Ondanks chaotische repercussies en sociale spanningen zet Rutte de Pro-Welcome-vluchtelingenagenda met onverminderde druk door: dit najaar moeten er voor 20.000 asielzoekers met verblijfsstatus ontbrekende huurwoningen komen. Bovendien moet een driecijferig miljoenenbedrag worden opgebracht – om de opvangcentra voor asielzoekers te ontlasten. Het is allemaal onderdeel van een nieuwe overeenkomst tussen de staat en de Nederlandse gemeenten (VNG), schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Mark Rutte – Schwab’s WEF Global Leader’s beste renpaard in Nederland

Mark Rutte is immers niet alleen premier van Nederland. Maar: hij is – waarschijnlijk in de eerste plaats – een Global Leader onder de auspiciën van het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab. En dit is ook een feit: de helft van onze westerse kabinetsleden zijn in dit forum georganiseerd. Welke gevolgen dit op dit ogenblik voor Nederland heeft wat de vluchtelingenagenda betreft, zien wij in bijna adembenemende slow motion.

Bijgaand een interessante vraag in het Nederlandse parlement door het kritische parlementslid Gideon van Meijeren van het FvD (Forum voor Democratie) aan Mark Rutte over zijn omgang met de globalistische WEF-baas Klaus Schwab. Het beste voorbeeld van een façadedemocratie.

Hier is de link met Engelse ondertitels….

Dit alles is natuurlijk geen geheim meer… Bijgevoegd is de lofrede van Klasu Schwab op Marks Rutte ter gelegenheid van de uitreiking van de Global Citizen Award-2019 (vanaf tijdpunt 1.59):

Potentieel voor onrust: asielzoekers bevoordeeld bij toewijzing van sociale woningen

Want volgens de regering zouden namelijk lokale ontvangers van sociale bijstand zich eerder een sociale woning kunnen veroorloven. Zo wordt het aandeel van de huisvesting van asielzoekers tijdelijk verhoogd van 8 tot 12%.

  Luxe bunker: De superrijken bereiden zich voor op een blackout

De provincies worden ook gevraagd extra eengezinswoningen te reserveren voor minderjarige asielzoekers, omdat juist dit vluchtelingensegment een sterke groei doormaakt. Voor hen zijn er momenteel praktisch geen vrije plaatsen meer. Daar is een reden voor: vooral jonge migranten worden vaak door hun ouders aan mensensmokkelaars overgeleverd, omdat de sociale steunvoorwaarden in de landen van bestemming zeer lucratief zijn.

Het kabinet Rutte wil ook de bouw van nog eens 37.500 flexi-woningen doorzetten. Een derde daarvan is bestemd voor houders van een asielstatus, de rest is bestemd voor andere mensen in nood, bijvoorbeeld mensen in een echtscheidingsprocedure.

Ter retorische geruststelling: “mobiele grenscontroles”

Het is waar dat de Nederlandse Rijkspolitie verhoogde mobiele grenscontroles heeft aangekondigd om het gevoel van veiligheid van de Nederlandse bevolking te versterken. Er zijn echter geen realistische implementaties in dit verband.

Dramatische situatie van de vluchtelingen

Om de onverminderde stroom vluchtelingen in te dammen, wordt de gezinshereniging voor vluchtelingen tot eind 2023 opgeschort door geen visa meer af te geven. De verdeelsleutel van de EU uit de vluchtelingenovereenkomst met Turkije wordt ook opgeschort. Het kabinet Rutte verschanst zich nu achter de beschermende bewering dat Nederland in het verleden al veel mensen heeft opgevangen.

Overbruggingsmaatregelen om de asielagenda voort te zetten

Ondanks dit alles komt er voorlopig geen bevriezing van het asielrecht: door extra financiële maatregelen van meer dan 730 miljoen euro en door een wet in voorbereiding om gemeenten opvangplaatsen op te leggen.

Orwelliaanse omlijsting: “fatsoenlijke manier”

Dus, door buigen of barsten, wil Rutte doorgaan met de uitvoering van de vluchtelingenagenda: “Het is buitengewoon moeilijk om dit in de goede richting te sturen” – zoals premier Rutte de huidige vluchtelingensituatie harmoniseert: “Wij denken nu dat wij een uitweg uit dit probleem hebben gevonden.”

