Het volgende is speculatie. Spirituele discretie is aanbevolen… Dit is zonder twijfel het meest krankzinnige artikel dat ik ooit heb geschreven. Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in zwarte smurrie, vereist van de lezer een opschorting van ongeloof en een begrip van de satanische agenda die opdoemt achter de COVID-19 injecties, schrijft Lee Austin.

Vanuit een technologisch referentiekader heeft de mens al de middelen om kunstmatig leven te creëren vanuit het binnenste van een kadaver. Er zijn bijvoorbeeld 3D-bioprinters die bloedvaten kunnen maken uit stamcellen op basis van bio-inkt, een materiaal dat gebruikt wordt om kunstmatig weefsel en menselijke organen te maken. In combinatie met synthetische biologie kan de definitie van leven nu gebaseerd worden op een digitale code.

In zijn eenvoudigste termen is nanotechnologie atomair precieze productie. Tissue engineering is het verwijderen van de dode cellen van een mens en alleen de eiwitsubstraat over te laten, die opnieuw wordt gekoloniseerd met stamcellen en geïncubeerd. Zodra dit proces is voltooid, wordt het mogelijk een 3D-orgaan te produceren.

Synthetische biologie stelt de mens in staat om met behulp van computersoftware printers te gebruiken om DNA te creëren. Desktop biotech, drukknop DNA. Genetisch gemanipuleerde machines. Eenvoudige bacteriële kleine robots die steroïden produceren, de bouwstenen voor orgaan printen. Het bacteriële genoom heeft vijf megabits aan informatie, genoeg om een mens te programmeren.

Het is duidelijk geworden dat de COVID-19 injectie grafeenoxide nanobots bevat, die de ijzeroxide in het bloed hemoglobine verbruiken. Terwijl de nanobots langzaam repliceren, wordt tegelijkertijd een magnetische, metalen structuur in het lichaam opgebouwd. De opbouw is voltooid wanneer het ijzeroxide uiteindelijk op is.

  VAIDS neemt toe: Het meest gevaccineerde land in Europa beleeft de hoogste oversterfte

Natuurlijk wordt het menselijk leven op een bepaald punt in het proces beëindigd, omdat het lichaam zonder bloed niet kan overleven. En hoewel het lichaam dood is, denk ik dat de grafeenoxide nanobots zichzelf uiteindelijk zullen omvormen tot een intelligente substantie genaamd “Black Goo” (Zwarte Smurrie).

Als waarschuwing, dit is waar het erg donker en vreemd wordt…

Black Goo programmeerbare materie is een intelligent, zelfbewust, zelforganiserend vloeibaar kristal. Het is een magnetische substantie die het RF spectrum binnen het universele 5G netwerk uitzendt, ontvangt en corrumpeert. In de esoterische occulte religie, wordt Black Goo door sommigen beschouwd als de ongrijpbare steen der wijzen en de tastbare opslagplaats voor demonen.

Zodra Black Goo Programmeerbare Materie is ingebed en geactiveerd in de doden, zal het lichaam bezield raken als een voertuig voor demonen. Black Goo tart de wetten van de fysica in onze fysieke wereld. Het kan uitrekken tot vijfendertig keer zijn omtrek; buigzame circuits bouwen op de menselijke huid; zichzelf inbedden in het lichaam; functioneren als een bio-sensor die zichzelf vormt naar het menselijk lichaam; als het gebroken wordt kunnen de stukken gemakkelijk weer aan elkaar plakken; geplaatst op het voorhoofd kan Black Goo gezichtsuitdrukkingen lezen en vertalen; als het over de keel wordt gespannen zet Black Goo spraak om in elektrische signalen. In de toekomst zou het de basis kunnen vormen voor robots met zachte lichamen.

