Teamarts Inter Milaan: Eriksen kreeg Corona-vaccinatie – ingestort bij EK-wedstrijd Denemarken tegen Finland

31
© Дмитрий Голубович (GNU Free Documentation License)

Tijdens de EK-wedstrijd op 12 juni 2021 tussen het Deense en het Finse nationale elftal is de Deense speler Christian Eriksen kort voor rust op het veld in elkaar gezakt – “weer tot leven gebracht” en naar het ziekenhuis gebracht. Wie hier vermoedt dat Eriksen kort tevoren was “ingeënt” tegen Corona, wordt bevestigd door de teamarts van Eriksen’s club Inter Milan, die in het nieuwsportaal calciomercato.com van het Italiaanse vakblad La Gazetta Dello Sport nog op 18 mei 2021 verklaarde: “Nu is iedereen ingeënt“, bericht blauerbote.com.

Afbeelding: Website calciomercato.com van 18 mei 2021 met de verklaring van Eriksen’s teamarts bij Inter Milan, Piero Volpi, volgens welke alle Milanese spelers op dat moment gevaccineerd waren. Links het origineel, rechts met de automatische Google pagina vertaling in het Duits.

Sport1 beschrijft het drama rond Eriksen nadat hij tijdens de wedstrijd simpelweg op het veld in elkaar zakte zonder tussenkomst van een tegenstander, en de strijd van de artsen onder leiding van de teamarts van Denemarken, Martin Boesen, om het leven van de speler te redden, als volgt:

“Hij lag op zijn zij, ademde en had ook een polsslag. Maar plotseling veranderde dat en begonnen we met hartmassage. We zijn erin geslaagd hem terug te brengen”, zei Boesen na de EK-wedstrijd tegen Finland (0:1) op zaterdagavond.

In het reeds aangehaalde interview met Milan-teamarts Volpi door het sportportaal La Gazetta Dello luidt de kop:

Degenen die denken dat het nieuws over een Corona-“vaccinatie” van Christian Eriksen voor het Europees kampioenschap “nepnieuws” is, kunnen hun beklag doen bij La Gazetta Dello Sport. Of eerst nagaan of het logisch is dat het Italiaanse blad – ongeveer gelijk aan het Duitse “Kicker” – half mei een interview met Eriksen’s teamarts Volpi over het kampioenschap en Corona heeft vervalst, en dat dokter Volpi er tot op de dag van vandaag geen problemen mee heeft.

Hartproblemen behoren tot de bekende bijwerkingen van de Corona-“vaccins”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn”
Volgend artikelAstraZeneca voegt waarschuwing toe: Gevaccineerde personen moeten nu gedurende ten minste drie weken letten op bijwerkingen die wijzen op gevaarlijke trombose
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Ik dacht ook direct aan die gif prik na het bericht.
  Maar hier vermeld het bestuur van het team weer wat anders.
  Niet ziek en nooit met gif ingespoten.

  “Op social media werd er al vrijwel direct na het afschuwelijke moment gespeculeerd of het instorten van Eriksen te maken zou kunnen hebben met COVID-19 en/of de vaccinatie tegen dit virus. Marotta hoopt dat daar snel mee opgehouden wordt. ‘Christian heeft nooit corona gehad en is niet gevaccineerd’, benadrukte de bestuurder. ‘Hij is op dit moment onder behandeling van de Deense medische staf. De staf van Inter heeft nauw contact met deze mensen.’
  https://www.vi.nl/nieuws/eriksen-stuurde-al-berichtje-aan-inter-spelers-einde-aan-alle-coronaspeculaties-

  • Ik denk dat de teamarts er meer kijk op heeft dan iemand van het bestuur.
   Maar waarom moet er dan weer iemand om gaan liegen als de arts iets anders beweerd.

   • ze doen toch niks anders dan liegen, en dan zouden ze nu niet liegen? natuurlijk wordt dat ontkend want ja, zoals ik al zei worden er toch weer (voetbal= grote massa toch?)schaapjes wakker gemaakt nu, dus ik vond t eigenlijk wel een mooi bericht, laat ze maar instorten, t is de enige manier om uit deze shit te komen.

   • Eventuele aansprakelijkheid en stel je voor, heel Europa kijkt nu voetbal… Als serieus bekend zou worden dat het eventueel door een Vaccinatie komt, dan zijn de rapen gaar.

  • inderdaad, hoop het ook. Heb al enige dagen geleden geopperd of die gevaccineerde voetballers en ook de atleten die gaan deelnemen aan de Olympische Spelen in Japan, die allemaal MOETEN gevaccineerd zijn geen problemen gaan krijgen door die vaccinatie tijdens het leveren van hun topprestaties. Het eerste bewijs is er, pas na enkele dagen. Hoeveel gaan er nog volgen?????

