Nieuw bewijs suggereert dat gevaccineerde personen antilichamen gegenereerd door mRNA COVID-19 vaccinatie via aerosolen kunnen overdragen op ongevaccineerde personen, volgens een peerreviewed onderzoek (pdf) gepubliceerd in ImmunoHorizons.

Verlengde maskervereisten stelden wetenschappers van de Universiteit van Colorado in staat om te evalueren of gevaccineerde personen aerosol gegenereerde antilichamen van COVID-19 vaccins konden overdragen. Aerosolen zijn een gefabriceerde of natuurlijk voorkomende suspensie van deeltjes of druppeltjes in de lucht, zoals rondzwevend stof, nevels, dampen of rook, die door de huid kunnen worden opgenomen of ingeademd, schrijft Megan Redshaw, J.D.

Onderzoekers gebruikten een combinatie van tests om SARS-CoV-2-specifieke antilichamen te detecteren van maskers die gevaccineerde laboratoriumleden droegen en aan het eind van de dag anoniem doneerden. Antilichamen zijn door het immuunsysteem geproduceerde eiwitten die in het bloed circuleren en vreemde stoffen zoals bacteriën en virussen neutraliseren.

In overeenstemming met resultaten die door anderen gemeld zijn, identificeerden de onderzoekers zowel immunoglobuline G (IgG) als immunoglobuline A (IgA) antilichamen in het speeksel van gevaccineerde personen en op hun maskers.

Op basis van hun waarnemingen stelden de onderzoekers dat de overdracht van antilichamen via druppels of aërosolen tussen personen zou kunnen plaatsvinden, net zoals de overdracht van druppels en aërosoldeeltjes via dezelfde route.

Om hun hypothese te testen, verkregen en vergeleken ze neusswabs van ongevaccineerde kinderen die in gevaccineerde, ongevaccineerde en COVID-19-positieve huishoudens woonden.

De resultaten toonden aan dat een hoog IgG-gehalte in de neus van gevaccineerde ouders “significant geassocieerd” was met een toename van intranasaal IgG bij het ongevaccineerde kind uit hetzelfde huishouden, vooral in vergelijking met het “volledige tekort aan SARS-CoV-2-specifieke antilichamen dat werd gedetecteerd” in neusswabs van kinderen uit ongevaccineerde gezinnen. Een soortgelijke trend werd gevonden met IgA in dezelfde monsters.

  SCHOKKENDE ONTHULLINGEN: Octrooi op biologisch bewapende drone ontdekt; giftige peptiden wetenschappelijk BEVESTIGD in het bloed en de uitwerpselen van covid-slachtoffers.

Met andere woorden, hun bevindingen suggereren dat overdracht van antilichamen via de lucht kan plaatsvinden tussen ouders die gevaccineerd zijn met COVID-19 en hun kinderen – en de neiging tot deze overdracht is direct gerelateerd aan de hoeveelheid nasale of orale antilichamen die gevonden zijn bij degenen die gevaccineerd zijn.

Dit type uitscheiding wordt “passieve immunisatie” genoemd, waarbij antilichamen – voornamelijk IgA – daadwerkelijk worden uitgewisseld tussen personen via ademhalingsdruppeltjes, schreef Brian Hooker, wetenschappelijk hoofdmedewerker bij Children’s Health Defense, die gepromoveerd is in biochemische techniek, in een e-mail aan The Epoch Times. “Maar dit zou minimale immuniteit voor de ‘omstanders’ opleveren, gebaseerd op het feit dat de originele mRNA-vaccins zo weinig bescherming bieden.”

Mr. Hooker zei dat passieve immunisatie auto-immuniteit en “allerlei reacties” bij omstanders zou kunnen uitlokken vanwege een soortgelijke “moleculaire mimicry tussen de COVID-19 Ig [immunoglobuline] antilichamen en menselijke eiwitten.”

Studies hebben aangetoond dat moleculaire nabootsing tussen de vreemde moleculen en menselijke moleculen kan leiden tot een auto-immuunreactie, waardoor antilichamen verkeerd functioneren en interageren met menselijke eiwitten. Auto-immuniteit verwijst naar een immuunreactie waarbij het lichaam zijn eigen weefsels aanvalt, wat leidt tot schade of ziekte.

De heer Hooker zei dat het onderzoek suggereert dat als Ig-antilichamen van mens tot mens kunnen worden overgedragen, het mogelijk is dat het spike-eiwit dat door COVID-19 vaccins wordt gegenereerd, ook kan worden overgedragen.

