Artsen die werkzaam zijn in de openbare sector van de Madrileense gezondheidsdienst (Sermas) zijn niet gedekt voor verdediging en schadevergoeding in geval van civiele of strafrechtelijke procedures die voortvloeien uit de nadelige gevolgen van COVID-19-vaccins of -therapieën, aldus een brief van het College van Artsen aan al zijn leden. Verzekeraars in bijna alle autonome gemeenschappen haasten zich om deze wijziging door te voeren, bericht mpr21.info.

Het verslag is getiteld Analyse van technische voorschriften: CR-verzekeringspolis. Madrid Health Service. Madrid Health Service waarschuwt daarin dat de door de gemeente Madrid gesloten polis voor wettelijke aansprakelijkheid “geen dekking biedt voor alle vorderingen die de verzekerde ontvangt als gevolg van zijn optreden in verband met het coronavirus en de varianten daarvan”.

Het verzekerde orgaan zal dus in geen geval door deze polis gedekt zijn voor vorderingen die voortvloeien uit de hulp aan Covid-patiënten en de gevolgen daarvan, alsmede voor die voorschriften ten gunste van vaccinatie en die nadien nadelige gevolgen hebben voor de patiënt.

De polis sluit dit niet alleen uit van het voorwerp van de verzekering, maar neemt dit ook uitdrukkelijk op in het hoofdstuk uitgesloten risico’s van de polis. “Alle schadevergoedingen die voortvloeien uit schade veroorzaakt door de bijstand van gezondheidswerkers in verband met het coronavirus zullen niet door de verzekeringsmaatschappij van de Sermas worden gedragen,maar moeten rechtstreeks door de verzekerde worden overgenomen”, zo wordt in het verslag uiteengezet.

Castilla-La Mancha heeft in haar door de gezondheidsdienst (SESCAM) gesloten wettelijke-aansprakelijkheidsverzekering een soortgelijk voorschrift opgenomen, dat bepaalt dat zij van haar dekking uitsluit “vorderingen in verband met de behandeling of de besmetting van de ziekte die is afgeleid van het coronavirus (COVID-19), het ernstige acute ademhalingsziekte coronavirussyndroom 2 (SARS-CoV-2), of een mutatie of variatie van dit virus”.

  Al mijn (oude) helden zijn gevallen. Jullie zijn mijn nieuwe helden

Vorig artikelDefinitief bewijs: Herhaalde Booster injecties kunnen dodelijk zijn
Volgend artikelWaarom worden we misleid over Covid?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Verzekeringen betalen niet uit omdat het een vrijwillige deelname is aan een medisch experiment.
  Dus dat is altijd op eigen risico.
  Ze hadden het kunnen weten, als ze een beetje opgelet hadden.

  • Dat is niet helemaal correct.
   Deelnemers aan een experiment horen vooraf op de hoogte te worden gesteld.
   M. I. Zijn ze dat niet.
   Niet iedereen is op de hoogte of heeft tijd om na zijn werkdag dingen te lezen.
   Ik wil het niet goedpraten, ben ook klaar met mensen die niet logisch willen nadenken, maar zie wel dat er mensen zijn die gewoonweg de weg naar de realiteit nog niet hebben gevonden.
   Dan kun je daar heel cynisch over doen.
   Soms ben ik dat ook, maar uiteindelijk wil je een verbond tussen degenen die zich (zijn gaan) realiseren hoe het echt zit.
   Met cynische reactie kom je er niet.
   (ook al herken ik het gevoel)
   Ook ik heb al een paar uitnodigingen voor deze injectie gehad, echter niet met uitleg dat het een experiment betreft.
   Vanuit mijn omgeving weet ik dat de meesten denken dat deze injectie vertrouwd is en aanvullende info zoals informed concent ze niet gehad.

   • idd waar wat betreft uw mening ,het is genoeg gezegd en geschreven dat het experiment is , ik ben ook al 4 maal uitgenodigd per smsjes ,april eerste afspraak ,mei terug voor ASTRA , in juli voor Pfizer , nu 20 aug terug voor ten 23 aug voor Moderna ,kan je dat nog volgen ,heb iedere keer gewoon niet geweest ,dus deze keer ook niet ,zijn gewoon moordspuiten als je het volgt

    • Sturen ze nou ook al SMSjes.
     En wie stuurt die dan, het RIVM, het GGD of je huisarts.
     Maar je kan ze dan wel blokkeren als het een SMSje is.

   • Maar de wappies roepen het al een jaar. Dan kun je het eigenlijk al niet meer ‘niet’ weten. Daarbij zijn we al jaren bezig met mensen ervan bewust te maken dat ze een bijsluiter moeten krijgen en raadplegen. Ik vind ook hier, buiten de mensen die gewoon geprikt werden (ouderen en mensen met een verstandelijke handicap), eigen schuld dikke bult. Een beetje ruggengraat, logica en gezond verstand had je ook kunnen redden. Maar nee, met het oog op terrasje, feestje en vakantie werd alles aan de kant gewoven.

 2. @Bert. Dat mag waar zijn maar het gaat hier om een wijziging in de polis. En niet voor de gewone burger, maar voor de artsen en verpleegkundigen die de injecties toedienen die bij mogelijke rechtszaken nu dus niet langer verzekerd zijn voor de kosten van de rechtszaken. Dat maakt dat per direct veel van die mensen zich eens achter de oren gaan krabben want als arts zou je je misschien 1 of 2 zaken kunnen veroorloven als je die allemaal zelf zou moeten betalen, maar die kosten lopen snel op. Voor verpleegkundigen met een inkomen dat niet bepaald enorm is is dat al helemaal niet te doen.
  Als de ‘vaccins’ veilig en effectief zijn zou een dergelijke stap niet genomen worden. Geeft gewoon weer aan dat wij ‘complotdenkers’ alweer gelijk hebben.

