Nog niet zo lang geleden werden degenen die speculeerden over een toekomst waarin dit zou gebeuren afgedaan als samenzweringstheoretici, maar nu voorspelt het meest uitgesproken medium van de wereldelite dat chipimplantaten uiteindelijk gewoon handelswaar zullen worden, schrijft Didi Rankovic.

En het WEF stelt dat het implanteren van chips in kinderen door ouders als een “solide, rationele” zet zou kunnen worden beschouwd. Dit alles duikt op in een blogbericht op de website van de organisatie dat gewijd is aan de toekomst van augmented reality (AR), en wat “een augmented society” [aangevulde samenleving] wordt genoemd.

Zoals in veel van de andere beschouwingen van het WEF over de toekomst van verschillende soorten technologie, wordt de nadruk gelegd op het inbrengen van de “juiste,” d.w.z. haar eigen “visie” in de richting waarin deze zich zouden moeten ontwikkelen, met de onvermijdelijke vermelding van niet nader omschreven belanghebbenden van de samenleving die de sleutel tot de ethische kwestie van dit alles in handen zullen hebben.

Het WEF heeft het over het naar verluidt brede nut van AR in de toekomst op gebieden als gezondheidszorg, onderwijs en beroepssituaties, met als achterliggende gedachte richtsnoeren te geven voor het “ethisch” reguleren van deze enorme potentiële macht – en dus, als puntje bij paaltje komt, het controleren ervan.

Het WEF noemt AR en soortgelijke technologie transformatief – maar heeft behoefte aan “de juiste steun, visie en durf”.

Ook hier is het helemaal niet duidelijk waarom er “durf” in het spel is, tenzij het een eufemisme is om enkele tamelijk buitensporige “visies” te verkopen die het WEF uitdraagt, zoals het vervangen van geneesmiddelen door hersenimplantaten die het lichaam zullen manipuleren met elektrische impulsen, en het koppelen van allerlei chips die via operaties in de mens worden aangebracht, aan sensoren die men in een stoel zou kunnen vinden.

  Slechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

En zo, met de mens en de stoel “naadloos geïntegreerd,” schiet de kwaliteit van het leven over de hele linie omhoog, belooft de in Davos gevestigde groep.

“Hoe eng chipimplantaten ook mogen klinken, zij maken deel uit van een natuurlijke evolutie die wearables ooit hebben doorgemaakt. Gehoorapparaten of brillen dragen niet langer een stigma,” luidt de blogpost. “Het zijn accessoires en worden zelfs als een modeartikel beschouwd. Op dezelfde manier zullen implantaten evolueren tot een gebruiksartikel.”

Maar critici van deze trends zeggen dat hun tegenstand niets te maken heeft met “stigma’s” – veeleer met ernstige bezorgdheid over burgerrechten, privacy, en het concept zelf van menselijke autonomie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Laat u niet misleiden door de valse normaliteit om u heen – dit is oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaanzinnige wetenschappers wekken de Spaanse Griep weer tot leven die na de Eerste Wereldoorlog 50 miljoen mensen doodde
Volgend artikelReuters “Factcheckers” gedwongen toe te geven dat 1 op de 6 tieners hartproblemen ontwikkelt na COVID prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Voor satanische adrenochrome pedo reptielen zou het ideaal zijn om de kinderen gechipt te krijgen dan kunnen ze een selectie maken en weten ze precies waar ze ze op kunnen pikken…
  Plus de andere voordelen voor hun ik wil niet weten met de nanotechnologie wat ze er nog meer mee kunnen.

  Ouders die hun kind laten implanteren zijn het ouderschap niet waard…

  Wij zijn bewust kinderloos gebleven maar deze vakantie meerdere keren op het strand geweest en letterlijk het enige kinderloze stel. Hieruit blijkt dat bijna de gehele bevolking echt niet door heeft aangezien we ook zeer
  veel baby´s zagen en het gemiddelde stel 2 tot 4 kinderen bij zich had. Voor ons onbegrijpelijk w.t.f ze hebben het echt niet door…

  De melkpakken in Amerika met ¨vermiste¨ kinderen zijn later gebleken waren advertenties zodat de pedo´s wisten wat er te koop was en een bod konden uitbrengen… Mensen bescherm jullie kroost en hou ze goed in de gaten anders komt het niet goed…

  • Wat hebben een man en een vrouw niet door wanneer ze uit liefde voor nakomelingen zorgen ? Die gedachte speelt de eugenics precies in de kaart. De omvolking en het vernietigen van het blanke ras is waar we tegen zouden moeten vechten.

   • @Jerome,

    Beste,

    “De omvolking en het vernietigen van het blanke ras is waar we tegen zouden moeten vechten”…..

    Mee eens echter dit doen we ook al niet…….wat we wel doen is ……nee, ik val in herhaling.

    WE DOEN HELEMAAL GEEN ENE FLIKKER AAN ONZE GENOCIDE, we staan erbij en typen er vrolijk op los. Als dan iemand oproept om groepen te vormen = respons nul komma nul!

    Denkt men er zo goedkoop vanaf te komen.

    Denk nog maar eens…..mark my words…..het voorjaar 2023 zal door iedereen hier anders beleefd worden en is het fysiek oorlog……..FYSIEK OORLOG…..en de Neanderlanders gaan het vette onderspit delven……..dat staat voor mij als een paal boven water.

