De assistent van de minister van Binnenlandse Zaken van de Volksrepubliek Lugansk Vitaly Kiselyov heeft verklaard dat ongeveer 2.500 Oekraïense militairen vastzitten in het omsingelde gebied van de chemische fabriek “Asot” in de stad Severodonetsk. Dit meldde de Russische oorlogscorrespondent Alexander Koz via Telegram. Volgens Kiselyov zouden er honderden buitenlanders onder de omsingelden zijn:

“Er zijn ongeveer 500 à 600 buitenlanders onder hen. Ik ben zelf verschillende keren in Severodonetsk en Roebesjnoje geweest, ik heb met de lokale bevolking gesproken. Ze zeiden dat er veel Polen daar waren.”

Eerder had de woordvoerder van de Volksmilitie van Lugansk, luitenant-kolonel Andrei Marochko, de situatie van de verdedigers van “Asot” catastrofaal genoemd en verklaard dat overgave de enige optie was voor de daar omsingelde Oekraïense troepen.

Via RT.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De binnenste kring van de Oekraïense president koopt voor miljoenen € herenhuizen in ZwitserlandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  "De NAVO catastrofe in Oekraïne": Rusland heeft 200 NAVO-officieren gedood met Kinzhal-raketten op een geheime bunker
Vorig artikelWaarom het Westen op Oekraïne aast
Volgend artikelKinderarts onthult: “In octrooien wordt de injectie een biowapen genoemd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Lekker kapotschieten. Die buitenlandse vrijheidsvechters. Ze moeten zich eens in de afspraken die gemaakt zijn met rusland (de tijd van gorbatjof) verdiepen . Gewoon kapotschieten en op tv uitzenden. Zouden ze ook met vertegenwoordigers van nederland moeten doen . Pfffffffff jihadmongolen uit frankrijk naar hier halen . Nog ff en rusland mag van mij op de knop drukken .in deE zieke wereld wil ik niet zijn

 2. Als dit werkelijk klopt word dat een politiek drama.
  Doodvonnissen en dergelijke .
  Moeten landen uiteraard toegevingen gaan doen.
  Het zijn interessante tijden.

 3. Zuid-Noord-polen?
  accupolen?
  Domme Polen?
  nazi-Polen?
  Elke buitenlander in dienst van het nazi-systeem oekraine is een moorddadige huurling, iemand die op alles en iedereen schiet/dood vanwege GELD.
  Indien de russen zo,n hond te pakken krijgt…is geen straf hoog/zwaar genoeg.

 4. Het schijnt dat de Oekraïense leger zelf de enige nog intacte brug om te kunnen terug trekken te hebben opgeblazen, om zo de Oekraïense strijders te dwingen om stand te houden. Dit riekt naar hoogverraad binnen het Oekraïense leger. Maar nu ze omsingeld zijn door de geallieerde is het uitroken maar. Vroeg of laat zullen zij zich moeten overgeven aan hen of voor de dood kiezen. De buitenlandse huurlingen zullen dan voor het hoge militaire tribunaal moeten verschijnen, waar ze hoog waarschijnlijk de doodstraf zullen krijgen. Dus de buitenlandse huurlingen zitten als ratten in de val. Daar gaat ook geen enkel land waar zij staatsburgers van zijn, zijn handen aan branden.

 5. Rusland zal doen waar ze goed in zijn: die handel plat gooien en plat schieten met zware artillerie.
  Goede manier om van verouderde munutie af te komen.

  Ik zou zeggen; geef ze 24 uur de kans zich over te geven; daarna: niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in