Een team van “gain-of-function” wetenschappers in Canada en de VS melden dat zij het griepvirus van 1918 opnieuw hebben gecreëerd en het hebben gebruikt om makaken te infecteren, bericht Newspunch.com.

De Spaanse griep infecteerde meer dan een derde van de wereldbevolking en doodde 50 miljoen mensen vlak na de Eerste Wereldoorlog. Epidemiologen beschouwen het als de ergste plaag sinds de Zwarte Dood in de 14e eeuw.

In een stuk getiteld, “Wetenschappers hebben het dodelijke 1918 griepvirus opnieuw gecreëerd. Waarom?” onderzoekt Forbes-medewerker Steven Salzberg wat de wetenschappers ertoe gebracht zou kunnen hebben om dit te doen.

Salzberg begint met te wijzen op de controverse over het “gain-of-function” onderzoek na de COVID-19 pandemie, die steeds waarschijnlijker haar oorsprong lijkt te hebben in het Wuhan Institute of Virology in China, dat toevallig “gain-of-function” onderzoek deed naar vleermuis-coronavirussen vlak voordat het eerste geval van COVID-19 in de omgeving van Wuhan werd gemeld.

Waarom doen wetenschappers dan aan “gain-of-function” onderzoek op een allang verdwenen en dodelijk griepvirus dat meer dan honderd jaar geleden tientallen miljoenen mensen doodde?

“In het laatste nieuws meldt een team van wetenschappers in Canada en de V.S. dat zij het griepvirus van 1918 hebben nagemaakt en gebruikt om makaken te besmetten,” zegt Salzberg. “Laten we hier duidelijk zijn: de griep van 1918 is van de aarde verdwenen, lang geleden. Het is gewoon geen bedreiging meer, althans dat was het niet, totdat iemand een manier bedacht om het terug te brengen.”

Salzberg vermeldt dit niet in zijn artikel, maar het bijzondere van de Spaanse griep was dat hij anders was dan andere griepvirussen die dodelijker zijn voor heel jonge en heel oude mensen – deze griep had een ongewoon hoog sterftecijfer onder jonge volwassenen.

Via Clash Daily: Het SARS-CoV-2 virus was ook enigszins ongewoon in die zin dat het weinig bedreigend was voor de jongeren, maar de overgrote meerderheid van de sterfgevallen is gevallen bij oudere patiënten die al gevoelig zijn voor andere virussen van de luchtwegen.

  Beste volledig gevaccineerden: De nieuw goedgekeurde COVID-prik is GEEN booster - het is letterlijk een nieuw (niet getest) vaccin

Vergelijkingen met de griep van 1918 en COVID-19 zijn er al sinds begin 2020, maar het was vaak op een geruststellende manier – “Het is tenminste niet de Spaanse griep!”

Waren de volksgezondheidsfunctionarissen boos dat SARS-CoV-2 “onevenredig veel” ouderen trof en wilden zij ervoor zorgen dat er sterfte-“gelijkheid” was onder jongere leeftijdsgroepen? Iemand die cynisch is zou dat kunnen denken, maar nee… het is veel erger dan dat. De “gain-of-function” wetenschappers deden het gewoon omdat zij het konden.

“Ongeveer 20 jaar geleden heeft een klein team van onderzoekers onder leiding van Jeffery Taubenberger en Ann Reid uitgevogeld hoe zij het genoom van de griep van 1918 konden sequencen. In een reeks artikelen, verspreid over zes jaar, beschreven zij hoe zij stukjes van het griepvirus terugvonden uit menselijke monsters die bijna 100 jaar bevroren waren geweest, waaronder lijken die begraven waren in de permafrost van Siberië en Alaska. In 2005 meldden zij de volledige sequentie in het tijdschrift Nature. Hun belangrijkste ontdekking was dat de griep van 1918 oorspronkelijk een vogelgriep was geweest, die ergens vóór 1918 op de mens was overgesprongen. Taubenberger en anderen, waaronder Adolfo Garcia-Sastre van de Mt. Sinai School of Medicine, reconstrueerden ook levende virussen en testten die op muizen, datzelfde jaar. Het is niet verrassend dat de muizen stierven.

Het duurde niet lang voordat de “gain-of-function” onderzoekers zeiden: “hé, waarom reconstrueren we het griepvirus niet en kijken wat er bij primaten gebeurt?” De hulpmiddelen van de moderne genetica maken het mogelijk om een virus van de grond af aan te reconstrueren, met alleen de sequentie.

