De meeste liefhebbers van natuurlijke gezondheid weten dit, maar voor de meerderheid van de mensen zou het volgende feit moeilijk te verteren vinden: “Het voornaamste doel van commercieel gefinancierd klinisch onderzoek is het maximaliseren van het financieel rendement, niet de gezondheid.” Dat is een citaat uit het voorwoord van een verbazingwekkend, klokkenluidersboek, getiteld, Virus Mania: How Big Pharma, Media Invent Epidemics. Dit corrupte model van de moderne geneeskunde is een epidemie die gebaseerd is op angst, niet op virussen of bacteriën, schrijft S.D. Wells.

De pandemie die wij nu “meemaken” met COVID-19 is niet geworteld in de wetenschap, maar veeleer in de angst van de bevolking voor ziektekiemen, dankzij propaganda en vervalst onderzoek, bedacht en gepromoot door het medisch-industrieel complex.

Virusmanie is een sociale ziekte die gebaseerd is op propaganda en vervalste wetenschap

Als u uzelf en uw gezin wilt verdedigen tegen Corona/COVID-19, mazelen, varkensgriep, baarmoederhalskanker, vogelgriep, SARS, BSE, hepatitis C, AIDS, polio en de Spaanse griep, zult u eerst uw angst voor ziektekiemen moeten overwinnen. Wist u dat ANGST het besmettelijkste en dodelijkste virus van allemaal is? Het medisch-industrieel complex creëert een massahysterie over een volkomen foutieve “kiemtheorie”, die al meer dan een eeuw oud is, en sindsdien gebruikt wordt om angst uit te buiten.

Onder het mom van de bestrijding van ziektekiemen heeft het allopathische regime giftige farmaceutische medicijnen en ziekteverwekkende vaccins gemaakt, waarvan de meerderheid van de mensen denkt dat ze daarmee de gevolgen van virussen, bacteriën, ziektekiemen, ziekteverwekkers en parasieten kunnen afweren of verminderen, maar niets is minder waar.

In feite is het medische protocol, zoals beschreven in het boek Virus Mania, om de patiënten letterlijk ziek te maken en te doden, maar de dokters geloven dat als zij niet volgens dit model promoten en voorschrijven, zij juridisch de schuld zullen krijgen van ziekte en dood van hun patiënten. Met andere woorden, de praktijk van het voorschrijven van geneesmiddelen en het toedienen van vaccinaties is MALVERSATIE op zichzelf.

  Lufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet

Louis Pasteur, die de principes van vaccinatie “ontdekte”, baseerde alles op een gebrekkig model van de “kiemtheorie” dat vandaag de dag niet meer klopt

De Franse chemicus en microbioloog Louis Pasteur leefde van 1822 tot 1895. Hij staat bekend als de “vader van de bacteriologie” en de “kiemtheorie”. Na verloop van tijd werd zijn kiemtheorie de basis van brouwende angstzaaierij om de wereld “vaccinaties” te verkopen, waarvan nooit bewezen is dat ze veilig of effectief zijn, ondanks gebrekkige experimenten en vervalste/gemanipuleerde klinische proeven. Vervolgens werden allerlei epidemieën uitgevonden om miljoenen- en miljarden-dollar winstmodellen te pushen, die de patiënten alleen maar zieker, zieker en doodziek maakten, vandaar de term “virusmanie”.

Tegenwoordig gebruikt de moderne geneeskunde, met andere woorden de westerse geneeskunde, indirecte laboratoriuminstrumenten, waaronder polymerase kettingreactie (PCR)-testen en antistoftesten, die waardeloos zijn om virussen op te sporen. Dit heeft de hele coronaviruspandemie gepropageerd, door griep, tuberculose (TB) en andere infecties als COVID-19 aan te merken, terwijl ze dat zeer zeker niet zijn. Zowel de seizoensgriep als de tuberculose (tbc) hebben parallelle symptomen met de Chinese-griep, waaronder ademhalingsmoeilijkheden, koorts, congestie en meer.

Bacteriële infecties worden ook, door gebrekkige tests, aangewezen als het pandemische virus. Dit wekt veel angst op, en dat is het hoofddoel van het medisch-industrieel complex, want dat zet de meerderheid van de bevolking ertoe aan zich te laten “inenten” met deze experimentele, gevaarlijke, ondoeltreffende en gebrekkige stolsels-injecties.

