© Freepik

In deze haastige, op genen gebaseerde, farmaceutische injecties, als kanker het doelwit van het gen was, zouden de regelgevers het “gentherapie” noemen. Maar niet voor precies hetzelfde product waar het gen voor een deel een infectieuze substantie is? Zij breken nu met hun eigen definities en classificeren het als een “vaccin” om het een gemakkelijke weg naar goedkeuring te geven en om de noodzaak te ontlopen om biodistributie- en toxicologieverslagen te publiceren, schrijft het Robin Monotti+Dr Mike Yeadon+Cory Moringsgstar Telegram-kanaal.

Dit is natuurlijk een leugen.

Het gaat om gentherapie, niet om vaccins

Vergeet ook niet dat de nazi’s een pseudo-wetenschappelijke naam gaven aan de gaskamers, ze noemden ze Grote Auschwitz therapie, of in de gelatiniseerde versie: Terapia Magna Auschwitzciense. Op deze manier konden ze elk onderzoek ontkrachten met het woord: “therapie”, net zoals regelgevers, politici en de media vandaag de dag doen door simpelweg het woord vaccin uit te delen, waardoor ze veilig, effectief en beschermend klinken, het tegenovergestelde van alles wat ze in plaats daarvan zijn.

Ze zijn een mislukte toxische gentherapie, geen vaccins

Dit is volgens hun eigen logica om te definiëren wat een gentherapie is.

Volgens @hrsimages staan ze dichter bij de Great Reset Sterilisatie Therapie dan bij het concept van vaccins.

Wat er daarna komt lijkt me duidelijk: een keiharde lockdown waarna alleen de dubbel/drievoudig geïnjecteerden de fysieke samenleving weer in mogen, de niet-geïnjecteerden zullen voor een aanzienlijk langere periode worden opgesloten.

Dit is een eenvoudige oproep aan elke arts of gezondheidswerker die bijwerkingen heeft opgemerkt waarvan zij reden hebben om aan te nemen dat deze verband houden met de Covid19 vaccins.

  5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid "vaccin" te nemen

De farmaceutische industrie, het falende regelgevende agentschap FDA, bepaalde politici en de criminele daders die deze zwendel leiden, dringen aan op een volledig ONBEVOEGDE VOLLEDIGE GOEDKEURING van vaccins die hun geplande klinische observatiefase niet eens voor 2022 afsluiten.

Ze hebben bijvoorbeeld nog geen enkel winterseizoen doorstaan. Als er sprake zou zijn van een paradoxale antilichaamafhankelijke versterking (ADE) van de ziekte – precies de factor die alle eerdere vaccins tegen coronavirussen de das omdeed – hebben we nog niet de kans gehad om aan te tonen dat die versterking er wel of niet is.

Sommigen voeren aan dat er veel gevaccineerde mensen zijn, zodat we dit in de plaats kunnen stellen van de normale geneesmiddelenbewaking.
Dat is niet juist:

1. Het is een kwestie van duur. Geen enkel aantal mensen dat 3 of 6 maanden na de toediening is geobserveerd, zegt iets over ongewenste effecten die 1 jaar na toediening optreden, zoals ADE.

2. Niemand houdt veiligheidssignalen van welke aard dan ook zorgvuldig genoeg in de gaten. Als de huidige uitrol “de grootste fase 3 klinische proef in de geschiedenis” is, dan is het zeker de slechtst uitgevoerde dergelijke proef.

3. De publieke meldsystemen voor neveneffecten tonen 30X hogere sterftecijfers per miljoen toegediende doses dan welk vaccin dan ook in de geschiedenis. Hier is geen ontkomen aan. We weten al dat deze vaccins niet eens op de kaart staan als het gaat om de vereiste veiligheid voor een profylacticum voor de volksgezondheid.

4. Als de bedriegers, leugenaars en criminelen dit door de FDA drukken, zal het gebruikt worden als een motie van vertrouwen en zal het onmiddellijk leiden tot het wereldwijd op grote schaal opleggen van vaccinatie-mandaten. Verwacht dat uw kinderen en kleinkinderen in de vuurlinie zullen liggen en dat u niet in staat zult zijn om ze te redden. Waarom niet? Omdat uw vermogen om voedsel te kopen binnenkort zal afhangen van uw vaccinpaspoorten. Ouders die hun kinderen niet presenteren zullen hun VaxPass geannuleerd zien. U heeft het hier als eerste gelezen.

  TV nieuwsanker jammert over "plotselinge dood" van een jonge collega: ROUWPORNO die ons - en haar - afleidt van de vraag WAAROM hij zo plotseling en jong gestorven is

De beste wensen,

Dr. Mike Yeadon


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Advocaten bereiden Neurenburg 2.0 voor om allen te vervolgen die de Coronavirus zwendel in stand hieldenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom worden we misleid over Covid?
Volgend artikelMicrobioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Daar heb ik het ook nooit over, als 1 van de weinige hier.
  Er zijn er meer maar niet veel.
  Ik heb het over een gif prik of over gif klanten.
  Ik krijg het V…. niet uit mijn strot i.v.m. deze zwendel.

 2. Dat is al vaak genoeg gezegd, maar het is langzaam aan gemeengoed aan het worden.
  Het is net als de inhoud van de spuit een sluipend gebeuren.

 3. Deel; deel; deel en deel. En neen, niet een ieder zal deze materie lezen; willen lezen; begrijpen; kunnen begrijpen. Het zij zo. Dat hoeft geen belemmering te zijn om FRONTNIEUWS toch te delen. Wees creatief en benut iedere bron om mensen te informeren. Punt.

  • Ik las vanmiddag hier dat sommige artikelen niet gematigd genoeg zijn om te laten lezen aan ontkenners.
   Dat schijnt dus ook nog te kunnen blijkbaar.
   Vroeg nog wat hij daar mee bedoelde, maar nooit geen antwoord meer gekregen.
   Volgens 1 reageerdster was mijn vraag gemeen hard, dit had ik nooit mogen vragen.

   • En daar is het probleem, er mogen teveel onderwerpen niet meer gevraagd of besproken worden,dat is volgens mij het grootste probleem…. WAAROM MOGEN WE GEEN VRAGEN STELLEN OVER MENING HEBBEN…

    • Ja dat vrag ik mij ook al een tijdje af.
     Zelfs hier onder de tegenstanders hebben ze daar last van.
     Zo van, oh dat mag je niet zeggen tegen mij.
     Alles wordt al heel snel als een belediging opgevat.

 4. Hoe vaak heb ik al niet gezegd. Dit is dus de 3e wereldoorlog. Maar vernist in een jasje van gezondheid. Zo vreselijk ziek. Maar dat zien de regeringen die het hebben gekocht en toegelaten ook. Dus hoe zet je zoiets uit. Er is geen aan of uit knop. De schade is al toegebracht en wordt nog erger. En ik praat ook niet meer over gevaccineerd. Ik zeg geprikt. Eruit geprikt zogezegd. Maar ik heb wel medelijden met velen die echt in onwetendheid hebben gehandeld. En soms zelfs geen keuze kregen. Denk aan de filmpjes van de kinderen die het kregen terwijl de ouders op afstand werden gehouden. Of de kinderen die het echt niet wilden maar door juist hun ouders werden gerust gesteld. Onbegrijpelijk. Maar dat is het ook. Ik kan het al niet vatten dat het zo gebeurd. Laat staan zovelen anderen. Maar ik zal me blijven verzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in