In 2007, slechts twee jaar nadat de griepsequentie van 1918 volledig ontcijferd was, beschreef grieponderzoeker Yoshihiro Kawaoka van de Universiteit van Tokio en de Universiteit van Wisconsin, in een artikel in Nature, hoe hij en zijn collega’s de sequentie gebruikten om levende, besmettelijke griepvirussen van 1918 te maken. Om die op meer mensachtige proefsubjecten te testen, infecteerden zij er 7 makaken mee. Het is geen verrassing dat de makaken ernstig ziek werden, en de wetenschappers euthanaseerden ze uiteindelijk allemaal.”

We hadden een nieuwe uitbraak van de Spaanse griep kunnen krijgen in 2007, en goddank is dat niet gebeurd! Geen dank aan deze genieën.

  Australië gaat volledig fascistisch... maar het verzet groeit

Maar de Grote Hersenen konden het er toch niet bij laten zitten?

Nee, zij moesten het allemaal nog eens overdoen – u weet wel, om er zeker van te zijn dat hun bevindingen juist waren.

“In het nieuwe artikel heeft een team van onderzoekers van het Public Health Agency of Canada, de Universiteit van Manitoba, en de Oregon Health & Science University het griepvirus van 1918 opnieuw gecreëerd, en 15 makaken besmet. Deze keer gebruikten zij realistischer doses, en de makaken werden niet zo ziek, zij leden slechts aan “milde” of “matige” ziekte. Misschien zijn makaken “niet ideaal voor het ontwikkelen en testen van nieuwe pandemische griep-specifieke vaccins en therapieën,” concludeerden zij.

Even een overzicht: griepwetenschappers hebben de sequentie van een al lang verdwenen, uiterst dodelijk virus gebruikt om het virus te reconstrueren en dieren te besmetten, en dan te kijken hoe ziek ze worden. (Kawaoka heeft het een tweede keer gedaan, in een studie die in 2019 is gepubliceerd.)

Waarom doen ze dat? Alle artikelen geven in wezen dezelfde reden: deze experimenten, zeggen zij, zullen ons helpen diermodellen te ontwikkelen waarin wij vaccins kunnen testen. Diezelfde rechtvaardigingen worden al tientallen jaren gebruikt, maar de griepvaccins zijn er geen haar beter op geworden, voor zover ik kan nagaan.”

Salzberg wijst erop dat de reden die wordt gegeven voor de noodzaak van “gain-of-function” onderzoek altijd dezelfde is – om vaccins te helpen ontwikkelen.

Maar waarom een vaccin maken voor een griepstam die geen bedreiging meer vormt?

“De griep van 1918 is al lang geleden verdwenen, en er is geen enkele manier waarop die op natuurlijke wijze weer zou kunnen opduiken. Er is maar één manier waarop de griep van 1918 weer een bedreiging voor de menselijke gezondheid kan worden: door een lablek,” schrijft Salzberg. “Het virus opnieuw creëren in een lab maakt dat mogelijk.”

Precies.

  Dr. Bridle: Er is geen pandemie van de ongevaccineerden - De gevaccineerden veroorzaken de varianten

Er is nog steeds de vraag naar de oorsprong van het SARS-CoV-2 virus en of het al dan niet uit een lab gelekt is, en door de halsstarrigheid van China zullen we het misschien nooit zeker weten.

Het lijkt waarschijnlijk dat de plaats waar onderzoek werd gedaan naar het vleermuis-coronavirus en die niet bepaald bekend stond om zijn bijzonder zorgvuldige praktijken bij het verzamelen van monsters, een laboratorium lek kan hebben gehad. En bij onderzoek naar de “dierenmarkt” is geen enkel gastdier gevonden waarvan het virus op de mens zou kunnen zijn overgesprongen.

Zelfs als het van natuurlijke oorsprong was, lijkt het hele uitgangspunt van de “gain-of-function” te zijn te voorspellen welke virussen zich zouden kunnen verspreiden en te leren hoe daar vaccins voor gemaakt kunnen worden… waardoor de kans op een uitbraak toeneemt van iets dat ongelooflijk dodelijk zou kunnen zijn.

Salzberg maakt aan het eind van zijn artikel een geweldig punt:

“Het grootste deel van de recente controverse over “gain-of-function” onderzoek heeft zich toegespitst op onderzoek dat virussen dodelijker maakt. Ik hoop dat het duidelijk is dat het van de grond af opnieuw creëren van een dodelijk virus een andere vorm van “gain-of-function” onderzoek is, een die even grote risico’s inhoudt met weinig of geen potentieel voordeel. Wij moeten beide soorten werk een halt toeroepen.”

