Donkere tijden van schande: het corona-regime toont nu het ware gezicht van veel artsen. Als volgzame stromannen van de dictatoriale testdwang lijken zij geen grenzen meer te kennen. Zelfs kleine kinderen worden niet gespaard door dit diep onmenselijke systeem. Ondanks acute pijn weigerde een dokter een vijfjarige te onderzoeken. Hij gooide de vader en dochter uit de praktijk omdat het kind niet was getest. Wochenblick sprak met de familie uit het district Gmunden in Oostenrijk.

Het corona-regime stopt zelfs niet voor de kleinsten

In tranen zegt moeder Elisabeth L.: “Ik ben nog steeds verbijsterd. We hadden zo’n vreselijke ervaring met een huisarts. We moesten naar een vervangende dokter omdat onze huisarts er niet was. We maakten een telefonische afspraak omdat onze vijfjarige dochter erge oorpijn had. De receptioniste maakte de afspraak zonder te zeggen dat er een coronatest nodig was. Maar ons kleine meisje werd niet onderzocht omdat ze geen coronatest had. De dokter beval mijn man en onze dochter uit de behandelkamer te gaan. Hij schreeuwde tegen mijn man dat hij de praktijk zou moeten sluiten als onze dochter Corona-positief was.”

Dokter gooide vader en dochter uit de praktijk

“Toen hij tegensprak dat onze dochter klaagde over ernstige oorpijn en geen Corona-symptomen had, werd hij nog bozer. Hij weigerde ook te aanvaarden dat ze pas vijf was en nog niet getest hoefde te worden. Hij zou haar pas onderzoeken als ze getest was. En toen gooide hij mijn man met onze dochter uit de praktijk,” de moeder is geschokt.

Intense smart: vijfjarige was bang en huilde

De felle uitbarsting van de dokter liet de vijfjarige niet koud. Het geschreeuw van de dokter boezemde haar grote angst in, daarom verborg zij zich in de behandelkamer achter haar vader en klampte zich aan hem vast. Toen ze de praktijk verliet, barstte ze in tranen uit. Toch had ze onderzocht moeten worden vanwege haar hevige pijn. Daarom besloot de vader naar huis te gaan om een zelftest bij het kleine meisje te doen. Hij ging toen terug naar het kantoor van de dokter met het negatieve resultaat.

Worden straks alleen gevaccineerden behandeld?

“Plotseling was de dokter uiterst vriendelijk tegen mijn man. Toen werd onze dochter eindelijk onderzocht. Ze was bang en voelde zich totaal ongemakkelijk in de praktijk. Ze had een ernstige middenoorontsteking en had antibiotica nodig. Een kind met ernstige pijn niet behandelen en onnodig lang laten wachten is een absolute brutaliteit!”

Elisabeth L. begrijpt de wereld niet meer. “Om een kind zo te laten lijden is echt ongelooflijk. Ik kan niet begrijpen waarom een kleuter getest moet worden om überhaupt behandeld te worden. Dit slaat werkelijk alles! Worden in de toekomst alleen gevaccineerden behandeld en ongevaccineerden niet?” Voor de familie is het duidelijk dat de arts zich alleen zorgen maakte over de sluiting van zijn praktijk. Hij was geenszins bezorgd over de infectie van de kleintjes op zich, maar alleen over de sancties die uit een positieve test zouden kunnen voortvloeien.

Dokter eist test

Wochenblick vernam ook dat in deze praktijk een dagelijkse test verplicht is, zelfs voor kleuters. Dit geldt absoluut voor kinderen en kleuters met symptomen en in geval van twijfel moet in ieder geval een test worden gedaan.

Geen informatie van de medische vereniging

Elisabeth L. wilde na het incident navraag doen bij de Medische Vereniging. Maar de ontzette moeder kon er pas op 2 november terecht. Wochenblick heeft ook geprobeerd licht op de zaak te werpen. Een telefoontje naar de Medische Vereniging van Opper-Oostenrijk leverde evenmin resultaat op. Zij waren alleen verantwoordelijk voor leden van de medische beroepsgroep en konden geen informatie geven aan niet-artsen. De situatie moest worden besproken met het Patiënten Interventie Centrum, hetgeen slechts eenmaal per week mogelijk was. (Wochenblick kent de naam van de dokterspraktijk in kwestie).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe 5 basiswetten van menselijke stomheid
Volgend artikelEen georkestreerde nep “Covid pandemie” werd gebruikt om gezondheid, burgerlijke vrijheid en de dokter-patiënt relatie te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • Niet te snel oordelen. Dit was een noodsituatie en de vader heeft m.i. juist gehandeld omdat hij in eerste instantie de pijn van zijn dochtertje wilde verlichten. Je weet niet wat hij in tweede instantie gaat doen, Wellicht gaat hij stappen ondernemen tegen die arts of in ieder geval van arts veranderen. Hij heeft immers ook al de publiciteit opgezocht.

