De stad Itajai in Brazilië heeft tijdens de COVID-pandemie Ivermectine aan haar burgers aangeboden. De resultaten waren spectaculair. Het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen werd gehalveerd, schrijft Humansarefree.com.

Dit haalde de krantenkoppen niet.

In het begin van de pandemie, voordat de vaccins beschikbaar waren, bood de Zuid-Braziliaanse stad Itajai Ivermectine aan als profylaxe tegen de ziekte.

Tussen juli en december 2020 kregen ongeveer 220.000 mensen een dosis van 0,2mg/kg/dag (ongeveer 18mg voor een persoon van 90 kg) aangeboden als een optionele behandeling gedurende 2 dagen, eens in de twee weken.

133.051 mensen gingen hierop in, terwijl 87.466 mensen dit niet deden.

Na analyse van de gegevens concludeerde een team van onderzoekers van verschillende Braziliaanse instituten, de Universiteit van Toronto en EAFIT van Columbia in een pre-print studie van december dat het aantal ziekenhuisopnames en het sterftecijfer in de Ivermectine-groep over een periode van zeven maanden met de helft waren gedaald.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

  Moordprikken werken zoals gepland
Vorig artikelAls het vaccin zo goed is, waarom vallen er dan zoveel mensen dood? Hartaanvallen rijzen de pan uit, kinderen krijgen hartproblemen, voetballers storten op het veld in, ICU’s overspoeld van kust tot kust
Volgend artikelNadat u bent ingeënt en u klaagt over de symptomen, wordt u VERPLICHT psychiatrische medicijnen te slikken totdat uw “stoornis” is genezen (d.w.z. u stopt met klagen)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. ach, paarden eten ook wortels 🙂 die zijn ook gezond.
    altijd dat domme gedoe met “paardenmiddel”; knap hoor zo’n woordgrapje zeg ik dan maar. Het gaat uiteindelijk om de werkzame stof.

  2. Kan zijn, maar ondertussen kun je enkel en alleen Brazilie in met bewijs van experimentele vaccinatie.
    ZE ZIJN ALLEMAAL ON-BOARD VOOR EXPERIMENTELE VACCINATIES.

  3. Dieren speciaalzaken ,wel opletten dat je dosis aanpast aan gewicht van mens > een paard weegt 600 kilo dus als mens 1/10 dosis nemen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in