© Mike Finn (CC BY 2.0)

Het aantal mensen dat na de vaccinatie voor het Coronavirus (Covid-19) te lijden heeft onder ernstige bijwerkingen is 50 keer zo hoog als het aantal seizoensgebonden griepprikken, zo blijkt uit nieuwe rapporten.

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) ziet een toename van nieuwe letselgevallen van Covid-19 vaccinaties dat massaal soortgelijke gevallen voor griepvaccins en andere inentingen overtreft.

Tot en met 22 december, met minder dan een miljoen doses virusvaccins verspreid, ontving het VAERS-platform van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) 307 meldingen van bezoeken aan spoedeisende hulp, evenals 17 “levensbedreigende” gebeurtenissen.

Er zijn ook een aantal sterfgevallen gemeld, wat zeer verontrustend is als men bedenkt dat de Covid-19 vaccins pas sinds minder dan een maand beschikbaar zijn voor het publiek.

“In 2019-2020 werden ongeveer 175 miljoen doses griepvaccins gegeven. 1220 ER (Emergency Room) bezoeken en 73 ‘levensbedreigende gebeurtenissen’ werden gerapporteerd. De gegevens staan ​​op de CDC VAERS-website”, tweet de voormalige New York Times-verslaggever en Tell Your Children-auteur Alex Berenson.

Ondanks het feit dat hij een paar voorbehouden maakt voor deze enorme ongelijkheid, moet Berenson concluderen dat er iets ernstig mis is met Covid-19 vaccins, waardoor een veel groter deel van de patiënten ernstig ziek wordt of sterft nadat ze prik hebben gekregen.

“… de eerste Covid-vaccin doses zijn meestal gegeven aan gezonde mensen in instellingen waar problemen snel kunnen worden behandeld”, merkt Berenson op, die de injecties  aanklaagt omdat ze gezonde mensen op een diepgaande negatieve manier treffen.

“Deze problemen deden zich voor vóór de uitvoering aan oudere, minder gezonde mensen – en vóór de tweede dosis, waarvan bekend is dat deze veel gevaarlijker is”.

Uiteindelijk bevestigt dit alles eenvoudigweg wat Berenson toegeeft herkenbaar was in de klinische proeven – ook al weten we dat klinische proeven de neiging hebben om problemen in de reële wereld te onderschatten in plaats van te overdrijven.

Dat alles om te zeggen dat vaccinatie voor de Coronagriep een buitengewoon gevaarlijke onderneming is, vooral omdat Big Pharma niet aansprakelijk is voor letsel of overlijden. Met andere woorden: mensen die kwetsuren oplopen door een vaccin, staan ​​er helemaal alleen voor.

Gezien het risico om ziek te worden, laat staan te sterven, aan het Coronavirus zelf bijna nihil is, heeft het geen enkele zin om zich daarvoor te laten vaccineren – zeker niet als het risico op schade door het vaccin groter is dan het risico op het ontwikkelen van symptomen van een natuurlijke infectie.

“Waarom vaccineren tegen een virus met een herstelpercentage van 99,97%? Het is niet dodelijker dan de verkoudheid. Maar wat voor wonder heeft zich voorgedaan  dat longontsteking en griep zo goed als verdwenen zijn onder de bevolking? Covid daarentegen is fataal voor patiënten met gediagnosticeerde kanker, hart-, long- en nieraandoeningen etc. en voor motor- en auto-ongelukken. Vrijwel alle sterfgevallen zijn nu Covid-doden”, schrijft een reactie op Zero Hedge.

Heeft Corona de griep overwonnen of is Corona de griep?

Vorig artikelZwarte man achter de “white power rellen” in Washington
Volgend artikelDe verwijderde Bill Gates documentaire – “Waarom hij overstapte van Microsoft naar vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Nou hebben ze spijt dat ze er aan begonnen zijn.
  Ze hadden ook eerst even kunnen nadenken en iets meer info opzoeken i.p.v. alles maar klakkeloos aannemen.
  Corona vaccin? Over mijn lijk.

  • Hebben we hem weer met ze platte aarde theorie.
   Houd het nou nooit op.
   Daar hebben we het toch al over gehad, je moet niet in herhalingen gaan vallen.

   • Waarschijnlijk wel.

    Ik begrijp ook niet wat nou het nut is om al die onzin hier te plaatsen.
    Met het artikel heeft het werkelijk niks te maken..
    Iedereen mag vinden wat je maar kan bedenken, maar waarom moeten wij dat allemaal weten.
    Wat is de bedoeling daar nou van behalve dat het vervelend en storend is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in