Australië lijdt onder de meest brute aanval op de fundamentele rechten en vrijheden die het sinds zijn geboorte als onafhankelijke staat heeft gekend. Het is een spookmaatschappij. Er zijn geen huwelijken. Er zijn geen religieuze diensten. Mondkapjes zijn overal verplicht voor iedereen, schrijft Mpr21.info.

Steden zijn volledig afgesloten en onderworpen aan avondklokken. Het is niet mogelijk om van de ene deelstaat naar de andere te reizen, laat staan het land te verlaten. Het is zelfs niet mogelijk om meer dan vijf kilometer van huis te gaan. Je mag niet naar buiten na 9 uur ’s avonds of voor 5 uur ’s morgens. Het leger heeft wegversperringen opgericht in de straten.

Het leger heeft wegcontroleposten opgericht om de papieren van reizigers te controleren en na te gaan of zij zijn ingeënt. De politie valt winkels zonder vergunning binnen en beboet de eigenaars, of gaat van deur tot deur om te controleren of er niemand is.

Ongevaccineerden wordt verteld dat ze hun huizen niet mogen verlaten. Degenen die positief testen op het coronavirus krijgen het tegenovergestelde te horen: zij worden gedwongen hun huis te verlaten om in “quarantainehotels” te verblijven. Zij weten niet wanneer zij naar hun families zullen kunnen terugkeren.

De regering raadt aan niet met de buren te praten, niet te gaan winkelen, niet op internet te bestellen en geen mondkapje af te zetten, zelfs niet een slokje water te nemen.

De politie verzamelt duizenden kinderen in stadions, zonder hun ouders, voor massale “vrijwillige” vaccinaties.

Overheidsmededelingen zijn vastgespijkerd aan de deuren van de huizen van degenen die in quarantaine zijn geïsoleerd. Ongeoorloofde demonstraties zijn verboden en als je er een organiseert riskeer je een gevangenisstraf van 8 maanden.

  De broosheid van vrijheid in de vrije wereld

Er is geen waanidee waaraan de Australische regering zich niet heeft overgegeven, en elke dag moet de televisie een “deskundige” voor de camera’s zetten om met een of ander sanitair voorwendsel te komen, dat inmiddels absoluut grotesk klinkt. Het nieuwe normaal is aangebroken.

“We zullen moeten blijven leven met een zekere mate van beperking”, zeggen zij, zelfs wanneer meer dan 80% van de bevolking volledig is gevaccineerd. Zelfs als er geen “positieve gevallen” zijn, moeten mondkapjes en sociale afstand bewaard blijven.

Nu hebben de ” deskundigen” hun toon veranderd. Ze zeggen dat de “quarantainehotels” geen effect hebben gehad, dus zijn ze “coronaviruskampen” aan het bouwen. Deze zijn niet tijdelijk en worden geen “kampen” genoemd, maar “interneringscentra”. Er is er al een in de Northern Territories, een ander wordt gebouwd in Melbourne en een derde is onlangs goedgekeurd voor de bouw in Brisbane. Om te onderstrepen dat deze regels niet tijdelijk zijn, zullen deze kampen pas volgend jaar operationeel worden.

Voorlopig zijn deze “interneringscentra” gereserveerd voor terugkerende reizigers, die onder verplicht toezicht in quarantaine moeten. Maar het is niet onwaarschijnlijk dat zij zullen uitgroeien tot quasi-permanente faciliteiten voor het opsluiten van de ongevaccineerden.

Het begin van de opstand

Maar Australiërs hebben het einde van hun geduld bereikt. Op 24 juli, Wereld Vrijheidsdag, gingen duizenden mensen de straat op om te protesteren, en afgelopen weekend waren er nog grotere demonstraties in Melbourne, Brisbane en Sydney.

Publieke protesten zijn de sleutel om deze strijd te winnen. Weigering om beperkingen na te leven. Gewoon massaal weigeren te doen wat zij van plan zijn op te leggen, is onoverwinnelijk. Het laat mensen die zich uit angst en onder druk moeten schikken zien dat zij niet alleen zijn.

  Jonge vrouw is er kapot van nadat haar kleine zusje sterft als gevolg van één enkele dosis van het Covid-19 vaccin

Daarom doen de mainstream media er alles aan om de demonstraties in diskrediet te brengen met allerlei bijvoeglijke naamwoorden, vooral “gewelddadig”. Zij vermelden het aantal gewonde politieagenten en maken geen melding van de gewonde demonstranten. Zij geven details over het aantal arrestaties, waarbij zij anonimiteit handhaven om geen dissidenten te vermenselijken.