“Dit zou immunisatie van de omstanders kunnen veroorzaken, evenals problemen in verband met toxiciteit van spikeiwitten voor onderdelen van de bloedbaan en andere weefsels,” voegde hij eraan toe.

COVID-19 vaccins werden goedgekeurd zonder studies om de overdracht te beoordelen

COVID-19 vaccins die gebruik maken van mRNA-technologie, zoals Pfizer en Moderna, werden wereldwijd goedgekeurd zonder studies naar de mogelijke expressie van lipide nanodeeltjes (LNP’s) die het mRNA bevatten of van het spikeiwit dat door de cellen van een recent gevaccineerd individu geproduceerd wordt.

  Vier artsen: Deze mRNA experimentele vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen

Een vertrouwelijk Pfizer-document (pdf) dat openbaar is gemaakt via een Freedom of Information Act-verzoek suggereert dat een ongevaccineerd persoon blootgesteld zou kunnen worden aan de inhoud van COVID-19 vaccins via de lucht of huid van een gevaccineerd persoon en verwijst naar de mogelijkheid dat een vaccinbijwerking het gevolg zou kunnen zijn van een dergelijke blootstelling.

Een Japanse biodistributiestudie van Pfizer toonde aan dat het spike-eiwit van het COVID-19-vaccin zich vanaf de injectieplaats door het bloed kan verplaatsen en zich kan ophopen in organen en weefsels, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en de eierstokken. Het mRNA van het vaccin is aanwezig vanaf de dag van vaccinatie en kan weken na vaccinatie in de bloedbaan aanwezig blijven.

Volgens een artikel uit 2022 in Infectious Diseases Research (pdf) van de Franse apotheker en bioloog Helene Banoun kunnen LNP’s van mRNA COVID-19 vaccins via lichaamsvloeistoffen worden uitgescheiden en de transplacentale barrière passeren.

Spike-eiwitten die door het lichaam worden aangemaakt na ontvangst van een COVID-19 vaccin circuleren als exosomen, of extracellulaire blaasjes die vrijkomen uit cellen die het spike-eiwit door de circulatie vervoeren, volgens mevrouw Banoun. Exosomen worden gevonden in speeksel, bloed, urine en hersenvocht. Aangezien mRNA-vaccins op grote schaal verspreid zijn, zijn farmacokinetische studies noodzakelijk om te bepalen hoe ze uit het lichaam uitgescheiden worden en welke bestanddelen van COVID-19 vaccins door een gevaccineerde persoon overgedragen kunnen worden, zei ze.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Meest VERRASSENDE 9 manieren waarop mensen sterven tijdens de pandemie behalve door Covid

Lees meer over:

Vorig artikelBeïnvloeden de COVID-vaccins uw denkvermogen?
Volgend artikelVS Verkiezingen 2024 – Twee rechtszaken en één winnaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

99 REACTIES

 1. Het is huiveringwekkend dat ik eigenlijk alle leuke vrouwen om me heen moet afschrijven. Verdomd ze zijn allemaal gevaccineerd. En de leuke vrouwen die niet gevaccineerd zijn zeggen “ oprotten je bent getrouwd”. Heb je het dan?In wat voor dystopische wereld zijn beland?

  Ik lach er maar om en neem nog maar een biertje, je moet wat als kansarme oudere jongere.

  • hahahahaaaa, Gijp ik ken dat..maar heb leren liegen..en ben weduwnaar, en nooit gevaxt..nog geen test Nooit..maar ik luister eerst wat ze willen horen..en later zeg ik de Gezonde waarheid..er is genoeg vis in de zee..daarbij ik laat eenmaal per jaar mijn (zuiver) bloed testen..mijn gezondheid is te sterk voor overdracht van druppeltje of lucht dan moeten we maskers of zo gebruiken..geen gedacht van, mijn voedsel is ook dik oké ..verder gewoon een leugentje zeggen voor bestwil vriend..

   • Zou mijn bloed niet in Belgie laten testen. Ze maken hier lijsten van gevaccineerden en ongevaccineerden.
    Voor het geval ‘ ZE ‘ proper bloed nodig hebben.

