramirez te helpen, die niet leek te reageren. Sporters legden haar vervolgens in de herstelpositie terwijl ze wachtten op paramedici.

Ramirez werd met spoed naar het Santa Teresita ziekenhuis gebracht, maar vertoonde geen tekenen van leven. Bij aankomst werd ze dood verklaard.

Politie en autoriteiten hebben nog geen officiële doodsoorzaak bekendgemaakt, maar er wordt sterk aangenomen dat ze aan een hartaanval is overleden. Familieleden hebben gezegd dat de 28-jarige vrouw regelmatig de sportschool bezocht waar ze instortte.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Plotselinge hartdood stijgt dramatisch

Lees meer over:

Vorig artikelDe vernietiging van de EU
Volgend artikelWanneer ‘Children of Men’ werkelijkheid wordt: Onvruchtbaarheidscrisis bedreigt toekomst menselijk ras
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Bij mijn nonkel verscheen ineens op korte tijd leverkanker, na twee maanden was d
  Het gezwel 2x zo groot als zijn lever en zijn hersenen waren heel erg gekrompen. Vier maanden geleden was het een fitte bejaarden die zijn eigen grote tuin onderhield, inclusief op een grote ladeer staan en dikke takken snoeien in juli en in september had hij ineens pijn in zijn zij en veel hoofdpijn en in oktober schuifelde hij, was zogenaamd ineens dement🧐. Tja en in november stierf hij.
  Ik had nog zo gezegd geen gifprik nemen,maar zijn vriendin was boos en als hij ze niet nam kwam ze niet meer. Heb vaak gezegd, de boom in mee die trien,maar hij had het toch gedaan. 2 x vorig jaar en dat was genoeg om nu op 2 maanden tijd ineens een sluipende kanker te krijgen. Waarvan de oncoloog zei dat leverkanker vorig jaar al zeker zich had moeten laten zien en dat hij al heel lang mee die pijn moest rondlopen. Ik heb haar gezegd nee hoor die gifprik zorgt ervoor dat zoiets ineens naar boven komt en gelijk in de 4 fase en dat ze dat zelf ook genoeg moest weten aangezien het ziekenhuis overliep met kankerpatiënten , de palliatieve afdelingen en zorgtehuizen in belgische Kempen liggen afgestampt met zieken en stervende maar geen woord erover in de krant. Mijn nonkel kon nergens terecht omdat alles vol was. De protocol dt een kamer 48 uur leeg moet staan in verand met ontsmetting word in belgisch kempen niet meer toegepast .uiteindelijk een kamertje in de palliatieven zorg gevonden,gelukkig. Maar iedere dag een dode daar. En vandaar dat ik deze informatie kan delen omdat een verpleger die daar 25 jaar werkt dat heeft verteld. Mijn oom was net kwartier overleden snachts en moest onmiddellijk gewassen en aangekleed worden en opgehaald worden om 6 uur smorgens zodat er tegen 11.00 uur weer een nieuwe patient kon komen. Waar vroeger twee dagen een kamer leegt moest zijn vanwege ontsmetting en kans op beesjes enzo.😳
  De uitvaart verzekering had amper plaats en in de kempen in belgie is 10 tot 12 dagen normaal na overlijden voor een crimatie ,dus heb ik gekozen voor begrafenis op de dag dat ik zelf wilde, een mooie zaterdag erna. Die man van de begrafenisonderneming vertelde dat ze het zo druk hebben dat er veel gouten worden gemaakt, diensten in crematorium zijn van 9 tot 9 op een dag zaterdags van 9 tot 5 , heb je dat ooit meegemaakt. Ik heb begrepen dat ze het niet dubbel zo druk hebben maar 10x zo druk.

  • gecondoleerd Greet. of het nu wel of niet aan vaccineren ligt… vriend en vijand zijn het er over eens dat diverse “palliatieve” instellingen overbelast zijn. Vreselijk verhaal weer over hoe we / jouw oom aan het lot overgelaten worden.
   Er is wel geld voor de oorlog in Oekraïne. Applausje voor de verpleging daar zal ik maar zeggen.