  • wat een leugen dan als de teamarts van AC Milaan wel bevestigt dat Erikson is gevaccineerd. Vlug onder de mat vegen om geen paniek te zaaien, zal de reden zijn, denk ik.

 2. Tsja, er zullen er nog velen volgen. Het is in NL nog steeds eigen keuze. Wel heel benieuwd of we dit vaker live gaan zien of dat er straks geen sporten meer live mogen worden uitgezonden.

 3. “of dat er straks geen sporten meer live mogen worden uitgezonden”
  Das een scherpe Vrijheid! (en dat op de maandagmorgen,lolz)

 4. Massa schapen en veel geld mee gemoeid. Corona gifspuit de boosdoener heeft negatieve impact op veel geld. Follow the money trail. Dus dan maar liegen.

  (Hee Dores, die schapen worden nooit wakker. Dat kunnen ze niet. Ik dacht daar gisteren nog aan, het is ingebouwd in ze om te volgen, iaw, ze kunnen niet zelfstandig nadenken, en dat zullen ze ook nooit kunnen leren. Het heeft iets te maken met hoe hun hersenen werken, en eigenlijk is het triest dat ze op die manier gebruikt worden door de psychopaten. Maar ook ik heb geen medelijden meer met ze.)

  • Ja, goeie Bert. Gisteren bedacht ik me dat die kudde het echt vreselijk vindt als je hun er op wijst dat er Roundup op hun hooibaaltje zit. Ze zitten zo lekker te grazen, en jij stoort ze. Dus ze krijgen de pest aan je. Want nu moeten ze overstag, en gaan denken over wat ze in hun bek proppen, en dat willen ze niet. Ze kunnen er niet mee overweg, zich gestoord te voelen ook al waarschuw jij ze voor een gevaar; alsof ze een beetje autistisch zijn of zo. En de andere debieltjes zitten nog zo lekker te grazen, zonder angst. Dus die zullen wel gelijk hebben, ook al vallen er hier en daar schapen neer. We zouden de debielenkudde dus moeten toejuichen en bejubelen dat ze de gifspuit hebben genomen, ipv ze proberen wijzer te maken, want dan behouden we rust. Rutte & Co zijn eigenlijk ook deel van de debielenkudde, omdat ze ook in ontkenning zijn. Maar ze zitten helaas in het leiderschap van de debielenkudde, en ze worden aangestuurd door de psychopaten, dus de hele kudde hobbelt achter ze aan. Ze beseffen zelf niet eens dat ze ook schapen zijn. Rutte heeft ook een enorme pesthekel aan intelligente, nadenkende mensen, omdat hij zelf niet kan nadenken. Hij kan allen instructies opvolgen en uitvoeren en wordt daar te goed voor beloond. Hij is net als de rest van de schapen: ze zijn opgeleid om slechts instructies uit te voeren (met mbo of hbo of zo), zodat ze nuttig kunnen functioneren in de samenleving, maar ze zijn niet creatief en analytisch intelligent zoals nadenkende mensen dat wel zijn. Het is echt een gebrek in de hersen functionaliteit, die zich in de grote massa voordoet. Spijtig dat er zo’n misbruik van wordt gemaakt door de psychopaten. En vervelend voor nadenkende mensen die er de dupe van worden.

   • idem dito met dat stuk premier van Belgistan, De Croo, zoontje van papa, die oud-burgemeester is van de stad Leuven en door een moslimvriendje werd opgevolgd. Maar zoontje de Croo is bonk baaf premier geworden van de Vivaldi regering die de Vlaamse meerderheidspartijen buitenspel heeft gezet. Hij is goede vriendjes met Bill Gates en de Big pharma en heeft bij WEF ook wel het een en ander in de pap te brokken.

 5. Het is een zeer goed uitgedokterd plan met hulp van psychologen en media opgezet om deze massahypnose en massahysterie zo voor elkaar te krijgen.
  Dit in combinatie met gekochte “waarheden” hebben ze het goed voor elkaar ben ik bang.

 6. Mensen moeten de spuit gewoon nemen en niet weer alles in vraag stellen op 12 maart 2021 hadden zij kunnen kiezen om vrij te zijn en dat betekend dan gewoon vrijheid en kies in vrijheid zonder dat wij nu door Rutte de dood in gejaagd worden. Kinderen laten inenten is een van de grootste misdrijven die de regeringsleiders op dit moment zijn aan het doen en wie zijn kind met een testspuit laat vaccineren is gewoon medeplichtig aan de dood van kinderen want zij kunnen helaas niet zelf beslissen.

  • Die kindjes, dat is het ergste. En daaraan zie ik dus ook dat dit een berekend programma is want je moet wel een enorme schoft zijn om kinderen van een gezond leven te beroven. De psychopaten zijn meedogenloos. En dat begrijpen normale, empathische mensen niet.

