President Donald Trump heeft een waarschuwingsschot afgevuurd op Barack Obama, waarbij hij de voormalige president liet weten dat hij op heterdaad betrapt was en niet weg zal komen met zijn misdaden.

Het hysterische Russiagate verhaal is ingestort voor wat de miljoenste keer moet zijn (voordat de mainstream media het onvermijdelijk zullen proberen het te laten herleven).

In de afgelopen week werden de aanklachten tegen Michael Flynn ingetrokken, we leerden dat Obama op de hoogte was van de bijeenkomst om Flynn in de val te lokken, en we leerden uit documenten dat Adam Schiff echt niet wilde dat iedereen wist dat Russiagate vanaf de eerste dag een mythe was, aldus News Punch.

En zoals President Trump heeft gewaarschuwd, komt er nog veel meer over de Russische probeer-documenten in de publiciteit.

Gisteren ging President Trump op een tweetbarrage over de mislukte Deep State poging om zijn kandidatuur en vervolgens het presidentschap te dwarsbomen, waarbij het schandaal als “Obamagate” werd gebrandmerkt.

Maar hij bewaarde het beste voor Facebook. “Ik hoop dat je het leuk vond om mij te onderzoeken”, zei het eerste bijschrift op een meme die hij deelde.

Doodgeschoten “zwarte jogger” in werkelijkheid inbreker

Black Lives Matter uit stad verjaagd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here