   • Applaus voor verpleging???? Dat debiele infantiele gedrag hebben we al gehad Jostibandleden.
    Aan de bomen met al dat spul dat meewerkt aan sswapplan.

    Ik kan nu verdomme niet eens met mijn zwaar zieke hond naar een dierenarts omdat die normale mensen weren hier in Frankrijk.

     • Ja dat moest maar dat hebben wij niet gedaan, hoewel we veel respect hebben voor het personeel op de palliatieven afdeling. Ze waren zelf ook niet gevaxt zeiden ze. En we mochten ook maar steeds met twee erbij, hebben we ook genegeerd. Gewoon met 5 mensen aan bed zonder masker. Wij zijn van die typetjes niet lullen maar pellen.😉

    • Deze verpleging was niet gevaxt, zijn hele nuchtere lieve mensen die daar werken en die nu heel erg overbelast zijn al 1,5 jaar. Met regelmaat nu ook veel zieken onder het personeel omdat ze 4 diensten draaien inclusief de nacht. Ik heb veel respect voor ze , hoe alsnog hun job 100% goed uitvoeren. En ik ken veel dank voor die vele vrijwilligers die het draaiende houden nu. Helaas heeft de gifprik voor veel zieken en doden gezorgd. En word het niet opgevangen door de regeringen.

    • Ab, misschien naar een homeopaath, die kan wellicht ook helpen. Alle natuurlijke behandelingen voor welke ziekte dan ook zijn ook voor dieren toe te passen.

 2. Als je in Google intijpt : Rayn Cole Covid…

  Attention aux fausses affirmations de ce médecin américain ! komt als eerste …

  Topviroloog ?

 3. De explosieve oversterfte kan geen andere oorzaken hebben dan klimaatverandering en stress veroorzaakt door antivaxxers…Dat het aan de gifinjecties ligt is immers uitgesloten.
  Zo nu ben ik weer ‘ontsnapt’, want de terreurorganisatie NCTV(Nationaal Coordinatieteam Terrorisme en Veiligheid) leest in opdracht van onze fascistische Bilderbergoverheid mee.

 4. Als het aan de Cabal ligt moeten we straks allemaal aan de verplichte gifprikken. Wordt er niet binnenkort een WHO verdrag ondertekent waarin zij alles gaan bepalen?

 5. Helaas voor velen…maar kiezen voor vrijheid… zoals mijn zoon en dochter 28 en 26 jaar…om uit te gaan…tja hopenlijk waren hun vaccins niet goed meer alle 4 hé…ik ben bang als ze bellen….ik had hen zooo Verwittigd…..

  • @Raphaël Vangestel >>(zoals mijn zoon en dochter 28 en 26 jaar…om uit te gaan…)

   Heftig zeg !! Pfff ik heb 2 kids, vanaf dag 1 NEE Ik ben niet gek.

  • Ik heb mijn twee jongens gezegd als je nog maar denkt aan die gifprik pak je piemels en je ballen af, dan zijn jullie mietjes voor mij. En tot nu toe heeft het geholpen. 💪ook al zijn ze 32 en 23

 6. Het zou interessanter en nuttiger kunnen zijn voor iedereen om eindelijk eens een keer op te houden met gevoelig willen zijn voor groepsdruk, collectivisme, volgzaamheid en zogenaamd sociale verwachtingen (die zijn, zoals social media, vaak helemaal niet bepaald sociaal namelijk). Dan maar acuut alle banden met alles en iedereen verbreken (mensen willen nou toch eenmaal merendeels dom en volgzaam blijven). Je kunt niet alsmaar tussen hen en de heersende elite in blijven aanmodderen. Het is momenteel een tijd van extreem zwart-wit en dus moet je ook bijpassende keuzes maken. Emoties zijn leuk voor kleuters en het is tijd om volwassen te worden.

 7. Ja kom voor jezelf op en je familie wees een patriot in deze fucking world het gaat allemaal om geld en macht wee je kinderen en kleinkinderen! Sta op en verdedigen je familie en vrienden van dat gespuis oog om oog!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in