 1. Misschien een reden om van dokter te veranderen? Ik zeg maar wat… Heb ik zelf ook gedaan. Mijn dokter was er voor om kinderen jaarlijks te gaan injecteren met een griepprik. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat ik zo’n dokter absoluut niet vertrouw.
  Inmiddels zit ik bij een dokter die hartstikke wakker is; ik kreeg een heerlijk warm welkom van de assistente na een korte uitleg waarom ik van dokter wilde veranderen.

 2. De relatie met mijn huisarts is ook aardig bekoeld na een spontaan gesprek over corona.
  Hij is heilig overtuigd van het feit dat dit een zoönose betreft en wuift iedere andere verklaring naar het rijk der fabelen.
  Vax is de enig werkende oplossing en mensen die anders denken zijn leken die beter zwijgen.
  Hij kapte ons gesprek dan ook resoluut af.
  Universitair geschoold maar totaal niet voor rede vatbaar.
  Man man man.

  • Dat is dan net cynisch, want als die arts denkt dat de mens dit corona-virus heeft opgelopen via zoönose dan zal vaccinatie niet helpen. Want dan zou dit betekenen dat we de dieren ook moeten vaccineren! 🙂

  • Virussen bestaan niet. Stefan Lanka e.a. Het zgn besmet worden door andere soorten ook niet mogelijk. Maar wat injecteren besmette teken ons dan mee. Ws biowapen gecreeerd op Plumeiland. Zou dat net zo iets zijn als de zelfverspreidende Covid vacx? Bij de eerste varkenspest in NL beweerden een aantal boeren dat ze vreemde buisjes in de bomen hadden zien hangen.

  • Mi krijgen ze er een bak geld voor als , na een Cor. Advies : elk advies is al declareren : patiënten een prik halen. Ongelooflijk wat er ‘ op een papperige wijze ‘ gepusht wordt door deze trollen

  • Mi krijgen ze er een bak geld voor als , na een Cor. Advies ; is ook declareren
   Patiënten zich laten spuiten.
   Huisartsen zijn niets meer dan autoverkopers, op onderdelen .
   Te hoog , gegarandeerd inkomen , aangevuld met belachelijk declaratie model.

 3. Het is het zoveelste bewijs te meer van de immense verdorvenheid van het systeem.
  Deze knurft zou door zijn eigen beroepsgroep terecht gewezen moeten worden maar net als in nl zijn over het algemeen de overkoepelende organisaties net zo corrupt als de overheid. Ze likken naar boven en trappen naar beneden uit puur eigenbelang.

 4. Mochten straks de openbaringen komen en de genocide-plegers zichtbaar en tastbaar worden….is de beeldenstorm een uitje in het park vergeleken met de strafexpeditie tegen de (huis)artsenpraktijken.

  • Niks straffen gelijk praktijk sluiten, als alles voorbij is zit er ook nieuwe mensen op plaatsen zoals inspectiedienst die dan de macht moeten krijgen aan de hand van verhalen een artsenpraktijk te sluiten en dat zal ook gebeuren met deze huisarts in duitsland. No merci, hebben zij ook niet met ons. Geen tribunaal uit de maatschappij met zulke zieke geesten…gelijk over de richel gooien. Zulke rotte appels nooit meer.

 5. Dat had die klootzak bij.mijn kind moeten doen. Ik had meneer de dokter buiten even opgewacht en begeleid naar zijn auto.
  Wat een waardeloze vader die dit accepteert. Bah. Lafaard.

  • Dit was een geval van acute nood. De vader dacht in eerste instantie aan het verzachten van de pijn van zijn dochter. Niet te snel oordelen.

 6. Ik nam contact een paar weken geleden met mijn ‘huisarts’
  Meer dan 20 jaar mijn huisarts.
  De vrouw aan de receptie zei: ‘ben je gevaccineerd?”
  Ik zij: ‘nog niet’
  Zij vertelde mij zonder blozen.
  Eerst je test doen, dan op visite!!
  Hmm
  Wat als dit dringend was, mijn verzoek om ‘hulp’
  Geen David ster, geen hulp.
  Ik vond een andere arts!!

  • De PCR test kan geen diagnose stellen vlgs Kary Mullis uitvinder. PCR testen nu schijnen gelijk vaccinatie te zijn. Dat oraal gevaccineerd kan worden is al lang bekend.

 7. Ik nam contact een paar weken geleden met mijn ‘huisarts’
  Meer dan 20 jaar mijn huisarts.
  De vrouw aan de receptie zei: ‘ben je gevaccineerd?”
  Ik zij: ‘nog niet’ (ik heb namelijk onderliggende gevaarlijke problemen)
  Zij vertelde mij zonder blozen. (ik zag haar niet maar voelde haar stem)
  Eerst je test doen, dan op visite!!
  Hmm
  Wat als dit dringend was, mijn verzoek om ‘hulp’
  Geen David ster, geen hulp.
  Ik vond een andere arts!!

 8. Wat betreft die vader, zo makkelijk is het niet. Je kan niet zomaar in elkaar timmeren zonder dat er consequenties zijn. Bovendien probeerde hij het 5 jarige kindje te helpen. Hij bleef behoorlijk koel.

