Hal Turner meldt dat volgens “informatiebronnen” 15.000 reguliere Poolse troepen aan het front staan in Oekraïne en lokale troepen leren hoe ze geavanceerde wapens moeten gebruiken die door de NAVO zijn geleverd.

Het land Polen heeft de afgelopen maanden vijftienduizend (15.000) reguliere Poolse legertroepen in actieve dienst ingezet in Oekraïne en zij voeren een illegale oorlog tegen Rusland in Oekraïne.

Deze informatie komt van informatiebronnen die net terug zijn van de eigenlijke frontlinies in Oekraïne, en deze bronnen zijn onberispelijke informatiebronnen.

Velen weten al maanden dat NAVO-landen “adviseurs” naar Oekraïne sturen om de Oekraïense troepen te “leren” hoe ze geavanceerde wapens moeten gebruiken die door NAVO-landen worden geleverd. Maar al die tijd heeft de NAVO benadrukt dat “wij geen partij zijn in het conflict”. Dat is een leugen.

NAVO-troepen uit Polen, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk nemen wel degelijk deel aan de oorlog, en deze heimelijke militaire deelname zal velen van ons in Amerika en Europa het leven kosten, wanneer de Russen ons tot deelnemers verklaren en aanvallen tegen ons beginnen te lanceren om te stoppen met wat wij hen aandoen.

Vanuit de Verenigde Staten creëert het leger routinematig valse identiteiten voor actieve Amerikaanse troepen en stuurt ze naar Oekraïne. De valse identiteiten worden gecoördineerd met Oekraïne, zodat als de troepen worden gepakt of gedood, er geen traceerbaar verband is met de VS.

Het is niet bekend of het Verenigd Koninkrijk dit ook doet. Maar donderdag 29 december 2022, rond 20.00 uur oostelijke Amerikaanse tijd, hebben inlichtingenbronnen mij persoonlijk onthuld dat 15.000+ Poolse troepen in Oekraïne zijn, op de loonlijst van het Poolse leger, die oorlog voeren tegen Rusland.

  Als Prigozhin in de hel is, zal hij binnenkort de plaats runnen

Rusland heeft nu het recht om achter die troepen aan te gaan – en dat is ook gebeurd – maar heeft ook het recht om de logistieke locaties BINNEN POLEN aan te vallen die deze troepen bevoorraden.

Polen en zijn NAVO-vriendjes denken dat de Russen niet zullen durven aanvallen omdat Polen dan zal schreeuwen dat het door Rusland is aangevallen en zich zal beroepen op artikel 5, collectieve zelfverdediging, van het NAVO-verdrag.

Aangezien de NAVO al weet dat Polen troepen in actieve dienst naar Oekraïne heeft gestuurd en de NAVO NIETS heeft gedaan om deze illegale oorlog te stoppen, is het waarschijnlijk dat de NAVO het beroep van Polen op artikel 5 zal honoreren en openlijk ten strijde zal trekken tegen Rusland.

Dit is hoe dicht we allemaal bij een echte Wereldoorlog 3 zijn, en wat er nu gebeurt is niet alleen een schending van de wet en van het NAVO-verdrag, het is een geheime actie die gevolgen kan hebben voor burgers in Europa en Amerika.

Als Rusland besluit Polen tot “deelnemer” in de Oekraïne-oorlog te verklaren en Polen aan te vallen, dan zullen U en ik in een oorlog terechtkomen, zonder onze toestemming, op grond van het NAVO-verdrag, als raketten uit Rusland op ons allemaal beginnen neer te regenen.

Burgers in Europa en in Amerika moeten in actie komen tegen deze illegale activiteit van Polen, die plaatsvindt met een knipoog van de NAVO.

Burgers MOETEN hun gekozen functionarissen bellen, schrijven, FAX-en en e-mailen om hen te vertellen “het spel is uit, we weten dat jullie een niet verklaarde oorlog voeren tegen Rusland in Oekraïne, en we willen dat dit onmiddellijk stopt voordat jullie ons de dood injagen”.

  Bloomberg: Europa's ergste energiecrisis is nog maar net begonnen

Als de burgers achterover leunen en niets doen, zal deze situatie in Oekraïne escaleren tot een derde wereldoorlog en die zal nucleair worden.


Copyright © 2023vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa wil oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Ongekende vaccinramp”: Een interview met professor Masanori Fukushima
Volgend artikelTientallen Russische militairen gedood door Oekraïense raketaanval in Mekeyevka (UPDATES)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wat raketaanvallen op London, Berlijn, Brussel, Den Haag, vliegveld Volkel (waar Amerikaanse kerwapens liggen tegen onze wil…) Washington dc het Pentagon enz juig ik toe.

  Dan eerst maar wat honger en.kou lijden, als we maar verlost zijn van Empire USA en haar Deep State…

 2. Mogelijk het script,
  Leden/volgers van “ geloof “ . The great reset, YOU own nothing , depopulatie 90%, vinden het ws , prima gaan. voor hen is het de omgedraaide wereld. Oorlog gaat door.
  Zelf zit men op veilige aangename oorden, zo ook de in sight ‘dead suddenly’
  Uiteindelijk, zal men weten waar Rusland staat , hoop aan de andere kant.
  Zinloos geweld, ‘t zit op plush in luxe bunkers. “Vinden dat ze beveiligd moeten worden van belasting geld”
  Ws ook dat het burgerplicht voor anderen is om mensen te bevrijden door hen zelf gecreëerd geweld.

 3. Volgens mij begrijp ik nu wat hier achter zit.
  Oekranazïe: nagenoeg 100% blank en christelijk.
  Polen: idem.
  Alles wat blank en of christelijke traditie heeft, MOET worden geruimd.
  Wie is het hiermee eens?

 4. Ik zou zeggen: eerst de toestroom vanuit Polen blokkeren–wegen, spoorwegen, luchthavens plat gooien.

  Chantage werkt
  Vertel polen dat ze hun troepen binnen 3 dage terug trekken.
  Zo niet, zullen militaire installaties en ministerie van oorlog worden aangevallen.

  Een minuut na verstrijken van ultimatum: doen.
  De oppositie in Polen zal dan het leger wel terug fluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in