The White House / Wikimedia / (Public Domain)

Op 20 juni werd bekend dat de NAVO eindelijk de noodzakelijke unanimiteit heeft bereikt over wie haar volgende secretaris-generaal, of boegbeeld-leider (aangezien ALLEEN de Amerikaanse president de NAVO controleert), zal worden: Mark Rutte, die sinds 2010 premier van Nederland is, ondanks dat hij extreem lage publieke goedkeuringscijfers heeft van het publiek dat hij heeft geleid (altijd in de richting van een oorlog tegen Rusland en altijd op basis van alleen maar leugens), schrijft Eric Zuesse.

Op 7 juli 2023 merkte Associated Press in Amerika op: “Hoewel Rutte algemeen wordt gezien als corrupt, is zijn partij – de centrumrechtse Volkspartij voor Vrijheid en Democratie – de grootste in een gefragmenteerd systeem, waardoor hij aan de macht kan blijven.” Op dat moment was zijn goedkeuringscijfer van het publiek dat hij zogenaamd vertegenwoordigde in die ‘democratie’, 29% Goedkeuring tegenover 65% Afkeuring. Vandaag is het 34% Goedkeuring tegenover 60% Afkeuring. Dat is ongeveer de norm voor de kolonies (‘bondgenoten’) van de Amerikaanse regering. Ter vergelijking, Amerika’s eigen leider, Joe Biden (die Rutte had uitgekozen om de NAVO te ‘leiden’), heeft 37% Goedkeuring tegenover 56% Afkeuring. De enige Amerikaanse en ‘geallieerde’ (koloniale) staatshoofden met een hoger goedkeurings- dan afkeuringscijfer zijn Javier Milei (Argentinië) 60%/37%, Viola Amherd (Zwitserland) 53%/25%, Donald Tusk (Polen) 48%/41% en Simon Harris (Ierland) 47%/37%.

Dat mogen dan wel democratieën zijn, maar alle anderen in het Amerikaanse imperium zijn dat niet, want de cijfers laten heel duidelijk zien dat de machtigste persoon in de regering NIET het publiek vertegenwoordigt, maar tegen het publiek is, waarvan de meesten geloven dat hij in werkelijkheid hun vijand is. Is dit omdat de ‘nieuws’-media in die ‘democratie’ het publiek vertegenwoordigen en eerlijk rapporteren? Waar, in een kapitalistisch land (ongeacht hoezeer het ook een “sociale welvaartsstaat” mag zijn, anders bekend als een “sociale markteconomie”) vertegenwoordigen de “nieuws”-media het publiek in plaats van de miljardairs die ze bezitten of wiens bedrijven de advertenties kopen die ze financieren? (De “vierde macht” is het deel van de regering dat de superrijken in een kapitalistisch land voor bijna 100% controleren en dat grotendeels de uitslag van “democratische” verkiezingen daar bepaalt).

  Nederlandse autoriteiten 'Verliezen compleet de grip op de samenleving', waarschuwt de politiebond

Deze regeringen zijn gewoon GEEN democratieën, maar in plaats daarvan aristocratieën: één-dollar-één-stem in plaats van één-persoon-één-stem landen. Toch beweren ze voortdurend dat ze democratieën zijn – en gebruiken ze die leugen als ‘rechtvaardiging’ voor hun pogingen om ‘dictaturen’ over te nemen (of ‘van regime te veranderen’), zoals Rusland (waar de goedkeuringsrating van Poetin sinds zijn aantreden in 2000 gemiddeld 75%/20% is) en China (waar de goedkeuringsrating van Xi sinds zijn aantreden in 2012 gemiddeld rond de 80%/10% is). Dus: welke van deze Amerikaanse en ‘geallieerde’ regeringen zijn in feite slechts leugenaars die oorlogen willen op basis van voortdurende leugens om hun publiek voortdurend voor de gek te houden om de vertegenwoordigers van de aristocratie aan de macht te ‘kiezen’ om het imperium van de aristocraten nog verder uit te breiden?

Elke minderheidsregering is een dictatuur – een minderheidsregering een ‘democratie’ noemen is bedrog; maar in het hele Amerikaanse imperium is dat bedrog routine; sterker nog, het wordt zelfs niet in twijfel getrokken. Gewoonlijk hebben de landen die democratieën zijn een staatshoofd met hogere goedkeurings- dan afkeuringspercentages dan het geval is in het Amerikaanse imperium. Zowel Rusland als China zijn democratieën, maar weinig of geen van de regeringen in het Amerikaanse imperium zijn dat. Alleen leugens zeggen iets anders, maar dit is waar ongeacht de routinematige (en onbetwiste) leugens. Het publiek dat de leugens gelooft, wordt er alleen maar door voor de gek gehouden.