De Australische politie heeft dreigbrieven gestuurd naar onafhankelijke journalisten, demonstranten met hun auto’s aangereden, op hun hoofden getrapt, hen met pepperspray bespoten en wurggrepen toegepast.

In Melbourne gingen 1.500 politiemensen in oproeruitrusting de straat op, barricadeerden de straten, vuurden rubberkogels af op de menigte en bespoten demonstranten met pepperspray.

Staking vervoersmedewerkers

De protestbeweging is niet te stoppen en er zijn verschillende gevechten aan de gang. Australische vrachtwagenchauffeurs, die hard getroffen zijn door de blokkade, plannen een grootscheepse staking op 31 augustus en raden de mensen aan zich te bevoorraden.

Een chauffeur zei in een video dat de truckers van plan zijn om “de f***ing regering te verwijderen”. Ik ben bereid naar de gevangenis te gaan om mijn land en mijn kinderen te redden, voegde hij eraan toe.

De bevoorradingsketen zal binnenkort worden verstoord en vrachtwagenchauffeurs dringen er bij de Australiërs op aan om voorraden in te slaan om de komende twee weken door te komen.

Truckers over de hele wereld hebben tips op het internet gezet om te voorkomen dat de politie voertuigen van de snelwegen afsleept.

De stakers hebben een pagina opgezet om de strijd financieel te steunen, die gecensureerd is nadat bijna 4.000 dollar voor het verzetsfonds was ingezameld.

  Belangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteit

Het is niet de eerste keer dat Australische truckers wegen blokkeren om te protesteren tegen gezondheidsbeperkingen. Vorige maand protesteerden verschillende chauffeurs tegen de tijdelijke sluiting van een bouwterrein in Sydney door hun voertuigen op de snelweg te parkeren en te claxonneren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon’s laatste waarschuwing aan de mensheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOpzienbarende Britse gegevens vernietigen hele onderbouwing voor vaccin-push
Volgend artikelDuitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: “Het verraderlijke is het narratief”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Australië is een eiland wat de elite nodig heeft om zich na deze wereldovername veilig te kunnen settelen. Ideaal continent , nu de bewoners nog over de kling jagen. Vanwaar akte.

 2. als je dreigt in zo’n soort communistische heilstaat terecht te komen dan kan je nog maar 1 ding doen : kill em all, before they kill you..kijk naar de geschiedenis van Rusland : een oceaan van bloed : de slachtoffers van dit soort figuren : zoals altijd het gewone volk : een beter voorbeeld kan je niet voorgeschoteld krijgen en als je het dan nog steeds niet ziet, of : niet wil zien, dan ben je : blind / slaafs ingesteld / dom / gestoord : make your pick or feel free to use a nice combo..mijn God, ik vraag me echt af : wat moet mensen overkomen voordat ze als 1 man opstaan en als 1 optreden tegen dit soort tirannie..wou afsluiten met de woorden uit de film V for vendetta : the people should not be afraid of their government : the government should be afraid of their people..i rest my case : amen

  • uw gedacht en dat van tienduizenden anderen, helaas zullen de schapen u in de weg gaan staan, vooraleer ze door hun meesters, naar het slachthuis worden gebracht

  • Over Rusland moet je even ophouden, want daar heb je klaarblijkelijk geen kaas van gegeten. Je bedoelde natuurlijk de Soviet Unie, en als je even verder studeert kan je vast wel uitvogelen wie daar achter zaten. Maar ook de verdere geschiedenis van de USSR na de revolutie is veel te gecompliceerd om daar zo maar even iets ongenuanceerds of doms over te schrijven.
   Rusland van na de USSR heet de Russische Federatie. En laten daar de vrijheden van de bevolking onder leiderschap van President Putin nou net enige factoren groter zijn dan bij ons in de fascistische Europese Unie.

 3. Weet iemand of er iets bestaat als een handleiding of beschrijving van wat te doen voor mensen die een overgang meemaken van een (schijn)democratie naar een farmaco-technocratische dictatuur?

 4. Weet iemand of er al wat bekend is over de actie van de vrachtwagenchauffeurs in Australië? Ik kan er niks over vinden namelijk. En nee… ik gebruik geen g##gle.

    • Graag gedaan Pseudo en eens, goed nieuws. Zeker als ze voet bij stuk houden.

     Aanbod, laten we beiden dit draadje in de gaten houden de komende dagen en hier elkaar op de hoogte houden van wat we online vinden over deze staking in Australie. Is eigenlijk meer dan een staking want ze lopen het risico om maanden de cel in te gaan voor dit.

