De grootste bedreiging voor Europa (en de wereld) is zogenaamd het blank racistisch geweld. We zien het elke dag in de hoofden van de massa’s gehamerd worden. Of mensen al dan niet de mainstream media geloven, is een ander verhaal, maar helaas lijken de meeste mensen het nepnieuws  te geloven.

Wanneer werkelijke gebeurtenissen over zwart op blank geweld aan het licht komen, zien we het bijna nooit in gedrukte media of in uitzendingen op de televisieschermen, zoals we dat wel zouden zien als de rassen omgekeerd waren. Deze berichten worden doelbewust achtergehouden om het eeuwigdurende slachtofferschap van zwarten en andere “minderheden” in stand te houden en ervoor te zorgen dat blanken alleen maar gezien worden als onderdrukkers, en nooit als slachtoffers van rassenhaat.

Onderstaande gebeurtenis vond plaats voor Popeyes Chicken in Tennessee, VS, waar een blanke vrouw moest overbetalen voor haar maaltijd, en vervolgens door het zwarte winkelpersoneel verbaal werd aangevallen toen ze haar geld terug probeerde te krijgen. De zwarte werknemers beschuldigden haar er vervolgens valselijk van dat ze het “nikker-woord” gebruikte, wat in de huidige cultuur een rechtvaardiging lijkt te zijn voor het op brute wijze aanvallen van wie dan ook die de term gebruikt.

De vrouw werd voor Popeyes Chicken door een grote zwarte mannelijke werknemer opgetild en op het beton geslagen. Ze eindigde met 6 gebroken ribben, 6 gekneusde ribben en een gebroken knie.

Merk op hoe de zwarten allemaal om de oude dame heen staan, terwijl niemand zelfs maar probeert haar te helpen. Naar verluidt kreeg ze geen hulp voor ongeveer 10 minuten nadat de video stopt.

Hoe een gewelddadige crimineel tot een “martelaar” muteert

  YouTube op heterdaad betrapt met het verwijderen van "dislikes" van Biden's White House pagina
Vorig artikelOeganda: Chimpansees verklaren oorlog aan negers, meerdere schermutselingen, slachtoffers aan beide zijden
Volgend artikelDeense politie: criminele bendes bestaan ​​voor 98% uit immigranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ga nooit in discussie met negroïden, de meeste van hen zitten tegen zwakbegaafdheid aan, zwart racisme is een wereldwijd fenomeen wat degelijk bestaat, al wordt het door de Main Stream Media in bijna alle gevallen ontkend, waar mogelijk ontkracht, het motto van de racisten van BLM gaat straks luiden; doodt alle blanken, en elke regering in het “vije” westen werkt hieraan mee en de gecontroleerde oppositie doet af en toe een zwakke poging om het zwarte racisme te “bestrijden”

 2. Dat kun je ook goed zien aan die Akwastie en zn racistiese soortgenoten. Afrikanen hebben een gemiddeld IQ van 70. GEMIDDELD. De helft schommelt rond de 50. Dat is letterlijk zwakbegaafd. Die Akwastie heeft door de linkse kerk een soort spreekrecht gekregen, maar je ziet aan hem dat hij eigenlijk niet weet waar hij het over heeft: hij speelt gehoorzaam de rol die links hem heeft gegeven. Sylvana Simons heeft hetzelfde probleem. Wij blanken geven deze mensen veel te veel ruimte, omdat wij ons gewoon niet kunnen voorstellen hoe je zo geestelijk beperkt kunt zijn. Maar dat zijn ze dus wel en ze worden gewoon door links voor hun karretje gespannen, net zoals als de orgelman vroeger een aangekleed aapje had dat het koperen geldbakje vasthield. Meer zit er gewoon niet in en komt er dus ook niet uit.

 3. Albert Schweizer zei al jaren terug: “als je Afrikanen als gelijken behandelt, zullen ze je vernietigen”.

  Apartheid.
  Mandela werd door de pers in NL als zielepoot die voor elijke rechten streed en daarom in de bajes zat voorgesteld.

  De waarheid: mandela zat in de bajes omdat het een stuk tuig was, die een kerk had opgeblazen, met 32 doden.
  En hij had meer van die akkefietjes op zijn kerfstok.

  Binnen een jaar nadat hij vrij was: twee jongens dood door sexspelletjes van hem en zijn vrouw.

  De ANC –de zulu partij is verantwoordelijk voor moorden/massaverkrachtingen op blanken en negers van andere stammen.

  • 2/3 van wat daar wordt geboren heeft al een dermate hersens afwijking waarvoor ze je hier je je leven lang opsluiten met een helmpje op je hoofd vanwege een niet te stoppen agressie voor jezelf of je omgeving.
   En hier geven ze iedereen een huis en een mooie uitkering om je uit te leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in