Een asielstop is daarvoor geen optie, zei Rutte. “We kunnen veel doen, maar een asielstop betekent dat we de grenzen moeten sluiten, en dat is niet mogelijk. Dan moeten wij de Europese Unie verlaten.” (Telegraaf)

  EU werkt aan een plan om de zon te blokkeren

Hongarije als rolmodel

Natuurlijk weet Rutte ook dat dit niet het geval is: hij zou immers alleen maar het vluchtelingenbeleid van Orban als voorbeeld hoeven te nemen. En Hongarije zit nog steeds in de EU… Maar Orban wil dan ook niet Everybodies Darling van Schwab en Soros zijn.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Rutte is het schoothondje van Klaus Schwab, erger dan Trudeau”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVAIDS neemt toe: Het meest gevaccineerde land in Europa beleeft de hoogste oversterfte
Volgend artikelStop met wachten op WO3 – Het is Agenda 2030
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Favoriet van SSwappie t. a. v. Untrudeau omdat Rutte geen ruggraat heeft. Hij is hun gelijken, nl. een slang met de bijbehorende gespleten tong!

 2. Steeds meer mensen worden wakker Toen kon ik voor het eerst voelen dat ik onderdeel van die wij was, en kreeg ik spontaan een kundalini ervaring omdat mijn geblokkeerde levensenergie vrij mocht stromen. Niet dat ik mijn hart toen ineens wagenwijd open had, maar het was een zeer goed begin. Volgens mij is dat ook collectief gaande. Steeds meer mensen laten hun eigen levensenergie steeds meer stromen. Niet abrupt en ineens, maar wel geleidelijk en steeds meer. Op weg naar dat volkomen open hart. En de hemel op aarde.

  Er wordt ook gesproken over een collectief onbewuste, waarbij een generatie (zoals soldaten uit de 1e of 2e wereldoorlog) de tijdsinvloed (oorlog) draagt in het onbewuste. Sigmund Freud, een belangrijk zenuwarts uit de 19e eeuw, was van mening dat er een 2e bewustzijnslaag is naast het ‘onbewuste’, het onderbewuste. Binnen dit bewustzijn vallen alle waarnemingen die niet bewust worden waargenomen maar wel worden geregistreerd. 

  https://www.nieuwetijdskind.com/bewustzijn-de-lagen-van-ons-bewustzijn-ontrafeld/?goal=0_e02bc3e900-a1630cb4df-429105369&mc_cid=a1630cb4df&mc_eid=b52685dbf7

 3. Ik heb ik mijn leven heel veel gereist, en ik kan me voorstellen dat, als je de kans krijgt om weg te komen uit z’ on misère als Afrika of Azië of het midden oosten dat je de kans met beide handen aangrijpt.
  Maar dit is georganiseerd. ‼️.
  Door “ hogere “machten” misschien wel “ witte boorden”criminelen.
  Met de uitvoerders direct aan de kust en rubber bootjes.

  Als je het karakter en de cultuur van een land wilt veranderen dan moet je een volksverhuizing toepassen, een al oud bekend middel. Zie nu b.v. Papoea Nieuw Guinea…….
  En dat gebeurt hier ook, maar op een andere en eleidelijke schaal.

  Op zeer korte termijn ik kan mezelf nog herinneren dat de eerste bootjes op de middellandse zee waren lek en met onvoldoende diesel en overvol met mensen en door de criminelen in de steek gelaten.
  Toen nog “afgedankte vissers bootjes” zo werd de middellandse zee overgestoken…..

  Maar als je een bevolking ( Europa) opzadelt met z’on groot probleem dan ontstaat er onrust daar kun je op wachten.
  En onrust is “ troebel water” waarin het voor de “ hoger opgeleide criminelen “ op regerings niveau, goed vissen is. Nu hebben landelijke regeringen zIch gecommiteerd aan de EU en tegelijkertijd aan een nog veel “ geslepener macht” het world economisch forum.
  Dit zijn bindende afspraken met een non gouvernementele organisatie.

  En de Nederlandse burger: het overgrote deel is zo met zichzelf bezig dat dit niet of nauwelijks wordt op gemerkt. Als het op je stoep gebeurt wil je nog wel eens protesteren maar verder is het “lauw Loene! “
  Dus NEDERLANDERS werk aan de winkel voor wie het wel ziet.
  Ondertussen dendert de trein verder, en veranderd ons land ziender ogen.

  Als het straks ECHT ONBESTUURBAAR WORDT dan zal het world economisch forum heel graag “ de helpende hand bieden,” lees :ingrijpen….. maar dan is het echt te laat. Dan ontstaat er een zeer sterk geleide dictatuur.
  En zullen we niets bezitten en toch gelukkig zijn.

  LET OP: deze periode zal wereldwijd zijn en zeven jaar duren!

   • Laten wij hopen dat zij snel dood gaan anders blijft van een vrije samenleving niets meer over maar ik ben bang dat wij normalen mensen in de minderheid zijn hopen dat de spuit die zij in hun smerig lichaam hebben laten zetten snel dat hun dood mag leiden. RIP.

