In 1996 schoot de toenmalige 16-jarige Travis Santay Lewis zijn vuurwapen af en doodde Sally Snowden McKay in haar huis in Arkansas. Hoewel hij haar moeder had vermoord, begon haar dochter Martha McKay een of andere vorm van relatie met de man. Iets meer dan 20 jaar na de moord op de moeder zou ook haar dochter het slachtoffer worden van Lewis.

Toen Travis bij de familie Snowden inbrak om hen te beroven, werd hij geconfronteerd door Sally en haar neef Joseph Lee Baker en vermoordde hij hen ter plekke. Tijdens het proces gaf Travis de misdaad toe en kreeg hij een gevangenisstraf van iets meer dan 28 jaar. In 2018 werd hij echter voorwaardelijk vrijgelaten.

Volgens de sheriff van de stad moet de dochter tijdens zijn verblijf in de gevangenis en ook bij zijn vrijlating contact hebben gehad met Travis. Ze wilde meer weten over wat er met haar moeder was gebeurd.

Ze verhuisde van Californië naar Arkansas en repareerde het huis om het te verhuren op Airbnb. Ze zou zich daar dan zelf vestigen.

De geschiedenis herhaalt zich

Toen op een dag het alarm in het huis afging, vond de politie een open achterdeur en ging naar binnen en vond Martha dood. Ook aanwezig was de 39-jarige Travis Lewis, die door een raam vluchtte.

Vervolgens probeerde hij te vluchten in een auto die vast kwam te zitten in de modder, waarna hij te voet verder ging en zich in een nabijgelegen meer stortte om zich te verstoppen. Hij kwam echter nooit meer aan de oppervlakte en werd vervolgens dood aangetroffen.

Politie van Seattle waarschuwt burgers dat de wet niet langer kan worden gehandhaafd

Het was op het moment dat ze het lichaam identificeerden dat ze zich realiseerden dat het dezelfde man was die ook de moeder van het slachtoffer had vermoord.

Trump vuurt waarschuwingsschot op Obama: Ik hoop dat je het leuk vond om me te onderzoeken. Nu is het mijn beurt

1 REACTIE

  1. Vroeger had je een spel, Scoop, doel was een voorpagina van een krant vol te maken met verhalen die op kaartjes zaten. De verhalen waren van dit soort absurditeiten…..

    Waanzin is koning der schapen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here