Black Goo is te zien geweest in vele films, zoals Lucy, Stranger Things, Spider-Man 3, Alien Covenant, Prometheus, A Haunting In Connecticut, Ares, The Matrix en The Silver Surfer. Predictive Programming kondigt de komst van Black Goo al dertig jaar aan. Omgevormd tot een implanteerbare microchip, zou Black Goo Programmable Matter de demonische brandstof kunnen zijn om het merkteken van het beest aan te drijven. Het Boek Daniël voorspelde vier afzonderlijke tijdperken, die goud, zilver, brons, en ijzer/klei voorstelden. Gedurende het huidige vierde tijdperk van ijzer/klei, zal de mens toegang krijgen tot de steen der wijzen en zijn legendarische alchemistische substantie Black Goo. Het mengen van het ijzer van de technologie, met de klei van de mens, creëert een eeuwige Trans-Mens.

  Het onvermogen om te leren

Luciferianen geloven dat Black Goo Programmable Matter het sterfelijke dubbele helix DNA genoom van de mens, gemaakt naar Gods beeld, kan transmuteren in een drievoudige helix DNA genoom dat de Lichtdrager, Lucifer Morning Star, weerspiegelt. Zodra dit gebeurt, wordt de mogelijkheid tot verlossing teniet gedaan omdat de mens een hybride gruwel wordt.

Alchemie is de occulte wetenschap en zwarte magie kunst van het verenigen van materie en geest. Op fysiek niveau transformeert het proces van het wegbranden van loodonzuiverheden de materie van lood in goud via de legendarische steen der wijzen. Alchemie functioneert geestelijk als een mystiek middel van Black Goo Programmable Matter.

Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie, klinkt krankzinnig totdat je je realiseert dat we tegen de krachten van de duisternis strijden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2021 top artikelen: The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN
Volgend artikelWie geef je de schuld voor Covid als de vaccinatiegraad bijna 100 procent is?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Interessant artikel waarbij ik de opmerking wil maken dat het verguisde genre van Sciencefiction in het laatste decennium stapje voor stapje werkelijkheid aan het worden is. Is het de technologie achter deze processen die een gigantische stap voorwaarts heeft gemaakt of wordt de technologie hiervan aangereikt door een zich in het geheim bevindende laboratoriums in de Deep Underground Military Bases, enfin het gaat te ver voor de naïeve scribent die deze materie meestal afdoen als complete onzin als gevolg dat zij het goede gevoel in het hoofd hebben verloren na het lezen van zulk soort informatie.

  • Hoi Adriaan W.,

   Over Science Fiction gesproken. Heb je ooit de serie Star Trek Voyager gezien (1995-2001)? Daar zitten zoveel technologieen in die zijn uitgekomen. De I-pad, video bellen, hologrammen en ik kan wel doorgaan.

   Gezien dit stuk zijn de Borg het vermelden waard. Voor wie niet weet wat de Borg zijn een korte uitleg. Dit aangezien dit relevant is voor dit stuk. De Borg zijn een samensmelting tussen mens (en al het andere levend in het universum) en machines. De oorsprong van de Borg wordt nooit helemaal verteld maar er zijn ”koninginnen” die alle gedachten van alle Borg kunnen aansturen en ook ”horen” (lees analyseren) en in real time kunnen ingrijpen.

   De Borg planten zich niet fysiek voort maar assimileren door het injecteren van nanabots. De bots nemen het voorheen vrije persoon (mens of alien) zijn wil over en voegen dat wezen toe aan het collectief. De bots zorgen voor alerlei technologie in het lijf zodat het goed kan interacteren met het collectief. Indien de bots hun werk niet goed (genoeg) kunnen doen, zoals bij kinderen worden ze in ”opgroei kamers” geplaatst zodat ze perfect worden.

   Als een Borg niet (meer) perfect is in de ogen van het collectief, aangestuurd door de koningin (zoals in een mieren kolonie) wordt deze door de darren verwijderd uit het collectief en gerecycled.

   Het iinplicite idee is dat de diverse koninginnen de elite zijn die de Borg hebben gemaakt (nooit expliciet gesteld in de serie maar wel impliciet). Als je transhumanistische fans stukken leest zeggen ze basically expliciet. Als dit bereikt wordt en het is mogelijk (zie kurtzweils boek the singularity is near bijvoorbeeld) Daar stellen ze openlijk. Wijj zullen Goden zijn en huidige mensen als mieren zien.

   Echt, Voyager is een aanrader wat mij betreft. Zie het als predictive programming.

