De stad Itajai in Brazilië heeft tijdens de COVID-pandemie Ivermectine aan haar burgers aangeboden. De resultaten waren spectaculair. Het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen werd gehalveerd, schrijft Humansarefree.com.

Dit haalde de krantenkoppen niet.

In het begin van de pandemie, voordat de vaccins beschikbaar waren, bood de Zuid-Braziliaanse stad Itajai Ivermectine aan als profylaxe tegen de ziekte.

Tussen juli en december 2020 kregen ongeveer 220.000 mensen een dosis van 0,2mg/kg/dag (ongeveer 18mg voor een persoon van 90 kg) aangeboden als een optionele behandeling gedurende 2 dagen, eens in de twee weken.

133.051 mensen gingen hierop in, terwijl 87.466 mensen dit niet deden.

Na analyse van de gegevens concludeerde een team van onderzoekers van verschillende Braziliaanse instituten, de Universiteit van Toronto en EAFIT van Columbia in een pre-print studie van december dat het aantal ziekenhuisopnames en het sterftecijfer in de Ivermectine-groep over een periode van zeven maanden met de helft waren gedaald.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

Vulkaanuitbarsting op St. Vincent: alleen gevaccineerden worden geëvacueerd op cruiseschepen

13 REACTIES

  1. ach, paarden eten ook wortels 🙂 die zijn ook gezond.
    altijd dat domme gedoe met “paardenmiddel”; knap hoor zo’n woordgrapje zeg ik dan maar. Het gaat uiteindelijk om de werkzame stof.

  2. Kan zijn, maar ondertussen kun je enkel en alleen Brazilie in met bewijs van experimentele vaccinatie.
    ZE ZIJN ALLEMAAL ON-BOARD VOOR EXPERIMENTELE VACCINATIES.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here