 7. Legit maar verwijderd,
  in het artikel zijn ze bij Inter gewoon trots hoe ze de crisis hebben aangepakt, met (tegen)maatregelen, testen, onderzoek, ondersteuning en begeleiding en wat het al niet gekost heeft. Dat het zelfs als wetenschappelijk grondslag voor onderzoek of als voorbeeld in crisismanagment kan dienen.

  1x – Medisch directeur Inter: ‘In maart het moeilijkste moment. Begin volgend seizoen allemaal gevaccineerd’.

  2x – “..Maar bij de start van het kampioenschap wordt iedereen gevaccineerd”.

  Kan dus prima op de lijst staan voor een spuit, als hij ‘m al niet gehad heeft.
  Anyway, beterschap enzo.

 8. In dit artikel staat foutieve informatie.
  Het was de teamarts van het Chileense team die vertelde dat iedereen was gevaccineerd. Dit komt omdat Vidal, een Chileense speler, bij Inter Milan speelt.

  Zowel bij Denemarken als bij Inter is er nog niet gevaccineerd.

 9. Whatever
  Wat de reden ook is, mensen vergissen zich wel eens, of liegen. Dat is eerder gebeurt. Geloof wat je wilt.
  Wil ook allemaal niet zeggen dat een bewuste speler een injectie heeft gehad, met klem is het tegendeel verkondigd. Prima.
  Topfit, atleet, rigoreuze testen, jaarlijks, geen indicatie hartcomplicaties, geen voorgeschiedenis.
  Verschrikkelijk dat er een pandemie gaande is en dat mensen zich bezighouden met bepaalde vragen.
  Zelfs de artsen hebben vragen en denken aan subklinische-covid-infectie(?) dat het hart mogelijk heeft aangetast. Prima.

  Lastig en vermoeiend. Al dat soort informatie mag je nu filteren in verband met censuur, leugens, fouten en vergissingen, hoeft niet. Geloof wat je wilt.

  Prof Volpi: “Five thousand tampons and injuries to a minimum, this is how the Scudetto was born”

  (Scudetto; Small badge in the shape of a shield; the tricolor one that, sewn on the shirt, distinguishes the Italian champion athletes)
  (Tampons; fig. Putting a temporary remedy to a critical situation, stemming, containing.
  Also; In the game of football, restrain or block offensive attempts of opponents.)

  Davide Stoppini
  May 18 – MILAN

  The medical director of Inter: “March will be the hardest moment. All vaccinated for next season”

  “This Scudetto is worth more”. Because Inter have climbed an Everest, Professor Piero Volpi, head of the club’s medical sector, tells it well. “It was the most difficult season. An unprecedented, very complicated year. The fact of having reached .. [the set of competitions that take place over longer distances and therefore require uncommon endurance skills] by winning the title increases the satisfaction. But the merit must be divided among all the medical staff: bringing this championship to the .. [ultimate conclusion] was not obvious, if let’s rewind the tape to last September “.
  What was the biggest difficulty?
  “Absolutely disentangle the various Covid regulations, sporting and non-sporting. And between the various local, national and international regulations”.

  The curiosity is: how many tamponi did you perform?
  “For each member of the team group, that is 50 people, you calculate about 100 swabs. Total, five thousand molecular. I speak only of this season, without counting the previous one. To those numbers, add about 20 serologicals each. Also from an economic point of view. it was a very important expense (over 300 thousand euros, ed.) “.
  What was the relationship with the players?
  “They deserve great credit. They became experts on the subject, I found myself confronted with them on the pandemic theme and I found them generally very well prepared. I say more: there is no category in the world, not even us doctors, that has undergone such careful screening as football. It will be good not to disperse this treasure: what has been done can be scientific material to be explored in the future, as well as a model to follow. In any case, in the next championship the players will continue to be monitored. But at the start of the championship everyone will be vaccinated “.
  The most difficult moment of the season?
  “We had 13 players out of 26 infected, half of the squad, in three different phases: October, November and March. The latter was the hardest test, in the highlight of the championship. And in that period the managers were also hit “.
  Could it have been done better?
  “Maybe yes, but it applies to any field. Rather, I would like to thank the laboratory that followed us and the Milan Ats, with whom we have established a great relationship. It was thanks to them that we were able to discover the false positivity of Hakimi, later confirmed by the serologists ».
  Let’s talk about injuries: Inter have suffered very few of them, from a muscular point of view.
  “And the merit must be found in the two years of Conte and his staff: they have increased the quality and quantity of physical-athletic work. Then there is our prevention, in the pre and post game, which we care a lot about. And finally the credit goes to the doctors of the first team and to the therapists. If we celebrate today, it is the result of teamwork “.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in