Er zijn filmbeelden opgedoken van een 16-jarig meisje dat op brute wijze werd aangevallen door een bende van acht personen in Melbourne.

Ik moet je waarschuwen, de video die je gaat bekijken is confronterend, het is beeldend, en als je een hart hebt, breekt het aan stukken. Maar ik moet het je laten zien, en je moet het doorgeven, want iedereen moet zien wat er zondag op het Southern Cross Station met dit weerloze zestienjarige meisje is gebeurd, schrijft Avi Yemini op TR News.

Te denken dat deze bende zo trots was op het lafhartige gedrag dat ze het op Snapchat deelden maakt me misselijk. Het griezelige is dat het midden op de dag gebeurde, in het bijzijn van omstanders die niets deden om het weerloze kind te helpen. Hoe kon je zoiets zien gebeuren met een klein meisje en weigeren in te grijpen?

Ik heb met de moeder van het slachtoffer gesproken, en ze zegt dat het ergste niet eens gedeeld is, even later hebben ze haar dochter van de bank gesleept en op haar gestampt. Ze hebben hun slachtoffer het ziekenhuis ingeschopt en heeft daarbij talrijke verwondingen opgelopen, waaronder gebroken ribben.

De doodsbange 16-jarige is te bang om een politieverklaring af te leggen, uit angst voor vergelding.

De politie zei dat ze geen onderzoek konden openen zonder een slachtofferverklaring.

Wanneer blanken worden aangevallen, worden we verondersteld de andere kant op te kijken

"Wij komen voor jullie": Senator bedreigt de corrupte leiders van Australië die COVID-19 Vaccinmoorden plegen (Nederlands transcript)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here