      • Tony,
       Met dat afstaan ben ik jaren geleden al gestopt. Het is een grote scam en er wordt goud aan de bloeddonors verdiend. Ook wat er precies met ons bloed gebeurd is niet zo zeker, en vreemd bloed of serum aan een patient toedienen brengt veel meer risicos met zich mee dan ze ons of de patienten laten weten.

       Fijn je eigen bloed aan boord houden en niet meer je aderwanden laten beschadigen.

       Groeten

  • Hoe meer ik van die onheilspellende berichten lees des te meer ik ervan overtuigd geraakt dat wij ongevaxxten n revolver nodig hebben ….om ons door de kop te schieten vooral, want het is sowieso naar de kloten. nu worden we al besmet door de gevaxxte meute, hebben we n dreigende nucleaire oorlog en is het klimaat fataal naar de kloten….Of moeten we misschien zoals zotten WC papier en rijst opslaan ? LOL ! als de Shit werkelijk Hits The Fan dan weet ik precies wat te doen…jullie ?

   • Russisch leren en naar de RF verkassen. Daar vrijwel niemand geprikt en dan nog met hun eigen spul wat geen ModRNA prikken waren. Fijn land, toffe mensen, leven niet duur, gewoon de schaaaaapenzooi achter je laten. Dawai!

    • ….als ik nog 30 of 40 was zou dit inderdaad n optie zijn ; toen ik 40 was ben ik trouwens naar Spanje ‘gevlucht’…ik voelde mij daar zo vrij toen , na 10 jaar ben ik teruggekomen, oa omwille van familiale omstandigheden, Spanje is ondertussen ook een kloteland geworden …. en véél te warm … ps ben 65 nu …

     • Net als ik, jong genoeg dus om nog de hort op te gaan. 🙂 Laat je niet kisten, gewoon doen. Russische lessen van Pimsleur downloaden en in een maand (30 x 20 minuten spreek je de taal genoeg om je goed te voelen).
      Groeten uit la Douce macronique.

 2. Eens even kijken. “Suggereren”. “Zou kunnen plaatsvinden”. “Het mogelijk is”. “Het gevolg zou kunnen zijn”.
  Kortom, uit de categorie: “als mijn zus een leuter zou hebben, dan had het mijn broer kunnen zijn.”
  Wees bang mensen, wees heel erg bang, wees huiveringwekkend bang. Anders hebben we geen enkele invloed meer op jullie, en dat kunnen we niet hebben.

 3. En ik vraag me af, HOE DAN? Hoe nemen wij die shedding tot ons? Gaat t door de huid, slikken we het door, ademen we het in? Buiten het lichaam is het snel gedaan met de mRNAtjes, hoe schadelijk is het dan? Het riekt idd naar bangmakerij!

     • Met zijn handjes kan hij heel wat met zichzelf beleven en daar heb je geen partner nodig die bakken met geld kosten.
      Ik ken mezelf en weet dat ik een dure tante ben whahahaha.

      Ben altijd een huisvrouw geweest en gaf mijn man vier kinderen en ik weet zeker dat zijn handwerk goedkoper voor hem was geweest.
      Weet,,,.
      Sex met een partner hebben dat kan grote gevolgen hebben, vraag dat maar aan mijn man.
      Nu kan je zelfs besmet raken zegt men met MRNA zooi, dus ik raad iedere ongevaxte voortaan aan handwerk te verrichten, is beter voor je gezondheid en voor je portemonee,,,,.

  • Denk aan zweet, adem, sex, aanraken via huid. Je wordt ziek als je rondom de gevaxxen rond rent, nu meerdere keren meegemaakt, ook al voordat het woord shedding/uitscheiden bekent was.
   De gevaxxten zijn de opsplitsing vd maatschappij, het is wachten tot ze allemaal dood zijn.
   Als al net als mij alle takken vd familie die zooi heeft laten inspuiten, gaat het zeer leeg worden.
   Mijn Oma en vader zijn al de pijp uit.
   Popcorn en wachten maar………

  • Uit nieuw onderzoek blijkt dat er in de mRNA spuiten geen messenger RNA zit maar gemodificeerd RNA. Dat blijft veel langer in je systeem. Dat verklaart ook dat dat spul een jaar na de prik nog aanwezig is.

  • Of het mag, weet ik niet?
   ChatGTP advies gevraagd.

