De Britse begrafenisondernemer John O’Looney sprak onlangs met de onafhankelijke journaliste Lindie Naughton, en gaf haar het volledige verhaal over wat er werkelijk aan de hand is met al die ouderen die zogenaamd sterven aan “covid” in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, bericht Genocide.news.

Corrupte politici en hun media-hersenspoelers, zo onthult O’Looney, liegen tegen het publiek over het bestaan van een “dodelijk virus” dat oude mensen doodt. In werkelijkheid sterven bijna alle bejaarden aan de medicijnen van Big Pharma die ze krijgen, zegt hij.

De meest prominente doodsmedicijnen die aan ouderen worden gegeven zijn de Covid-19 gentherapie-“vaccins,” waarvan O’Looney zegt dat ze het sterftecijfer onder ouderen met ongeveer 250 procent hebben doen stijgen.

“Als onderdeel van mijn werk bezoek ik regelmatig ziekenhuizen. Tijdens de pandemie heb ik met veel medisch personeel gesproken,” vertelt O’Looney aan Naughton. “We begrepen allemaal dat we werden voorgelogen en dat dit fraude was.”

Als begrafenisondernemer is het een deel van O’Looney’s taak om een mortuariumverslag, of “gastenboek”, bij te houden met alle ongewone gebeurtenissen die tijdens het begrafenis- of crematieproces worden waargenomen.

Volgens O’Looney zagen de begrafenisondernemers vreemde sterftepatronen in bejaardentehuizen, waar oude mensen niet aan het covidvirus stierven, maar aan de medicijnen die ze van hun “verzorgers” kregen.

“Terminale kankerpatiënten worden routinematig geregistreerd als covidsterfgevallen,” zegt O’Looney.

U kunt de video van Naughton’s interview met O’Looney hieronder bekijken:

Hetzelfde wordt waargenomen bij “Delta” en de andere nieuwe “varianten” die zich naar verluidt als een lopend vuurtje door de bevolking verspreiden. Ouderen, die de experimentele chemische injecties krijgen die ze “vaccins” noemen, sterven in record aantallen.

  Dokter wil "eng zijn tegen het publiek" en COVID-cijfers opblazen: "Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je gaat sterven"

Elk sterfgeval dat zich voordoet in het tijdperk van de covidgriep, zo blijkt, wordt automatisch bestempeld als een “covid” sterfgeval, vooral wanneer het zich voordoet bij een bejaarde. Dit is een gemakkelijke manier voor de medische fascisten om de cijfers op te krikken en het te doen lijken alsof we een “pandemie” hebben.

Volgens O’Looney en anderen die in zijn sector werken, is de “pandemie” eigenlijk een opzettelijke massale genocide. Mensen sterven, zegt hij, omdat iemand anders wil dat ze sterven en hen doodt met serums.

Er zijn bijna geen echte journalisten die bereid zijn dit te onderzoeken, Naughton is een van de uitzonderingen. Het is een ongemakkelijk en zeer politiek incorrect onderwerp dat velen van hen waarschijnlijk hun baan zou kosten, vandaar het stilzwijgen.

Maar het is wel een onderwerp dat aandacht verdient. De massale “Deltagolf” in India, die in de zomer werd gemeld, viel samen met de massale vaccinatiecampagne in dat land. Soortgelijke pieken in ziekte en sterfte zijn elders waargenomen onmiddellijk na de invoering van de spuiten.

“Zoals we in vele artikelen hier op Principia Scientific International hebben geïdentificeerd, is de pandemie een gecoördineerde internationale truc gebaseerd op de allopathische kiemtheorie, die steeds meer gezien wordt als een zwendel die gepusht wordt door de grote farmaceutische bedrijven – een litanie van dure en onnodige procedures en valse vaccins,” waarschuwt Principia Scientific International.

Hoe langer dit zo doorgaat, hoe meer doden er zullen vallen. En als het heersende narratief dat de “ongevaccineerden” hiervoor verantwoordelijk zijn de overhand krijgt, dan zal een wereldwijde medische politiestaat worden uitgekristalliseerd als het “nieuwe normaal”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNAVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe 20e verjaardag van 9/11
Volgend artikelNeuroloog legt uit waarom gevaccineerde mensen nog steeds in hoog tempo COVID-19 oplopen en verspreiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Goed stuk, het is inderdaad puur genocide, moord. En hugo en mark zijn medeschuldig en dienen op gepaste wijze hun straf te krijgen. Opsluiten en nooit meer vrijlaten of een spuitje. Weg ermee.

 2. ‘Daarbij zullen er vele duizenden overlijden door de nano-deeltjes die via de dagelijkse chemtrailprocedures via het vliegverkeer en middels scheepvaart in de atmosfeer belanden.’ – Aldus geo-engineer kopstuk met Pfizer connecties David Keith.

 3. Iemand uit mijn kennissenkring vroeg diens huisarts – een covid-gelovige – waarom deze niet gewoon reëel naar de statistieken keek aangezien dit toch niet al te moeilijk moest zijn voor iemand die atheneum en daarna een wetenschappelijke studie had gevolgd. Deze huisarts gaf aan dit niet te willen gaan doen vanwege angst de feiten niet aan te kunnen.

 4. Dit was mij ook al opgevallen.
  Zoveel overlijdens advertenties in diverse kranten.
  Vaak ook van betrekkelijk jonge mensen rond de 50 a 60 jaar.
  Met de terminologie; “ met grote verslagenheid “ en “ volkomen onverwachts” en andere termen die wijzen op een plotseling overlijden.

  Is het vaccin dan toch zoals Bill Gates al aankondigde een middel tot depopulatie van de wereld bevolking❓
  Het is te erg om over na te denken.

 5. Er gebeuren zulke vreselijke dingen dat je hersenen dit haast niet kunnen verwerken. Een al jaren liegende overheid dringt bij de meeste burgers pas door als het te laat is, helaas…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in