© Freepik

Waarom bemoeien Amerikaanse bedrijven zich met het volksgezondheidsbeleid? Waarom hebben zij een standpunt ingenomen dat volledig wordt tegengesproken door alle feiten en alle bekende bewijzen?

Het zijn niet alleen democratische regeringen die totalitair zijn geworden, maar ook particuliere bedrijven die zich de autoriteit toe-eigenen om de Neurenbergse wetten terzijde te schuiven en te eisen dat werknemers worden ingeënt met het Covid-vaccin. Een vaccinatie is een medische procedure en vereist geïnformeerde toestemming, schrijft Paul Craig Roberts.

Het is heel vreemd dat bedrijven worden gerekruteerd om een gedwongen marketingcampagne te dienen. We horen over de “pandemie van de ongevaccineerden”. Maar zo’n pandemie is er niet. Alles wijst erop dat het merendeel van de nieuwe gevallen zich voordoet onder de dubbel ingeënte mensen.

Overheidsfunctionarissen en mainstream media suggereren dat degenen die het vaccin weigeren verantwoordelijk zijn voor de nieuwe uitbraak, terwijl het juist de gevaccineerden zijn die de oorzaak zijn van de varianten en de nieuwe ziekten. Zoals Dr. Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie die is gebruikt om het vaccin te maken, geduldig heeft uitgelegd, traint het vaccin het virus om varianten te produceren die aan vaccins ontsnappen.

Gezien het enorme aantal doden en gewonden in verband met het vaccin, staan we voor de conclusie dat het vaccin de gevaccineerden Covid-ziekten bezorgt. Sommigen hebben ernstige symptomen, sommigen sterven, anderen weten niet dat ze het hebben. Het is hetzelfde als met het virus zelf.

Het medisch establishment heeft autopsies van vaccingerelateerde sterfgevallen vermeden. Het narratief wil ze niet erkennen. Mensen die geruïneerd zijn door het vaccin krijgen geen hulp van het medisch establishment. Uiteindelijk werd een autopsie gedaan, en de eerste autopsie van een door vaccinatie veroorzaakte dood ondersteunt deze conclusies:

  Wetenschappers ontdekken 'buitenaards DNA' verborgen in bloed van gevaccineerde mensen

“Deze post-mortem studie bevestigt alleen maar onze ergste vrees dat de Covid-injecties meer kwaad dan goed doen, en in feite zelfs de verspreiding van het virus kunnen versnellen.

Volgens het rapport stelden de onderzoekers vast dat het hele lichaam van de patiënt overspoeld was geraakt met hoge virale RNA-lasten, ook bekend als vaccin-geïnduceerde spike-eiwitten. Dit is door veel onderzoekers gemeld en zelfs verder onderzoek naar wat er werkelijk in het vaccin zit. [Lees Covid vaccins niet zo effectief als je denkt om meer te weten te komen].

Dit wijst op twee dingen.

“1. Het mRNA uit het vaccin is niet gelokaliseerd op de injectieplaats waar het hoort te zijn, maar verspreid over andere organen.

2. We weten dat de overledene is blootgesteld aan Covid-19. Het virus zat in elk orgaan van zijn lichaam. Gebaseerd op wat we weten over coronavirus-vaccins in het verleden, zou dit gezien kunnen worden als een signaal van antilichaam-afhankelijke versterking.

Dit betekent dat het vaccin de verspreiding van het virus niet kan stoppen [in Pfizer’s briefing document aan de Food and Drug Administration lieten ze hier al over doorschemeren].

We zijn geprogrammeerd om te geloven dat we alleen door de vaccins weer normaal kunnen leven. Onze regeringen hebben ons niet verteld dat deze vaccins ondoeltreffend zijn en geen bescherming bieden. [In het artikel COVID vaccins niet zo effectief als je denkt, leren we dat het werkelijke reductiepercentage voor deze vaccins, wat wetenschappers absolute risicoreductie noemen of het verschil in beschermingspercentages tussen de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden, voor sommige vaccins lager is dan 1%]. Verwacht massale propaganda van leugens en paniek, vooral met de komst van varianten.” (Bron)

  WEF: 'Racisme' veroorzaakt enorme stijging hartfalen onder Afro-Amerikanen

Er is geen bewijs dat het vaccin beschermt tegen Covid. Sterker nog, het vaccin lijkt het virus te verspreiden.

We hebben geleerd dat er niet zoiets bestaat als “volledig gevaccineerd”. Het nieuwe programma bestaat uit om de paar maanden eindeloze booster injecties, met als gevolg een explosieve toename van bijwerkingen van het vaccin.

Het Covid-beleid is met alle bewijsmateriaal  zo contraproductief en zo tegenstrijdig dat samenzweringstheoretici, die een duistere agenda aan het werk zien, aan geloofwaardigheid winnen. Wanneer is gebleken dat een vaccin niet beschermt maar ongekende sterfgevallen en ziekten veroorzaakt, hoe kan een intelligent mens dan tot de conclusie komen dat meer vaccinatie de oplossing is?

