"Sanity, Her Son, and the Credulous" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Er is geen twijfel meer mogelijk, gebaseerd op de wetenschap, dat “vaccineren” voor het Covid-19 coronavirus een geweldige manier is om uw immuunsysteem te vernietigen. Het is nu duidelijker dan ooit dat hoe meer prikken iemand neemt, hoe groter het risico is dat zijn immuunsysteem faalt. En na verloop van tijd verzwakt elke extra injectie het immuunsysteem nog meer, waardoor de kans toeneemt dat chronische ziekte of de dood het gevolg worden, schrijft Ethan Huff.

Op zijn Substack onthulde Steve Kirsch gegevens van het Nieuw-Zeelandse Ministerie van Volksgezondheid waaruit blijkt dat de drievoudig gevaccineerden veel kwetsbaarder zijn om geïnfecteerd te worden met of te sterven aan covid dan de ongevaccineerden.

Ziekenhuisopnames, ernstige gevolgen en overlijden komen allemaal veel meer voor bij de “volledig gevaccineerden”, zo blijkt uit de gegevens, dan bij mensen die hun natuurlijke immuunsysteem met rust hebben gelaten.

Hetzelfde soort gegevens is te vinden in het Verenigd Koninkrijk en elders, en laat zien dat met elke volgende injectie het falen van het immuunsysteem des te waarschijnlijker wordt.

“Het vaccin werkt dus precies het TEGENOVERGESTELDE van wat het zou moeten doen,” waarschuwt Kirsch. “Het helpt u om het virus te krijgen!!! In elke rationele wereld zouden wij onmiddellijk met de vaccins stoppen. Maar hé, dit is geen rationele wereld.”

Er is geen hulp voor hen die niet geholpen willen worden

Hoe onveilig de injecties ook blijken te zijn, overal zullen regeringen ze blijven opdringen, en een deel van de gehoorzame samenleving zal geloven wat hun gezegd wordt, ook al tart dat alle logica.

  Dood gevaccineerd: Alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale Antilichaam Afhankelijke Versterking kwetsuren en sterfgevallen

“Er is geen stoppende voorwaarde in onze wereld,” zegt Kirsch.

“Hoe onveilig het vaccin ook is, hij zal verplicht worden gesteld omdat de mensen GELOVEN dat het de enige manier is om COVID te stoppen. En niets gaat dat geloof veranderen door cognitieve dissonantie-effecten.”

Uit het toezichtsrapport van de regering van het VK over het covid-vaccin blijkt momenteel dat de volledig gevaccineerden na verloop van tijd steeds zieker worden. Infecties, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen nemen onder de gevaccineerde personen met andere woorden een hoge vlucht.

En eerlijk gezegd is er geen andere manier om dit te verklaren dan aan te nemen dat de “vaccins” de mensen mettertijd vatbaarder maken voor infecties, waarschijnlijk door vernietiging van het immuunsysteem.

“Daarom negeren wij alle wetenschappelijke bewijzen, want die moeten wel fout zijn! Het gaat in tegen wat ons verteld is!” schrijft Kirsch verder.

“Dus wanneer de wetenschap zegt ‘laat het vaccin achterwege en maskers werken niet’, dan doet dat er niet toe, want het gaat in tegen wat ons verteld is. De wetenschap is geen partij voor onze geloofssystemen.”

Aanvaarden wat de echte wetenschap eigenlijk zegt, is ingaan tegen het heersende narratief, en dat zal voor veel mensen nooit gebeuren. Zelfs wanneer zij met eigen ogen kunnen zien dat er iets niet klopt, zullen zij de “autoriteiten” blijven geloven.

Zelfs de “oude” wetenschap, die het idee ondersteunt dat vaccins de immuniteit zouden kunnen schaden, is uit het raam gegooid ten gunste van de nieuwe “wetenschap” van Tony Fauci, die met de wind mee beweegt om altijd de agenda te steunen.

  Creëert agressieve mutaties: viroloog roept WHO op te stoppen met Covid-19 vaccin

“De nieuwe wetenschap is wat Dr. I Am Science nu zegt,” schreef een van Kirsch’ nieuwsbrieflezers.

“Een paar decennia geleden zou iedereen die beweert de wetenschap te zijn, in een gesticht opgesloten zijn geweest. Nu hebben we hem bij een pandemie te pakken die hij en zijn volgelingen gecreëerd hebben. Het lijkt wel of wij in deze eeuw een nieuwe Dark Ages zijn binnengegaan.”