    Veel succes gewenst tegen the barbarian horde……..het bloed zal tot de enkels staan en dan hoeft men ook geen groepen meer te vormen…..die liggen dan door het hele land in stukjes verdeeld!

    Gladiator

   • nou beste Jerome

    Misschien dat we in fucking wereldoorlog 3 zitten en als deze pedocraten winnen hun kinderen eindigen bij een pedo of naakt in een kooi zitten en stroom schokken krijgen om white rabbit bij ze af te tappen… Dat misschien Jerome.
    Of het Kalergi plan dat er voor gaat zorgen dat hun prachtige dochtertjes straks verkracht worden door een moordende Afrikaan ..

    Dat misschien Jerome………..

  • Respect voor uw kinderloosheid. U en uw partner hebben de waanzin gestopt en mogelijk veel toekomstig leed voorkomen.

   @Jerome – De meeste kinderen zijn een product van seks, niet van liefde. Het is onze westerse maatschappij en visie dat kinderen de vruchten van liefde zijn.

   • Magere Hein, ik had het over de kinderen die wèl uit liefde geboren zijn. Als je zo’n wonder van de natuur als mogelijk toekomstig leed beschouwd, dan ben je geen haar beter dan de Gates van de wereld.
    Natuurlijk maak ook ik me al vele jaren zorgen om de toekomst van die onschuldige kinderen, maar het is aan de volwassenen om voor hun te vechten.

 2. Zo lang je het maar bij de gedachte houdt is het goed. Want al is het begrijpelijk, dan maar je jezelf net zo als de ratten waar je tegen bent.

 3. De acties en woorden van deze club satanische geesteszieke eikels roept inderdaad zulke gevoelens van diepe haat op, ook bij mij, maar inderdaad we moeten niet hetzelfde zijn als zij. Het zijn er veel dus niet teveel tijd aan verspillen en gewoon een nekschot geven. Dit kan prima bij Rendac dan kunnen ze meteen daarna verwerkt worden tot veevoer.

 4. Beste Mensen

  Dat is nou Haat koesteren hè ?!
  Kannibalisme zit in een ieder wezen verscholen
  Men hoort te trachten die de baas te zijn

  Universele Liefde is het Enige die alles kan samen bundelen tot Harmonie
  Overvloeïng in elkaar
  Verwevenheid in Liefde

  Immers met of door Liefde kan men nooit Haat bedrijven
  Kannibalisme is èèn van de onderdelen van Haat

  Dank U

 5. Het is net zo nutteloos als je dieren te laten inenten, en kom me er niet mee , ik heb m’n poessie terug gevonden dankzij de chip.
  Raak je dier niet kwijt. dat ik jouw taak(eigenaar) niet de chip onzin.
  Het is alleen interessant voor de psychopaten die iedere westerse regering in hun zak hebben en ook controle freaks zijn, behalve als het om hun eigen verbruik, eten en reizen gaat.
  En dan is er nog de verdwijnende kinderen kwestie, waar hun grootverbruikers van zijn.
  Hypocrieten mormels wat ze zijn.

 6. WEF kan beter de naam veranderen in WTF.
  @F.T.G (Ouders die hun kind laten implanteren zijn het ouderschap niet waard…)
  Mee eens ook ouders die hun kindeen laten vaxxen idem>!!

 7. Is Nederland testland en is al ingezet zonder dat jullie het door hebben en werken er gewoon aan mee…..
  Zij reizen niet mee met Moeder Aarde naar de volgende fase. Zij stappen op het perron over op een andere trein, het Artificial Intelligence eindstation station tegemoet.
  Hopelijk zijn dat er slechts weinigen. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/08/20/hoe-krijg-ik-mijn-familie-en-vrienden-wakker-zodat-ze-op-het-perron-niet-op-de-verkeerde-trein-overstappen/ en wordt deze alvast ingezet zonder dat we het weten 21st-century skills https://youtu.be/5kcU5QP2UCc en de 4e industriële revolutie is in de PDF weergegeven….

 8. Vertrouwen hebben is een gevoel wat je uitstraalt en heb je alleen bij echte souls want die verbergt niets en heeft niet met verleden en heden en is volledig in het “NU” is alleen waarnemen wat is. Spreekt zijn verlangens uit en stemt af met de ander op basis van vrijwilligheid. Tussen man en vrouw only friends is een lachertje. Soms kan dat.. meestal niet……..is toch wat beiden willen = uiten anders weet je het niet…
  Insight
  •Soulmate = Developing together (earthly)
  •Karmic/Toxic partner= Not wanting to develop
  •Fantasy partner= Flights of development
  •Karmic soul mate= Unilateral development
  •Spiritual partner= Developing together (spiritual)
  Anything but romantic but at least your find your true self with an open mind for reality = pure love straight from the hart = peace….acceptance of all.

 9. Als die man wat voorstelt , vraag ik me meteen af ” hoe dient het hem”
  Elk voorstel wordt gebracht als de heerlijk rode appel ..in sneeuwwitje…
  Hij sist haast trusssst me …enige resultaat is dat ik me afvraag ” hoe blijf je uit de klauwen ” van dat ding.

 10. Beste Mensen

  Hoop alleen dat U niet bij dat clubje met afwijkings gedragen vertonenden thuis hoort
  Welken heden ten dage de hemel in worden geprezen

  Dank U

 11. Ik hoop niet dat er Gates (Microsoft) software in die chips zit.
  Staat de jeugd de hele tijd te resetten en voor zich uit te staren. (blauw scherm).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in