De mensen moeten tegen deze onderzoekers zeggen: “Het is niet omdat je iets kunt doen, dat je het ook moet doen.”

Stop de waanzin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt
Volgend artikelWereld Economisch Forum: Er zijn “rationele” redenen om uw kind te microchippen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

  • Schijnt inderdaad écht te kloppen maar ik kan helaas weer geen link plaatsen. kom er niet doorheen. Zoek naar, the end of germ theory gr, marco

  • Inderdaad Wim mondmaskers en spuiten daar zijn alle mensen toen aan dood gegaan ook de Spaanse griep was een HOAX….

   Dit is hetzelfde trucje in een iets ander jasje…

  • @Wim,

   Deze mensen zijn NIET gestorven aan de Spaanse griep maar aan de VACCINATIES hiertegen.

   Elke dode was een rechtstreeks gevolg daarvan en dit zijn de feiten. Kan wel een link gaan zoeken echter DIT weet ik gewoon 100% zeker daar ik dit al eens helemaal onderzocht heb.
   Elke dode bleek gevaccineerd te zijn en er is geen enkele NIET GEVACCINEERDE aan deze HOAX gestorven.

   Mensen……we moeten echt af van dit virus geouwehoer anders komen we hier nooit meer uit.

   Bestudeer een en ander en trek jullie conclusie gebaseerd op de feiten!!!!

   Bekijk hiervoor Dr. Stefan Lanka, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowen, Dr. Ariane Love, Dr. Robert Young….dit zijn er genoeg.

   STOP MET DAT VERDOMDE NIET BESTAANDE VIRUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Word er langzamerhand beetje ………juist ja…..

   Gladiator

   • 100% correct! Die zgn. Spaanse griep was GEEN griep en zéker geen virus (en ook niet Spaans btw) – álles eraan was een hoax. En dit is later volgens mij ook toegegeven – volgens mij door Fauci zelfs … Het is ontstaan op Amerikaanse luchtmachtbases waar men de naar Europa te sturen soldaten met wel een stuk of 20 middeltjes inspoot alvorens ze op weg te sturen; ze werden ziek omdat al die middeltjes verschillende bijwerkingen hadden – net als nu zeg maar. En dat gaat je immuunsysteem niet redden dan. Er is een verhaal van een doktersechtpaar dat tussen de thuisgekomen soldaten werkte (andere dokters durfden het risico niet aan) en zijn nooit besmet geweest, nooit ziek geworden, nooit anderen (kinderen en verdere familieleden) “a-symptomatisch” besmet (bestáát niet!) en niet doodgegaan!

    En steeds maar weer ouwehoert iedereen (zelfs artsen) over virussen, alsof die bestaan… NEE dus!!! Kappen nou!!

    • Voordat Amerikaanse soldaten in 1917 naar het Europese slagveld werden gestuurd kregen ze in camp Riley (Kansas) een ‘goedje’ ingespoten. Deze soldaten waren de besmettingsbron waardoor wereldwijd 20 tot 50 miljoen ALLEEN jonge mensen zijn gestorven aan de zgn. Spaanse griep.
     De Rockefeller University in New York was verantwoordelijk voor de creatie van dit duivelsdrankje. O.a. AIDS, Ebola, zika, ziekte van Lyme komen allemaal uit de keuken van de Rockefellers.
     Overigens heeft Winston Churchill (o.a. lid van de orde van de Druïden) in zijn hoedanigheid als minister van Marine het nodige voorwerk gedaan om de VS bij WOI te betrekken door in 1915 het passagiersschip de Lusitania, volgestouwd met munitie, naar volle zee te sturen. Daarom vond na het treffen door een torpedo nog een tweede fatale ontploffing plaats waardoor het overgrote deel van de opvarenden (1198 van de 1962) in zeer korte tijd naar de zeebodem verdwenen.

  • Spaanse griep was een gevolg van “de GEVACCINEERDE tegen hersenvliesontsteking V.S. soldaten” die naar WO I gestuurd zijn. (Die pandemie is voor het eerst in een Spaanse krant gepubliceerd, waar de naam Spaanse Griep vandaan komt.)