Hoe is het mogelijk dat de president van de Verenigde Staten zo slecht geadviseerd is dat hij op woensdag 18 augustus zei:

“Eerder vandaag kondigden onze medische experts een plan aan voor booster prikken voor iedere volledig gevaccineerde volwassen Amerikaan. Dit zal uw immuunrespons versterken, het zal uw bescherming tegen Covid-19 verhogen. Het is de beste manier om ons te beschermen tegen nieuwe varianten die kunnen ontstaan.”

De verklaring van de Amerikaanse president is totale onwetendheid en klinkklare onzin.

Waarom die wanhopige haast om de ongevaccineerden te dwingen het vaccin te accepteren? Angst was het instrument voor de oorspronkelijke vaccinatiecampagne. Schaamte en schuldgevoel zijn de instrumenten voor de tweede poging. Is het de bedoeling de wereld te laten vaccineren voordat de sterfgevallen en ziekten als gevolg van het vaccin niet langer kunnen worden genegeerd?

Het zou iedereen moeten verontrusten en zeer ernstige vragen moeten oproepen waarom de toonaangevende deskundigen en artsen door de media worden gecensureerd en hun waarschuwingen door politici en volksgezondheidsfunctionarissen worden genegeerd. Wanneer vooraanstaande wetenschappers en medische deskundigen door de autoriteiten worden genegeerd, hoe kunnen we dan vertrouwen op wat politici en bureaucraten ons vertellen over Covid en het vaccin?

  Na inname van het COVID-vaccin: Dit gebeurt er 2 weken later

Het Covid-narratief is een gecontroleerd narratief. Wetenschappers worden gecensureerd en openbaar debat door wetenschappers en artsen wordt verhinderd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Teamarts Inter Milaan: Eriksen kreeg Corona-vaccinatie – ingestort bij EK-wedstrijd Denemarken tegen FinlandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpaanse verzekeraars zien de bui al hangen: Artsen en verpleegkundigen worden niet voor de rechter verdedigd in verband met de COVID-19 vaccin bijwerkingen 
Volgend artikelDit zijn geen vaccins. Stop met ze vaccins te noemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ik kan me niet voorstellen dat “medici” en “wetenschappers” die hieraan meewerken dit allemaal niet zouden weten.
  Wat, behalve geld, drijft hun dan toch?
  Voor de msm is het de stompzinnige stupiditeit.

 2. Het is nu te laat om door overheden en fabrikanten te vertellen dat de vaccins niet goed werken.
  Mensen die de vaccins geven weten niet weten beter en doen wat hun verteld wordt…

  Waneer men nu toegeeft dat de vaccins niet werken en of tot gevolgen heeft….. dan gaat alles eraan. De gevaccineerden gaan helemaal los plunderingen slopen van overheidsgebouwen etc etc.
  En met pech moeten ook de ongevaccineerden eraan geloven…

  Maar zover zal het niet komen dat men het zal toegeven dat men grove foute keuzes heeft gemaakt.

 3. De Spaanse griep ging precies zo. De ingeënte soldaten die doodziek terugkwamen zouden de rest van de bevolking kunnen besmetten met de Spaanse griep ( die naam was verzonnen om gezichtsverlies te voorkomen) en dus werden de mensen gevaccineerd met hetzelfde spul dat de soldaten in de eerste instantie ziek had gemaakt. Wie zat daar achter ? Juist de rockefellers en Gates senior. Nu iets meer dan 100 jaar later proberen ze het opnieuw. Nu hebben ze zich echter een eeuw lang voorbereid op deze slag. Terwijl wij zoet werden gehouden met brood en spelen. Het wordt tijd dat we dat spul voor eens en voor altijd opruimen. Het zal een zware slag worden die we móeten winnen. Nooit mag er nog een van die gasten op staan. Wat me wel op valt is dat al dit extremistisch gedoe altijd onder de hoed van vrijheid van godsdienstbeleving ontstaat. Misschien is godsdienst in z’n geheel wel verkeerd. We zouden maar één ding moeten eren en dat is moeder natuur. En dan niet om als een stel idioten in een gebedshuis te bidden maar gewoon door ze te beschermen en te verzorgen. Bijt niet in de hand die je voedt.

  • Welke godsdienst zou hier dan achter zitten? Ik zie Mark en Hugo geen godsdienst promoten. Schwab en Merkel ook niet. Dit gaat om totale macht, 1 wereldregering, 1 machtsblok en totale controle over alle overgebleven mensen. Godsdiensten tegen elkaar uitspelen is slechts een van de vele middelen om het doel te bereiken. Geloof geeft heel veel mensen hoop, zonder geloof waren er waarschijnlijk heel veel meer zelfmoorden en depressis geweest. laat mensen lekker ergens aan vast houden, hoe dat geloof dan ook moge heten. Geloof is prima, de extreme groepjes die geloof aangrijpen om deze normale mensen te controleren, dat is geen geloof, maar gaat ook over macht en geweld. Wat een Merkel zeg maar in het groot doet, doet Isis of welke andere “terreur”groep dan ook in het klein.

 4. Het gaat meer dan alleen de covid of het vaccinatie, dit is het begin alleen maar. Het gaat erger en erger worden. Vergeleken wat er nu bezig is niks zware veranderingen gaan er komen. Dit is nog erger dan een film, een film eindigt nog tenminste met een goede einde.

