© Ochlo / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Nadat de Democratische burgemeester van Seattle, Jenny Durkan, de politie van de hotspot van de Black Lives Matter protesten had teruggetrokken, werd er een “autonome zone” gecreëerd over zes blokken in Oost-Seattle. Deze wordt gecontroleerd door de gangsterrapper Raz Simone en een gewapende Antifa-militie. Terwijl de mainstream media het project romantiseren, overheersen verkrachtingen, voedseltekorten en beschermingsgeld afpersingen de zone.

Barricades, hekken, grensovergangen – in CHAZ, de autonome zone Capitol Hill, lijkt Antifa alles te doen waar linksen gewoonlijk tegen zijn. Zelfs de introductie van een eigen valuta zou worden overwogen tussen het bongo getrommel en gebroken ramen. Het kapitalisme is in het kielzog van de CHAZ in ieder geval niet afgeschaft. Daarvan getuigen ook berichten van afpersing van beschermingsgeld, aldus de Wochenblick.

De bezetters eisen een soort capitulatiebelasting van de blanke inwoners van het gebied: elke blanke moet 10 dollar geven aan een zwarte. De bewoners hebben weinig keus dan te buigen voor de terreur van de wraakrecht in het door gangsterrapper Raz Simone gecontroleerde gebied. De politie moest in opdracht van burgemeester Jenny Durkan het gebied verlaten en kan niet meer reageren op de noodoproepen, klaagt politiechef Carmen Best.

Geen spoor van feminisme

De inwoners van de zone zouden worden blootgesteld aan “overvallen, verkrachtingen en allerlei gewelddadige misdaden”, waarschuwt de zwarte politiechef. Het bondgenootschap tussen de linkse Antifa en de gangsterrapper bloeit vreemd op. Terwijl het verzet van de linkse Democraten tegen Trump nog op indrukwekkende wijze werd ondersteund door feministische vrouwenmarsen tegen de president, stelt een Democratische burgemeester de inwoners van CHAZ bloot aan de terreur van een gangsterrapper.

  Verkiezingsfraude inmiddels niet meer dood te zwijgen: Trump gaat nog steeds voor een overwinning

Vrouw wordt in een rap door een bende verkracht

Dat de in de door Raz Simone gecontroleerde zone verkrachtingen toenemen komt niet als een verrassing voor de kenners van zijn rapkunst. Zo toont zijn nieuwste track “Fingeroll” de groepsverkrachting van een blanke vrouw te midden van bankbiljetten en alcohol door een bende. Uiteindelijk zorgen mannen gekleed in islamitische kostuums voor “orde” en laten ze de bendeleden doodschieten:

Veganistische voedseldonaties gewenst

Na slechts enkele dagen dreigt het Antifaland in te storten door voedselschaarste. Burgemeester Jenny Durkan heeft onlangs het tuinproject bewonderd waarmee de CHAZ zich in de toekomst zal voeden. Nadat de daklozen in het gebied waren uitgenodigd, hebben ze al het voedsel gestolen en zijn ze weer vertrokken. Vervolgens vroeg een antifascistische transgender op Twitter om veganistische voedseldonaties voor de zone.

Ondertussen stijgen de frustraties tussen de burgemeester en de politie. Politiechef Carmen Best heeft verklaard het gebied zo snel mogelijk weer over te nemen. Op de vraag van CNN wanneer ze de politie weer in het gebied zou willen laten terugkeren, antwoordde de burgemeester echter: “Ik weet het niet. We zouden een Summer of Love kunnen hebben”. en vertelde Trump om terug te gaan naar zijn bunker. Vanuit haar oogpunt is alles vredig in CHAZ.

Deze livestream toont de bewaking van een grenspost in het Antifaland CHAZ:

‘Bikers For Trump’ zijn van plan om Seattle te heroveren op de illegale BLM en Antifa bezetters

Vorig artikel34% van de Amerikanen denkt dat een tweede burgeroorlog ‘waarschijnlijk’ is
Volgend artikelWaarom verbergen ze deze gewelddadige aanval voor jou? 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Dat Antifa tuig moet voor eens en altijd eenlesje worden geleerd.
  leger erin, schieten met scherp op die Antifa loeders.
  Laat er maar een serie doden vallen, dan leren ze het risico.
  per slot van rekening is dit een terroristische bezetting.

  Waar rede stilzwijgt, begint de stok te slaan.
  Hier moet Trump het leger insturen.Zonder verder overleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in