Van de zeer corrupte JAMA van de AMA tot de vervalste en nagemaakte klinische proeven van Pfizer vandaag, hebben de massamedia en Big Pharma een virusmanie geschapen

  Nieuw rapport werpt licht op het Doomsday Vaccin

Meer dan een eeuw geleden gaven de Journal of the American Medical Association en het hoofd van de AMA een stempel (groen licht) op alle gevaarlijke, in het laboratorium samengestelde farmaceutische ( octrooieerbare) serums, terwijl ze alle natuurlijke (overal verkrijgbare, betaalbare) remedies “kwakzalverij” noemden. Vandaag is er niets veranderd. De media zijn veel machtiger geworden en worden geleid door de grootste farmaceutische conglomeraten ooit. Het publiek wordt, net als in het verleden, volledig misleid over ziekten, receptgeneesmiddelen, stressvolle levensstijlen en ondervoeding.

De westerse geneeskunde citeert valse studies, gewijzigde studies, en gescripte studies die in hun agenda passen, terwijl zij de mislukte wetenschappers uit het verleden nog steeds helden en redders noemt. Wetenschappers die dit mislukte model van geneeskunde steunen krijgen Nobelprijzen en Pulitzerprijzen voor het steunen van een vals narratief en het doen alsof zij vaccins en geneesmiddelen hebben uitgevonden die de samenleving redden van “dodelijke” ziektekiemen, epidemieën en pandemieën.

Intussen trekken de tv, de kranten en de geldwebsites de lijn door voor de kwade tactieken van pharma, door alles te promoten, van bloedstollende gentherapie-injecties tot niervernietigende Remdesivir-recepten, tot verstikkingsdood in 4-daagse beademingsapparatuur voor de Chinese griep.

Amerikanen waren getuige van dezelfde “formule” voor het promoten van het nutteloze poliovaccin, waarbij de angstzaaiende pers en CDC de meerderheid van de Amerikanen ervan overtuigden dat zij (en hun kinderen) voor het leven verlamd zouden raken als ze polio zouden krijgen, dus zouden ze zich allemaal moeten laten inenten. Toch is de pathogeniteit van dergelijke virale agentia nooit bewezen, het is allemaal maar rook en spiegels die gepresenteerd worden door een corrupt medisch establishment dat miljarden dollars verdient aan het liegen en bedriegen van de massa.

  Ernstig vaccingewonde 24-jarige studente vertelt over het leven na de Covid-injectie: "Ik kan mijn leven niet meer leiden en ik wil dat de mensen dat horen"

De auteurs van Virus Mania riepen “BS” over de COVID-19 pandemie nog voordat die ooit begonnen was

Het oorspronkelijke Virus Mania boek kwam eigenlijk uit VOORDAT de SARS Coronavirus scamdemie zelfs maar begonnen was, en legt in de diepte uit hoe de medische industrie epidemieën en pandemieën verzint, zodat zij miljarden dollars winst kunnen opstrijken ten koste van de patiënten. Het boek is zeer grondig en op feiten gebaseerd, met meer dan 800 voetnoten en wetenschappelijk, op bewijzen gebaseerd onderzoek om alle beweringen te staven.

De artsen en wetenschappers die Virus Mania geschreven hebben, ontkrachten de populaire opvatting dat de meeste epidemieën en pandemieën door een virus veroorzaakt worden, en leggen uit hoe het in werkelijkheid de farmaceutische geneesmiddelen, de vaccins en de stress zijn die de meerderheid van de ziekten veroorzaken die de bevolking tegenwoordig oploopt.

Ja, wij zijn nog in de “Donkere Middeleeuwen” als het gaat om de behandeling van mensen met medicijnen die de gevolgen van “ziektekiemen” voorkomen of verminderen. Het zijn in werkelijkheid bewapende medicijnen, en geen bewapende virussen, die al deze mensen “aanvallen”. Neem acht op dit vruchtbare boek, dat uw leven en dat van uw dierbaren kan redden.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hooggeplaatste Franse vaccinexpert professor: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine en van de samenleving geïsoleerd worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen Nederlandse volksopstand tegen de elites heeft de wereld bereikt
Volgend artikelEr was de Russische oorlog in Oekraïne voor nodig om de zwendel met “groene” energie bloot te leggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ik heb 3 heel goede redenen om me geen ‘coronavaccin’ te laten inspuiten:
  1. ik vertrouw de pharma industrie niet;
  2. Ik vertrouw de politici niet, die ons (beweren te) vertegenwoordigen;
  3. ik vertrouw de berichtgeving in mainstream media niet.