     Om het goede nieuws en dus gevoel er in te houden de volgende link. Korte samenvatting. In Roemenie (en iets mindere mate Bulgarije) neemt de overgrote meerderheid de injectie niet. Ze sluiten de meeste inenting sites en ze zeggen dat 25% van de bevolking is geinjecteerd en dumpen de overtollige ingekochte injecties want niemand wil ze verder. Verder sluit de huidige premier (ik denk daarom) injectie paspoorten uit want anders, einde oefening voor de samenleving.

     We kunnen wel wat goed nieuws gebruiken zeg ik! 🙂

     https://www.globalresearch.ca/romania-stops-vaccine-imports-shutters-vaccination-centers-transfers-vaccine-stocks-denmark-vietnam-ireland-s-korea/5754489

     Hartelijke groeten,
     Hugo

     • Lijkt er op dat mijn vervolg post in de spam is beland. Nieuw probeersel.

      En als bonus want geinig en om te lachen mijn favorite link naar een Engelse MSM krant.

      Samenvatting; op een Engels vliegdekschip + escort schepen waarvan de gehele bemanning was geinjecteerd, ze maskers droegen, afstand hielden en the works. Toch meer dan 100 positief getesten op een bemanning van 3700.

      Het meest bijzondere is dat het stuk vermeld dat de ”uitbraak” begon na het doorbrengen van een kwart van hun missie die 28 weken duurt. Het zegt alleen niet of ze ook van boord zijn geweest helaas. Zou eens opgezocht moeten worden want als dat zo is is het bewezen dat het of een heel zieke en duistere zwendel is (mijn idee) of dat het gewoon super incompententie is en niets werkt en we dus ook daarom alles los kunnen laten.

      Om duidelijk te zijn. Ik weet dat die PCR tests die worden gebruikt voor populatie onzin zijn want tot 97% vals positief (via de New York Times (of was het nou NY post)). Zoals in het stuk staat, ze gaan China provoceren met die boten dus om daar nu Covid paniek te creeeren?

      https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/hms-queen-elizabeth-covid-royal-navy-b1883699.html

      Hartelijke groeten,
      Hugo

     • Hey Hugo,
      Gezocht en gespeurd maar ik kan geen info in wat voor vorm dan ook vinden….
      Het enig dat ik las is dat de wegen richting grote steden zijn afgezet zodat de truckers niet verder kunnen. Dat wat ze als doel hadden zou hen dan ontnomen zijn. Sterker nog….. de Australische overheid zélf heeft alles dichtgegooid.
      Ervan uitgaan dat het bericht waar is natuurlijk.

        • Hey Pseudo,

         Graag gedaan en fijn te lezen dat ik je heb kunnen helpen. De volgende sites zijn wat mij betreft om in de gaten te houden;

         – Globalresearch.ca, een site voor experts met een afwijkende mening van de meute van ”experts”.
         – Zerohedge.com voornamelijk een financiele site maar ook veel aandacht voor ”waarheid die het narratief tegenspreken”
         – Lewrockwell.com idem als zerohedge maar dan meer bescheiden qua scope.
         – sgtreport.com, nieuws agregator, voornamelijk US spul maar zitten echt parels tussen
         https://journal-neo.org geopolitiek voornamelijk vanuit Oosters perspectief, zo gevaarlijk dat er een google waarschuwing op staat dat t een gevaarlijke site is (lol). Dit aangezien dit soort stukken niet gelezen mogen worden in het Westen https://journal-neo.org/2021/08/30/scandal-behind-the-fda-fake-approval-of-pfizer-jab/

         Doe er je voordeel mee! Enne laten we een nieuw draadje beginnen onder de laatste reactie aangezien onze text nogal ”dun” begint te worden.

         Hartelijke groeten,
         Hugo

    • En als bonus want geinig en om te lachen mijn favorite link naar een Engelse MSM krant.

     Samenvatting; op een Engels vliegdekschip + escort schepen waarvan de gehele bemanning was geinjecteerd, ze maskers droegen, afstand hielden en the works. Toch meer dan 100 positief getesten op een bemanning van 3700.

     Het meest bijzondere is dat het stuk vermeld dat de ”uitbraak” begon na het doorbrengen van een kwart van hun missie die 28 weken duurt. Het zegt alleen niet of ze ook van boord zijn geweest helaas. Zou eens opgezocht moeten worden want als dat zo is is het bewezen dat het of een heel zieke en duistere zwendel is (mijn idee) of dat het gewoon super incompententie is en niets werkt en we dus ook daarom alles los kunnen laten.