   Groeten,
   Hugo

   • en moet natuurlijk ook zeggen dat in die serie mensen stand weten te houden tegen de Borg en ze zelfs een harde klap toedienen.

    Groeten,
    Hugo

 2. Als je het verhaal van Lee Austin interessant vindt, en ook de andere onderwerpen waar hij over schrijft, dan zou je echt eens moeten kijken naar de video’s van Wim Carrette (zie link). Net zoals Lee Austin kijkt Wim met een andere blik naar onze omgeving, de Aarde. Niet dat je meteen in een “platte aarde” moet geloven, maar het lijkt er verdomd veel op dat onze Aarde, zoals hij is voorgeschoteld aan de mens, niet zo is. Maar dat de Aarde slechts een klein onderdeel is van een veel grotere bol. Dus niet van een “platte aarde”, maar van een veel grotere ronde bol, waarop de “Aarde” zit. Onze Aarde is dus maar een klein gebiedje op deze grote ronde bol. De andere planeten etc zitten ook op die bol, en deze bol weerkaatst in een enorm groot systeem van koepelende plasmalagen. Aardig idee, en als je kijkt naar de Disney kaart van een halve eeuw geleden, en naar de dingen die Werner von Braun zegt, dan zeg je bij jezelf, hmmm…. en dan vraag je je af, wat zijn ze in godsnaam aan het uitspoken bij Antarctica, en de hele militarisering van dat gebied. Wat is daar aan de hand? En waarom die dwang om de gifspuit in iedereen te krijgen? Is er iets aan de hand dat we nog niet weten….

  Hier is de link naar Wim Carrette video’s:
  https://www.youtube.com/user/godgevlamste/videos

 3. Dijenkletser van de eerste orde , 😀
  Duidelijk gevalletje slap gelul .
  Ik heb veel sf gelezen .. alles gezien van startrek.
  Er was een aflevering dat Capt. Kirk een op hol geslagen computer met locica in een lus lulde .
  De comp schakelde zichzelf uit . 😛
  Erich von Däniken waren de goden kosmonauten was ook vroeger gewild ..
  Vroeger zou de topic hierboven als stoned gelul weggezet worden .
  Van alles door geneused tot het “Het Tibetaans dodenboek (Tibetaans: Bardo Thödol , Bevrijding door Horen in de Tussenstaat ) is een tekst, die deel uitmaakt van een verzameling van honderden stervensteksten. De teksten maken deel uit van de culturele en literaire erfenis van de nyingmatraditie van het Tibetaans boeddhisme. Naast teksten over de drie bardo’s, ofwel overgangsfasen tussen het sterven en wedergeboorte bevat de tekst beschrijvingen van drie andere overgangsfasen: het leven, de droom en meditatie.
  Een Tibetaans literair genre met een vergelijkbare thematiek is dat van de delok
  In het Tibet van voor 1960 was de tekst van het Tibetaans dodenboek nagenoeg volledig onbekend. De eerste Engelse vertaling kwam in 1927 uit onder verantwoordelijkheid van de Amerikaan Walter Evans-Wentz (1875-1965). Hij gaf de tekst als titel het Tibetaans dodenboek, vanwege de door hem veronderstelde culturele verwantschap met het toen al bekende Egyptisch dodenboek ” aan toe .
  Jullie responce is in de noemer piskijken handboek te vinden .
  😀

  • Lol Cor nietdus,

   Ik lach even lekker met je mee. Maar dan om de reactie welke je plaatst. Je refereert niet aan de serie die ik post maar een lullige andere aflevering van een andere serie uit Start Trek om mijn post belachelijk te maken. Dit om vervolgens de meest vage teksten aan te halen als waar. Hahaha. Het Tibetaans dodenboek vs wetenschappers die extrapoleren haha.

   Mensen die een idee hebben hoe eea zich technologisch zal ontwikkelen en er uiteraard over speculeren af serveren en dan met het Tibetaans dodenboek en de Goden waren cosmonouten als reactie als zijnde de echte waarheid. Hahaha.

   Nou, we hebben beide gelachen om elkaars reactie. Ik ga uit van optimisten die technologie kennen en het voor het beste voorhebben met mensen en voorspellen wat ze kunnen verwachten boven een boek van Tibetaans dodenboek.