   Hoe nemen wij die shedding tot ons? Gaat t door de huid, slikken we het door, ademen we het in?
   ChatGPT
   Het begrijpen van de term “shedding” is belangrijk om je vraag te beantwoorden. In de medische context verwijst “shedding” meestal naar het verspreiden of vrijkomen van virussen, bacteriën of andere ziekteverwekkers door een besmet persoon of dier. Bijvoorbeeld, een persoon die besmet is met een virus kan dit virus verspreiden door middel van lichaamsvloeistoffen, zoals speeksel, snot, ontlasting, etc.

   De manier waarop shedding wordt overgedragen, hangt af van het specifieke virus of de ziekteverwekker. Er zijn verschillende manieren waarop shedding kan plaatsvinden:

   Druppeltjesoverdracht: Veel virussen worden verspreid via druppeltjes die worden geproduceerd wanneer een besmet persoon hoest, niest, of zelfs gewoon praat. Deze druppeltjes kunnen direct in contact komen met iemand anders zijn slijmvliezen, zoals de mond, neus of ogen.

   Fecaal-oraal: Sommige ziekteverwekkers kunnen worden verspreid via besmette ontlasting, waardoor het belangrijk is om goede hygiënepraktijken te volgen na gebruik van het toilet en bij het hanteren van voedsel.

   Overdracht door aanraking: Een persoon kan een ziekteverwekker oppikken door een besmet oppervlak aan te raken en vervolgens hun mond, neus of ogen aan te raken.

   Overdracht via lichaamsvloeistoffen: Bepaalde virussen kunnen worden verspreid via bloed, speeksel, urine, en andere lichaamsvloeistoffen.

   Om besmet te raken door shedding, moet je dus in contact komen met de lichaamsvloeistoffen of druppeltjes van een besmet persoon en deze binnenkrijgen via je mond, neus of ogen. Het inslikken, inademen of door de huid heen krijgen van shedding zijn mogelijke manieren waarop dit kan gebeuren, afhankelijk van de specifieke situatie en ziekteverwekker.

   Het is belangrijk om goede hygiënische praktijken te volgen om het risico op besmetting te verminderen, zoals regelmatig handen wassen, het vermijden van nauw contact met zieke mensen, en het schoonmaken van oppervlakken die mogelijk besmet zijn. Bij twijfel over specifieke ziektes en besmettingsroutes is het altijd aan te raden om advies in te winnen bij medisch professionals.

   User
   is dit met elke virus ook influenza?
   ChatGPT
   Ja, dit geldt ook voor het influenzavirus. Influenza, ook wel bekend als griep, is een virus dat wordt verspreid via druppeltjes die worden geproduceerd wanneer een besmet persoon hoest, niest of praat. Deze druppeltjes kunnen andere mensen in de buurt besmetten wanneer ze worden ingeademd of in contact komen met slijmvliezen, zoals de mond, neus of ogen.

   Daarnaast kan het influenzavirus ook worden verspreid door besmette oppervlakken aan te raken en vervolgens je mond, neus of ogen aan te raken. Het virus kan ook aanwezig zijn in de ontlasting van besmette personen, dus goede hygiënepraktijken, zoals handen wassen na gebruik van het toilet, zijn belangrijk om verspreiding te voorkomen.

   Het influenzavirus kan ernstige symptomen veroorzaken en kan leiden tot complicaties, vooral bij kwetsbare groepen, zoals ouderen, jonge kinderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem. Daarom is het belangrijk om preventieve maatregelen te nemen, zoals vaccinatie, regelmatig handen wassen en het vermijden van nauw contact met zieke personen, om de verspreiding van influenza te beperken.

   User
   ook mRNA
   ChatGPT
   Ja, het principe van shedding geldt ook voor mRNA-vaccins. mRNA-vaccins, zoals die tegen COVID-19, werken door een stukje genetische code (mRNA) in te brengen in de cellen van het lichaam. Deze genetische code bevat instructies om een eiwit te produceren dat aanwezig is op het oppervlak van het virus, wat het immuunsysteem triggert om een beschermende immuunrespons te genereren.

   Na vaccinatie kunnen sommige cellen in het lichaam het spike-eiwit van het virus produceren, waardoor het immuunsysteem leert om hierop te reageren. Het geproduceerde spike-eiwit wordt vervolgens afgebroken en uit het lichaam verwijderd.

   Een kleine hoeveelheid van het spike-eiwit kan mogelijk via de druppeltjesoverdracht worden verspreid als een gevaccineerd persoon hoest, niest, of praat, vergelijkbaar met hoe een besmet persoon het virus kan verspreiden. Dit wordt “self-amplifying mRNA” genoemd. Het is belangrijk om op te merken dat deze hoeveelheid laag is en niet voldoende is om iemand anders te vaccineren of om infectie te veroorzaken bij anderen.