  • Anna, hoe kom je aan 7 jaar? Agenda 2030? Nostradamus gaf een langere tijd aan en had het, mits goed vertaald, over ca 2021 (oorlog VS-China) tot ca 2050. Hoop het nog allemaal te kunnen meemaken, alhoewel ik tegen 2050 toch wel behoorlijk overjarig ben :-). But never say never.

   • Ik wilde een gooi doen, maar laat het aan #Anna. Persoonlijk hoop ik het overigens allemaal niet te hoeven meemaken. 😉 Vanaf nu wordt het namelijk alleen maar slechter tot aan zeer beroerd.

    • #Anna nog niet gereageerd. Dus Greengo wat denk jij ervan?
     Tja, niet hoeven meemaken dat denk ik ook wel eens en toch ben ik soms optimistisch, maar neem mijn maatregelen voor zover dat kan. We leven nu en moeten er maar van maken wat we kunnen. We gaan het zien/beleven.

     • @Klien – Ik zie het vanuit Bijbels perspectief. Daarover staat geschreven in Daniel en in Openbaring en het Boek van Enoch bevestigt een en ander. Enoch is het eerste Boek, maar is these days niet opgenomen. Daar wordt dus gesproken over de grote verdrukking. Daar komen die zeven jaren vandaan. Maar met die zeven jaren is ook nog iets aan de hand, maar dat kan ik je niet goed uitleggen dus wellicht is er iemand die voorbij komt en kennis van zaken heeft die nog een duit in het zakje wil doen. Vanuit Bijbels perspectief leven we in de eindtijd, maar daarover heb ik al eerder geschreven. De dag van het oordeel komt eraan. Tja, wat kan ik verder nog zeggen/schrijven. Een goed verstaander heeft een half woord nodig. Ook dit is een konijnenhol, maar degenen die erin duiken, zouden de weg weleens kunnen vinden. Vrije keuze. Laat ik het hier maar bij laten.

      • Er moet van die zeven jaar de eerste drie en een half jaar een soort nep verlosser, de anti-christ, komen die iedereen weet te overtuigen dat hij de messias is. Dan zitten we in een periode van relatieve vrede. De laatste drie en een half jaar wordt pas verdrukking. Die onverdraaglijk zullen worden, tenzij God ons wegneemt uit de benarde positie. Dus de eerste tekens zijn die nep verlosser die ook geleidelijk alle religies gaat uitbannen, waarvan de laatste de christelijke religie zal zijn. We hebben dus nog avonturen en duidelijke tekens voor de boeg. Gelukkig zijn we gewaarschuwd.

      • Dank Greengo, we zoeken het op. Ook dank Martheman.
       Het getal 7 komt telkens weer te voorschijn.
       Er wordt in dit huis al enige tijd het eea bestudeerd. Ik geef mijn man ook de hierboven vermelde info. Kan ook hij verder met lezen en waarheidsvinding. Bijzonder is dat ik vandaag bij opruimen een historisch tijdschrift tegenkwam uit 2017 waarin geschreven werd over de geplande veranderingen en de verboden illuminati.
       Dank nogmaals en een toch fijn weekend.

 4. De verrader van het Nederlandse volk .
  En de Nederlander doet niks , kijkt toe en heeft een grote waffel .
  20.000 aanhangers en Nederland is weer Nederland

 5. Ik zie nooit Ingespotenen neerstorten, maar ik zie de laatste maand heel veel anderstaligen rondlopen hier. Ik weet niet wat voor taal het is, kan Pools zijn, maar er zijn er aanzienlijk veel meer van. Ook worden er rondom hier een bepaald soort woningen gebouwd op parken en open stukken grond. Deze rechthoekige, simpele en ruime woning ziet er op zich wel mooi uit, met veel ramen, en een stukje grond voor tuinaanleg er om heen, en ik vraag me af of het de bedoeling is dat deze gratis uitgedeeld gaan worden aan die ‘vluchtelingen’. Plus alles wat ze nodig hebben binnen dat huis. Graag meld ik me aan als vluchteling.

 6. Ik zie al jaren anderstaligen zitten,van lopen worden ze nl. moe.
  Die huisjes worden idd de nieuwe tijdelijke onderkomens voor ze.
  Als ze uitgeleefd zijn kunnen daar de ouderen in gaan zitten,die dan hun veel grotere huis hebben afgestaan aan de goudzoekers.

 7. De GROOTSTE LEUGENAAR van Nederland. Een ander parlementslid was allang afgeserveerd met functie elders. Maar de ‘BENDE VAN RUTTE’ zorgt er wel voor dat hij gewoon blijft zitten en houdt hem iedere keer het handje boven het hoofd.
  En met deze zekerheid wandelen we Nederland vol trots het ravijn in..en Klaus Mengele zei dat het GOED was!!