   Uiteraard staat het je vrij om daar in te geloven maar als je daar in gelooft geloof ik jou niet.,

   Groeten,
   Hugo

   • Ach ja, zo gaat het. Toch bevreemdt het me ten zeerste wat er uitgespookt wordt in antarctica…en je krijgt er nauwelijks info over. Mocht het je interesseren Hugo neem een kwartiertje om een paar Wim Carrette vids te zien. Er zijn heel wat connecties die je doen knipperen met de ogen.

    • Hoi BAA,

     Ik heb me een poosje geleden al verdiept in het Antartica verhaal. Het is echt bizar. Ook al is de helft leugens blijft het een bizar verhaal dat contintent…. Een Amerikaanse vloot die rechtsomkeer maakt..Al die ”belangrijke” mensen die er recent heen zijn gegaan. Zaden van tropische planten gevonden. Warm water ”funnels” etc. Echt heel bijzonder allemaal.

     Groeten,
     Hugo

     • Ja, er is daar meer aan de hand dan we denken. Ik geloof dat er straks nog een heel rare partij ellende uit de hoed getoverd wordt, die met dat gebied te maken heeft. Een beetje lastig alleen om goede info er over te vinden, idd.

   • @Hugo
    Ik vat je sneer niet 😀
    Ik refereer aan de tijd dat dergelijke (boeken) toendertijd voor de zweef generatie een lijn van voldoening was .
    Quote “Maar dan om de reactie welke je plaatst. Je refereert niet aan de serie die ik post maar een lullige andere aflevering van een andere serie uit Start Trek om mijn post belachelijk te maken.” deze opmerking vat ik niet dude .. waarom zou ik je belachelijk maken 🙂 totaal niet aan de orde .. het lijkt wel of je graag verzand in zelf beklag .. ik lees vaak bijna alles van jouw draadjes .. zonder enige vorm van oordeel . Als ik alleen maar steeds iedereen die hier antwoord zou oordelen , kan ik net zo goed stoppen met lezen .
    Anyway Hugo fijne dag .
    Groeten . P.s die aflevering van startrek was hilaries staaltje eigendunk van Kirk .. 😛

 4. Ze zijn gewoon op zoek , op allerhande manieren , want de TIJD dringt , naar langer leven , gezond en wel voor eeuwig ,,,, niet zo raar on top of the world ( echt niet ) maar ze stellen alles in werking om dat tijdens hun leven te laten slagen , begrijpelijk dat je niet wilt doodgaan , en als je daar voor nodig hebt , het nemen van anderen wat je zelf wil , maak je vijanden . er leidden meerdere wegen naar Rome

 5. Hey Ekka, super. Bedankt voor de links. Ik heb de eerste bekeken, en hier volgen mijn opmerkingen:
  Een beetje apart wel, dat verhaal van Michael Salla…Zoals ik het interpreteer wordt de space alien straks als excuus gebruikt om een nieuw monetair systeem in werking te zetten, plus grote veranderingen in de aanlevering van energie. Dat is niks nieuws. Maar wel dat het nu door space aliens opgelegd wordt. Dat bevreemdt mij ten zeerste. Verder vraag ik me af waarom de space aliens het alleen maar over geld hebben, en dat ze niks zeggen over de verderfelijke gifspuit die nog steeds keihard doorgaat. Kennelijk hebben ze daar niks op tegen dan? Voorts worden de criminelen nog steeds “elite” genoemd, wat ze dus niet zijn. Het is gewoon goor schorem en tuig van de richel, absoluut niets “elite” aan. Het gebruik van dat woord alleen al doet zwaar afbreuk aan de voorgeschotelde goede intenties van het verhaal en riekt naar instemming.

  Dan wordt er kennelijk een onder-onsje geregeld door de space aliens, dat de “elites” er van door mogen middels de “portal”. Nu, dat komt dan enigzins overeen met de visie van Wim Carrette, dat de aarde slechts een klein deel is van een veel grotere planeet, en dat de hufters ‘m piepen naar een ander gedeelte dat ze nu aan het inrichten zijn (met ons geld, vandaar dat de wereld failliet is). En dit gaat via de eoa tunnel.