 1. A: Dit artikel kan ik niet begrijpen !! Heel veel artikelen waaronder die van Dr. Robert O Young vertellen ons dat virussen niet bestaan.. Nergens in de wereld is er ook maar een instituut of onderzoeker geweest die het bestaan van een VIRUS kon aantonen door volledige sequentie.
  B: Gain of function onderzoek is al 100 jaar of langer een onderzoeks gebied van BIG PHARMA in combinatie met de wapenindustrie (USA) voor biologische oorlogsvoering.
  C: De WEF-bende financieerd al deze onderzoeken om hun doelstellingen tot genocide op de mensheid te bewerkstellen. En aangezien de WEF-bende alle grote industrieën financieerd is het logisch dat IT de volgende stap is tot beheersing van het gewone volk. De tactiek is eenvoudig: verdeel en heers
  D: De verdeeldheid in de alternatieve groeperingen is enorm. Iedere groep denkt alleen aan haar of zijn eigen ideaal en samenwerking is oppervlakkig.
  E: Om een einde te maken aan al de WEF-bende initiatieven is er een BREDE volksbeweging nodig die al hun verschillen terzijde kunnen schuiven om gezamelijk de broodnodige aardverschuiving wereldwijd op gang te brengen. De vraag is dan, Hoe gaan we dat organiseren.

  • Maverick: punt D zat ik net ook aan te denken. Dit merkte ik 20 jaar geleden ook al, toen die ‘chemtrails’ op het toneel verschenen en ik er naar ging kijken om te doorgranden hoe en wat. Er waren ook wel wat andere mensen die er interesse in hadden, maar de contacten die ik probeerde te leggen kwamen nooit tot stand en leidden dus tot niks, en voor de rest was ik een “conspiracy” persoon. Zelfs Rosalind Peterson hield maar vast aan haar eigen ideetjes, ook al sprak ik geregeld met haar.

   Twee jaar geleden schreef ik dit ook al, dat gelijkgestemden verbonden moeten aangaan om globaal samen te werken. En nu ook weer hetzelfde, met die virus bullshit. Ik merk ook hetzelfde in bedrijven: mensen zitten op hun eigen “eilandje” of “stoeptegel” en ze willen geen zaken delen. De bekende “epxerts” zitten ook op hun eigen paid-subscription eilandjes en reageren niet op (wetenschappelijk onderbouwde!) feiten die bijvoorbeeld iemand als ik naar ze stuurt. Net of het er niet toe doet. Dus… ik heb er een zwaar hoofd in dat die aardverschuiving komt. Mss pas als er hier en daar nog wat verminkte mensvormen rondstrompelen op een verschroeide aarde en al die WEF hufters en hun diplomaatjes ook liggen te smeulen.

   Maar als ik de schapen beluister, dan denk ik dat die dolgelukkig zullen zijn met un digitale paspoortje en spuitjes. En dat het grotendeel van de bevolking uitgeroeid wordt, dat zien ze ook niet. En dat hun land gevuld wordt met opportunisten, dat zien ze ook niet.

 2. Dat ze zit in achterkamertjes bewerkstelligen is het bewijs dat we hebben te maken met verknipte figuren. Hoe satanisch wil je het hebben! In wat voor wereld leven we waarin dit gedaan kan worden.

 3. Er is/ was helemaal geen coronavirus (geen enkel virus!). Er was begin 2020 ook totaal NIKS aan de hand, er gingen geen extra mensen zomaar dood en werden ook niet zomaar ziek. Allemaal uit de dikke duimen gezoen. Niks gain of function, niks vleermuizen, niks Wuhan. Gain of function met iets waarvan het bestaan nooit aangetond is, super knap! Degenen die hierin trappen mogen van mij weer in de rij gaan staan voor een extra shotje. Ga maar heen, val de normale wel zelf denkende mensen niet lastig.

 4. Er staat hier “Om die op meer mensachtige proefsubjecten te testen, infecteerden zij er 7 makaken mee.” (Waar de nadruk ligt op “mensachtige” om het te testen.) Hoe kan dan in godsnaam een “vogelgriep” op een mens “overspringen”? Een vogel is alles behalve een “mensachtige”. Er wordt maar rondgegooid met “overspringen” terwijl het mechanisme nooit is uitgelegd, laat staan onderzocht, laat staan gevonden in een “bevroren vogel.” Je kan er niks over vinden hoe een “virus” vanuit de klasse Aves naar de klasse Mammalia “overspringt”. Straks gaan ze je nog vertellen dat het “vogelvirus” afstamt van de vogelvoortganger de theropoda, en dat er een “bevroren dino” gevonden was in Siberia.

  Trouwens, was die “vogelgriepvirus” ooit “geisoleerd” vanuit een zieke vogel? Die zwaar de griep had, liep te hoesten, dood neer stortte, en toen is het virus uit zijn lichaam “geisoleerd”? Ik heb er nooit wat over gelezen of gehoord.

