President Donald Trump heeft een waarschuwingsschot afgevuurd op Barack Obama, waarbij hij de voormalige president liet weten dat hij op heterdaad betrapt was en niet weg zal komen met zijn misdaden.

Het hysterische Russiagate verhaal is ingestort voor wat de miljoenste keer moet zijn (voordat de mainstream media het onvermijdelijk zullen proberen het te laten herleven).

In de afgelopen week werden de aanklachten tegen Michael Flynn ingetrokken, we leerden dat Obama op de hoogte was van de bijeenkomst om Flynn in de val te lokken, en we leerden uit documenten dat Adam Schiff echt niet wilde dat iedereen wist dat Russiagate vanaf de eerste dag een mythe was, aldus News Punch.

En zoals President Trump heeft gewaarschuwd, komt er nog veel meer over de Russische probeer-documenten in de publiciteit.

Gisteren ging President Trump op een tweetbarrage over de mislukte Deep State poging om zijn kandidatuur en vervolgens het presidentschap te dwarsbomen, waarbij het schandaal als “Obamagate” werd gebrandmerkt.

Maar hij bewaarde het beste voor Facebook. “Ik hoop dat je het leuk vond om mij te onderzoeken”, zei het eerste bijschrift op een meme die hij deelde.

Doodgeschoten “zwarte jogger” in werkelijkheid inbreker

  George Floyd is geen rolmodel of martelaar
Vorig artikelVrouw na spuugaanval aan Corona gestorven
Volgend artikelHoe George Soros probeerde en faalde om Hongarije te straffen tijdens de Coronavirus crisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in