 2. Stefan Lanka heeft dit goed uitgelegd , beschrijvend hoe het virus model zo aan kon slaan in het [voormalig] christelijke Westen dat erg gevoelig was voor ‘goed vs kwaad’ [= heel anders dan het Oosterse denken bv] , en hoe daar handig op ingespeeld is.

 3. Béchamp bewees dat wat ze een virus noemen een inwendige cellulaire ontgiftingsreactie is. Pasteur beweerde dat het een niet levend(!) deeltje is wat via de lucht het lichaam ziek kan maken, wat betekend dat in het geval van covid-19 en de varianten in iedere uithoek van de wereld, op iedere plek denkbaar de virusdeeltjes rondwaren met een voorkeur voor de koudere maanden. De joodse Rockefellers, bekend van Standard Oil, die op olie gebaseerde ‘geneesmiddelen’ introduceerde en de natuurlijke geneeswijzen verbood, omarmde uiteraard de theorie van Pasteur.
  Wat ik echter niet begrijp is wat dan bijvoorbeeld mond-en-klauwzeer is. Zag laatst een filmpje uit de jaren vijftig over boeren en toen speelde dat ook, met waarschuwingsborden op bomen.

  • mond-en-klauwzeer is selenium te kort en komt in het book horrors of vaccination 1918 ook ineens uit een spuit, alle ziekten zijn of vergiftiging of tekorten, downsyndroom=zink te kort, cystic firbrosis(longen) en scoliose(rug) zijn selenium te kort, scoliose later krijgen is vaccinatie, pre eclampsia(zwangerschap) is vit D te kort. De meeste kinderziekte missen bigtime Vit C. etc etc etc.
   We hebben honden parvo omdat we vaccineren tegen katten parvo….. etc etc etc….

   • Vergeet een gebrek aan koper niet, alle darmziektes en longziektes komen voort uit een gebrek aan koper. Het meest onderschatte deeltje dat ons lichaam correct laat functioneren. En nee geen koper gaan slikken,maar wortel of je handen 1x per maand wrijven aan schoon zuiver koper materiaal en niet wassen. Zoek dat maar eens op. De grond waarop geboerd word komt koper te kort ,dus zit het ook niet in onze groenten. En dat is wereldwijd. Daarom is het goed om op de japanse manier te boeren met em1 en em2 bokashi. Zodat de grond altijd goed is en nooit hoeft te rusten. By the way botten ouillon 24 uur in de slowcooker met schone grasgevoerde dieren(botten )bevatten veel koper.😉en doet wonderen voor het lichaam.

    • Jodium is ook zo’n belangrijk mineraal (zijn ze allemaal) waar de intensief verbouwde landbouwgrond een tekort aan heeft. Niet te onderschatten zijn tevens de honderden fytonutriënten waar je zelden tot nooit over hoort.

    • Evenals boron. De consument mag geen natriumtetraboraat (borax) kopen, terwijl het MSDS (veiligheidinformatieblad) aangeeft dat je echt behoorlijk veel borax moet in nemen voordat het giftig wordt. Met wat is dat nou niet? Er is nog nooit iemand dood gegaan of ook maar ziek geworden van het innemen van de normale dosis.

     Boron is heel erg belangrijk voor al het leven op aarde. En dat weten ze.

 4. De Pest epidemie in de Middeleeuwen werd overgebracht door Ratten ( door hen geinfecteerde vlooien).
  Nu gebeurt hetzelfde, de ratten van de farmaceutische industrie en de door hen geproduceerde gifprik.

 5. Beste schaapjes, er liggen weer nieuwe corona spuiten op jullie te wachten bij de GGD en deze hebben geen bijwerkingen en zijn ook niet dodelijk, wat doen ze dan wel goede vraag kijk corona is een verzinsel maar met de nieuwe Janssen en Janssen prik gaan jullie dansen en heel hard bleren en zullen vaker van achter genomen gaan worden want het trek stront vliegen aan , DUS DOEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in