     Om duidelijk te zijn. Ik weet dat die PCR tests die worden gebruikt voor populatie onzin zijn want tot 97% vals positief (via de New York Times (of was het nou NY post)). Zoals in het stuk staat, ze gaan China provoceren met die boten dus om daar nu Covid paniek te creeeren?

     https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/hms-queen-elizabeth-covid-royal-navy-b1883699.html

     Hartelijke groeten,
     Hugo

   • Als dat stuk waar is (kan ik me voorstellen en ook weer niet) is de mensheid verloren en heb je gelijk Sofie. Het is wel een heel polariserend stuk.

    De rest van je leven kan je eten en lekker in je huis zitten. Zonder menselijk contact, zonder meer dan 5 kilometer van je huis af mogen zijn. Op bevel van de overheid bewijzen waar je bent binnen 15 minuten via een selfie. En zo voorts. Klaarblijkelijk vind je het prima om alleen te ademen tot je dood gaat. Kijk je al uit naar slechts 15 minuten buiten per dag voor je eigen veiligheid? Op die manier kan je vast dood uit je leven bannen.

    Begrijp me niet verkeerd, als je dat wil vind ik dat helemaal prima.

    Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je last hebt van het zgn Stockholm Syndroom.Lees je even in ontrent dat concept zou ik aanraden.

    Oprechte vraag, hoe kan je echt leven zonder menselijk contact, zonder die kus, zonder die….. alles wat ons mens maakt. Alleen rillend achter je monitor en met, voor nu, eten. Twee keer (plus) je injectie halen omdat anders, the horror. En wees vooral bang als je die injectie moet halen want zo blootgesteld aan andere mensen. The horror, voorheen was dat immuun systeem.

    Realiseer je je echt niet dat zonder een draaiende economie je, nu genoeg eten, er straks niet meer is? Dus ja, als deze staking faalt, waar jij op lijkt te hopen zal je echt in een world of pain terecht komen. Ik ook trouwens.

    Ik ben echt oprecht. Denk je echt dat er voor je gezorgd gaat worden zonder wat te doen behalve online chats, CoCas en zovoorts? De echte economie is aan het instorten. Die financiele nep economie bloeit. Ik heb een 100 miljard Zim Dollar biljet in mijn bezit. Wil je dat echt dat soort spul terwijl je eenzaam sterft door honger?

    Als je wilde posten dat je voor de acties van de truckers bent maar ziet dat ze niet doen wat beloofd is, laat het weten en dan ben ik de eerste om mijn excuses aan te bieden want dan had ik bovenstaande niet moeten tikken.

    Groeten,
    Hugo

 5. “Op 24 juli, Wereld Vrijheidsdag, gingen tientallen mensen de straat op om te protesteren, en afgelopen weekend waren er nog grotere demonstraties in Melbourne, Brisbane en Sydney.”

  Tientallen mensen?

 6. Zojuist de docu “world war c” gezien. Interessant en wat ik al een jaar weet, sinds ik een docu van WIR “wissen ist relevant” heb gezien, is dat we op een economische crisis afstevenen. Dat is gewoon onvermijdelijk. Een great reset zoals men dat noemt is dan ook nodig maar, niet door degene die de hele zaak in de eerste instantie hebben gesloopt.

  Ik roep al decennia lang dat geld onze hele maatschappij wellicht welvaart brengt, maar ons ook in een poel van corruptie stort en die poel is gaan stinken. Probleem daarbij is dat ze ons, de burgers, de tv slaven, de schuld willen geven.

  Via diezelfde tv wordt ons al decennia lang verteld wat we nodig hebben en zeker moeten kopen. Wanneer je dat maar vaak genoeg voorbij ziet komen dan begin je het vanzelf te geloven. Dit wordt nog eens versterkt door cookies die persoonlijk getinte reclame mogelijk maken en gratis toegang tot “a”social media. En op den duur denk je: “Ja, wellicht heb ik dat wel nodig”. En zo doen ze het ook met die prik.

  Door alles te produceren wat ze in onze hersens gespoeld hebben en dit te doen in landen die niet zo moeilijk doen over het milieu of het verpesten daarvan, gaat onze leefwereld naar de haaien. En alweer is geld de grote boosdoener. Niet in hun ogen. Nee, in hun ogen zijn wij de boosdoener want wij vragen om goedkope producten die ze dan helaas in lage lonen landen moeten produceren. Door de lage lonen zijn beambten in die landen gevoelig voor corruptie en is het cirkeltje rond.

  In de overige landen wordt men niet omgekocht maar gesponsord. Het resultaat blijft hetzelfde iemand die naar je pijpen danst. Maar ja, daar staat de democratie ook nog eens in de weg. Die politicus kan wel van alles willen maar dan gaat het volk of de een of andere milieuorganisatie ervoor liggen.

