Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

In de afgelopen dagen lijken de Russische strijdkrachten nog vijf fronten te hebben geactiveerd, waaronder Pokrovsk, Kharkiv, Toretsk en het Kurakovo-Vulendar front, d.w.z. naast dat in Chashiv Yar.

Het is mogelijk dat het front in Koepiansk ook wordt geactiveerd, bericht Pronews.

De redenering van de Russen is heel eenvoudig:

Op dit moment zijn de strijdkrachten die ze in Oekraïne hebben ingezet compleet, aangezien ze meer dan 700.000 man hebben en met een zeer bevredigend niveau van verzorging en logistiek, in tegenstelling tot de Oekraïners die geen nieuwe militairen kunnen werven en het lijkt de laatste tijd duidelijk dat ze niet in staat zijn om meerdere steden tegelijkertijd te verdedigen.

Sterker nog, als ze ervoor kiezen om ergens anders aan te vallen, is wat de Oekraïners doen het overbrengen van troepen van ergens anders.

Door ze op meerdere punten in de frontlinie tegelijk aan te vallen, ontnemen ze hen deze mogelijkheid, dat wil zeggen, om dezelfde troepen naar specifieke plaatsen te verplaatsen.

Het is zeer waarschijnlijk dat er in de komende dagen op een bepaald punt aan het Oekraïense front een instorting zal plaatsvinden.

Maar als dit gebeurt, zal de aangrenzende stad automatisch worden blootgesteld, enzovoort.

Het is niet overdreven om te zeggen dat de komende twee maanden cruciaal zijn voor de gevechten in Donbas.

Als, zoals het er nu naar uitziet, de levering van de F-16’s aan Oekraïne nog meer vertraging oploopt, zullen de resultaten waarschijnlijk heel slecht zijn voor de Oekraïners.

Om te begrijpen wat er gebeurt, de Russen vallen al negen maanden op alle slagvelden aan en dit is de eerste keer dat ze de intensiteit zo hebben opgevoerd dat ze de afgelopen periode 144 aanvallen per dag hebben uitgevoerd!

  Kolonel MacGregor: Oekraïne wordt verwoest en er blijft niks meer van over (Nederlands transcript)

Ze passen de tactiek van “1000 sneden” toe!

In feite, zoals is aangetoond, had de aanval op Kharkiv het nut om de Oekraïners te dwingen hun schaarse troepen in te zetten om de Russische invasie te stoppen.

Niemand heeft gezien dat de Russen hun troepen in Lipsi en Volchansk hebben uitgebreid, in plaats daarvan lijken ze te streven naar een instroom van meer Oekraïense versterkingen in deze oorlog “vleesmolens” die ze hebben gecreëerd met als doel uitputting.

Als antwoord op @albertochiesa9
(3 ton explosieven hebben een grotere vernietigingsradius en het gebruik van de UMPC verbetert de schietnauwkeurigheid)

Verliesratio blijft stabiel, maar materiaalverbruik van 🇷🇺 buitensporig en onhoudbaar

In 9 maanden is offensief🇷🇺 nog nooit zo intens geweest

Er worden bijna 140 aanvallen per dag uitgevoerd

De ⅔ hebben als doel de gordel van fortezze🇺🇦 rond #Kramatorsk in tweeën te snijden, in de richtingen van #Siversk, #ChasivYar, #Pokrovsk en #Kostyantynivka.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MSM geeft toe dat “magisch denken” haar berichtgeving over Oekraïne leidde… vele duizenden doden laterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom de NAVO nu in een Rutte zit
Volgend artikelDeze 13 landen hebben zojuist een overeenkomst getekend om een wereldwijde HONGERSNOOD te veroorzaken door de voedselvoorziening te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik vermoed dat de Russen wachten tot er een serieuze aanval op Moskou of St Petersburg plaats vind zodat ze een geldige reden hebben om het regering/cia gebouw in Kiev te kunnen bombarderen zodat 1 minuut later de overgave van oekieland een feit is.

      • Dat bedoel ik ook Luc, met regering- en CIA- gebouw in Kiev. Het zit daar bomvol met “adviseurs”.
        Zij denken daar veilig te zijn omdat er (tot voor kort?) een soort afspraak was om elkaars hoofdsteden niet aan te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in