 5. Vergeet religie. Dit heeft niets meer te maken met religie. Dit is serieus een plandemie van geld en macht. En ik kan mij nog een bericht herinneren waarin werd gezegd dat ze zich allang hebben ingedekt tegen de Neurenberg trials. Geen geld boete te hoog. En daarnaast…wie moeten er voor het gerecht komen. De verpleegkundige die in opdracht werkt? Zij of hij heeft het waarschijnlijk ook al genomen om hun baan te behouden. En de artsen? Ja..die zouden beter geïnformeerd moeten zijn. Maar het is allemaal zo snel gegaan. Dus nu iedereen erachter komt dat ze misleid zijn moeten ze de bron aanpakken. Maar die hebben zichzelf onaantastbaar gemaakt. En de rest van de mensheid vervloekt.

 6. Hallelujah. Er is dus nog iemand die inderdaad zn geschiedenis kent. Rockefeller en de Spaanse griep. En nu gaat het eigenlijk weer over een griep epidemie die als het op normale wijze behandeld was natuurlijk wel wat doden zou hebben gekost. Maar dat is altijd al zo geweest. En zodra ze merkten dat een vaccin niet goed werkt meteen uit de handel gehaald. Maar nu via omkoperij en dan natuurlijk het verlangen naar de great reset krijgen die ouwe viespeuken alsnog hun zin. Zeker nu ze ook de media in hun zak hebben. Het is bedroevend. Maar ik blijf hopen dat er nog een paar mensen overblijven met genoeg gezond verstand om de waanzin te stoppen. Zover het nog mogelijk is. Want hoeveel mensen zijn er ondertussen al niet geprikt. En ik heb er al zoveel buren aan verloren. Maar dat wordt niet uitgesproken. Ze gooien het op de leeftijd. Maar ik ben niet gek. Dus sindsdien ben ik me er echt in gaan verdiepen. En net zoals Hitler destijds vanuit de gevangenis notabene met z’n clubje van 5 de 2e wereldoorlog hebben gepland. Zo gaat het nu weer. Met Bill Gates en z’n melinda. En klaus Shwab. En Fauci..ook zo’n enge arts die wat graag experimenteert. En dan nog de Rockefeller foundation. Daar…de club die de toekomst wil vormen. En ja..deze elite zijn nog veel meer van plan om hun ideale toekomst te bouwen. Hoeveel mensen het kost? Dat interesseert ze echt niet. Maar het is wel opvallend dat alles wat er gefilmd was aan uitspraken van Bill en Shwab. Plotseling zo snel in de ban zijn gedaan. En Fauci..daar heb ik geen woorden voor.

  • Het zijn de extreme zionisten satanaanbidders oftewel, toen en nu de wereld verzieken! Let maar eens op hun achtergronden! Lees het stuk, de Kahzarse maffia maar eens op de site van Bovendien.nl En Europa the the last battle, op bitshute in 10 delen van een uur! Ook nl ondertiteld!@qqDan weet je ware geschiedenis over alles!

 7. Oh ja. En dan dit nog. Het plan om voor 2 generaties het normaal voortplanten stil te zetten. 1 generatie is 20 jaar. Dus 40 jaar. En ik weet zeker dat ze genoeg bevroren ei en zaad cellen hebben om een betere mens te creëren. Tenminste…zoals zij denken dat beter is. Dat is het wel. Ik heb genoeg gezegd

 8. Ook wel eens prettig om een artikel te lezen dat ietwat gematigder van toon is maar toch alles benoemt!
  Dit i.v.m. het doorsturen naar de vele ‘normies’ in mijn kennissenkring!

  Tnx!

  • Wat bedoel jij met een gematigder artikel?
   Stoor jij je aan die andere, zijn die te direct.
   Bevatten die te veel waarheid om te kunnen bevatten.

   • “Dit i.v.m. het doorsturen naar de vele ‘normies’ in mijn kennissenkring!”
    Ik zal ’t voor je spellen, Bert! Niet voor mij maar voor…enz.! Ach, laat ook maar…

    Have a nice (after)life!

 9. Oh ja. Nog een feit over de media. We worden ook al heel lang beïnvloed door films. Weten jullie dat Disney een echte joden hater was? En dat hij ook wilde dat de wereld bevrijd zou zijn van “parasieten ” Hoeveel films hebben we al niet gezien over een denkbeeldige toekomst. En wij slikken het als zoete koek. Ikzelf ook hoor. Ik ben bijvoorbeeld gek op sciencefiction. Maar wat er ondertussen wel duidelijk is is dat veel wat werd voorgesteld als iets wat ooit en in een andere toekomst zou kunnen gebeuren waarschijnlijk wel eens het hier en nu zou kunnen zijn.

  • Kom op zeg, joden hater zijn er hier vrij veel op deze site.
   Maar dan horen we jou niet.
   Nee, over een dooie kerel zeuren met een dubieuze mening die al jaren dood is.
   Oh Oh wat ben ik toch weer gemeen hard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in