  Dit verhaal is zeer bizar (geen kritiek op FN, voor diegenen die meteen gaan gillen), en ik vraag me af wat er achter zit. Er is ALTIJD een reden waarom die onderzoekers iets uitvreten, en zoals je ziet zitten ze weer in Noord Amerika waar er altijd gerotzooid wordt. Follow the money.

  • Ik geloof helemaal niet zo erg meer in dat ‘vogelgriep’ verhaal. Ik denk dat ze gewoon een boerderij uizoeken en deze door een ventje laten testen op vogelgriep. Ook al is die er waarschijnlijk niet dan zeggen ze dat er besmettingen zijn. Vervolgens wordt de hele boerderij vermoord inclusief aangelegen boerderijen.
   Ik heb zo stellig het idee dat het veel meer te maken heeft met het naar de klote helpen van boeren en om voedselschaarste te veroorzaken.
   Gewoon een boerderij aanwijzen en zeggen dat er besmette kippen lopen… hoppa… alle omliggende boerderijen worden leeg gehaald.
   Zo ging het ook met die nertsenfokkerij.. die waren ineens ook besmet… afmaken!
   We worden allemaal ZWAAR in de zeik genomen door de overheid waar je bij staat!

   • Dat denk ik dus ook: aangezien virussen helemaal nooit geïsoleerd zijn en dus niet bestaan, bestaat die hele vogelgriep noch varkenspest en is het gewoon het excuus om alle dieren van willekeurige boerderijen te vernietigen. Temeer daar het jarenlang stil is geweest rond dit gedoe en het nu plotseling weer alom de kop opsteekt (volgens “de geleerden” dan) terwijl er voedseltekorten moeten worden gecreëerd…. Nee, dit zaakje STINKT aan alle kanten!

    • De doortastende Duitse wetenschapper dr. Stefan Lanka – ja, die bestaan nog – heeft een bedrag uitgeloofd en dat heeft inmiddels de een miljoen gepasseerd voor diegene(n) die een virus kunnen isoleren.

   • Uiteraard zijn er ernstige ziekten door die schandalige veeindustrieën.
    Teveel op elkaar leidt tot ziektes.
    Van mij mag iedereen in die volledige keten kapotgespoten worden.

    Maar dat dit gebruikt wordt om te doen alsof er vogelgriep is, onzin!
    De vogels vallen dood neer door de straling en ze willen dat we alles behalve zelfvoorzienend zijn.

    Ik mag mijn gevogelte niet los hebben terwijl er hier wel massa’s stunpers op elkaar geprakt over de weg denderen richting een gruwelijke slacht.

 5. p.s. Valt het je op dat je elke dag op de radio, en de TV, die irritante reclame hoort over “het virus is er nog steeds” en “hoe bescherm jij je” etc. Met de nadruk er op dat “het virus” er nog steeds is. Welk virus???? En waarom zit iedereen weer bovenop elkaar alsof een ander niet bestaat? Moet je ze zien rossen in de winkels bijvoorbeeld! Maar het kwaad is gedaan, ze zijn allemaal ingespoten, en ze krijgen straks allemaal weer de “covid”.

  • Immortal augustus 21, 2022 at 11:00

   Ja Immortal vooral waarop gehamerd wordt dat je een zelftest moet doen lekker in je neusholte draaien met een geprepareerd wattenstaafje dat doorweekt is met een giftig spul.

  • Wij hebben al een aantal jaren geen propagandakastje met beeld meer en de radio is ook toen dat gezeik begon weggegooid. Het leven is, zolang ik niet teveel schapen tegenkom, een stuk prettiger geworden.

   (afgelopen weekend nog in een groepje “…c. zal altijd blijven..”.
   Ik zei dat het gewoon de 5G is. Ineens iedereen stil en einde onderwerp.
   Zouden ze wel beter weten maar in deze dictatuur begrijpen dat je dat niet hardop mag zeggen? Was erg vreemd.)

 6. Ze zijn gewoon bezig iets te vinden waardoor ze op een manier wat moeilijk te bewijzen valt het grootste gedeelte van de mensheid uit willen roeien.
  En iedereen werkt hier gewoon aan mee!..en als het verhaal dan ergens opduikt omdat iemand’s geweten begint te knagen, wordt dit afgepoeierd als complottheorie of rechtse wappies geluid.
  De wereld is één gestoorde teringzooi geworden!

