© Airman 1st Class Anna Nolte / Wikimedia (Public Domain)

De wereldwijde vaccinatiecampagne van de farmaceutische industrie hapert steeds meer. Nu is er een leveringsstop voor het vaccin van het farmaceutische bedrijf Moderna in de Amerikaanse staat Californië. De reden hiervoor zijn de allergische reacties van patiënten tegen dit vaccin. De Californische gezondheidsautoriteiten hebben nu meer dan 330.000 vaccindoses uit de circulatie genomen.

Niet minder dan 278 vaccinatieplaatsen in heel Californië zijn getroffen door de Moderna vaccinatie-stop. Volgens het California Department of Public Health (CDPH) hebben verschillende mensen die gevaccineerd waren ernstige symptomen gehad en hadden ze medische hulp nodig.

Gezondheidsautoriteiten moeten de vaccinkwetsuren ophelderen

Nu moeten de gezondheidsautoriteiten van Californië opheldering geven over de letsels die zich door het vaccin hebben voorgedaan. Het Moderna-vaccin mag niet langer worden gebruikt totdat de oorzaken van deze agressieve reacties op patiënten volledig zijn opgehelderd. Californië wil nu op andere vaccinfabrikanten terugvallen om het vaccinatieprogramma weer op gang te krijgen.

Het farmaceutische bedrijf Moderna wil bij het onderzoek naar deze gemelde bijwerkingen volledig meewerken met het California Department of Health, zo melden de media.

Gelekt e-mail laat zien hoe de EU-autoriteit onder druk werd gezet om ondanks problemen het Covidvaccin goed te keuren

Trump neemt de leiding over Biden voor de presidentsverkiezingen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here