  Door al die “sponsoring” krijgen we een situatie waarin een bepaalde club “mensen” kan bepalen dat we een bepaalde kant op moeten gaan. Diezelfde club die ons decennia lang misleid, berooft en onze hersenen verkracht heeft. Die onze pensioenen hebben laten verdampen, en straks onze huizen voor een prikje willen opkopen. Die hebben nu bedacht dat wij moeten gaan betalen voor de vervuiling die zij hebben veroorzaakt. Voor de economische malaise die zij hebben veroorzaakt. Om nog meer geld te gaan “verdienen” aan de milieumaatregelen die ze ons op gaan leggen voor een situatie die ze zelf gecreëerd hebben. Dat is als achteruitrijden in je auto door een drukke stad en iedereen die je raakt te beschuldigen van achterop rijden. Mag ik ff vangen.

  Ze willen de co2 uitstoot verlagen iets wat niet nodig was geweest wanneer ze niet zoveel bomen zouden kappen voor persoonlijk gewin. Hoe gaan ze dat doen? Nou nog meer bomen kappen en er pellets van maken zodat we groen kunnen stoken. Ze gaan Groenland leeg plunderen. Daar zijn veel batterij grondstoffen te vinden voor de broodnodige elektrische auto’s . Staal gaan ze maken met waterstof. Dat is groen. Maar waterstof is eigenwijs en gevaarlijk en niet zoveel voorhanden. Ja je kunt het maken als rest product van fossiele verbranding maar hoe groen is je staal dan?

  Nee, die club moeten we onteigenen. Ze hun geld en goederen afnemen en er goede dingen mee doen. Ze vinden het prima wanneer de kleine boeren onteigend worden dan zullen ze daar ook geen moeite mee hebben toch? Ik zeg niet dat we terug moeten naar de ruilhandel. We moeten echter wel terug naar streekgoederen en eigen moestuinen, en fruitbomen. Onze eigen conserven inmaken en weer gezonde producten eten. Naar normale lonen en dus uitgaven. Minder producten die we, toch niet nodig hebben en na een jaar moeten weggooien om dat het slecht gefabriceerd spul is. Wil je duurzaamheid, koop dan vakmanschap. Alles wat de huidige fabrikanten maken, moet of kapot, of heeft een houdbaarheidsdatum. Perfect werkende computers of randapparatuur die je weg moet gooien omdat men een nieuw Operating System door je strot douwt bijvoorbeeld. Telefoons die je weg moet gooien omdat er geen updates meer voor gemaakt worden.

  Moeten de gasten achter dit beleid nu het volgende beleid op gaan zetten?? Nee, ik dacht het niet. Zij hebben hun kans gehad. Tijd voor een nieuw management. Tijd om het zelf te doen. Tijd voor het volk.

 7. Op de lagere school vroeger, (toen er nog redelijk onderwijs was) had ik een leraar die met geschiedenisles sprak over een dispuut tussen studenten en de hoogleraar magnificus.
  In de tijd dat dit gebeurde moest de ontvanger van post betalen en niet de afzender.
  Alle studenten hebben de hoogleraar 1 of meerdere brieven verstuurt naar deze hoogleraar.
  Deze moest vervolgens een vermogen aan porto betalen. (het dispuut was snel beslist ten voordele van de studenten)
  Ik bedoel maar… tegenwoordig hebben wij ook een dergelijk systeem, namelijk het antwoordnummer wat nog veel prijziger is dan normale porto.
  Als we dus met elkaar brieven versturen naar onze WEF vriendjes D66, VVD (b.v. leden administratie) sturen met het verzoek deze onzin te stoppen, is de verkiezingskas snel leeg.
  Misschien brengt ze dit op andere gedachte. (financieel verzet zou je kunnen zeggen)

 8. Hi pseudo,

  Lijkt er op dat Australie zijn zogenaamde 0 covid policy aan het loslaten zijn. De 0 covid regel is, doe draconisch als het je bereikt. De truckers hebben hun eerste resultaat behaald. https://www.wnd.com/2021/09/4942969/ (ik heb meer rapporten gezien maar dit was de eerste die ik vond om te posten)

  Hartelijke groeten,
  Hugo

 9. Het feit dat je buiten een mondluier op moet, geeft al aan dat de bevolking niet al te snugger is dit te pikken.
  Bovendien schijnt niemand zich af te vragen of die 1.5mtr. afstand tegen de wind in is of van de wind af is.
  Wat al aangeeft wat een idioterie dat is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in