   Het risico van shedding na mRNA-vaccinatie is echter minimaal, en het is niet de belangrijkste manier waarop vaccins anderen beschermen tegen infectie. De belangrijkste rol van vaccinatie is om het immuunsysteem van het gevaccineerde individu te activeren, zodat ze beschermd zijn tegen de ziekte wanneer ze worden blootgesteld aan het echte virus.

   Voor mensen die in nauw contact staan met personen die immuungecompromitteerd zijn, kan het echter verstandig zijn om voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van maskers en het handhaven van fysieke afstand, om eventueel risico te minimaliseren. Het is altijd het beste om medisch advies in te winnen en vragen te stellen aan zorgverleners als je je zorgen maakt over specifieke gezondheidskwesties.

   .

  • Huidcontact (bezweet) kan zeer sterke shedding tot gevolg hebben zodat je enkele uren erna je al ziek voelt. Iemand in mijn familie die beresterk en kerngezond is was na een klus afronden (warme dag, in de zon), samen met een geprikte, al op weg naar huis niet lekker geworden. Kreeg acuut de ergste aanval van zona die men zich maar kan voorstellen. Ze herkende de ziekte en heeft vanaf het eerste moment alle middelen ingezet om het ziektebeeld zo mild mogelijk te houden. Maar is er werkelijk 3 maanden lang doodziek en ellendig van geweest.

 4. Gewoon niet tongen, rebel en net als vroeger, om kinderen te maken, gewoon een laken met een gat tussen de gevaccineerde en ongevaccineerde. Geen huidcontact,monder geen enkele voorwaarde.

  Je kan ook overdrijven, ik heb nog nooit uit betrouwbare bron magneten op vaccineerden zien hangen en nog nooit bluetooth nummers van gevaccineerden gezien. Het is bizar wat er gebeurd is maar we moeten wel een beetje de boel met een knipoog bekijken,

  Laten we maar blij zijn dat we die zooi niet in ons lichaam hebben. Ondertussen wil niemand die zooi meer. Op een paar debielen na. Maar die heb je altijd.

  • Idem. Ik heb dat verhaal over bluetooth vaker gehoord. Nou, bij mij op het werk is zo’n 60%-70% geprikt. Dus ik met mn mobieltje in de pauze een aantal keer geprobeerd. Noppes, nada. Een heel stel van die draadloze oordingetjes, maar geen ‘onbekende’ apparaten, geen andere apparaten. Na een week proberen heb ik dat verhaal afgeschreven; het is onmogelijk dat er in een week nooit een geprikte figuur tussen zou zitten.
   Die magneten? ik heb het in ieder geval nog nooit zelf gezien.

   Verder; als het zo is, is het zo. Dan kan ik er toch niks meer aan doen. Gewoon gezond proberen te leven en geen prikken nemen. Altijd bang zijn heeft helemaal geen nut

  • Nou gijp jouw gebazel hier lijkt me een typisch geval van troll gedrag.

   Die blue tooth nummers verschijnen wel degelijk na injectie! Moet je wel de juiste blutooth scanner app installeren.

   • Hans, als jij mij dat kan bewijzen zou ik je erkentelijk zijn. Ik heb al zolang naar bewijs gezocht. Nergens iets overtuigend kunnen vinden, een vent die s’nachts kerkhoven afging. En allemaal codes kreeg, dat soort.

    Is er een app beschikbaar op een Apple, weet jij dat? Ik geloof iets pas als ik het zelf zie. En dan ook nog niet. Dan moet mijn verstand het ook er ook nog mee eens zijn.

    • De Spaanse video opgenomen in the middle of nowhere om geen interferenties te hebben, met een groep geprikte en ongeprikte vrijwilligers, was vrij overtuigend.

