Soldaten van Fort Riley, Kansas, ziek door Spaanse griep op een ziekenafdeling in Camp Funston ©  Otis Historical Archives, National Museum of Health and Medicine (United States public domain tag)

Niet alleen de laatste dagen bereikt ons het nieuws dat Corona regelmatig uitbreekt onder gevaccineerden. Onlangs nog werd gemeld dat een gevaccineerde student uit Israël 83 anderen besmette, bericht compact-online.de.

Het is niet echt nieuw nieuws dat juist gevaccineerde mensen ziek worden. Het zou al gebeurd zijn tijdens de Spaanse griep, die tussen 1918 en 1920 wereldwijd welig tierde.

Dit staat althans in een artikel van Eleanora McBean, dat destijds verscheen onder de titel “Vaccination Condemned” en waaruit nu op het nieuwsorgaan nieuwsportaal Beobachter-Forum geciteerd wordt. Er staat dat sterke mannen die ingeënt waren, de volgende dag plotseling dood waren.

Onmogelijk om onderscheid te maken tussen vaccingevolgen en ziekte

McBean stelt in dit artikel:

“Opvallend is dat de Spaanse griep de kenmerken had van precies die ziekten waartegen deze mensen onmiddellijk na de Eerste Wereldoorlog werden ingeënt (pest, tyfus, longontsteking, pokken).”

Er zijn ook andere tijdgenoten ooggetuigen uit het leger die soortgelijke dingen hebben waargenomen. Een medisch inspecteur van het Amerikaanse leger, wiens naam in een hedendaags rapport Dr. Rosenow wordt genoemd, herinnert zich bijvoorbeeld dat van de meer dan 31.106 gehospitaliseerde gevallen met “longtuberculose” er 1.114 soldaten stierven. Tegelijkertijd was het voor de legerartsen van die tijd waarschijnlijk niet mogelijk onderscheid te maken tussen “longtuberculose” gevolgen van vaccinatie en de Spaanse griep.

“Orgie van vaccinaties van alle soorten”

In 1935, schreef wiskundeleraar en onderzoeker Anne Riley Hale:

Uit de registers van het leger blijkt ook dat alle ziekten waartegen na het begin van de verplichte vaccinatie in 1917 werd ingeënt, in een alarmerend tempo waren toegenomen. Het sterftecijfer was, nadat de V.S. de Eerste Wereldoorlog was ingegaan, als gevolg van tyfusvaccinatie gestegen tot het hoogste in de geschiedenis van het Amerikaanse leger.

“Meer doden door vaccinatie dan door geweren”

Het was in die tijd niet ongewoon om in de Verenigde Staten te horen dat er meer soldaten door inenting dan door geweren waren gedood. Er zijn ook berichten uit Frankrijk en Engeland dat het aantal gevallen van tyfus exorbitant is gestegen na de verplichte vaccinatie van 1916.

Dergelijke taferelen zullen we waarschijnlijk vaker kunnen waarnemen na de geleidelijke vaccinatie van de bevolking tegen Covid-19. Nu al kan met zekerheid worden gespeculeerd dat het establishment alles in het werk zal stellen om ervoor te zorgen dat de ziekte-uitbraken die in het najaar beginnen toe te nemen, dan zullen worden toegeschreven aan de delta-variant van het Coronavirus en niet als gevolg van de vaccinatie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen seks voor de gevaccineerden! Russische politicus vertelt burgers dat ze rampetampen moeten vermijden na COVID-19 prik
Volgend artikelDerde, vierde, vijfde dosis COVID-19 vaccin kan voor gevaccineerden nodig zijn om vaccinpaspoort te behouden 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Die Spaanse griep schijnt op precies dezelfde dag ook in India geconstateerd te zijn met exact dezelfde verschijnselen.
    En niemand kon toen binnen 1 dag deze afstand af leggen.
    Daar was een keer een documentaire over omdat niemand daar een verklaring voor had.

  2. En elke keer weer trappen mensen erin en laten zich die genocidespuit in de arm jassen. Waarom zijn zoveel mensen zo zelfdestructief? ELK vaccin is fout, een normaal lichaam kan al die zogenaamde ziektes prima zelf de baas. Het gros van de ziektes is daarnaast verzonnen of komt uit die spuiten.

    • goedemorgen allemaal nou niet elk vaccin is fout mits het maar goed en veilig getest is maar dat heeft dus tijd nodig ja daar kom ik weer hé met m’n honden vergelijk pups worden nu geënt tegen hondenziekte dat is heel erg goed dat heeft jaren en jaren geduurd voordat dat vaccin oké was daar zullen ook best veel dieren door gestorven zijn ze zijn boem gewoon gaan enten en als het gewoon een grote griepgolf is geweest hebben ze het nu helemaal verkloot met de vaccins ze weten er heel weinig of niks van hoe het uitwerkt of je dood neer valt na de prik verlamming noem maar op ja mensen zijn dom er is niet voor niets het gezegde als er een schaap over de dam is en inderdaad heel vreemd dat India dat ook had ik denk dat er misschien toch wel ergens iets ontsnapt is uit een laboratorium per ongeluk of express en dat ze dat gewoon hebben aangegrepen om de wereld in z.n greep te houden het is allemaal om het geld alleen daar maar om verder niks in alle soorten of maten van werk of diensten zelfs in de vrijwillige sector krijgen mensen dollar tekens in hun ogen als ze of iets gratis krijgen of er makkelijk aan kunnen verdienen ik bedoel hoe hersenloos ben je als je je laat enten voor een gratis donuts ja als je drie weken geen eten meer hebt gehad en je ben de wanhoop nabij God wat een sukkels allemaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in