  Ik snap eerlijk gezegd niet waarom mensen zo jubelen over dit verhaal, want het gaat alleen maar om geld, zoals uitgelegd door de space alien Fabio, met zijn lange blonde haren, en het er op tijd van door kunnen gaan van de globale oplichters. Ook worden de starlink satellieten van het Schwab schoothondje Musk vereerd, terwijl die hand in hand gaan met die smerige gifspuit en alghele controle van de bevolking.

  Ik vrees dat ik iets gemist heb, en ik zou graag willen weten wat er nou zo geweldig is aan het verhaal van die space aliens en die krankzinnige federaties e.d. waar mee geschermd wordt. Ik ga nu de tweede link bekijken, en wie weet ga ik ook jubelen. Ik hoop het. (Geen kritiek op jou hoor!!!! het is echt interessant, maar ik ben nogal skeptisch, en zeker als het om space aliens en de “elite” gaat.)

 6. Deel 2 van de Michael Salla video’s lijkt wel reclame te zijn voor de Mega Quantum Consciousness (een ander woord voor een computer) die het financiele systeem gaat beheren. En dit gaat via de Starlink rommel die Musk in de lucht heeft gegooid. Ik snap niet wat er zo mooi aan is… Dan valt het me op dat de space alien die “Oona” heet, een bepaald woordje niet helemaal uitstpreekt, en dat woordje is “vacc….”. Dit woord gebruikt ze in deze zin: “A lot will lose their lives by choice in the vacc…, but this was ruled out by the dark ones. Free will was the trap, now it will be stopping soon you will see it.”

  Waarom het woordje “vacc…” is cut off in deze video, is vreemd. De hele video komt op mij over als aanbidding voor de Musk shit, de Gates shit, de “elite” shit, en dat er heel veel halvegaren dood gaan aan de gifspuit staat als een paal boven water. Verder moet je er op vertrouwen dat dit Quantum Monetary System een gift from the heavens was. Yeah! De space aliens: soon coming to your neighborhood now!

   • Ja, ik heb de door Ekka aanbevolen links bekeken – video’s:

    Born Again Alien, ken je Michael Galla?
    https://youtu.be/L31uTr0auOs
    https://youtu.be/6b5iQFNtfKQ

    Dus de Michael Salla verhalen zijn dan wsch niet anders dan de voorstellen van Krugman. Kennelijk vallen deze verhalen echter goed in de smaak, want de reaguurders bejubelen ze en vinden er veel houvast in. Ik snap er geen duvel van, waarom ze er in trappen…(Maar er is wel degelijk iets heel raars aan de hand daar in Antarctica.)

    • Hi BAA,

     Ja, ik snap dat soort houwvast vinden niet echt. Behalve als entertainment. Als je echt een top boek wil lezen mbt dit onderwerp tip ik je het boek ”the swarm” geschreven door Frank Schätzing. Echt een aanrader.

     In plaats van aliens gaat dat boek over een soort dat leeft in de diepte van de zee sinds tijden begonnen en het zat zijn om hun leefomgeving vernietigd te zien door mensen. Ze besluiten collectief de menseheid aan te vallen. Dit op een zeer geloofwaardige, wetenschappelijke manier inclusief natuurlijk de drame, heldendom etc.

     Ideaal voor op het strand, bij het zwembad en je leert er ook nog eens wat van.

     Groeten,
     Hugo

 7. De zg. ‘Black Goo’ was ware redem achtyer de Falkland oorlog destijds.

  Bekijk / lees het materiaal van Harald Kautz Vella.

  Het verhaal hierboven is verre van fictie imo!

  Anders ff deze 2 vids bekijken:

  Na het zien begrijp je ook hoe het kan dat gevaccineerden opduiken op je gsm middels een
  MAC-adres.

  WATCH VACCINE NANO BOTS KILL AFTER BEING ACTIVATED BY A CELL PHONE
  https://www.bitchute.com/video/IAcFTBxkzGuS/

  5G is a target acquiring weapon system – This is not for control but an extermination technology
  https://www.bitchute.com/video/GWjhq7VGQVEG/

  Catch U later..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in