 9. Het is toch wel sterk dat de grenzen steeds verlaagd worden ongelooflijk die vader verdient respect vind ik hij heeft juist gehandeld maar werd er dan niet gevraagd of hij wel een negatieve test had dat mis ik in dit verhaal de mensen worden steeds agressiever en er komt steeds meer tweedeling in de maatschappij het lijkt ook wel of de gevacineerde gedrags veranderingen ontwikkelen na de gifprik mensen die ik ken die geprikt zijn zijn sneller boos geïrriteerd en hebben een andere blik in hun ogen naar mijn idee maar om op het artikel terug te komen geweld begint waar het verstand eindigt

  • Die indruk heb ik ook. Iedereen rondom ons wordt agressiever. Met mensen jaren bevriend zijn, en na de prik zien ze je niet meer staan.

 10. Kom al jaren niet meer bij H.A.
  Beter je te verdiepen in homeopathie en fytotherapie.

  Waarom denk je dat k*nkerlijers als een Rockefella of een k*t roodschild zich nimmer alopathisch laten behandelen??

  Denkt na!!

  En let op wat je eet. Bedoel: garbage in, garbage out!!

  ‘Wakkere’ huisartsen bestaan imo niet. Domweg omdat ze – uiteindelijk – voor de ’tegenpartij’ werken. Al heeft men zelf meestal geen flauw idee 🙁

 11. Gebeurt hier ook. ( op Texel waddeneiland) Er is hier een dokter ( dokter H te Den Burg Texel ) waar je een geldige QR code of Test moet hebben om geholpen te worden. Gezien het ( omdat we op een eiland wonen ) 2 dagen gaat duren eer dat je de uitslag hebt, moet je als je ziek word, 2 dagen wachten eer je geholpen word. Dan maar hopen dat je niet ernstig ziek ben. De GGD kan niets voor ons doen. Testen worden aan de vasten wal uitgevoerd.

  • Werkelijk ‘geweldig’ al die overkoepelende machtsstructuren en protocollen en poortwachterssystemen. Zie hier het hiërarchische systeem. Het communisme is allang ingevoerd; de meeste mensen weten het alleen nog niet. De aap komt nu wel heel goed uit de mouw. Sterkte met alles daar op Texel.

  • Gezien het feit dat mensen die naar ZH doorgestuurd worden direct of binnen korte tijd sterven is dat misschien wel een zegen.

 12. ‘Dus we veranderen gewoon de definitie’ – nov 3, 2021 | Algemeen, Reguliere ziekenhuiszorg

  ‘Op de functieafdeling waar ik werk als laborant krijgt iedereen die een TIA (Transient Ischemic Attack ook wel herseninfarct genaamd meestal op basis van trombose met als gevolg neurologische klachten die volledig herstellen binnen 24 uur, red.) of CVA (Cerebro Vasculair Accident ook wel beroerte genaamd waardoor er een acute doorbloedingsstoornis in de hersenen ontstaat o.b.v. een stolsel of bloeding maar met neurologische restverschijnselen) heeft gehad voor een periode een Holterkastje (hierbij wordt voor een afgesproken tijd thuis het hartritme opgenomen en daarna geanalyseerd, red.)) aangesloten om boezemfibrilleren (onregelmatige hartslag, red) uit te sluiten.

  Het valt mij op dat sinds het vaccineren is begonnen ik een grote toename zie aan patiënten die binnen 10 dagen na vaccinatie binnenkomen met verlammingsverschijnselen, duizeligheid, hartritmestoornissen en onwel wordingen. Deze mensen moeten door de boezemfibrilleren-verpleegkundige gezien worden. Deze poli is sinds invoer van de vaccinaties compleet overspoeld. Wat tot mijn verbazing de oplossing is voor deze enorme toename aan patiënten: ze hebben nu de inclusiecriteria aangepast om de patiëntenstroom te verminderen!!! We breiden dus niet de capaciteit uit maar we laten minder snel patiënten doorsturen naar deze verpleegkundige wat we voor corona dus wel nodig vonden. Nu worden ze gewoon anders geïndiceerd. Is dat niet de verkeerde kant op redenen? Waarop was voorheen de indicatie gebaseerd en waarom is dat nu opeens omdat er te veel zijn, veranderd? Hebben deze mensen opeens minder nazorg nodig?

  Steeds meer patiënten vragen mij nu: ‘Kan dit door mijn vaccinaties komen?’…

  Inmiddels wil ik zo graag het ziekenhuis uit, ik kan hier echt niet meer achter staan, dit is echt de druppel.

  ‘Fleur’ afdeling Functieonderzoek ziekenhuis

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/dus-we-veranderen-gewoon-de-definitie/

  • Goeie…Dat is weer zo’n triest verhaal. En helaas de keiharde nieuwe normaal waarheid… Nooit meer terug te draaien, ook al beginnen sommige mensen zich nu te vragen of “het mss door de vaccinatie komt”. Aan alle kanten wordt de waarheid dicht getimmerd en de fukzinazies hoog gehouden. Vreselijk, een baggerstroom van verderf die niet meer tegen te houden is totdat de mens goed en wel verwoest is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in