 5. Deze soort bangmakerij ken ik nog van paar jaar geleden om me aan de prik te krijgen. Er wordt kennelijk te weinig geprikt en terecht. Dus verzinnen ze weer wat! Bewijzen ? Ik zag de laatste dagen al drie “onderzoeken” langs komen om me bang te maken. Allen niet peer- reviewed of via erkende pers (Lancet e.d.) gepubliceerd. Waar zouden die toch vandaan gekomen zijn…

 6. Het ‘ onderzoek’ toont dus aan dat we mogelijk besmet kunnen raken van een gevaccineerde persoon
  Ja, en?
  Moeten we nu als een dolle in de ronde gaan rennen en ieder mens zoveel mogelijk vermijden?
  Moeten we nu alweer bang worden voor elkaar? Van iets wat niet meetbaar, of te zien is voor de massa?
  Tussen haakjes, wie betaalde dat onderzoek? en nog belangrijker, welke bedoelingen hebben die onderzoekers?
  De lijst van zaken waar wij allemaal bang van moesten en moeten worden gaat steeds langer worden.
  Zure regen
  Gat in de ozonlaag
  De jaarlijkse griep
  Mee roken
  Teveel suiker en vet
  Covid, en de variaties daarvan
  De Russen
  CO2
  Stikstof
  Aliens
  We gaan er allemaal aan!!!!!

  Get a life.

 7. Er zijn een aantal vrouwen die ik aantrekkelijk vond maar nu totaal niet meer.
  Moet er niet aan denken, afzichtelijk en onsmakelijk zijn ze nu.
  Ik ben er nog niet achter of het door de prikken komt of door de veroudering want een paar jaar kan een enorm verschil uitmaken.

 8. Wij hebben tenminste een immuunsysteem dat adequaat reageert. Dat we dan antilichamen krijgen van mensen die alleen nog maar deze antilichamen kunnen produceren door hun DNA verandering, is dan weer handig.
  Alhoewel ik denk dat je eigen immuunsysteem betere afweer mechanismen heeft dan dat wat uit een prik komt.

 9. Ach ja, zo zie je maar weer, de media doet niks anders dan angst zaaien en Frontnieuws is daar geen uitzondering op.
  Hoewel ik de meeste meningen van de alternatieve nieuwskanalen deel, ga ik niet mee in hun negativiteit en doemdenkerij.
  De Grote Vriend heeft de mens geschapen met een uitstekend immuunsysteem, dat heus wel wat kan hebben, vooral als je ook nog eens gezond eet en voldoende beweegt.
  Voeg daarbij ook nog eens supplementen (niet noodzakelijk) zoals vitamine c, d en chlorella (ontgift o.a. van zware metalen) en dan kan je als antivaxxer niks overkomen.

  • auf den fersen augustus 3, 2023 at 22:45
   Ach ja, zo zie je maar weer, de media doet niks anders dan angst zaaien en Frontnieuws is daar geen uitzondering op.

   Kijk eens er is een bron waar dit artikel vandaan komt. De bron van het artikel is het probleem, niet Frontnieuws. Een gevatte lezer snap direct dat deze website veel artikelen vertaald afkomstig van andere bronnen. Aan de lezer de keuze hoe het te interpreteren.

  • Denk dat maar niet, even boven mijn reactie teruglezen. Dat is uit eerste hand. Ook iemand die alle vitaminen en mineralen, goede voeding en nog veel meer goed in de gaten houdt. Maar toch doodziek door shedding.

 10. Beste Mensen

  Men mag geen angst aanpraten de Schaapjes
  Immers als dat zo is wat word ondersteld dan ….
  Moet er een scheiding plaats vinden tussen ….
  Ingespotenen met vergiften en niet ingespotenen met vergiften

  De Wereld in twee delen worden verdeeld en bewaakt

  Want als men naar de winkel gaat
  Pakt een onbespotene wel eens een product op en legt dat gewoon weer terug inclusief het lichaamsvet zweet erop
  Vervolgens komt er een ander vergift gespoten bespoten ingespoten persoon binnen en pakt dat spul op rekent af en neemt dat product mee naar huis
  Hem Haar moet het niks uitmaken
  Trouwens die is tegen dat hersenschimmel ziekte ingeënt
  Maar andersom helaas niet ?!
  Houd daar rekening mee …

  Dank U

 11. Eerst moest je rekening houden met de gevaccineerden. Nu (omdat ze het nog niet weten) wil je ze toch wel ‘beschermen’, omdat het duivels is wat er is gebeurd. En als ze het dan weten dan moeten we begrip tonen en helpen. Ik heb daar best wel moeite mee. Ik moet het een plek geven omdat we nu in een rare wereld leven en niemand echt een antwoord heeft. Ook voor mijn kinderen, die moeten verder. Wij zijn niet gevaccineerd en het buiten sluiten hebben wij zeker gevoeld! De joden ster heb ik nooit gekend maar hij voelt wel. Voor onze kinderen moeten we doorpakken! Wij moeten hun weer leren hoe de natuur werkt, hoe ons hart klopt, hoe we dingen moeten maken en geven en wat liefde is!!! We zijn mooi met elkaar en dat leeft in onze harten (en sinterklaas)! Onze harten zijn al veel langer beschadigd maar mijn hart klopt nog steeds en maakt veel liefde!!!! Wij zijn hier maar kort dus maak er wat van want we hebben allemaal liefde wat we graag wilen delen …No Troll left behind!!!!