 7. Zelf zet ik vraagtekens bij de onderzoeken die gedaan zijn op het pathogeen van de Spaanse griep op te sporen, ben geen microbioloog noch wetenschapper dus ik moet op mij intuïtie afgaan en tot de conclusie komen dat er nog nooit een virus is geïsoleerd noch geëxtraheerd is, mooi degelijk artikel dat ik naar de prullenbak verwijs als desinformatie.

  Dit artikel hieronder hebben de geleerden het ook over HET virus

  De sporen van het virus worden gevonden

  In hun laboratorium in Washington analyseerden Taubenberger en zijn collega Ann Reid de zeven stukken soldatenweefsel. Lastig, want nooit eerder hadden onderzoekers het genetisch materiaal van een virus uit zulk oud weefsel kunnen isoleren. Pas na een jaar ploeteren was het raak: bij een plakje longweefsel van Roscoe Vaughan. Dat bleek delen van de genetische code van het virus te bevatten.

  https://www.quest.nl/maatschappij/geschiedenis/a31701492/spaanse-griep-dodelijk-virus/

 8. De Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties
  https://www.frontnieuws.com/de-spaanse-griepepidemie-van-1918-werd-veroorzaakt-door-vaccinaties/

  Onthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918
  https://www.frontnieuws.com/onthulling-alleen-de-gevaccineerden-stierven-tijdens-de-spaanse-griep-van-1918/

  Ziekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep?
  https://www.frontnieuws.com/ziekte-uitbraken-bij-covid-19-gevaccineerden-een-parallel-met-de-spaanse-griep/

  Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020
  https://www.frontnieuws.com/pest-1720-cholera-uitbraak-1820-spaanse-griep-1920-chinees-coronavirus-2020/

  Virusmanie deel I: Het bedrog van Louis Pasteur en de volledig CORRUPTE geschiedenis van…
  https://www.frontnieuws.com/virusmanie-deel-i-het-bedrog-van-louis-pasteur-en-de-volledig-corrupte-geschiedenis-van-de-virologie/

 9. Telkens weer krijgen we te maken met het menselijk EGO.
  Uitvinders, onderzoekers, medici, politici, MSM, enz.enz. worden uitgedaagd om zaken en dingen voor elkaar te krijgen met bakken geld waarmee hun EGO gestreeld wordt.
  De elementen/figuren die dat geld ter beschikking stellen kunnen én zullen de uitkomsten gegarandeerd voor eigen gewin/voordeel gebruiken.
  De uitvinders, onderzoekers, medici, politici, MSM enz.enz. zullen daarna zo trots als een pauw zijn over wat voor bijzonder ingrijpende dingen ze voor elkaar gekregen.
  Men kan grote twijfel hebben bij de doelstellingen van al deze ontwikkelingen wie er uiteindelijk belang bij heeft.
  Het zijn altijd die figuren met het meeste geld/macht die zaken en dingen voor eigen doelstellingen gebruiken teneinde ook weer hun eigen EGO te voeden.
  Of dat ten koste gaat van zeer veel mensen, is voor hen niet relevant.

  Ieder mens die geld de belangrijkste waarde geeft in hun leven is vatbaar voor mensen die veel meer geld hebben.
  Het vervelende is dat de meeste mensen graag meer geld willen dan dat ze hebben en dan ook openstaan voor mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen, hetzij door harder/meer te werken, danwel door te beleggen, maar ook door manipuleren, bedrog en/of bedreigen enz.
  We zien in het verleden én tegenwoordig gigantische voorbeelden.
  Alles voor het geld, macht en uiteindelijk een groter EGO.
  Mahatma Gandhi zei eens:
  “de wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders begeerte”

 10. Tja, onzin natuurlijk zoals al door meerdere reacties hierboven helder uitgelegd.

  Maar dit soort broodje aap verhaaltjes past natuurlijk wel zodra de meerderheid van de prikliefhebbers gaat sterven.( gaat nog langzamer als ik dacht, waarbij ik ze dit niet toewens) Uiteraard ontsnapt dadelijk natuurlijk dit gereactiveerde spaanse griep virus…..
  Dit of een ander smoes moet toch gebruikt worden om de zaak te maskeren.