En de politiek-wetenschappelijke studies die zijn gepubliceerd zijn unaniem dat Amerika een aristocratie is door zijn superrijken, duidelijk totaal geen democratie, ongeacht zijn grondwet. Die claim op “democratie” is gewoon bedrog, dat alleen al het woord “democratie” als wapen gebruikt om zijn agressieve acties tegen de landen die het nog niet heeft overgenomen te “rechtvaardigen.” Het is liegen om oorlog te voeren – en waar is dit liegen overvloediger geweest dan in het Amerikaanse imperium?

Rutte was de keuze van Biden omdat Rutte al duidelijk heeft gemaakt dat hij Trump veracht en zich wil concentreren op het veroveren van Rusland. Trump is meer geïnteresseerd in het veroveren van China. Zo is er dit van een pro-Rutte (eigenlijk Axel-Springer Duitse miljardairs rabiaat anti-Russische – en absolutistische pro-kapitalistische anti-socialistische, pro-U.S.) site, Politico:

  Russische Space Nukes en de dood van Navalny... Amerikaanse psyops gaan ballistisch

Trump had tijdens zijn presidentschap slechts een paar één-op-één persoonlijke ontmoetingen met Rutte, en verschillende van zijn voormalige diplomaten in Europa zeiden dat ze niet konden spreken over de relatie tussen de twee mannen. Maar toen de twee leiders elkaar wel ontmoetten, haalde Ruttes no-nonsense benadering van Trump de krantenkoppen.

Tijdens een bilaterale ontmoeting in juli 2018 in het Witte Huis probeerde Trump verslaggevers te vertellen dat het resultaat “positief” zou zijn, zelfs als de VS en de EU het niet eens konden worden over een handelsovereenkomst. Rutte kapte Trump snel af.

“Nee,” zei Rutte lachend en met zijn kenmerkende glimlach. “Het is niet positief. We moeten iets uitwerken.”

Het eigen RT News van de Russische regering berichtte verder over de relatie van Rutte met Trump:

“Ik ben een harde NEE tegen Rutte,” zei Richard Grenell, voormalig waarnemend hoofd van de Amerikaanse nationale inlichtingendienst en een vertrouweling van voormalig – en mogelijk toekomstig – president Donald Trump. “De president van de Verenigde Staten in januari 2025 zal de secretaris-generaal van de NAVO kiezen,” voegde Grenell eraan toe.

“Mark Rutte heeft 10+ jaar besteed aan het vernietigen van ons land. Zijn beloften zijn waardeloos. Hij is een pathologische leugenaar en een oorlogszuchtige globalist,” zei politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Vlaardingerbroek vertegenwoordigt daar het Nederlandse publiek, veel meer dan de ‘democratisch gekozen’ leider van Nederland, Rutte, doet – of ooit deed.

Trump vat alles persoonlijk op, en zou zich alleen daarom tegen Rutte verzetten; maar zelfs als hij Rutte zou vervangen door een ander persoon, is er weinig tot geen reden om aan te nemen dat Trump minder imperialistisch zou zijn dan Biden en de andere Amerikaanse presidenten (met de mogelijke uitzondering van JFK) sinds 1945 zijn geweest. De NAVO is de grootste militaire alliantie van het Amerikaanse regime; en zolang die bestaat, kan geen enkel land ter wereld veilig zijn. Al die wapens zijn gemaakt om te worden gebruikt tegen de doelen van het regime (die worden bepaald door de miljardairs van het regime).

  Westerse media verspreiden leugens over overwinningsparade Rusland

En verder: niemand van buiten weet wat zulke psychopathische leugenaars echt geloven – als ze al iets geloven. Op 21 februari 2020 kopte Politico bijvoorbeeld “Trump’s nieuwe inlichtingenchef was een Trump-criticus in 2016” en meldde dat: “In 2016, voordat de New Yorkse vastgoedmagnaat de GOP presidentskandidaat werd, noemde [Richard] Grenell Trump ‘gevaarlijk’ en sprak hij zich regelmatig uit ten gunste van de toenmalige Ohio Gov. John Kasich, volgens verwijderde tweets die zijn teruggevonden via een gezamenlijk onderzoek door POLITICO en het cyberbeveiligingsbedrijf Nisos.” Bovendien: de Jeffrey Epstein Mossad-verbonden chantage-operatie was politiek tweepartijdig over de leiders tegen wie het chantage-bewijsmateriaal genereerde en verzamelde om hen te kunnen controleren. (En natuurlijk verbergt de intens corrupte Amerikaanse regering nog steeds dat bewijs voor het publiek – vermoedelijk video’s – zoals ze al haar vuile werk verbergt. Maar de regering heeft er toegang toe – en kan het gebruiken, net zoals Epstein zou hebben gedaan).