 12. Het is nooit te vergelijken met een gedwongen spuit in je arm, wat als aanranding t beschouwen valt, verder gaat het niet door de hersenen zoals de troep uit die spuit.

 13. Alleen al hoe dit stuk begint jeukt t al bij mij… “ongevacconeerden MOETEN dit lezen”.

  De competentie van de schrijvers van dit soort angstpulp is ondermaats. Ze weten echt niet meer wat ze nog moeten verzinnen zoveel is duidelijk.

 14. dit is het zoveelste broodje-aap-verhaal. Het doel is om je te doen geloven in de besmettingsleugen en om al degenen die niet-gevaxt zijn ‘binnenkort’ een remedie hiertegen aan te bieden (en dat kan een ‘antigifspuit’ zijn MET het hooggeleidende grafeenoxide en CRISPR-CAS-12 of een of andere moderne therapie) enkel als doel om je besturingssysteem van je ‘lichaam’ (want dit is slechts een holografische projectie van je golfvorminformatieveld) compatibel te maken met de nieuwe matrix die eraan komt…en zo sleurt Lucifer net voor het einde van de ‘eindtijd’ nog eens pak zielen mee in het nieuwe ‘gebouwde’ matrixplasmaveld , en wie weet…misschien wel definitief…

 15. Hoe lang moeten de gevaccineerden leven?

  Dr. Mylo Canderian is van mening dat 95% van de wereldbevolking
  zijn “nutteloze eters” die zo snel mogelijk geëuthanaseerd moeten worden.

  Het antwoord op de vraag: drie tot tien jaar

  Disclaimer – Ik weet niet of dit waar is, maar in het verleden heeft Steven Fishman geloofwaardige insiderinformatie verstrekt.

  door Steven Fishman

  Ik krijg vaak de vraag: “Als ik het “vaccin” heb genomen, hoe lang zal ik dan leven?

  Ik stelde deze vraag voor aan een vriend van mij, Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [geboren Milos Iskanderianos, Corfu, Griekenland, 1938], die in 2015 het patent ontwikkelde voor grafeenoxide voor gebruik als hematologisch biowapen.
  https://henrymakow.com/upload_images/atali-quote.jpg
  In volledige transparantie, Dr. Canderian is wat ik een “genocidale globalist” zou noemen, die Precept Tien van de Georgia Guidestones volgt, die zeer zelden wordt besproken, en zegt: “Wees geen kanker op aarde; laat ruimte voor de natuur.”

  Dr. Canderian levert een medische bijdrage aan de Wereldgezondheidsorganisatie en is ook een groot voorstander van Klaus Schwab en de “Great Reset”, die de digitale wereldvaluta inluidt, een secundair doel van de WHO voor 2022.

  Dr. Canderian is van mening dat 95% van de wereldbevolking “nutteloze eters” zijn die zo snel mogelijk geëuthanaseerd moeten worden.

  ‘Kijk naar het centrum van Chicago, Baltimore of Los Angeles,’ zei hij, ‘en je zult duidelijk zien waarom de nutteloze eters als hondsdolle honden moeten worden afgemaakt.’

  Hij heeft zijn minachting uitgesproken voor “Infectious Educators” die Critical Race Theory promoten, en is ervan overtuigd dat het “vaccin” een einde zal maken aan “Human Cancer Upon the Earth”.

  Dr. Canderian is een fervent voorstander van de plicht en verplichting van de vrijmetselarij om de wereld te bevrijden van de “Plague of Humanity”.

  Maar op persoonlijk vlak delen hij en ik een passie voor hetzelfde exotische gerecht dat wordt geserveerd in L’emince de Veau in Genève: Cream of Hummingbird Soup gevolgd door Elk Tongue.

  We zijn allebei fan van Chef Gaston Sere de Rivieres, een culinair genie.