  Love to all

 11. Sluit helemaal aan bij Adriaan W. !
  Vlak na WO1 waren er ontzettend veel mensen met slechte conditie, zowel psychisch als fysiek en ook de hygiënische omstandigheden waren wereldwijd niet best en net als het geval was nog niet zo lang terug met die smerige anti-poliovaccins in India van criminele moordenaar ome Bill G. werd de aandoening pas een pandemie door de smerige ‘vaccins’ ertegen !! Was in eerste instantie natuurlijk gewoon doodgewoon wat wij altijd een griep noemen, of dat nu veroorzaakt wordt door een virus of iets anders… Maakt ook geen bal uit, wie gezond en beetje verantwoord leeft krijgt het niet of kan het met gemak aan.. Ben nu 72,5 en lach nog steeds met heel de krankzinnige poppenkast ! Níet met de ellende die de schoften ermee creëren ! De professortjes Sickbock mogen weer tot leven wekken wat ze willen met hun gestoorde zielige gepruts…híervan hoeft níemand die er ook maar een béétje echt gezonde voeding en leefstijl–en omgéving, toch ook wel ’n punt– op nahoudt ook maar één seconde schrik te hebben ! Ook al zijn ze veel ouder dan ik…En jongeren al helemaal niet…Ondanks dat schrikverhaal uit 1918 Veel van die jongeren toen kwamen hoogstwaarschijnlijk uitgeput recht van de slagvelden en uit verslagen bleek immers ook dat de massale sterftes begonnen in de militaire hospitalen ! Die hele Spaanse Griep was en is bullshit, in die zin dat het wél een eerste massale wereldwijde slachtoffergolf was van dezelfde misdadige KWAKZALVERIJ en de misdadigers erachter, die nú ook de rotzooi crëert !!!

 12. Ja, die constante uitroeiing van de mens dmv dit grote vaccinatie experiment… wat zou er achter zitten? Ik zit nog wel eens te denken aan wat Reaguurder Fleur een tijdje terug postte over Bezos: die had gezegd dat “de aarde zou net als een soort van natuur reservaat worden, wat je dan kan bezoeken.” Ik zit vaak te denken aan die uitspraak, en vraag me af wat hij weet dat ik niet weet. Want hoe is het mogelijk om van de aarde een “natuur reservaat” te maken ALS er geen OMLIGGENDE terreinen zijn waar je normaal woont. Net zoals we hier het natuurreservaat de Veluwe hebben, maar we wonen ergens anders… snap je…. ik bedoel er mee te zeggen dat er nog veel grotere sheistery aan de hand is. Ik vermoed dat het te maken heeft met de Zuidpool en de militarisering er van. Er is daar wat aan de hand dat met het OMLIGGENDE GEBIED te maken heeft. Ik durf het haast niet uit te spreken, maar zou het kunnen dat de aarde op een veel grotere planeet zit…. en dat die klootzakken dat weten, net zoals Disney het kennelijk wist, en Werner von Braun… ik heb daar wel eens het eea over gelezen. Dan zou het hele experiment om de mensheid drastisch te verminderen wel eens kunnen stroken – want die er over blijven kunnen dan het reservaat netjes houden, voor de parasieten die nu IN het reservaat wonen. De overgebleven mensen worden dan weer verscheept naar het duistere, omliggende gebied, via de tunnels door de zuidpool.

  Ik zit maar te peinzen hoor… ik lees ook wel eens het eea over de platte aarde, en het lijkt toch wel allemaal overeen te komen. (Graag lees ik de reacties van medereaguurders, maar geen emotioneel gebler, aub.) Ik denk dat we nog erger bedonderd worden door die parasieten bende dan we beseffen….

  • Plat is hij niet, de toestand op de zuidpool is waarschijnlijk omdat daar de ingang is naar het binnenste deel van de aarde [zoek op de expeditie van Admiraal Byrd]

   Zoals ik het begrepen heb moet o.a. Afrika het natuur/safari reservaat worden, daarom moeten al die mensen hier heen. In Agenda 2030 zijn dan iets van twee of drie dozijn megasteden geplanned, die dan ieder twintig tot dertig miljoen mensen moeten herbergen. De Tristate is er een van.

    • Fleur: bedankt voor de link. Wat een kinderlijk verhaal weer van die gast met veel geld…Maar kennelijk weten ze iets dat wij niet weten. Echter, in de “ruimte werken en leven” is te dom voor woorden, vermits de mens behoorlijk verandert in zijn DNA. Nu komen ze al verlept uit die ISS gekropen, zoals bijv die Andre Rieu die een keer meeging. Als een versufte walvis werd hij uit het vliegtuigje gehesen en hij zei dat hij suf was geworden.