De reden waarom de NAVO in dezelfde Rutte zal zitten als altijd is dat het alleen zijn wapenfabrikanten vertegenwoordigt, waarvan de meeste onder Amerikaanse controle staan. Het is wat Rutte – net als al zijn voorgangers – altijd heeft vertegenwoordigd: corruptie. En in kapitalistische landen, waar de wapenfabrikanten de regering controleren in plaats van (zoals in Rusland en China) gecontroleerd worden door de regering, is de wapenindustrie – de ‘defensie’-aannemers – de meest corrupte industrie van allemaal. Daarom is in Amerika alleen het Ministerie van Defensie nog nooit gecontroleerd.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe oorlog op komst – VN
Volgend artikelWaarom de Russen ervoor kozen om in een paar dagen tijd zes oorlogsfronten in Oekraïne tegelijk te “openen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Mooi opgesomd en veel informatie. Het verbaast me dan ook niet dat Vucic, ondersteund door Rusland in zijn activiteiten, het nu heeft over de oorlog binnen een paar maanden. De NAVO zal met Rutte nog meer opgezweept worden om die oorlog voor elkaar te krijgen. Hij is toch zo geloofwaardig en zo keurig en altijd bewonderd door het NLse gepeupel, dus waarom niet door de rest van EU. Waar had Doctorow het over dat Rutte de juiste persoon is voor de “afbraak van de NAVO”?

 2. Mark Rutte is de antichrist. Mark is overduidelijk geboren voor de rol die hij heeft. De gladde charismatische autoverkoper. Iedereen hier weet dat Mark al vanaf zijn pubertijd politiek bezig is en dat hij in de jaren 80 aan het strijden was voor straffeloze pedofilie alsof hij de wereld moest redden van de ondergang.

  Nederland is ground zero voor agenda 2030 en The Great Reset. Veel van deze agenda’s en plannen zijn in Nederland bedacht en uitgewerkt. Erasmus MC is zelfs hoofdrolspeler in het creëren van ultra gevaarlijke ziektes en hoe ze die als biologische wapens kunnen gebruiken. Prins Bernhard heeft de Bilderberg groep opgericht.

  MARK RUTTE is de antichrist die hun agenda’s tot werkelijkheid moest maken. Mark is gegroomed en getraind om de mensheid als een rattenvanger de hel in te lokken.

  Ik heb er nu al een tijdje diep over gefilosofeerd en nu Mark de NAVO gaat runnen weet ik het zeker… Mark Rutte is de antichrist.

 3. Als hij de terreurorganisatie, die NATO heet, net zo behandeld als dat hij NL geregeerd heeft, dan is de terreurorganisatie binnen No time ter ziele. En dat zo heeeeeeel mooi zijn. Weg met die smerige oorlogophitsers. Streef verdomme naar vrede ipv deze complete krankzinnige waanzin, die honderduizenden ( en als het slecht wil miljoenen) slachtoffers telt. Nog los van de vele, vele honderden miljarden dollars en pleuro,s, die zo ontzettend veel beter besteed hadden kunnen worden.
  Als zijn egootje maar gestreeld kan worden. Is het niet door Schwabber, dan is het wel door Biden en zijn mede regeringslijers in Europa en ook nog door de bende in Brussel.

 4. “Mark Rutte heeft 10+ jaar besteed aan het vernietigen van ons land. Zijn beloften zijn waardeloos. Hij is een pathologische leugenaar en een oorlogszuchtige globalist,” zei politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.”

  Zo lange leuterlollie, eindelijk iemand die ongezouten zegt wat jij bent
  Waardeloze flapdrol.

  Ondergetekend door :
  Een van de Nederlanders die jarenlang je leugens en daarbij je glimlachende kop heeft mogen aanschouwen.

 5. Ik kijk geweldig uit naar het optreden van deze hansworst. We lachen ons kapot! Met zijn typisch Hollandse superieure grijns en ook bloedernstig hitsen tegen Rusland. Hij zal zich nogal kunnen uitleven. Hoogdagen voor de karikatuurtekenaars.

 6. Rutte zijn reactie na de bijeenkomst in Zwitserland….. eferieboddie is an dicteetur, Putin is afreed, he is penneking ferrie matsh

 7. Iedereen weet wat Rutte met Nederland heeft gedaan de laatste 10 jaar. Ook internationaal weet men dat. Daarom is de benoeming van een corrupte leugenaar aan het hoofd van deze organisatie een aanwijzing dat men het niet zo nauw neemt met volksverraders. Een mooie toekomst toegewenst met bandieten die u regeren.

 8. De NAVO heeft een leugenaar nodig op dit moment. Laat maar die in de NAVO om de NAVO uit elkaar te laten vallen. Heb je die clown van de VS nodig om de NAVO te vernietigen en Europa ook.

 9. Tuurlijk, Rutte is een leugenaar en heeft diverse onafgemaakte dossiers, waaronder niet enkel de toeslagenaffaire, maar die goedkeuringspercentages van Xi Jinping en Poetin en de vermelding dat Rusland en China democratieën zijn, daarin gaat Eric Zuesse toch echt wel te ver. Onze redding gaat niet komen van landen die bijvoorbeeld nog de doodstraf kennen en het sociale kredietsysteem – China en ook dienstplicht kennen en vriendjes zijn met landen als Iran, Burma, Israël (Netanyahu) en Noord Korea. Mijn punt is dat ze even slecht en corrupt zijn als wij. Ik geloof meer in een soeverein Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in