Het LA County Department of Children and Family Services (DCFS) heeft met  succes een rechter weten te overtuigen om een kind uit zijn ouderlijk huis te verwijderen omdat een van zijn ouders positief testte voor Covid-19. Is dit het ‘nieuwe normaal’?

Een advocaat in Los Angeles, Christopher Arash, verscheen op social media met het volgende nieuws: “Vandaag adviseerde het L.A. County Department of Children and Family Services (DCFS) het hof om het kind van mijn cliënt uit de fysieke voogdij te verwijderen nadat een ouder positief getest was voor COVID-19. Dit is een niet-criminele ouder. De rechter oordeelde in het voordeel van de DCFS en nam het kind in voogdij”.

Laat dit even bezinken… Het DCFS eist dat kinderen uit de ouderlijke macht worden ontzet vanwege Covid-19, ook al heeft de ouder de juiste regelingen getroffen voor zijn of haar kind. De familie dient momenteel een beroep in, een Habeas corpus bevel, om de terugkeer van hun kind te verkrijgen. Er zijn meldingen van andere advocaten in de omgeving van Los Angeles die voor vergelijkbare uitdagingen staan.

Normaliter heeft geen enkele instantie de bevoegdheid om een kind uit zijn privé-woning te verwijderen omdat iemand in het huishouden ziek is. Dit is de meest onnodige, ongrondwettelijke en gewetenloze van alle maatregelen die de autoriteiten tot nu toe hebben genomen.

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

  Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen - Wat is er aan de hand?
Vorig artikelMeer dan 80 procent van alle overvalverkrachtingen in Denemarken wordt gepleegd door immigranten
Volgend artikelAsielmigratie “neemt krachtig toe” in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. De verhandeling van de volksgezondheid: in gesprek met Romy Quint –
  Een Oorlog Reeds Verloren – 28/06/2020

  ‘Al sinds het begin van de coronacrisis is er volgens de regering, bij monde van minister Hugo de Jonge, geen andere mogelijkheid om het virus te verslaan dan met een vaccin. Hamerend op de dreiging van een tweede golf van uitbraken en met een spoedwet in het verschiet waarvan de eerste versie een ernstige infractie van de grondrechten behelsde blijft de minister volhouden dat men pas veilig is wanneer de bevolking massaal gevaccineerd wordt.

  Alternatieven qua behandeling en medicatie lijken ondergeschikt of zelf überhaupt niet serieus genomen te worden en de minister heeft namens Nederland en de ‘vaccinalliantie’ met Duitsland, Frankrijk en Italië al een overeenkomst getekend met farmaceut AstraZenica over de levering van honderden miljoenen vaccins.

  Wanneer het op vaccinatie aankomt worden kritische geluiden onherroepelijk in de hoek van de antivaxxers geduwd; aan de wetenschap mag niet getwijfeld worden, voor nuance is geen ruimte en de mentale gesteldheid van de persoon in kwestie wordt direct in twijfel getrokken. Kan men niet vóór vaccinaties zijn, maar daar eigen voorwaarden bij stellen? Moet men er maar van uitgaan dat de farmaceutische industrie, goed voor een omzet van 1,3 triljoen dollar in 2019, het belang van de bevolking laat prevaleren boven het verdienmodel van ziekte waarmee zij haar rijkdom vergaart?

  Romy Quint dook in de historie van beoogd vaccinleverancier AstraZenica en ontdekte dat het bedrijf geen beste staat van dienst heeft op dit gebied. Haar Facebookbericht met een lange uiteenzetting van de misstanden ging viraal en bereikte ook Sven, die haar uitnodigde voor een toelichting en een gesprek over integriteit, moederschap, en de vrijheid tot zelfbeschikking.’

  Links:
  Romy’s originele onderzoek: https://www.facebook.com/706671922/po
  Annual revenue of top 10 big pharma companies: https://www.thepharmaletter.com/artic
  Court: US Government Broke The Law On Vaccine Safety For 30 Years: https://principia-scientific.org/cour
  Violation Tracker AstraZenica: https://violationtracker.goodjobsfirs
  Del Bigtree of Highwire interviews Prof Christopher Exley, following the 2018 11th Autoimmunity Congress held in Lisbon, Portugal.: https://youtu.be/ZeORYSHoRUc
  There has NEVER been a double-blind placebo-controlled study of vaccinated vs unvaccinated (Dr Bernadine Healy): https://youtu.be/UcpQ7cGng7I
  ‘Fabrikant wist van bijwerkingen vaccin Mexicaanse griep’: https://zorgnu.avrotros.nl/nieuws/ite….
  Verklaring voor narcolepsie na griepvaccinatie: https://www.medischcontact.nl/nieuws/

  https://www.youtube.com/watch?v=V5aOkdr4MQU

  ‘… Tegelijkertijd werden ook in Zweden over een periode van 40 jaar 60.000 vrouwen uit kansarme milieus gesteriliseerd met als motivatie dat ze toch niets konden bijbrengen aan de maatschappij. Ook in de armste deelstaten van India zijn er sterilisatiekampen opgericht door de overheid waarbij vrouwen onder het mes moeten, dit om volgens hen de groeiende bevolking te kunnen afremmen. …’
  https://mens-en-samenleving.infonu.nl/sociaal-cultureel/165216-eugenetica-positieve-en-negatieve-maatregelen.html

  https://www.history.com/topics/germany/eugenics

  https://knowgenetics.org/history-of-eugenics/#:~:text=History%20of%20Eugenics&text=In%201883%2C%20Sir%20Francis%20Galton,who%20have%20%E2%80%9Cdesired%E2%80%9D%20traits.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eugenetica

 2. 24/06/2020

  Ook in Nederland bijzonder scherpe daling zuigelingensterfte tijdens corona lockdown.

  ‘De belangrijkste doodsoorzaken bij zuigelingen zijn geboorteafwijkingen (32%), gevolgd door ongelukken (31%), bloedcirculatie complicaties (9%) en moorden (7%). Het grootste grijze gebied is het gevreesde ‘sudden infant death’ syndroom, oftewel wiegedood, dat in 32% van de gevallen de doodsoorzaak is. Meestal kan geen duidelijke medische oorzaak worden gevonden als een baby plotseling in zijn slaap overlijdt. Links met vaccinaties, die ouders vaak wel maken, worden door artsen en politici steevast ontkend.

  In een belangrijke studie uit 2011 werd al geconstateerd dat de zuigelingensterfte afnam naarmate het aantal vaccinaties verminderd werd. De wetenschappers stelden de vraag of er een biochemische of synergetische toxiciteit in het spel is. Er is namelijk nog nooit echt onderzoek verricht naar de veiligheid van ‘gestapelde’ vaccins.’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zuigelingensterfte-historisch-laag-nu-er-enkele-maanden-minder-gevaccineerd-is/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in