 8. ‘t Is vakantie, familiebezoeken is altijd zo in juli en augustus.
  Die aaneenpalende verkavelingen is de nieuwe bouwtrend, Urban Villas en zeer klimaat proof. Door samen aan te kopen drukken ze prijs. Huren is zeer duur.

 9. Bedankt Gideon van Meijeren, al onze grote volksverrader kan doen is naar de grond kijken, Mark heeft er dus wel een actieve herinnering aan.

 10. >>>Een asielstop is daarvoor geen optie, zei Rutte. “We kunnen veel doen, maar een asielstop betekent dat we de grenzen moeten sluiten, en dat is niet mogelijk. Dan moeten wij de Europese Unie verlaten.” <<<

  Nu liegt ie daar alweer, zegt dat het niet mogelijk is, daarna geeft ie zelf de oplossing, maar dan nog, wij zijn Nederland, wij de inwoners van beslissen, niet een van buitenaf of globalist of EU of UN of wat ook beslist dat, wij alleen wij het volk zijn Nederland, niet dat soort politieke puppets of wat ook, die moeten voor ons werken als een paard voor onze wagen en niet minder.

  Nexit en rap een beetje

 11. Als ik die Swaab of Rutte zie, moet ik kotsen.
  Figuren die meer gedegenereerd zijn heb ik nog niet gezien.
  Hij topt nazi’s en commu’s

  • Vrees dat er nog wel een paar rondlopen, zowel in dit kabinet, 2e en zelfs 1e Kamer en ook nog hier en daar gesitueerd in het land. Dus hoop dat je er niet te ziek van wordt, want dat lost niets op, behalve een maaglediging ….
   Net filmpje Staderman/v Meijeren bekeken, ook uitspraken van Klaussie, de vunzigerd. Benieuwd hoe het 6-9 gaat. Las ergens dat bij uitspraken de grondwet niet erbij betrokken mocht worden, dus als dat niet gebeurt, hoe wordt dan de uitspraak.

    • Ja, weet ik, maar soms zijn er lichtpuntjes. Zo las ik vanmorgen een column van Leon de Winter in de nieuwsbrief van WTK. Leon schijnt vaker in de Telegraaf zich nogal heftig kritisch uit te laten over de huidige politiek, met name kabinet Rutte.
     Ik denk maar zo, alle beetjes helpen mensen om meer bewust te worden.
     En als ik dan bij een ander artikel van FN lees dat er in Oostenrijk maar 9.000 van de 2,6 miljoen vaccins zijn gezet dan is dat ook weer een positief bericht. Wel benieuwd hoeveel doses echt in NL zijn gezet. Ik kom steeds meer mensen tegen die helemaal niet zijn geprikt, of soms maar 1x en die het niet meer gaan doen.
     Blije dag gewenst.

 12. Van die uitspraak verwacht ik helemaal niets of er zou een onafhankelijke rechter tussen moeten zitten.
  Hoop doet leven immers.
  Zo niet gaat men gewoon weer verder tot de orde van de dag.

 13. Feit is, dat die landverraders er alleen kunnen zijn en blijven, met onze instemming.
  Wordt hoog tijd om die eruit te trappen; waar de rede stilzwijgt, begint de stok te slaan.

  Uit EU, euro, WHO, Nato, UN, grenzen dicht werkloze “vluchtelingen”eruit naar “wir schaffen das”land, maar ook ander politiek systeem; huidig systeem werkt niet.

 14. Rechters hebben we niet meer in NL; die zijn verworden tot D66 ambtenaren; balken wat de partij voorbalkt. Dat begon in 1998

 15. Er is maar een oplossing om deze aartslandverrader in te rekenen: Citizens Arrest. Als de enige instanties die een landverrader in de regering kunnen laten inrekenen zelf uit een meerderheid van landverraders bestaat kan men terugvallen op het natuurlijke recht en kunnen burgers de daders inrekenen en laten berechten.

 16. Alles komt aan het licht…helaas is er dan al heel veel schade aangericht.
  Dat alles onder het mom van :de prik is onze plicht
  Behalve kamerleden en regeringsleiders die zijn hiervan niet verplicht.
  Veel zieke mensen waarvan het immuunsysteem gaat haperen en strijden.
  Er komt nog zoveel dood en verderf en lijden, geloof me maar ik weet het zeker.
  Vooral de mensen met de vloeistof uit de gifbeker ,bij bosjes verdwijnen ze ,oorzaak onbekend
  Wat zou de oorzaak toch zijn van de oversterfte, het is zo raar zo vreemd niet te bevatten
  Geestelijk gehersenspoeld we geloven in de leugen zo heeft GOD HET NIET BEDOELD!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in