  Dus ik vroeg Mylo: “Hoe kunnen de “gevaccineerden” met zekerheid weten hoe lang ze nog te leven hebben nadat ze zijn geprikt?”

  Hij presenteerde me de informatie, genaamd de “End of Cycle Formula”.

  Hij legde uit hoe gemakkelijk het is om te rekenen.

  “De kracht van eenvoud”, zei hij. “Er is een maximale cyclus van tien jaar vanaf de injectie tot het einde van de cyclus,” [of overlijden], legde hij uit. “En het is uiterst eenvoudig te bepalen.”

  Hij zei dat elke hematoloog het binnen enkele seconden onder een microscoop kan zien, en nog gemakkelijker onder een elektronenmicroscoop. “Het percentage bloed dat is aangetast [of besmet] door of met grafeenoxide is de wederkerigheid van de berekening van het einde van de cyclus”, onthulde hij.

  Met andere woorden, een “ingeënte” [zoals hij iedereen noemt die is gepest met de Experimental Use Authorization Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon] met 20% grafeenoxide-verslechtering in hun bloed, zal, behoudens andere invoercriteria, 8 jaar leven. [10 jaar min 20%].

  Iemand met 70% grafeenoxideverslechtering zal niet langer dan 3 jaar leven. [10 jaar min 70%]. >>>>

  https://henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

 16. Ja, ja, uit nieuw onderzoek blijkt dat iedereen ergens bang voor moet zijn en er is keuze zat, klimaat, oorlog, overheden, schimmige clubjes met korte namen etc.

  Het gaat puur om angst aan te jagen, ik ben er van overtuigd dat je zelf de keuze gemaakt moet hebben je in te laten spuiten en je verder met boosters tot aan het kijkglas af moet laten vullen voor een volle bingokaart met QRodes. Ze hadden namelijk makkelijk dwang erdoor kunnen drukken, we hebben gezien hoe groot en makkelijk de meerderheid tot NSB’ers hebben gevormd en daar geen probleem mee hadden.

  Nope, dit is er weer een uit de categorie, hen die we nog niet pakken met angst gaan we nu oogsten. Nou dikke vinger voor ze, not gonna happen.

 17. Ja, hoor wordt eens wakker en ga jezelf angst aanjagen How to Break Free from the Matrix – Welcome to the Real World – Infinite Waters
  Ralph Smart is a psychologist, author, counselor, alchemist, relationship guide and creator of the popular YouTube channel, “Infinite Waters” The problem is that most people lost in the Matrix, want to be lost in the Matrix. Many people who think they are awake are truly NOT awake at all. The levels of depth to this place is really incredible. It would take lifetimes to gain any headway in understanding. https://youtu.be/TTzVwvTfXs4

  • Mensen zitten inderdaad in de droomwereld die er zo gekomen is door de ploerten die met moord en diefstal de aarde geroofd hebben en die zichzelf nu elite noemen. Die lui smeden samenzweringen tegen het volk op een vreselijk misdadige manier. De hele aarde is onder hun doem.
   Om je uit hun web te wurmen is veel intelligentie, doorzettingsvermogen, hersens en vooral veel oefenen nodig. Verlicht worden en in je natuurlijke staat komen is werken, hard werken. Men moet oefenen, vallen en weer opstaan. Daarbij wordt men ook tegengewerkt door dat verrotte systeem. Zelfs de naasten werken tegen, juist omdat die gehersenspoeld zijn door het vieze systeem. Men weet niet beter.
   Maar goed. Wat ik bedoel is dat voor verbetering er veel kracht nodig is. Het kost zweet en tranen, zelfverloochening, het gevecht met het eigen ‘ego’, onbegrip van anderen en trappen na en als men niet oppast krijgt men nog een trap na.
   Btw, ik denk dat de weg van de liefde een goede weg is. Een zoals Jezus aangaf. En de prijs die er tegenover staat is geweldig mooi: liefde, geluk, maar vooral zelfbewustzijn. Zelfbewustzijn is een gift. Een volwaardig mens groeit en bloeit, net zoals de natuur. Maar een mens groeit en bloeit dus ook geestelijk.
   Nou ja. Ik vind het erg moeilijk om op te schrijven, maar ik doe mijn best.
   Dus laten we het WERKEN (aan de geestelijke gezondheid) niet vergeten. Het kost veel. Het is niet voor luie mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in