  • Hebben al die mensen die het gif gehad hebben dan iets getekend?
   Was dit wel het geval dan hadden ze iets om mee aan te komen, nu niet.
   Dus elke rechtszaak is kansloos.

 3. Een heel goede reden voor alle artsen en verpleegkundigen om zich af te keren van de covid-19 scam die vanaf het begin toen uit de Rockefellers het fantastisch smerige plan “LOCKSTEP’ kwam. Het is hoog tijd dat geen enkele medische geschoolde meer aan deze leugen meewerkt.

 4. De ingespotenen doen mee aan een experiment, of ze dat nou weten of niet, dat is hun eigen verantwoordelijkheid. En dit geldt ook voor de “artsen” die de genocidespuit toedienen. En zo zien verzekeraars dat ook. En gelijk hebben ze. Experiment is experiment en bij schade bekijk je het maar. En zo hoort het ook. Jammer voor de IQ-loze virusgelovigen en de angsthazen. Ik wil niet meebetalen aan die idioten die ik al anderhalf jaar probeer wakker te schudden, ze betalen zelf de prijs voor hun eigenwijzigheid maar.

  • Verpleegkundigen zijn doorgaans in dienst ( geen ZZP) van een ziekenhuis. Deze is mi aansprakelijk voor opgelopen schades.
   De afspraken veranderen in een bestaande polis/ afspraken is raar.
   Daar ( veelal) artsen, verpleegkundigen, rechters bij freemaison/ of één van de 150 genootschappen zit, zal het zo’n vaart niet lopen met schadevergoeding.
   Bovendien, zijn mensen dan wellicht al gehandicapt/ overleden.
   Mi meer een boodschap , om de andere 🐑 kudde dan waar zij 🐑 zelf toebehoren op een dwaalspoor 🎩🐇 te zetten.

 5. Ook in Nederland neemt de overheid geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor ventuele schade en schuiven zij dat af op de medewerkers van de GGD. Ik vraag mij af of degenen die de naalden in de armen van mensen drukken zich daar wel bewust van zijn. Ik ben dus ook wel benieuwd wat verzekeraars daarmee gaan doen mocht een slachtoffer een strafzaak beginnen wegens het niet juist geinformeerd zijn en/of misleiding waardoor de zorgverzekeraar de schade niet dekt.

 6. Jammer dan weer deze reactie. Mensen die op Frontnieuws komen om zich te informeren, soms nieuwe mensen die kunnen nu gaan roepen en vingerwijzing dat er tokkiereactie’s staan op FN. Dat zou jammer zijn. Met goede en onderbouwde argumentatie is je bereik veel groter en geloofwaardiger. Dus hou het volwassen, te als je voorgaande reactie’s. Dank.

   • Ik vind al die nazi praatjes hier een stuk erger dan 1 ziekte in een reactie.
    Ik heb gelezen dat mensen hier om die reden niet komen.
    En dat is pas jammer.
    Maar daar heb jij misschien wat minder moeite mee.

    • Volgens mij heb ik een duidelijke en volwassen duiding gegeven zonder enig verwijt . De essentie van mijn reactie is blijkbaar totaal langs je heen gegaan. Of je iets erg vindt of juist niet , is aan jouw. Mijn mening heb je kunnen lezen, doe er je voordeel mee.

     • En misschien hebben al die mensen dan toch gelijk.
      En is dit inderdaad een verzamel punt voor kanker nazi’s om het nog eens over die goede oude tijd te hebben.

   • hallo (((peter((( kennelijk heb jij net als jouw tribesgenoten de neiging om aan speechpolice the doen…………….

    deze artsen doen mee aan moord dus zijn het kankerartsen….., peterstein

    ga lekker naar een van deze kankerartsen peter en spuiten maar?

    oy gevallt

  • Door inderdaad zulk taal te gebruiken zullen deze reacties nooit serieus worden genomen inderdaad, en door de meesten als asociaal worden neergezet..

   • Je kan hier ook beter schrijven dat mengele een held is, de gestapo juist vriendelijk was voor de bevolking en dat hitler de grootste held was van alle tijden.
    Daar maak je hier vrienden mee, dat is mij nu wel duidelijk.
    Want daar hoor je verder niemand over.
    Ik gebruik het woord K. verder nooit, maar hij vroeg er om als nazi vriend.

    • bert je weet toch inmidels wel dat alle hoge functionarissen die de covid scam runnen joods zijn? zie pic: https://i.imgur.com/1H26U3X.png

     verder: dus je mag wel kankernazi zeggen? (rolt er makkelijk uit bij jou( , maar geen kankerjood?
     double standards

     als je een economie probeert te runnen buiten het internationale (((bankwezen((( om ben je kennelijk? een nazi

     • Heel eerlijk gezegd hou ik er niet zo van om overal maar kanker voor te zetten.
      Die allochtonen doen de hele dag niks anders.
      Maar wat die artsen betreft heb je gelijk, die verdienen het.
      Ik schreef dit omdat ie jou onnodig zat te katten.
      En of iedereen nou bij voorbaat een jood is die ergens achter zit ben ik niet zo van overtuigd.
      Zijn het hier in Nederland ook allemaal joden dan die in de regering zitten.
      De meeste zijn refo’s. Of zijn dat ook stiekem joden.

       • Dat bedoel ik dus.
        Er zullen vast wel joden aan mee doen maar ook net zoveel andere.
        Maar als er een groep aangewezen wordt, dan hebben ze het alleen maar over joden, nooit over al die andere, die net zo schuldig dan zouden zijn.
        Overal heb je tyfus bakken tussen zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in