   • Hoi Vince, met dank voor je reactie, ik vind het ook lastig die platte aarde. En ‘ze’ kunnen die mensen ook gewoon uitmoorden middels de fuckzinazi? Gates heeft er in het verleden ook al zitten spuiten om de geboortes te stoppen. Vreemd genoeg wordt er niet veel gefuckzineerd in Afrika. Weather as force multiplier kan ook gebruikt worden om mensen uit te roeien, geen regen meer, dan verdwijnen ze ook. Naar Mars gaan is onmogelijk, vermits het ergens op het omliggende terrein ligt op de veel grotere planeet. Dan zie ik dat wel als mogelijkheid. Dat noemt Bezos dan de “ruimte” maar in werkelijkheid zit het gewoon een stuk verder op, op een gigantische planeet, ook in een soort van krater. Het is niet mogelijk om door plasma lagen en het vacuum naar andere planeten te vliegen met de middelen die er zijn. Ook dat hele verhaal is grote larie. Al met al zijn er nog veel vragen… ik ga zo even lezen over Admiral Byrd.

    • Immortal, Fleur, ik ga er van uit dat het eufemismen van de man zijn zoals ‘de eeuwige groene velden’, die kerel is niet te vertrouwen en hij gaat dan zeker als filantroop de raketten en ruimte stations maken. Hun uiteindelijke doel is posthumanisme….

     • @Vince,

      De kern van Bezos voorspelling is dat slechts een gering aantal mensen de aarde zal gaan bewonen…! Precies in de lijn hetgeen nu gaande is d.m.v wereldwijde genocide via o.a de prikken, voedseltekorten, verwoesten van de economie=armoede, energietekorten, komende oorlog etc.
      Waarheen de overgebleven mensheid t.z.t wordt gedumpt is verhaal twee.

 13. Mensen,

  Laten we nu in Godsnaam eens eindelijk 1 lijn trekken en met dezelfde gedachte naar voren komen.

  De hierboven in een commentaar van mij genoemde artsen geven in overvloed de ENIGE JUISTE uitleg inzake niet bestaande enge in aerosolen (Willem Bengel, M. de Hond, Crispijn, Pols, van Wolferen welke ook nog het bestaan van chemtrails ontkent, enz enz enz !) zittende vliegende ziekmakende DODE stukjes Rna en Dna welke erop uit zijn om de mensheid, wij dus, te vernietigen.

  Mag ik zo vrij zijn om te zeggen dat hiervoor slechts een op een wel heel smerig virus lijkend zooitje teringlijders verantwoordelijk is welk men betitelen kan als WEFFERTJES….

  We zouden er in no time keffertjes va kunnen maken……..TOCH!!

  Trek eens 1 lijn hier………dat scheelt een paar honderd uur discussie wat met zekerheid in ons nadeel is!

  Gladiator

  • Exactly! People didn’t die from the spanish flu, even evil Dr Mengele Fauci concluded that all tissues he examined, proved that people died of BACTERIAL pneumonia – probably from wearing mask or so.
   The Spanish flu was a result of experimental vaccines.
   We all know that AND Frontnieuws even wrote about it.

  • Fleur dank voor jouw aanvulling.
   De vaccinaties waren de doodsoorzaak van die Spaanse griep.
   Er is ook melding gemaakt van de draadloze telegrafie die wereldwijd is opgestart toen met 1G!!
   Alle amerikaanse soldaten toen werden ingespoten met het dodelijke vaccin.
   En stierven als ratten. Hoezo. Een generatie jonge mannen uitroeien!?

 14. Vlak voor de Spaanse Griep uitbrak werd er massaal gevaccineerd. Ongevaccineerden overleefden die griep. Dus ja… de.wetenschap heeft het spaanse ‘virus’ inderdaad weer van stal gehaald.

 15. Heb afgelopen september wel griepverschijnselen gehad waarbij ik met zo’n vingertopmetertje kon zien dat mijn zuurstofgehalte onder de 100 zat (moet erboven blijven voor gezonde mensen). Voelde me idd een aantal weken kortademig en grieperig. Dat is voor mij nog het enige onverklaarbare van het convid verhaal. Ik gooi het maar op een biowapen, want griep krijg je niet in de zomer. Er was dus wel iets aan de hand.
  Om in te haken op bovengeschreven verhaal over de zuidpool. Ik heb ook de docu ‘What on Earth Happened’ gezien. Youtube wil niet dat men dat ziet, want het is er al af gehaald. Je bent daarvoor dus op Bitchute en verwanten aangewezen. En het is idd vreemd dat de zuidpool het enige gebied is waar nog geen mogendheid ooit zijn vlag geplant heeft. Dat is onmenselijk, want het eerste wat mensen doen is de boel veroveren en land voor zichzelf opeisen. Dat niemand dat al die duizenden jaren gedaan heeft, gaat er bij mij niet in. Boeiend voor toekomstige discussies op dit forum. Laten we er eens een balletje over opgooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in