Een ander wees erop dat de progressieve immuunschade-theorie zelfs te zien is in de variatie in gezondheidsresultaten tussen de dubbel- en de driedubbel-geïnjecteerden. Degenen die een “booster” krijgen, doen het gemiddeld veel slechter dan degenen die het bij één of twee injecties laten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen hebben hun immuunsysteem met vaccins doodgespotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne: Een nieuwe strijd in de oude oorlog van het “Nieuwe Normaal”
Volgend artikelSchokkende video: Duizenden in lockdown opgesloten bewoners van Shanghai schreeuwen vanuit hun appartementsgebouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik ken 2 mannen van omstreeks 50jr die vanwege hun werk 2 prikken en een booster hebben genomen.
  Zij zijn steeds weer ziek en testen voortdurend positief.

 2. Twee collega’s van mijn man hebben de booster genomen. Één lag een paar uur later op de IC met een anafylactische shock. De ander kreeg een paar dagen later een hartinfarct en is helaas niet meer.
  Beiden waren in super goede gezondheid. Fijn spul hè?!

 3. In mijn directe omgeving zijn in korte tijd zeker 60 sterfgevallen.
  Mensen rond de 40 jaar klagen na de booster vax over druk op de longen, last v.d. luchtwegen, vermoeidheid, hoofdpijn.
  Maar dat ligt niet aan het vaccin.
  Nee binnen enkele weken soms dagen, hadden ze corona gekregen.
  Daar komen de klachten door.

  De massa psychose is goed uitgevoerd.

  Ik sta erbij en kijk erna.
  In stomme verbazing.
  Wat zijn mensen volgzaam, als iets van de regering en who komt.

  Hier is door de ontwerpers v.dit plan enorm ingespeeld op de psyche v.d. mens.

  Wij de schrijvers in dit soort nieuws kanalen, zullen ongetwijfeld de as uit mogen dragen.

  Hoe de dood, de mens angst aan jaagt.

  Oke niemand is voor langere tijd uit de dood teruggekeerd om het verhaal over gene zijde te kunnen vertellen.

  Maar ik heb de indruk, dat nooit eerder de dagen van de mens zo gevuld waren met ziekte en dood als vanaf maart 2020.
  Dit is niet gezond meer.

  Allemaal door de rijkspropaganda.
  SCHANDALIG

  Wereldwijd zijn de propagandamachines de mens in de stres aan het houden, zodat die eerder dood gaan.

  Depopulatie.

  Maar de believers, zijn koren op de molens v.d. wereldregeerders en hun usual suspects.

  Schandalig dat er landen zijn waar prikplicht is.

  De Wet gezondheid wil men nu zodanig aanpassen/veranderen, dat men prikplicht op kan leggen.

  We krijgen dus een wet, die lichamelijk letsel en moord oplegt.

  Wereldwijd zijn meer als voldoende bewijzen geregistreerd bij door landen erkende instanties die het lichamelijk letsel en dood door vaccinatie hebben vastgelegd.

  Dus is” met voorbedachte rade” van toepassing.

 4. De Wet gezondheid wil men nu zodanig aanpassen/veranderen, dat men prikplicht op kan leggen.

  We krijgen dus een wet, die lichamelijk letsel en moord oplegt.

  Nooit zal ik accepteren dat dit mij zal worden opgelegd dan is het wat mij betreft oorlog en zal
  ik mij tot de laatste snik verdedigen en verzetten, wat de gevolgen ook zullen zijn.

  NOGMAALS
  DE VACCINATIE SPUIT IS DE CORONA – COVID EN ERGER ENZ
  EVENALS DE TESTEN.in COMBINATIE MET 5G.
  HET ZIT IN DE SPUIT IS HET NU NOG NIET DUIDELIJK!

  • Bijna goed, het is alleen GEEN VACCIN!!!!

   En geen hufter die een briefje kan vinden met mijn handtekening erop dat ik mijn lijf heb afgestaan.
   Geen grondrechten meer voor ons, NUL reden om naar hun gecreëerde onrechtmatige wetten te luisteren.

   En dat snapt verdomme bijna niemand.

   Echt de meeste mensen mogen van mij kapot!!!!

   • Ik begrijp je frustratie Ab, dat er nog heel veel mensen zijn die het niet door hebben. Maar ja als je tegen ze zegt dat ze eigen onderzoek moeten doen, vragen ze waarom? Werkelijk daar vallen mijn sokken van uit. Voordat mijn spaargeld straks volledig verdampt koop ik een paar zwarte stationcars en laat een koelcel in mijn garage bouwen, en mijn vrouw begint een bloemenhandel. Ik zal het best nog druk krijgen de komende jaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in